Dodaj do ulubionych

tarot, wrozbiarstwo

27.02.08, 10:31
Czy slyszal ktos moze o jakis dobrych stronkach o wrozbiarstwie lub tarocie?
Obserwuj wątek
    • franciszek.modrzycki Re: tarot, wrozbiarstwo 27.02.08, 10:46
      sway1978 napisała:
      > Czy slyszal ktos moze o jakis dobrych stronkach o wrozbiarstwie
      lub tarocie?

---

No...
      ...ja slyszalem...
      • sway1978 Re: tarot, wrozbiarstwo 27.02.08, 11:04
        na przyklad?
    • Gość: AnDo Re: tarot, wrozbiarstwo IP: *.eranet.pl 27.02.08, 10:55
      tak...dobre jest viversum, znajdziesz tam znane wróżki i możesz
      poczytać opinie o nich. Polecam!
      • sway1978 Re: tarot, wrozbiarstwo 27.02.08, 11:03
        no wlasnie slyszalam o nich,ze sa dobrzy ale nie znalam dokladnie tej
        strony.oni nie sa chyba dlugo na rynku albo?
        • Gość: AnDo Re: tarot, wrozbiarstwo IP: *.eranet.pl 27.02.08, 11:15
          nie wiem dokładnie, już jakiś czas są. Wejdź na www.viversum.pl
          zarejestruj się i wybierz doradcę..a no musisz doładować konto na
          sumę, jaką chcesz wydzwonić..to tyle

• sway1978 Re: tarot, wrozbiarstwo 27.02.08, 11:18
            a nie sa to jacys oszusci? no bo wiesz zaladuje konto a tu pozniej sie okaze ze
            kasy nie ma na koncie albo cos! korzystalas juz z nich?
            • Gość: AnDo Re: tarot, wrozbiarstwo IP: *.eranet.pl 27.02.08, 11:57
              Korzystałam i byłam bardzo zadowolona, bo w końcu porozmawiałam z
              wróżką, z którą chciałam się skontaktować od dłuższego czasu..kiedyś
              próbowałam ją złapać przez inny portal, ale zawsze przy telefonie
              zastępowała ją jakaś asystentka...ściema totalna
              • Gość: kaja Re: tarot, wrozbiarstwo IP: *.lublin.mm.pl 27.02.08, 12:00
                uważam ze to oszukaństwo ,jak masz ochotę to najlepiej wybrać sie do jakiejś wróżki.
                • sway1978 Re: tarot, wrozbiarstwo 27.02.08, 12:25
                  Dlaczego tak uwazasz?Korzystalas juz z nich?Ja slyszalam juz kilkakrotnie dobre
                  opinie o nich,musze szczerze przyznac.Tylko ze sama balam sie skorzystac...
              • sway1978 Re: tarot, wrozbiarstwo 27.02.08, 12:22
                A to swietnie,ze ktos moze to potwierdzic co juz slyszalam.Wlasnie wchodzilam
                przed chwila na ta strone i bylam w szoku ze maja bardzo duzo znanych doradcow i
                ze ceny sa nizsze niz gdziekolwiek indziej!Wiesz moze czy rejestracja tam jest
                anonimowa?
                • Gość: AnDo Re: tarot, wrozbiarstwo IP: *.eranet.pl 27.02.08, 12:47
                  No ja wychodze z takiego załozenia, że rejestracja jest anonimowa :-
                  ))
                  • sway1978 Re: tarot, wrozbiarstwo 27.02.08, 12:55
                    acha,wiec musze sprobowac.zemelduje sie pozniej i podziele sie wlasnymi
                    wrazeniami!:-)
                    • Gość: wiedźma viwersum się reklamuje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.08, 13:46
                      coś wam dziewczyny nie wierzę w tę bezinteresowną rozmowę o viwersum.Fajna
                      stronka o tarocie?co tam fajnego?jest to strona firmy wrożbiarskiej i tyle.Ze
                      też franciszek przespał sprawę, chłopina po nocnej zmianie ..nie czai
                      • sway1978 ?????????? 27.02.08, 14:35
                        Przepraszam a co ja niby mam z tego mieć,że o nich piszę!?
                        • sway1978 Re: ?????????? 27.02.08, 14:37
                          Jeśli możesz mi polecieć inne i lepsze strony to bardzo proszę!Jestem na
                          wszystko otwarta. Tak samo franciszek...
                      • Gość: AnDo Re: viwersum się reklamuje IP: *.eranet.pl 27.02.08, 14:56
                        heeee? no myśl sobie co chcesz..nie kumam wogóle
                        • Gość: seta moim zdaniem... IP: *.blokowe.pl 16.04.08, 19:11
                          do ezo-tv dodzwoniłam się już kilka razy dzwoniłam do wielu wróżek najbardziej
                          odpowiada mi p. Beata Dymka niestety nie mieszka w warszawie lecz ja kontaktuje
                          sie z nia telefonicznie to jej nr tel. 0500470940 naprawde polecam
                          • Gość: Kaska Pani b dymka reklamuje sie na forum !!!!!!!!!!!!!! IP: *.ssp.dialog.net.pl 16.04.08, 22:22
                            forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=468&w=73929634&a=78420767
                      • Gość: tekla Re:reklama??? IP: *.centertel.pl 17.04.08, 12:58
                        ja też weszłam na ten wątek,bo myslałam,że ktos poleci ciekawe stronki o tarocie.O TAROCIE,a nie o wróżkach,wrózbach itp.Szkoda...
    • agrentowy4321 Re: tarot, wrozbiarstwo 06.03.23, 03:17
      Sporo jest dotyczących tego rzeczy
    • irona.sonata Re: tarot, wrozbiarstwo 26.04.23, 15:15
      Jestem w szoku
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka