Gość: Antea IP: *.satfilm.net.pl 22.01.08, 22:30 JA TAKZE CHCIALABYM ZAOFEROWAC WROZBY Z TAROTA GRATIS. TO PRZYJEMNOSC POMAGAC LUDZIOM. PYTANIA WRAZ Z DOKLADNA DATA URODZENIA I IMIENIEM PROSZE PISAC NA E-MAIL: antealand@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: seniorka1 Re: wróżby gratis IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.08, 19:35 głupia jesteś Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emma seniorka1 aleś błysnęła intelektem IP: *.adsl.inetia.pl 23.01.08, 21:33 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monicze Re: seniorka1 aleś błysnęła intelektem IP: *.gprs.plus.pl 23.01.08, 21:47 Seniorka zieje jadem naokoło hehe i pluje prawie na każdego: Odpowiedz Link Zgłoś
azaheca Re: seniorka1 aleś błysnęła intelektem 23.01.08, 21:52 Od tego jest kosz po prawej stronie-skasujcie,na czerwono,sama mam klikać;-)Nie loguje się na stały nick,bo admini namierzą i zablokują IP,a na nicku gościnnym można poszaleć.A właściwie dlaczego prawie wszyscy piszący na forum logują się jako goście? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monicze Re: seniorka1 aleś błysnęła intelektem IP: *.gprs.plus.pl 23.01.08, 22:13 Bo tak jest prościej i szybciej:) Odpowiedz Link Zgłoś
azaheca Re: seniorka1 aleś błysnęła intelektem 23.01.08, 22:16 Ale mniej wiarygodnie,przyznasz chyba?stały nick jest jak podpis,szczególnie u kilkuletnich użytkowników,polecam..:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monicze Re: seniorka1 aleś błysnęła intelektem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.08, 10:24 To fakt:) bo pod stały nick nikt się nie podszyje:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anetkahotmail.pl Re: wróżby gratis IP: *.venlo1.lb.home.nl 21.03.08, 14:42 witam serdecznie,mam nadzieje,ze jestes bo mam powazne problemy.chce wrocic do nazeczonego,ktorego zostawilam,ale on ma juz inna,i jak pisze boi mi sie zaufac,prosze pomoz mi,co moge zrobic zeby mi wybaczyl,kocham go,moja data ur.14-10-1977 aneta.jego 5-10-1982 lukasz,czekam za odpowiedzia pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gaja Re: wróżby gratis IP: *.chello.pl 23.10.08, 19:21 Ja też jestem z 5 października. Nigdy do Ciebie nie wróci. Zapomnij kobieto i myśl o sobie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anetka@hotmail.pl Re: wróżby gratis IP: *.venlo1.lb.home.nl 21.03.08, 14:51 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anetka@hotmail.pl. antealand@wp.pl IP: *.venlo1.lb.home.nl 21.03.08, 15:04 hej jestes tam napisalam do ciebie i nic,nie wiem czy otrzymalas moje pytanie.daj jakos znac.prosze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anetaa Re: wróżby gratis IP: *.venlo1.lb.home.nl 21.03.08, 15:15 stracilam nazeczonego jak go odzyskac.odpisz 14-10-1977 aneta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ann Re: wróżby gratis IP: *.elpos.net 21.03.08, 15:32 Gość portalu: anetaa napisał(a): > stracilam naZeczonego jak go odzyskac.odpisz 14-10-1977 aneta Może najpierw pouczyć się ortografii u polonistyki, a słowa "proszę" u nauczyciela dobrych manier? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aneta Re: wróżby gratis IP: *.venlo1.lb.home.nl 21.03.08, 16:02 jak masz problem to do lekarza do ciebie nie pisalam.moja ortografia,to moja sprawa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ann Re: wróżby gratis IP: *.elpos.net 21.03.08, 16:55 to chyba Ty moja Droga masz problem. stara baba a siedzisz i próbujesz na sępa załapać się na wróżbę. idź do wróżki z prawdziwego zdarzenia, zapłać, to dostaniesz poradę. bo ciekawe, czy forumowe wróżki 18-latki z 2o-letnim doświadczeniem pomogą skontrolować Ci Twojego "nażeczonego" ;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: wróżby gratis IP: *.venlo1.lb.home.nl 21.03.08, 19:52 nie probuje nic na sepa ok,nie napisali,ze trzeba placic,ale ty tez chyba za darmo czegos szukasz,skoro buszujesz na darmowych stronach.i odczep sie ok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ann Re: wróżby gratis IP: *.elpos.net 21.03.08, 20:28 heh to nie "darmowa strona" tylko F O R U M ;] obudz sie dziewczyno:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ann Re: wróżby gratis IP: *.elpos.net 21.03.08, 22:12 Hihihi angelbell, czasem trzeba z różnych ludzkich "mądrości" się pośmiać :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pozdrawiam Re: wróżby gratis IP: *.icpnet.pl 22.03.08, 11:35 Witam chciałabym prosić o poradę pisałam na Pani adres emailowy ale moja wiadomośc została odrzucona-jeśli pani oferta jest nadal aktualna to proszę o woadomośc na mój adres dorota33-74@tlen.pl pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aurelia Re: wróżby gratis IP: 80.48.73.* 22.03.08, 15:21 data urodzenia 10.06.1963r jak potoczy się moje dalsze życie czy ten którego tak bardzo kocham wróci do mnie/teraz odpoczywa u mamy/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia Re: wróżby gratis IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.08, 12:41 jezeli będzie miała Pani chwilę wolnego czasu to zwracam się z prosba o wróżbę Małgorzata data ur 16.08.1983 chciałam sie zapytać kiedy spotkam tę druga połowę czy wogóle poznam jeżeli tak to prosze przybliżyć kim ta osoba będzie ile ma lat kiedy i jak się poznamy czym ta osoba się zajmuje i co robić z obecną prcacą poprawwią się w niej relację bo narazie to czuje się w niej jak piąte koło u wozu a kierownictwo traktuje mnie raczej olewczo chyba że mi się tak tylko wydaje ale nie sądzę. Bardzo proszę o odpowiedź z góry dziękuje i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś