Dodaj do ulubionych

Krzysztof Jackowski - kto korzystał z Jego usług?

• Gość: wyłudzanie kasy? Re: Krzysztof Jackowski - kto korzystał z Jego us IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.10, 18:03
      a zdaje się że w prawie też jest mowa o tym,że nie wolno prorokować nikomu
      smierci itp.nawet lekarz tego nie może zrobić !!!
      a zdaje się,że K.Jackowski robi to dosc często i są to fałszywe "wizje"..... i
      jaki to paragraf z KK ????
      • Gość: gość Re: Krzysztof Jackowski - kto korzystał z Jego us IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.10, 16:33
        te paragrafy mają zastosowanie lecz jesli tekie inforacje są podawane w celu
        ochony dóbr innych ludzi to już inna sprawa !!!!!!!!!

swoją drogą to jak P.Jackowski taki "wielki" jasnowidz to chyba wiedział z kim
        współpracował !!! ciekawe dlaczego akurat z kims takim jak opisano. nadto
        K.Jackowski juz jakis czas temu na necie chwalił sie znajomością z gangsterem
        "perszingiem" o ile pamietam i tkliwie wspomonał że została mu tylko po nim
        kurtka. no i jeszcze pisano wiele razy że Pan jackowski był nadwornym
        jasnowidzem samoobrony... Pan K.Jackowski sam sobie wystawia w ten sposób
        "rekomendacje".
        to dlaczego ludzie mają być oszukiwani lub naciągani ??!!
        • Gość: mag Re: Krzysztof Jackowski - kto korzystał z Jego us IP: *.ssp.dialog.net.pl 17.08.12, 15:26
          Ja powiem tak, skorzystałam z usług P. Jackowskiego-ale chciałam zwrócic uwagę na kilka ważnych rzeczy. Zdecydowałam się na taki krok , bo miałam problemy, ale wcześniej analizowałam wszelkie wywiady dokumentacje, opinie takie jak to forum, i dochodze do wniosku , że to nie dla każdego, to jest naprawdę tylko usługa dla osób inteligentnych, które jeżeli wiedzą na czym polega jasnowidzenie nie będa oczekiwały imion , nazw i innych konkretów.to są obrazy , które widzi on nie może ich interpretować osobiście, ponieważ to wtedy nie ma sensu, każda osoba musi to zrobić we własnym zakresie .
          Nastepna ważna rzecz, P. Krzysztof w jednym z wywiadów powiedział np. komu nie pomaga lub odmawia -ludziom , którzy nie sa szczerzy,źli,posługują sie kłamstem ,żeby go sprawdzić.
          Ja osobiscie inaczej traktuję ta usługę niż większośc na tym forum, również czekałam, zostawałam zwodzona przez dwa dni, ale byłam cierpliwa i nawet przez chwile nie pomyślałam , że może mnie oszukać.
          Dobro wraca
          Pozdrawiam wszystkich
    • Gość: gość Re: Krzysztof Jackowski - kto korzystał z Jego us IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.10, 16:30
      te paragrafy mają zastosowanie lecz jesli tekie inforacje są podawane w celu
      ochony dóbr innych ludzi to już inna sprawa !!!!!!!!!

swoją drogą to jak P.Jackowski taki "wielki" jasnowidz to chyba wiedział z kim
      współpracował !!! ciekawe dlaczego akurat z kims takim jak opisano. nadto
      K.Jackowski juz jakis czas temu na necie chwalił sie znajomością z gangsterem
      "perszingiem" o ile pamietam i tkliwie wspomonał że została mu tylko po nim
      kurtka. no i jeszcze pisano wiele razy że Pan jackowski był nadwornym
      jasnowidzem samoobrony... Pan K.Jackowski sam sobie wystawia w ten sposób
      "rekomendacje".
      to dlaczego ludzie mają być oszukiwani lub naciągani ??!!
    • witaminka123 Re: Krzysztof Jackowski - kto korzystał z Jego us 20.01.10, 17:47
      Uwazam,ze p.Jackowski ma naprawde wielki dar,ilu juz ludziom pomogl,to niesamowite
      • Gość: klient Re: Krzysztof Jackowski - kto korzystał z Jego us IP: *.adsl.inetia.pl 30.01.10, 08:37
        Tak ma dar - do robienia pieniędzy.
        No i na forum pojawiają się straszonka.
        Pomawianie to pomawianie, a opisywanie, relacjonowanie i
        dyskutowanie na podstawie własnych przeżyć i odczuć to już chyba nie
        przestępstwo?

No to pozamykajmy wszystkim usta!
        Nie tacy już próbowali. Przeżyliśmy.
        A w telefonie usłyszymy?
        Rozmowa kontrolowana. Rozmowa kontrolowana.
        • Gość: xxx Re: Krzysztof Jackowski - kto korzystał z Jego us IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.10, 15:34
          a mnie były asystent Jackowskiego okradł i jakoś dziwnie pan "jasnowidz" tego
          nie widział w swojej wizji dla mnie ....
          • se-neszal Krzysztof Jackowski - niech odda pieniadze 22.01.12, 15:23
            Mam propozycje :
            niech Krzysztof J. odda pieniadze wszystkim tym co robił "wizje" okazały sie one fałszywe....

ostatecznie powinni sie zebrac Ci,których to dotyczy i wniesc pozew zbiorowy w celu odzyskania kasy....
            a za swoje "jasnowidzenie" pobierał po 200 zł po 400zł i wiecej.....uzbierałoby sie z tego spora sumka a i odszkodowanie za straty emocjonalne po np.przeczytaniu że umrzesz za rok lub dwa itp grozby.....

============================================================
            PS,
            otóż,w jednym z portali wrózbiarskich jako "doradca duchowy "
            był zarejestrowany człowiek skazany dwoma prawomocnymi wyrokami sądowymi za.np.kierowanie zorganizowana grupa przestepcza,pranie brudnych pieniędzy,grozby karalne itp.....był kilka lat wczesniej poszukiwany listem gończym i przebywał w areszcie sledczym ok.roku......

proponował :jasnowidzenie(którego uczył sie od samego Krzysztofa J jako Jego kilkuletni asystent ?! ). zaklęcia na przyciąganie pieniędzy, oczyszczanie ze złych energi domów i ludzi...zabiegi jako bioenergoterapeuta ..itp
      • Gość: camel Re: Krzysztof Jackowski - kto korzystał z Jego us IP: *.68.91.131.mielec91.tnp.pl 10.10.13, 19:38
        dar od demona,bo niby od kogo innego?
    • Gość: Inga Re: Krzysztof Jackowski - kto korzystał z Jego us IP: 128.138.236.* 02.02.10, 18:07
      Korzystalam, ale w polowie sie potwierdzilo. To dużo bo reszty sama doszłam.
      Polecam bo moze pomoc a nie zaszkodzi wcale.
      • Gość: s Re: Krzysztof Jackowski - kto korzystał z Jego us IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.10, 12:35
        Tu masz jeszcze jasnowidza
    • Gość: Marek Re: Krzysztof Jackowski - kto korzystał z Jego us IP: *.superkabel.de 21.02.10, 12:12
      Myślę, że zamiast dawać się ciągle jakimś jasnowidzom itp.
      wydrwigroszom nabijać w butelkę, należy działać i takie przypadki
      zgłaszać do prokuratury do ścigania.
      Na pewno ostudziłoby to działania tej całej sitwy naciągaczy.
      Art. 286 § 1 k.k. - "Kto, w celu osiągnięcia korzyści majątkowej,
      doprowadza inną osobę (np. swoich klientów) do niekorzystnego
      rozporządzenia własnym lub cudzym mieniem (np. pieniądzmi wpłaconymi
      za usługę tzw.jasnowidzenia) za pomocą wprowadzenia jej w
      błąd (wykonanie wizji bez jakiegokolwiek znaczenia i bez
      jakiejkolwiek gwarancji) albo wyzyskania błędu lub
      niezdolności do należytego pojmowania przedsiębranego
      działania,podlega karze pozbawienia wolności od 6 miesięcy do lat
      8".
      Usługa jasnowidza, czy wróżki wygląda tak, jakbyśmy pojechali do
      warsztatu z samochodem, a mechanik mówi, za 200 złotych mogę
      pogrzebać srubokrętem pod maską, ale nie gwarantuję, czy to coś da,
      a ponadto mogę coś zepsuć, za co nie odpowiadam.
      Jak pasuje, to proszę podpisać papier.
      Na taki stan, umożliwiający wszelkiej maści szarlatanom wyłudzanie
      pieniędzy od ludzi, często w nagłej życiowej potrzebie
      (np.poszukiwanie zaginionego członka rodziny)nie można się zgodzić.
      • lis-to-wie Re: Krzysztof Jackowski - kto korzystał z Jego us 10.09.14, 09:43
        Kodeks karny nie ma tutaj ŻADNEGO zastosowania. Przecież każdy korzysta z tych usług BO SAM SIĘ ZGŁOSIŁ do jasnowidza. Nikt nikogo do niczego nie zmusza ani podstępem nie zaciąga. Chcesz to płacisz - nie to nie. A jak nie jesteś zadowolony z "usługi", to sorry, ale wiedziałeś, że to nie kupno odkurzacza. Od księdza też zażądasz zwrotu pieniędzy za chrzest jak do nieba nie pójdziesz? ;)
    • Gość: Marek Re: Krzysztof Jackowski - kto korzystał z Jego us IP: *.superkabel.de 21.02.10, 12:18
      Rozmowa z Aleksandrą Kiełczewską z Centrum Poszukiwań Ludzi
      Zaginionych ITAKA

"Gdy zawodzą racjonalne metody poszukiwań, rodziny często uciekają
      się do tych mniej konwencjonalnych, np. jasnowidzów.
      - My nie polecamy jasnowidzów. W ciągu 10 lat naszej działalności
      jasnowidz nie rozwiązał nam żadnej sprawy. A taki kontakt może
      narobić sporo kłopotów.
      Podam przykład: Matka usłyszała od
      jasnowidza, że jej zaginiony syn nie żyje. Jasnowidz opisał
      okoliczności jego śmierci w tak dramatyczny sposób, że kobieta
      przeżyła traumę. A chłopak odnalazł się za kilka dni."
    • Gość: Marek Re: Krzysztof Jackowski - kto korzystał z Jego us IP: *.superkabel.de 21.02.10, 12:24
      Swoiste tragikomiczne 10 przykazań "dobrego" jasnowidza.

1.Zrobienie dobrego wrażenia, szybkie przejęcie inicjatywy.
      2.Skasowanie sporej kwoty pieniędzy (kilkaset złotych)
      3.Spisanie z klientem formularza wykluczającego jakiekolwiek
      reklamacje, czy roszczenia.
      4.Nabazgranie jakiejś durnowatej, ogólnikowej, dającej się dowolnie
      interpretować "wizji".
      5.Zastrzeganie się każdorazowo, że dzisiaj jest zmęczony i może się
      mylić.
      6.Tak jak mówi, poza statystycznymi przypadkami trafienia czegoś,
      zawsze się myli.
      7.Obiecanki, cacanki, prośby o kontakt później, czyli tzw.
      spławienie pacjenta.
      8.Nieodbieranie telefonów, brak kontaktu, odkładanie słuchawki gdy
      przypadkiem odbierze, automatyczna sekretarka, gra na „zmęczenie
      przeciwnika”.
      9.Klient telefonuje dziesiątki razy w nadziei na jeszcze coś, łudzi
      się, że jasnowidz jest przepracowany itd.itp. (jasnowidz jest
      rzeczywiście przepracowany kasowaniem kolejnych klientów) Z czasem
      dopiero zaczyna mu świtać, co tu faktycznie jest grane.
      10.Nabity w butelkę klient zmęczony i totalnie załamany rezygnuje,
      najczęściej ze wstydu nie przyznaje się nikomu, w jak prymitywny i
      zarazem brutalny sposób padł ofiarą oszustwa.

• Gość: prokurator Re: Krzysztof Jackowski - kto korzystał z Jego us IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.10, 17:05
        właśnie dlatego szukam ludzi,którzy maja na pismie te "wizje" od Jackowskiego!!!
        Ja złozyłam już zawiadomienie do prokuratury w tej sprawie.
        On mi zobaczył,że ja zachoruje na raka (przez ponad dwa lata żyłam w
        strachu...),a jakoś nie zobaczył,że jego asystent mnie okradnie ze wszystkiego
        co miałam....zostałam bez grosza i mieszkania i chorym synem...!!!

a ten asystent Dariusz Zieliński na portalu wróżbyonline.pl świadczy usługi
        odpłatnie np.jasnowidzenia,oczyszczania domów i ludzi ze złych energii a ostatni
        jego "felieton"dotyczył doboru imienia dla dziecka..i on jest chyba specjalistą
        w tych tematach a i jeszcze sprzedaje odpłatnie przez sms-y zaklęcia na
        przyciąganie pieniedzy...i jeszcze jest juz skazany dwoma prawomocnymi wyrokami !!!
        mój mail awa-5@o2.pl
        kto był u jackowskiego w warszawie na Ul.Podwale 13 lub u jego asystenta Dariusz
        zielińskiego "bioterapeuty" to piszcie do mnie.
        • camaretto Re: Krzysztof Jackowski - kto korzystał z Jego us 13.06.14, 18:28
          Jackowski przyjmuje na Podwalu? Nowinka, bo to pomorzanin, z Człuchowa. Całe Pomorze wali do niego ile razy ktoś się zgubi, a on - pomoże czy nie pomoże - jest gościem paparazzich jako główna " atrakcja". Na ogół twierdzi, że klient nie żyje, co załatwia sprawę, więc jest "cisza na morzu", ale miło powitać ludzi którzy byli widzieli i ...nie trafił.
          Szukamy mianowicie jakiejś ogólnej wizji panów wizjonerów. Na Podwalu w Warszawie odchodzą inne procedery - bioterapeuta Lisiak, skarbni k Biopolu (który pono żadnej jeszcze składki nie zapłacił) w 1997 założył sektę, opartą na stowarzyszeniu "Ja jestem" jako kryjówce prawnej, kóra z założenia miała manipulować innymi osobami. Stowarzyszenie po ok. 3 latach zostało rozwiązane a echa jego działalności, z wyjątkiem profitu dla garstki tych "u żłoba" czyli krewnych i znajomych" królika - samozwańca " - p. prezesa Lisiaka, który natychmiast sam się obwołał prezesem nie było wielkiego. Naiwna "Publiczka" zwabianych sympatyków ezoteryki, wprowadzanych przez 2 osoby zaufane, również osoby w trudnej sytuacji życiowej, głównie kobiet samotnych, szukających w grupie oparcia i męskiego ramienia, "obrabianych" masowo przez panów "guru" masażystów bez wykształcenia, udających do dziś "magistrów psychologii" - roznosiła szybko rzekomą "sławę" panów i stanowiła ich zabezpieczenie materialne bo z każdym problemem , bólem głowy itp gnała i ... płaciła, również ich znajomi.
          Znajomi również znanych z dyskusji na forum "bioterapia" p. ulmana i innych panów z Warszawy, o których ludzie mają niepochlebne zdanie.
          Na Podwalu mieli jakoby "znajomości" - dodam, że szukając tam kursów niedawno zawodowych, z wyjątkiem księgowości znalazłam tam tylko ofertę na "Kuchnię 5 przemian" "Radiestezję" i "bioterapię" Czy tam ktoś organizuje jeszcze coś takiego jak kursy zawodowe (jest to Centrum Kształcenia Zawodowego, czyli jednostka która ma się tym właśnie' zajmować )? Czy Biopol warszawski posiada już coś takiego jak telefon, czy ciągle jeszcze jest jednostką za pomocą której karmią się tylko pewne osoby kasą i fałszywą "sławą" "mistrzów"
          Mam papiery, które dają mi uprawnienia zawodowe, ale nie zapisałam się do Biopolu - nic się tam nie działo . Nazwiska tych państwa w zarządzie straszyły i straszą pewno jeszcze w Warszawie do dziś.
          Przejrzyjcie ludzie na oczy, z kim macie do czynienia - nie dadzą wam nic, tak jak i innym, a zrobią z was trąby i wykorzystają
      • Gość: Evill307 Re: Krzysztof Jackowski - kto korzystał z Jego us IP: 2.105.245.* 03.12.11, 00:15
        Ja tak samo twierdzę że Jackowski to zwykły oszust który tylko analizuje wiele sytłacjii o których mowa jest w mediach i pozniej trafia , te trafy nazywa wizjami ktore oczywiście w wiekszości sa błedne , a ludzie z nadzieją przychodzą by poznać przyszłość , a pan Jackowski sprzedaje swe wizje czyli bzdury , to zwykły cwaniaczek , oszust , a przepowiednie o wojnie czy końcu świata teraz podczas kryzysu są bardzo szybko wychwytywane dzieki czemu Pan Jackowski staje się bardziej popularny a co za tym idzie wieksze pieniążki . Dlatego nietrzeba pracować mozna siedzieć w domku i zarabiać oszukując ludzi.Panu Jackowskiemu kryzys sprzyja.
        • Gość: betty Re: Krzysztof Jackowski - kto korzystał z Jego us IP: *.dip.t-dialin.net 08.01.12, 03:41
          Witam,
          czytałam wypowiedz na forum gazeta.pl o panu krzysztofie jackowskim i nie wiem co mam o tym sądzić.Podobnie jak u innych skasował 200zł,miał wizje którą nam na kartce krótko opisał objecując że jeszcze nad tym popracuje tylko potrzebuje jesze trochę czasu,dlatego też kazał nam za parę dni do niego zadzwonić.W naszej sprawie chodziło o okoliczności w jakich zgineła nam bliska osoba. Oczywiście pan jackowski był dla nas telefonicznie nie osiągalny! Nawet na ponowną,płatną wizytę w warszawie nie chciał z nami się więceij spotkać! Zadaję sobie również pytanie czy te potwierdzenia policyjne którymi pan jackowski się reklamuję,są rzeczwiście przez kogoś sprawdzone i prawdziwe???

• Gość: KOBIETA Re: Krzysztof Jackowski - kto korzystał z Jego us IP: *.adsl.inetia.pl 08.06.12, 17:42
            YŁ PROGRAM TYLKO LAICY , KTÓRZY NIE MAJA PJĘCIA O TYM ,CO TO JEST JASNOWIDZENIE MOGA MÓWIĆ O SZARLATANERII. NIEDAWNO BYŁ CIEKAWY CYKL PROGRAMÓW SPRAWDZAJACY UMIEJĘTNOŚCI PRZEWIDYWANIA NAJLEPSZYCH JASNOWIDZÓW ŚWIATA. TO BYŁO EKSCYTUJĄCE DOŚWIADCZENIE OBEJRZYJ SOBIE W ARCHIWUM TTV Z LUTEGO.

• eos1967 Re: Krzysztof Jackowski - kto korzystał z Jego us 20.05.18, 23:20
        W moim przypadku było tak, że gryzł mnie niszczący rodzinę problem. Wysłałam zapytanie i zdjęcia do gazety "Dziennik bałtycki" i zupełnie za darmo czekałam na odpowiedź.I wiecie co? Dostałam ją!!!!W tej gazecie! Naprawdę jestem dla pana Jackowskiego pełna podziwu, zwłaszcza za kulturę i takt, no i naprawdę , może to telepatia, ale bardzo takiej odpowiedzi potrzebowałam....Dlatego, że zajął się zupełnie za darmo, potwierdzę zawsze i zaświadczę , że ma facet serce!!
    • Gość: gosc22 Re: Krzysztof Jackowski - kto korzystał z Jego us IP: 77.32.5.* 23.02.10, 09:23
      polecam Seville jest sprwdzona i nie pobiera oplat z gory za pomoc w
      poszukiwaniu osob zaginonych
      • Gość: Marek Re: Krzysztof Jackowski - kto korzystał z Jego us IP: *.superkabel.de 23.02.10, 09:50
        Przeczytałem jej stronkę, oczywiście drożyzna na telefon, jest to
        typowe mierne doradztwo życiowe typu pan psycholog odpowiada, albo
        babcia klozetowa radzi, ewentualnie daj pieniążek, a cyganka prawdę
        ci powie.
        Oceny same pozytywne, bo tylko takie wróżka dopuszcza do publikacji,
        albo piszą znajome.
        Ludzie są dzisiaj dość zagubieni i często osamotnieni, szukają
        dobrego słowa, na tym żerują wszelkiego rodzaju wróżki.
        Poza tym ta kobieta nie skończyła chyba nawet drugiej klasy
        podstawówki,w jej prezentacji od byków ortograficznych aż się roi.
        (Bug, umuwieniu,odrużnic,opuźnieniem)
        Czy ona tego jasno nie widzi ?
        • Gość: gosc22 Re: Krzysztof Jackowski - kto korzystał z Jego us IP: 77.32.5.* 24.02.10, 08:01
          spotkałam sie gdy zaginął mój syn nie ukrywam że dzwoniłam wszedzie
          zostałam oszukana naciągnięta na kolosalne koszty a wersje były
          rózne trafiłam do tej pani gdy zapytałam o kwote odpowiedzi nie
          uzyskałam wskazała bezbłednie gdzie szukać za dwa dni policja w tym
          miejscu odnalazła syna.Była w stałym kontakcie o pieniądzach nie
          było mowy.z góry pani dziękuje.
          • Gość: gosc23 Re: Krzysztof Jackowski - kto korzystał z Jego us IP: *.inowroclaw.mm.pl 06.02.14, 17:21
            Witam czy mogła byś podać nr do tej pani Sevilli?
    • Gość: Grzegorz Re: Krzysztof Jackowski - kto korzystał z Jego us IP: *.themafia.info 24.02.10, 08:33
      Moi drodzy,zalozcie osobny watek dla tej Pani po co mieszac z Panem
      Jackowskim,ktos kto szuka nie znajdzie w ten sposob.Mi to nie przeszkadza,ale
      jest tyle miejsca na forum,ze znajdzie sie i dla tej Pani. Pozdrawiam.
    • Gość: Krzysztof Jackowsk Re: Krzysztof Jackowski - kto korzystał z Jego us IP: *.centertel.pl 10.04.10, 08:34
      Stara wredna niedorobiona kobitko masz za mały rozumek żeby na twoim
      poziomie handlary rynkowej rozumieć sens telepatii.po prostu jesteś
      mózgową deską
      • Gość: gosc Re: Krzysztof Jackowski - kto korzystał z Jego us IP: *.skomur.pl 10.04.10, 19:43
        o a przypadek prawdziego fana Jackowskiego.....i jemu podobnych
      • Gość: nn Re: Krzysztof Jackowski - kto korzystał z Jego us IP: *.skomur.pl 13.04.10, 14:26
        Jackowski ty sam jesteś wrednym wyłudzaczem kasy!!!
        i nic nie wiesz o jasnowidzeniu i telepatii

do roboty uczciwej sie weż
    • Gość: zorrO Re: Krzysztof Jackowski - kto korzystał z Jego us IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.10, 23:51
      Takiemu jak tobie , niedal bym zadnej info o Jackowidza.Dziwi mnie ze tyle osob
      tu odpowiada .....
    • Gość: iza Re: Krzysztof Jackowski - kto korzystał z Jego us IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.10, 12:22
      Ludzie!!! czy na prawdę jesteście tak ogłupiali , żeby dać się oszukiwać w tak
      dziecinny sposób. Ten człowiek jest zwykłym oszustem żerującym na ludzkiej
      naiwności i nieszczęściu . O jakim jasnowidzeniu mówicie , gdyby tak było to on
      pierwszy skorzystałby ze swoich " mocy" , bo przecież ma tzw. " wgląd w
      przyszłość " . Nie wyłudzałby nędznych 200 zł za nędzne wypociny , ale
      wylegiwałby się na prywatnej wyspie . Analitycy finansowi w USA , dzięki tylko
      swojej wiedzy z zakresu analiz ekonomicznych zbijają fortunę na prognozowaniu
      sytuacji finansowej . Tylko dlaczego ten Pan sam nie korzysta ze swojej wiedzy
      spekulując na giełdzie , haha. Byłby miliarderem .
      • Gość: u Re: Krzysztof Jackowski - kto korzystał z Jego us IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.10, 15:51
        on jest ponat to!!!!!!!!!!!!
        Ma trzecie oko
        • Gość: ppp Re: Krzysztof Jackowski - kto korzystał z Jego us IP: *.skomur.pl 21.04.10, 19:46
          ma trzecie oko w d....
          • Gość: o Re: Krzysztof Jackowski - kto korzystał z Jego us IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.10, 20:09
            myslisz, ze ma...................
            • 2_nowamoda Re: Krzysztof Jackowski - kto korzystał z Jego us 22.04.10, 07:34
              Na pewno ma . Korzystałam gdy w mojej rodzinie zagineła osoba chora na pewna chorobę . Pomógł mi . Obecnie korzystam od pół roku z Lilith Black Moon również dobra . I zupełnie nie rozumiem dlaczego tak się tępi na tym forum tak dobrych jasnowidzów a stawia na bazarowych . Ludzie opanujcie się i nie dajcie się zwiezć wróżbitom z tego forum.
              • Gość: ??? Lilith Black Moon - złodziej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.04.10, 07:44
                Wzruszajace A z psychiatryka korzystalas juz? 2_nowamoda - Lilith
                Black Moon to zwykly zlodziej i oszustka
                • Gość: emma Re: Lilith Black Moon - złodziej IP: 109.243.227.* 22.04.10, 15:31
                  sama widze na kilka dni wceesniej to co ma sie stac.mowie rodzinie i
                  znajomym co ich czeka, zawsze sie sprawdza,nigdy nie wzielabym ani
                  grosza -DAR jak sama nazwa mowi jest poto zeby pomagac ludziom
                  bezinteresownie .Czytalam wasze wypowiedzi,nie rozumiecie co to jest
                  dar jasnowidzenia -to jest moment, chwila , ulamek sekundy.nie jest
                  to na zawolanie, to przychodzi samo spontanicznie nie wiadomo
                  kiedy.Wszyscy chcieliby juz ,natychmiast wszystko wiedziec i to
                  tylko te dobre informacje-tak to nie dziala, nie wychodzac z domu
                  wiem co sie dzieje w innym miejscu ,wierzcie mi nieraz to
                  przeszkadza .to nie tak ,ze jasnowidz moze byc milionerem dla siebie
                  nie mozemy tego co dla innych.Jeszcze raz mowie -to jest dar ,zeby
                  pomagac innym nie sobie .widze niebezpieczenstwa .jakies
                  zagrozenia , moge ostrzec,ale ludzie sa rozni ,jeden ci podziekuje a
                  drugi bedzie mial za zle ,ze sie do konca nie dowiedzial,ze za
                  malo ,ze nie po jego mysli .jasnowidzenie jest bardzo
                  wyczerpujace,meczace,-ten tylko to zrozumie kto ma ten dar.ja sama
                  zawsze prosze zeby nie mowiono o moim darze za duzo izeby jak
                  najmniej ludzi o mnie wiedzialo ludzie sa okrutni-tu tez czytalam
                  jak mowia ,ze p,jackowski to wariat ,pomyleniec itp.nie znam tego
                  pana osobiscie , ogladlam jego filmy -wielli szacunek i podziw
                  szkoda tylko ,ze nie pomaga wszystkim .za duzo spraw bierze na raz
                  i dlatego jest tak jak jest.....nie krytykujcie,nie wysmiewajcie sie
                  z takich ludzi bo nikt wam nie bedzie pomagal jak tego bedziecie
                  chcieli.Jasnowidzenie to wielki DAR
                • Gość: xxx Re: Lilith Black Moon - złodziej IP: *.skomur.pl 22.04.10, 17:18
                  no chyba ludziska biedne nie wiecie co to znaczy "miec trzecie oko"!!!!
                  i z pewnościa Jackowski tez nie wie!!!! OSZUST I TYLT !!!
                  • Gość: anna Re: Lilith Black Moon - złodziej IP: *.cable.net-inotel.pl 14.05.10, 23:32
                    mi pomógł ,powiedział gdzie jest ciało mojego syna,moje gg 4315581
                    • Gość: mendrek Re: Lilith Black Moon - złodziej IP: *.skomur.pl 15.05.10, 19:21
                      a mnie napisał,że zachoruje na raka a mój syn wyląduje w więzieniu...o
                      losie jak ja sie bałam....ale nic z tego sie nie
                      sprawdziło...zapłaciłam 400zł.....kretyn nie jasnowidz z tego
                      Jackowskiego....
                      • Gość: doris Re: Lilith Black Moon - złodziej IP: *.poczta-polska.pl 04.11.11, 17:18
                        Nie dziel skółry na niedzwiedzi bo to dopiero może się stać .Jego przepowiednie są prawdziwe .
                • Gość: Maddame Re: Lilith Black Moon - złodziej IP: *.broker.com.pl 24.05.10, 00:02
                  Seville
                  fiedziuszko.blog.onet.pl/Polecam-JASNOWIDZ-MARIE-DARCZU,2,ID340227729,n
                  Nadzieję S
                  Hanna Teodozja Podwójci... pseudonim Katarzyna Berg'
                  Wróżka Aurelia
                  U każdej zasięgłam porady typu wróżba
                  Przepowiednia którą otrzymałam nijak, powtarzam nijak nie pokrywała się ani z
                  przeszłością, ani z teraźniejszością, kompletny stek bzdur wyssanych z palca, za
                  co sobie zażyczyła zapłacić...Gdy kilka krotnie pisałam jej skrzynkę e-mail, w
                  celu poinformowania jej że to co wywróżyła to jakaś jedna wielka bzdura nie
                  mająca uzasadnienia w przestrzeni i czasie, nigdy już nie otrzymałam odpowiedzi
                  zwrotnej.
                • Gość: violetta Re: Lilith Black Moon - złodziej IP: *.fbx.proxad.net 11.03.14, 08:38
                  Ja miałam podobną historię z pewną oszustką Lilith 666, wyłudziła ona ode mnie pieniądze, zastraszyła mnie i zaszantażowała, że użyje moich danych i informacji, żeby mnie skompromitować, jak jej nie zapłacę. Można o niej przeczytać na kilku wątkach tego forum, mi:
                  index.forum.gazeta.pl/szukaj/forum/lilith+black+moon
                  Zdanie innych ludzi jest podobne:

LILITH BLACK MOON to oszustka!
                  Postautor: PASTELA » 4 grudnia 2010, 12:27

Ta cała lilith to zwykła oszustka która naciągnęła na swoje bajki i kłamstwa już sporo ludzi Trzymajcie się od niej z daleka jeżeli nie chcecie stracić swoich pieniędzy Na różnych stronach blogach forach itp. non stop zmienia imiona nazwiska daty swojego urodzenia miejsce zamieszkania maile telefony itp. celem uniknięcia ewentualnej konfrontacji z niezadowolonymi klientami którzy zazwyczaj po jakimś czasie orientują się że zostali najzwyczajniej w świecie przez nią oszukani Czasami podaje się za Ukrainkę Wielokrotnie została też wyrzucona z wielu for za kradzieże cudzych tekstów zaczerpniętych z różnych publikacji książek itd jak i też sianie zamętu kłótnie wyzwiska i oczernianie ludzi zamieszczanie ich zdjęć na stronach internetowych i naśmiewanie się z nich! szantaż i tu uwaga.....próby zwykłego zastraszania!!! (uważajcie na swoje dane osobowe!!!) Do tego po jej ostatniej "akcji " naciągnięcia wielu osób na swe pseudo ezoteryczne oferty po której zrobiła się niemała afera - oczywiście za pieniądze - zmieniła dotychczasowy nick z lilith666_vip na lilith black moon Przez pewien okres zawiesiła swą działalność po tym jak cała sprawa wyszła na jaw że wszystko to była jedna wielka bujda na resorach mająca na celu tylko i wyłącznie kradzież pieniędzy a teraz ponownie znów stara się wznowić swe oszukańcze praktyki....................LILITH BLACK MOON TO OSZUSTKA!!! Ps Jezeli ktos pisze cokolwiek pochwalnego na temat lilith to jest to ona sama!
                  PASTELA

www.lm.pl/forum/viewtopic.php?p=1103758
                • Gość: violetta Re: Lilith Black Moon - złodziej IP: *.fbx.proxad.net 11.03.14, 08:41
                  To nie są żarty, ta naciągaczka zorganizowała sobie grupę przestępczą, z którą zajmuje się nagabywaniem naiwniaków, wyłudzaniem czasem sporych sum pieniędzy, szantażując kompromitacją i ujawnieniem danych z rozmów żądając zapłaty za jej za milczenie nie małych sum pieniędzy i wiele wiele innych nadużyć, jak malwersacja wpłaconych na konto pieniędzy bez wykonania usług itd itp......... Żeby ktoś jeszcze oprócz mnie zgłosił sprawę na policję, żeby policja zajęła się wreszcie tą naciągaczką i jej szajką przestępczą, przepytała ludzi, którzy dali jej kasę i zostali oszukani nie mając żadnego potwierdzenia wykonania usługi ani rachunku, żadnych świadków i oczywiście brak zwrotu zmalwersowanych pieniędzy! Zwłaszcza policja skarbowa miała by tu sporo roboty! Gdyby zebrała się grupa ludzi, można by było pójść do sądu z tą sprawą nawet bez świadków, pokazując rozmowy i ewentualne wpłaty na konto, żeby dostać zwrot, bo wszystkie nasze historie są do siebie bardzo podobne i pozew zbiorowy był by wskazany! Przecież kwoty od 4 do 20 tysięcy to nie są małe pieniądze!!! Nie jestem za tym, aby donosić na kobieciny, które dorabiają sobie po 50 do 200 zł za usługę wróżąc czy robiąc jakieś rytuały w czyjejś intencji, ale tu mamy do czynienia ze sporymi pieniędzmi, niektórzy muszą 2 lub 3 miesiące albo i dłużej pracować na kwoty typu 6 tyś, więc miejmy do siebie jakiś szacunek i do tych pieniędzy!!! Warto by było sprawdzić na ile ona oszukała fiskus nie rozliczając się za wykonane albo raczej nie wykonane usługi typu vip, bo to wchodzą w gre dosyć spore malwersacje! Osobiście zgadzam się na wykorzystanie moich wpisów aby zgłosić sprawę urzędowi skarbowemu, aby prześwietlił jej konta, komputery i konta sługusów!!! Ludzie, nie bądźcie naiwni! To babsko o pseudonimie Lilith 666 zorganizowało grupę przestępczą i zajmuje się żerowaniem na ludziach! Mało tu macie dowodów, wpisów różnych oszukanych ludzi, pozbawionych pieniędzy szacunku i godności?? Ja sama złożyłam sprawę na policję i dałam dowody do analizy, żeby założyć sprawę w sądzie o szantażowanie, znęcanie się psychiczne, wyłudzenie kilku tysięcy złotych itp! Ilu z was jest takich którzy padli ofiarą oszustwa, a wstydzą się cokolwiek z tym zrobić, gdyż zostali zastraszeni i zaszczekani???? Ta szmata nie ma pojęcia co to jest dyskrecja!!! To kwestia honoru aby pozbyć się najgorszego przekleństwa dla nas wszystkich w postaci tego obłudnego, zakłamanego, toksycznego babska Lilith 666 i jej szajki przestępczej! Pora wyleczyć nasze społeczeństwo z nikczemnego pasożyta powodującego raka umysłu i duszy! Zamierzam użyć wszelkich dostępnych mi możliwości, aby zdekonspirować tą całą szajkę przestępczą z Lilith 666 na czele, by nikogo już nie wyzyskali, okradli, zmanipulowali, zastraszyli, zaszantażowali, zniszczyli życie i psychikę! Moim celem jest bezwzględny KONIEC grupy przestępczej kierowanej przez pazerną cwaniarę Lilith 666 i jej samej! Póki ona będzie próbowała dalej oszukiwać ludzi ja będę robić wszystko, żeby to udaremnić i ochronić naiwnych przed jej szarlatanerią!!!
                • Gość: violetta Re: Lilith Black Moon - złodziej IP: *.fbx.proxad.net 11.03.14, 13:12
                  LILITH 666 Więcej niż oszustka, to manipulatorka, pod przybranymi nikami próbuje manipulować faktami odwracając uwagę na sprawy które nie mają miejsca. Tak, ona zmienia tożsamość częściej niż majtki i skarpetki, tego typu zaburzenia osobowości niestety, są nieuleczalne i bardzo szkodliwe społecznie... Sabinka vel Lilith 666 jest prawdziwym rakiem umysłu na organiźmie społecznym i wy tego raka dokarmiacie własną naiwnością ale na własną odpowiedzialność sumienia!!!!!! Takie osoby to prawdziwa zakała ludzkości, czarownice tego typu powinny być palone na stosach jak zaraza, która chce przejąć kontrolę nad gatunkiem ludzkim, by unicestwić w ludziach to co święte, zprymitywizować ich dusze by byli jak marionetki sterowane przez zachłanność i zemstę. Unikajmy takich ludzi jak zarazy, jeśli nie chcemy zainfekować własnej duszy zarazą nienawiści i prymitywnej manipulatywnej magii na poziomie choroby zżerającej nas od środka jak złośliwy rak!!! Od czterech lat tylko ktoś coś napisze to ona sobie ustawiła powiadomienia na jakiegoś szpiegowskiego maila i pod różnymi fałszywymi wpisami wyimaginowanych klientów badź znajomych "zaszczekuje" ludzi którzy maja coś do powiedzenia albo próbuja najwyraźniej ostrzec przed możliwym przyszlym dokonaniem na nich przestępstwa!!! Poza tym w przypadku tej całej Lilith 666 mój znajomy psycholog któremu opowiedziałam całą tą sytuację zdiagnozował u niej tak wiele zaburzeń osobowości, że jak zaczęłam notować, to byłam w szoku, że ktoś taki głównie z powodów sporej szkodliwości społecznej nie jest odizolowany od społeczeństwa, tylko jeszcze pozwala się mu nawpół legalnie okradać to społeczeństwo i w żywe oczy robić w balona... Ten psycholog też był zdumiony, że takie rzeczy mają miejsce i nikt nic nie może z tym zrobić, aby na mocy prawa zbadac taką osobę, wystawić jej odpowiednie zaświadczenie zakazujące wszelkiej działalności publicznej jako osobie skłonnej do nadużyć i oszustw na rzecz skarbu państwa oraz prywatnego mienia jego obywateli! Nie ma takich terapi, które by wyleczyły zaburzenia osobowość aspołeczną, skłonną do przestępstw i nadużyć, fantazjowania i konfabulacji szczególnie na własny temat, z ciągłymi zmianami tożsamości, agresji w różnych formach wobec innych nawet swoich bliskich i siebie, manipulacji, intrygowaniu, spiskowaniu przeciwko innym, itp, temat szerzej opiszę w specjalnym artykule, jak ktoś bedzie zainteresowany. Jej działalność oszukańczo-przestępcza jest prowadzona głównie za sprawą internetu, i ten chciwy pazerny babsztyl Lilith 666 nie przepuści żadnej okazji, aby oskubać niczego nie świadomych nieszczęśników szukających pomocy z kasy, a tych którzy się nie tak łatwo dają naciągnąć bierze szantażem... ona ma internet w telefonie, gdyż jest uzależniona od tego medium, i tylko zgrywa głupa, (którym faktycznie zresztą jest, więc wiele nie musi udawać:)). Szkoda mi tylko tego chłopaczyny White Crow, on sobie nie zdaje sprawy w co ta małpa go wplątała płacąc mu za jego poslugi... Sama się chwaliła mojemu detektywowi, że to niepełnosprawna ciota, którą ona sobie kupiła i utrzymuje za pieniądze wyłudzone od naiwnych ludzi, on jest jak jej piesek, spełnia każda zachcianke swej pani za parę groszy... Mówiła nawet że po tym co ona niby dla niego zrobiła on bedzie jej dupę lizać bez końca, nigdy nie zdradzi, bo we wszystkim ma udział... Żałosne! Jak policja do spraw przestępstw skarbowych dobierze się tej parszywej świni do dupy, to ten chłopaczyna będzie zmuszony kłamać, a i tak policja jest w stanie zbadać komputery i wykryć wszelkie zapisy danych z dysków, różnych komunikatorów itp. Szkoda, żeby przez taką małpę chłopak poszedł do więzienia, bo to także ofiara jej intryg i manipulacji a nie przestępca! Mamy namiary na chłoptasi którzy pomagali jej w przestępstwach i niektórzy zgodzili się zeznawać przeciwko niej, a innych przyprzemy do muru dowodami, zdjęciami i nagraniami, to się na pewno nie wyprą. Wszyscy poplecznicy, kochasie i sługusy obleśnej baby jędzy nie będzie dla was litości tak jak ona nie miała żadnej litości ani skrupułów w stosunku do poszkodowanych przez los i okradzionych przez nia samą ludzi!!! Trzeba być bezczelnym na maxa, jawnie będąc ZŁODZIEJEM, NACIĄGACZEM i PASOŻYTEM, żeby pisać o uczciwości!!! Zwłaszcza tworząc fałszywe nicki i zapewniając o uczciwości kogoś kto kompletnie nie ma z nią nic wspólnego!!! Co za nikczemny obłudny i zakłamany babsztyl!!! Ludzie, to KPINA w żywe oczy! Na żywca opasła INTRYGANTKA vel LILITH 666 manipuluje faktami, publicznie robiąc z ludzi IDIOTÓW!!! A zwłaszcza śmiejąc się beszczelnie w twarz tym których oszukała, okradła, naciągnęła, wyłudziła spore pieniądze, zmarnowała wiele czasu i nerwów, zastraszyła i zaszantażowała!!! Prawda jest taka, że tym sposobem najbardziej sama z siebie robi Idiotkę! I nie jest wcale taka cwana pokraka, kompromitując się wszystkim dobrze znanymi PRYMITYWNYMI erystycznymi sztuczkami. Ludzie, macie przecież oczy i widzicie jaki cyrk ta małpa wyprawia?! NIE POZWÓLMY SIĘ DALEJ MANIPULOWAĆ I OKRADAĆ TEJ OSZUSTCE LILITH 666 !!!!!!
              • Gość: prokurator Re: Krzysztof Jackowski - kto korzystał z Jego us IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.10, 14:17
                z tym psychiatrą to sie zgodze !!! i to szybko!!! najlepiej razem z
                Jackowskim...bo on chyba tez jedzie na psychotropach !!!

