bambi171 31.05.07, 11:36 Czy ktos wie gdzie ona przyjmuje, czy mozna się z nią spotkac czy wrózy tylko przez internet ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ;) Re: Wróżka Amelia IP: 80.51.176.* 04.06.07, 10:56 ludzie dajcie sobie już spokój z tą Amelia.. czy nie widzicie tej nagonki....?? Sztucznej nagonki... Jej wróżby się nie sprawdzają!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Przekonałam się na własnej skórze!!! Odpowiedz Link Zgłoś
bambi171 Re: Wróżka Amelia 26.10.07, 16:53 Hmm, jednak zaryzykowałem i skorzystałem jeszcze przed wakacjami i jak dotąd sie sprawdza, a wczoraj właśnie wydarzyło się coś co wróżka przewidziała a ja w ogóle nie brałem pod uwagę takiego obrotu spraw. Nie będę sie rozpisywał, ale jeśli o mnie chodzi - szacunek dla Amelii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwona Re: Wróżka Amelia IP: 212.76.37.* 04.11.07, 10:02 nie słyszałam o takiej wróżce, to chyba ktoś nowy, kto się niedawno pojawił, nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Wróżka Amelia IP: 62.29.172.* 05.11.07, 13:35 Nie, Amelia była tu ''modna'' jakis czas temu i była straszna nagonka na nia. Jedno wielkie oszustwo!! Skorzystałam sama ok 1,5 roku temi i NIC, powtarzam NIC sie nie sprawdziło!!! Więc dajcie już sobie spokój.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cyprianka Re: Wróżka Amelia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.07, 16:02 Sprawdziłam w wyszukiwarce i Amelia była wróżką "jednego sezonu". Czas weryfikuje wróżki dobre od tych, które zaistniały tylko na chwilkę (zresztą tylko na forum). Odpowiedz Link Zgłoś
zdziwiona_ola Re: Wróżka Amelia 05.11.07, 16:19 dziwne, ja wpisałam w google wróżka amelia i zaraz na pierwszej stronie mi sie wyświetlił magiczny serwis wróżki Amelii Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwona Re: Wróżka Amelia IP: 212.76.37.* 05.11.07, 21:52 zgadzam się z Cyprianką, tu sporo było postów o wróżce z takim pseudonimem, tak dziwnie się składało, że było ich wiele w podobnym stylu i z ukierunkowaniem na słowo najlepsza i konieczność wróży u niej. teraz jakoś nie widze, więc pewnie stwierdziła, że autoreklama na forum, to nie sposób na zaistnienie w tym zawodzie. widać zrobiła sobie strone i wróży "po bożemu". jednak dalej podtrzymuje to co napisałam wcześniej, nie słyszałam o takiej wróżce. nie słyszałam ani od żadnej wróżki, ani tym bardziej od moich koleżanek, które są w dobrych wróżkach oblatane. sama chodze do wróżek od 30 lat więc a to się gdzieś obije coś o uszy, a to się zobaczy reklame, tej jednak nie znam. ale skoro jest w goglach, to pewnie rozkręca się jako wróżka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: Wróżka Amelia IP: *.lublin.mm.pl 25.11.07, 17:03 a czy znacie może wróżkę z Lublina?Bardzo zależy mi na rzetelnej osobie Odpowiedz Link Zgłoś