ogólnie to tym "zjawiskiem" powinni sie zająć socjolodzy,psychiatrzy i
                prokuratorzy !!! i dotyczy to nie tylko jackowskiego...bo tych "jasnowidzów"
                jest wielu. wszyscy popełniaja przestepstwa !!!

a Jackowskiego pewnie mafia wypromowała....przeciez jego koledzy i asysten to z
                mafii są !!!
                • Gość: sam Re: Krzysztof Jackowski - kto korzystał z Jego us IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.10, 14:35
                  dobry to jest jasieniecki!
                  • Gość: alekaszana Re: Krzysztof Jackowski - kto korzystał z Jego us IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 24.04.10, 19:23
                    Dajcie spokój temu Jackowskiemu , to jest tylko chory człowiek.W styczniowym
                    programie w TVN opowiadał że to będzie wspaniały i B. dobry rok dla Polski----a
                    to wyszła wielka D. Dwa dni temu na TV 2 opowiadał że już coś kiedyś
                    przewiedział o katastrofie ,tylko jakiej? ale wystarczyło zobaczyć jego
                    debilowaty uśmiech w trakcie wypowiedzi o katastrofie lotniczej i wyciągnąć
                    sobie wnioski.
                    • Gość: Itsari Re: Krzysztof Jackowski - kto korzystał z Jego us IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.11, 13:46
                      Ty jestes chory Jackowski znalazl 1000 cial na podstawie zdjecia lub rzeczy osoby zaginionej przepowiedzial upadek gieldy swiatowej i niedawne trzesienie ziemi w Japonii doeedukuj sie
                • Gość: anna Re: Krzysztof Jackowski - kto korzystał z Jego us IP: *.cable.net-inotel.pl 14.05.10, 23:34
                  mi pomógł,,,za darmo,,,nie wziął kasy gdy okazało sie ze syn jest tam gdzie
                  powiedział i nie zyje
                  • Gość: lipa-i-tyle Re: Krzysztof Jackowski - kto korzystał z Jego us IP: *.skomur.pl 15.05.10, 19:24
                    ostatnio dowiedziałem sie,że ostatni "asystent" oszukał tez członków
                    "załogi Nautiliusa"...!!!! to już jest poważna sprawa z tymi co
                    otaczają tego K.J.!!! dlaczego on sobie dobiera przestępców....????jak
                    sądzę.... swój ciągnie do swego...!!!!!!!!!!!
                    • Gość: Itsari Re: Krzysztof Jackowski - kto korzystał z Jego us IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.11, 13:48
                      na pewno z wiarygodnych zrodel puknij sie w glowe ,pan Jackowski jest najlepszym jasnowidzem w Europie ludzie walą do niego drzwiami i oknami bo jest skuteczny znajdz 1000 cial na podstawie zdjecia lub rzeczy zaginionej osoby cwaniaczku
                • Gość: Itsari Re: Krzysztof Jackowski - kto korzystał z Jego us IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.11, 13:43
                  co Ty p...dolisz czlowieku,pan Jackowski ma znalezione ponad 1000 cial na dzien dzisiejszy i jest to udokumentowane ,osobiscie poznalem pana Krzysztofa bylem na wizji i bezblednie trafil kest znakomitym jasnoidzem z ktorym pracuje rowniez Policja z caleg swiata ,mafia ?czlowieku skąd te brednie za duzo gier komputerowych,Jackowski udowodnil ze jasnowidzenie istnieje i potweierdzil to ponad 1000 trafieniem gdzie są ciala sam idz do psychiatry bo twoj malutki możdzek nie rozumie fenomenu jasnowidzenia .poczytaj o 3 oku poczytaj o czakramach poczytaj o projekcji astralnej o starozytnych kulturach o znakomitym jasnowidzu z Polski ojcu Klimuszko ,twoj materialny móżdzek nie rozumie że istnieje cos wiecej niz swiat fizyczny poczytaj sobie o fizyce kwantowej ,takich kretynow trzeba tępic co dziamgają glosno a zero wiedzy
                • Gość: Itsari Re: Krzysztof Jackowski - kto korzystał z Jego us IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.11, 12:23
                  tto Ty p...dolisz czlowieku,pan Jackowski ma znalezione ponad 1000 cial na dzien dzisiejszy i jest to udokumentowane ,osobiscie poznalem pana Krzysztofa bylem na wizji i bezblednie trafil kest znakomitym jasnoidzem z ktorym pracuje rowniez Policja z caleg swiata ,mafia ?czlowieku skąd te brednie za duzo gier komputerowych,Jackowski udowodnil ze jasnowidzenie istnieje i potweierdzil to ponad 1000 trafieniem gdzie są ciala sam idz do psychiatry bo twoj malutki możdzek nie rozumie fenomenu jasnowidzenia .poczytaj o 3 oku poczytaj o czakramach poczytaj o projekcji astralnej o starozytnych kulturach o znakomitym jasnowidzu z Polski ojcu Klimuszko ,twoj materialny móżdzek nie rozumie że istnieje cos wiecej niz swiat fizyczny poczytaj sobie o fizyce kwantowej ,takich kretynow trzeba tępic co dziamgają glosno a zero wiedzy o na koniec jak nie jestes pewnien nie pisz bzdur ze bierze psychotropy dodając chyba,chyba to Ty jestes niedowartosciowany,a Jackowski psychotropow nie bierze bo poruszalem z nim temat jasnowidzenia i kazdy lekarz powiedzialby ze to czubek i dal mu leki smial sie glosno a jednak fenomem istnieje i pan Krzysztof udowonil to wlasną pracą ,leki nie są mu potrzebne bo to normalny czlowiek posiadajacy Dar ,gamoniu
              • Gość: E.Ch. Re: Krzysztof Jackowski - kto korzystał z Jego us IP: *.skomur.pl 21.10.10, 17:11
                uwaga.onet.pl/forum.html#forum:MSwxMTgsOCw3NjYwNzQ4MCwxOTczMzg4OTAsMTAwNTcyMDksMCxmb3J1bTAwMS5qcw==
        • Gość: I Re: Krzysztof Jackowski - kto korzystał z Jego us IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.11, 12:40

jak to ponad to ? 3 oko ma każdy a co do wywodu pani wczesniej on nie jest wszechwiedzący jasnowidzenie nie przewiduje 100 precyzji i zawsze trafienia doeedukuj sie czym jest jasnowidzenie przeczytaj z 1 ksiazke bo troszke brak Ci wiedzy
      • lis-to-wie Re: Krzysztof Jackowski - kto korzystał z Jego us 10.09.14, 11:48
        On nie przewiduje przyszłości!!! Chcielibyście, żeby to było takie proste ;) Poczytajcie trochę zanim się wypowiecie ludzie. O swoich wymysłach na temat fizyki kwantowej też się wypowiadacie lekko? Nie, bo nie macie o niej pojęcia - tak jak o wizjach jak widać.
      • eos1967 Re: Krzysztof Jackowski - kto korzystał z Jego us 20.05.18, 23:25
        Dziwne , ale nie miałam kasy naprawdę i zajął się pytaniem za free... Może macie pecha albo bzdurne problemy, albo ja miałam naprawdę problem i szczęście :))) Nie siejcie cynizmu ludzie!
    • Gość: ewa Re: Oszust i tyle...tylko ze klienci tez oszusci! IP: 94.187.93.* 01.06.10, 21:53
      Mam bardzo powazny dylemat zyciowy.Bedzie milo jesli podasz swoj mail.Chetnie
      skorzystam z twojej pomocy.Moj mail to dafic@live.com
    • Gość: ewa krzysztof jackowski jak dla mnie OSZUST IP: *.skomur.pl 02.06.10, 17:36
      kim jest Jackowski ? --Jego były asystent w latach 2006-2007 Dariusz
      Zieliński skazany dwoma prawomocnymi wyrokami (kilka innych spraw
      karnych w toku...w tym czasie kiedy trwały dochodzenia przeciwko
      niemu brał udział w wizjach lokalnych prowadzonych przez
      Policje....gdzie jakoby Jackowski miał pomagać???) -
      • Gość: hg Nagroda randiego czeka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.10, 11:53
        A wielka nagroda czeka dla jasnowidza, milion dolarow i nic nikt jej nie chce
        podjac......
        • Gość: Gość Re: Nagroda randiego czeka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.10, 12:13
          Jackowski 1992r.-bada sprawę 600zł lipa
          do 2008 r przejachałam wszystkie sławy w polsce i nic.ktoś polecił
          mi nieznaną kobietę i ta rozwiązała mój 16 letni wielki
          problem.Zapłaciłam 200 zł jest to P.Maria z Głogowa,
          • Gość: Itsari Re: Nagroda randiego czeka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.11, 13:54
            Jackowski nie jest Bogiem sam mówil ze co 5 wizja jest nie trafiona gdyby wszystkie byly trafione byly miliarderem
          • Gość: polecam Re: Nagroda randiego czeka IP: *.pools.arcor-ip.net 28.11.11, 03:06
            ja też ją polecam to pani Maria Darczuk z Głogowa woj. dolnośląskiego (Jasnowidz i bioterapeutka) skromna i miła osoba
        • greg1982fr Re: Nagroda randiego czeka 05.06.10, 12:15
          Czytał(e/a)ś regulamin Randiego dot. tej nagrody? Jeśli nie to przeczytaj. Jeśli
          tak, to przeczytaj jeszcze raz.
          Jeden z punktów mówi - "Randi musi to uznać".
          Choćby się zmieniło kolor nieba na zielone a Randi stwierdzi że nie uzna to i
          tak nic z tego. Ponoć było u niego już ileś tam osób, które tą nagrodę powinny
          wygrać. I co? "Randi nie uznał".

-----------------------------------------
          www.szamanizm.com.pl
          mail: greg1982fr@o2.pl
          X R M X
          • Gość: hg Re: Nagroda randiego czeka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.10, 12:47
            Bardzo dziekuje za objasnienie, czy Pan do niej startowal Panie Gregu?
            Pisze o nagrodzie.
            • greg1982fr Re: Nagroda randiego czeka 05.06.10, 12:51
              Nie, interesowałem się jedynie.

-----------------------------------------
              www.szamanizm.com.pl
              mail: greg1982fr@o2.pl
              X R M X
              • Gość: hg Re: Nagroda randiego czeka do Grega IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.10, 13:03
                Moze szkoda, wyglada Pan na eksperta na tym forum
                • Gość: ewa Re: Nagroda randiego czeka do Grega IP: *.skomur.pl 06.06.10, 20:05
                  moze wpisujcie sie na forum nautiliusa....oni nie pozwalaja na złe
                  komentarze dotyczące Jackowskiego. a dla mnie to "Nikoś Dyzma"...
                  • Gość: oszukana jackowski wg mnie OSZUST IP: *.skomur.pl 07.06.10, 19:51
                    PROPONUJE ABY POWSTAłA STRONA DLA OSZUKANYCH PRZEZ JACKOWSKIEGO I INNYCH
                    JASNOWIDZóW,UZDRAWIACZY,BIOTERAPEUTóW,WRóZKI ITP.

UWAZAM,żE POWINNA TYM ZAJąC SIE PROKURATURA.
                    • Gość: Zulu. Re: jackowski wg mnie OSZUST IP: *.quarto.pl 13.06.10, 20:14
                      Przejechałem Polskę. Wyszła Kobieta. Przekazała że trzeba jakąś rzecz od osoby
                      której spogląda w przyszłość. Przekazałem zdjęcie swoje & byłej żony. Nim
                      odszedłem, pod naciskiem moim wyszedł Pan Jackowski. Ocenił wzrokoWO mnie &
                      samochód, po czym rzucił kwotę. Ponieważ potrzebę miałem ogromną, zaakceptowałem
                      jej wysokość bez problemu. Nie mówię że Pan Krzysztof jest oszustem. Wiem, że
                      współpracuje z Policją <sic!> -że potrafi odszukać zmarłych zaginionych. Ale
                      dziękuję Bogu, że się nie sprawdziło:-)
                      Niech mu się darzy, mimo wszystko.

POLECAM NATOMIAST DWIE KOBIETY:

EWA KOTWA -WARSZAWA.

URSZULA UZIĘBŁO -WARSZAWA.

POLECAM Z CAŁEGO SERCA! BEZ PYTAŃ ZE STRONY PANI EWY & PANI URSZULI -OKREŚLIŁY
                      PRZESZŁOŚĆ ORAZ PRZYSZŁOŚĆ. Z PERSPEKTYWY KILKU LAT OD WIZYTY, PRAGNĘ PODKREŚLIĆ
                      IŻ SPRAWDZIŁO SIĘ WSZYSTKO. POLECAM.
                      • Gość: mika Re: jackowski wg mnie OSZUST IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.06.11, 20:00
                        może i dobrze szuka trupów
                        ale do zywych to juz reki nie ma
                        ilosc nie przeszła mu w jakosć
                    • camaretto Re: jackowski wg mnie OSZUST 23.01.11, 17:15
                      Może cale forum? I skumulujemy posty...
                      Ktoś to umie zrobić i ma czas?
                    • Gość: Itsari Re: jackowski wg mnie OSZUST IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.11, 13:58
                      nie ma czegos takiego jak oszustwo jest nietrafnosc wizjii Jackowski nie jest Bogiem i nie kazda jest trafiona doedukuj i poczytaj o jego ofercie cymbale
                    • Gość: Itsari Re: jackowski wg mnie OSZUST IP: *.dynamic.chello.pl 05.04.11, 15:31
                      to sie tam zglos a zanim skorzystasz z uslug pana K przeczytaj oferte gdzie w nawiasie jest napisane ryzyko bledu przy wizji gamoniu
                  • Gość: Itsari Re: Nagroda randiego czeka do Grega IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.11, 13:57
                    żeby cos stwierdzic trzeba to najpierw poznac osobicie i sprawdzic
                  • Gość: Itsari Re: Nagroda randiego czeka do Grega IP: *.dynamic.chello.pl 05.04.11, 15:30

no nie pozwalają bo sie skupiają na fenomenie jasnowidzenia a nie tego co nie wyszlo niestety pan Krzysztof nie ma 100 procentowej trafnosci i to powszechnie wiadomo wiec nie zajmują sie pisaniem bzdur w stylu ze to oszust bo dla znajacych temat to oczywiste ze nie kazda wizja jest trafiona a kazdy kto przychodzi do pana K powienien liczyc sie z ryzykiem że moze byc pudlo z wizją bo jest to napisane w ofercie pana K ,ale zawsze sie znajdzie jakis krzyczak co g..wno wie nie do koncia rozumie ale dziamga japą
                • Gość: Itsari Re: Nagroda randiego czeka do Grega IP: *.dynamic.chello.pl 05.04.11, 15:07
                  a Ty na lepszego eksperta od Grega mówi chlopak co wie bo to jest prawda że pan Rendi to oszust a jego wymagania to bzdura bo może wszystko zanegowac wiec po co komentujesz skoro chlopak ma racje ?
              • Gość: Matylda ocena jackowskiego IP: *.adsl.inetia.pl 06.07.10, 14:41
                Jedno jest pewne: jak np. można powiedzieć rodzicom dziecka, którzy
                maja nadziejęm, że ono wyzdrowieje, że za pare lat umrze, przecież
                jak sie o tym dowiedzą to umrą na poczekaniu. Brak uczuć?
                A i jeszcze chciałam dodać, że J. podobno kiedyś ciężkio pracował
                zarabiając na życie, tio może teraz chciałby sobie byt polepszyć
                troche mniejszym kosztem, ja bym była ciekawa jaka byłaby opinia po
                badaniu np. psychiatrycznym???
                • Gość: ktoś Re: ocena jackowskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.10, 15:48
                  ja mam taka wizje od Jackowskiego do dzisiaj,własnoręcznie napisał,że zachoruje
                  na raka,wyjade z polski i wiele innych bredni.

Na raka nie zachorowałam(a podał dokładny rok kiedy to bedzie!)i z tym wyjazdem
                  tez nic...i właściwie to nic jak do tej pory sie nie sprawdziło. Ale 400zł
                  skasował i pewno siedzi i sie smieje z ludzkiej naiwności....bo przecie nie
                  byłam pierwsza,ani ostatnia, ani jedyna...ma sie z kogo smiac. Nie omija to
                  nawet polityków...hehehe
                  • Gość: Itsari Re: ocena jackowskiego IP: *.dynamic.chello.pl 05.04.11, 15:09
                    pan Jackowski sam wielokrotnie podkreslal ze co 5 wizja jest nie trafiona ,Twoja taka wlasnie byla ma to napisane w ofercie na stronie ,czasem jest to wytwor jego wyobrazni a czasem prawda ,
                • Gość: gośśćć Re: ocena jackowskiego IP: *.adsl.inetia.pl 27.07.10, 12:51
                  ja po jego przepowiedniach ogłaszanych w gazecie pomorskiej od kilku
                  lat już nie mam spokoju. Wszystko co robię naznaczone jest jego
                  przepowiedniami. Ciekawe dlaczego straszy zwykłych ludzi a nie idzie
                  ze swoją wiedzą do tych od których coś zależy.
                  Okazuje się, że nie mam prawa niewiedzieć.
                  Odebrał mi radość zycia.
                  • Gość: Itsari Re: ocena jackowskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.11, 14:01
                    to na ch...j czytasz te przepowiednie ?nie zwalaj odpowiedzialnosc z siebie na kogos
          • Gość: Itsari Re: Nagroda randiego czeka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.11, 13:56

ii dokladnie tak byloi z Jackowskim Randi to oszust i jest niewyplacalny
        • Gość: Itsari Re: Nagroda randiego czeka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.11, 13:53

la twojej wiadomosci pan Jackowski byl u pana Randiego ,okazal sie oszustem i czlowiekiem niewyplacalnym wiecej przeczytasz na stronie pana Krzysztofa
      • se-neszal k. jackowski- prawdziwy materiał filmowy o Nim 16.11.10, 17:56
        kto sie odważy zrobic powazny materiał np.filmowy o tym "jasnowidzu"...kto wreszcie zweryfikuje te wszystkie "podziekowania od Policji" jakimi ten facet sie okazuje...co mu pomaga w naciaganiu ludzi......

to byłby prawdziwy HIT ...i doskonałe prace magisterskie i doktoranckie dla socjologów,psychologów i psychiatrów...temat jest złozony .....
      • Gość: Itsari Re: krzysztof jackowski jak dla mnie OSZUST IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.11, 13:52

Bzdura osobiscie poznalem Jackowskiego sympatyczny i uprzejmy czlowiek po 2 jakby byl oszustem nie mial by dokumentacji Policyjnej o znalezieniu 1000 cial ktora widzialem po 3 zapraszają go do telewizji z powodu jego unikalnych zdolnosci po 4 w Japonii rozwiazal 3 sprawy w trakcie teleturnieju jasnowidzow zajal 1 miejsce udowadniajac zdolnosci i okrzyknieto go najlepszym jasnowidzem na swiecie poza tym po wizji czulem niedosyt i zostalem przyjety kolejny raz za darmo ,a kim byl asystent to sprawa sumienia tego czlowieka ja o niczym takim nie slyszalem ,
      • Gość: Itsari Re: krzysztof jackowski jak dla mnie OSZUST IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.11, 12:30
        Kim jest Jackowski -Jasnowidzem nie Bogiem nie kazda wizja jest trafiona sam to zaznacza ,pan Pershing nie byl jego przyjacielem lecz klientem tak jak i pan Lepper nie dorabial wątku ze swojej wybujalek wyobrazni,on nie naciaga ludzi on pomaga ludziom ale nie kazdemu umie bo nie kazda wisja jak sam podkresla jest trafioma jesli chcesz skorzystac z jego uslug musisz brac to pod uwagę wiec odpowiedzialnosc jest w Tobie -tak decyduje sie na wizje i mam swiadomosc ze moze byc blędna ,a nie zwalasz na Jackowskiego,w obyciu bardzo fajny facet wcale nie jest sam ma kobiete ktorej sam bys mu pozazdroscil ,mnie przyjal 2 krotnie w tym raz za darmo i byl normalny ,kultularny zrobilem sobie z nim fotę pamiątkową i obiecal mi ksiazke ktora niebawem wyjdzie za darmo ,wiec troszke Twoja opinia odbiega od prawdy zważywszy na to że nawet nie poznales tego czlowieka a opierasz sie na plotkach ,mozna se tym tylek podetrzec jak szukasz sensacji to na Pudelka wbijaj to portal dla ciebie baranie
      • Gość: wiem Re: krzysztof jackowski jak dla mnie OSZUST IP: *.centertel.pl 29.10.11, 15:50
        to forum pisze kobieta kochanka Zielińskiego
    • Gość: zaproszenie Re: Krzysztof Jackowski - kto korzystał z Jego us IP: *.skomur.pl 19.06.10, 17:19
      www.goldenline.pl/grupa/hochsztaplerzy-w-ezoteryce-bioterapii-itp
    • Gość: dalia Re: Krzysztof Jackowski - kto korzystał z Jego us IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.10, 12:10
      Ja korzystałam.
      Przejechałam pół Polski do niego. Na miejscu: olewka, Jackowskiego na oczy nie
      widziałam. Córka przyjęła mnie w ciasnym przedpokoju mieszkania, przejęła
      "fanty" tj zdjęcia, dokumenty itp, moje 2 zapytania: 1. Jakie plany wobec mnie
      ma osoba ze zdjęcia (mój były mąż)? 2. kto podkablował mnie do skarbówki ?
      Zanotowała na karteczce na kolanie i kazała przyjść za godzinę. Poczułam się
      głupio, tak niemal w drzwiach przyjmowana jak jakiś akwizytor nieproszony.
      Najpierw kazali zaparkować pod ich blokiem, bo tam są parkingi, pewnie z okna
      oceniali samochód.
      Pojechałam tam, bo mój były mąż to psychopata i niestety były SB-ek świetnie
      wyszkolony. Wredna żmija, wąż, złośliwy, mściwy i naprawdę samo zło i wyrządził
      już b. wiele krzywdy mnie i naszemu wspólnemu dziecku, wobec którego jest przez
      to pozbawiony wszelkich praw sądownie. Sadzę, że bawi go to zwyczajnie i przez
      całe lata po rozwodzie (najpierw krótkim , koszmarnym małżeństwie) spotykam się
      z tym nienawistnym, złym człowiekiem po sądach, a to cywilnym, karnym,
      rodzinnym. Stale mi jakieś sprawy wytacza, prefabrykuje dowody itd. Nie chce się
      odczepić. Nikomu nie życzę spotkać go na swojej drodze życiowej i zapewniam, że
      to kwestia dzikiego przypadku, bo jest nierozpoznawalny. Ekstremalnie cwany i
      świetnie wyszkolony na super-szuję. Każdego "załatwi" na kim tylko oko zawiesi.
      Wobec kolejnego pozwu sądowego z jego strony i wobec mojego rozpaczliwego
      umęczenia tym psycholem, postanowiłam zasięgnąć rady jasnowidza Jackowskiego w
      temacie: co obecnie knuje psychol i kiedy wreszcie się odczepi? Lecz nie
      przekazywałam powyższych informacji Jackowskiemu, tylko pytanie było krótkie:
      "jakie plany wobec mnie ma osoba ze zdjęcia tj mój były mąż?"

Po godzinie również od córki, również w przedpokoju otrzymałam następującą wizję:

1. Człowiek ze zdjęcia mnie ......kocha. Ma jak najlepsze zamiary. Nigdy w
      życiu, ani przed, ani po naszym związku nie miał żadnego poważnego związku z
      kobietą. Cały czas myśli o mnie ciepło i życzliwie i cały czas kocha.
      2. Do skarbówki podkablowała mnie kobieta z mojej rodziny, mianowicie tęga
      blondynka.

Koniec wizji. Nie pamiętam ile zapłaciłam i kiedy. Pewnie kilka stów, większym
      problemem było, że jechałam przez pół Polski, w tą i z powrotem, że musiałam
      wziąć wolne z pracy, że koszty benzyny, że ogromne zmęczenie robić tyle km w
      jeden dzień. I wszystko po to, aby usłyszeć STEK BZDUR. Oh, ja naiwna! Tak się
      dałam nabrać oszustowi!

Jackowski jak zobaczył zdjęcie faceta i wiedząc, że to były mąż, poszedł po
      najmniejszej linii oporu i powiedział to, co sądził, ze ja chce usłyszeć. Pewnie
      przychodzi do niego wiele kobiet z zapytaniem : czy jeszcze kocha, czy wróci itp
      rzeczy. Więc wciska kobitom kity na pocieszenie.
      Lecz ja chciałam się dowiedzieć, co knuje przeciwko mnie mój życiowy,
      największy, koszmarny WRÓG. Człowiek, który udowodnił mi już milion razy, że
      jest wyłącznie moim wrogiem i jak najgorzej mi życzy i mnie nienawidzi
      bezkresnie. Od takiej masy dowodów na nienawiść nie sposób się odwrócić, tu nie
      ma żadnego miejsca na jakiekolwiek wątpliwości. A Pan Jackowski powiedział o
      moim życiowym wrogu, który już tyle krzywdy mi wyrzadził i nadal to czyni, że
      ... mnie kocha! Brak mi słów na tak ekstremalną olewkę Jackowskiego, nie dość,
      ze wizji- zero !, to nawet zwykłym rozumem nie zadał sobie trudu zachowania
      ostrożności, podpytania wstępnie o relacje, jak to zazwyczaj wróżki sprytnie
      robią. Jackowski zachował się poniżej wszelkiej krytyki i każda początkująca
      wróżka - amatorka zachowa więcej staranności, aniżeli Jackowski. Oczywiście
      wróżka też nic rozsądnego nie powie, niż to co "wyczyta' z osoby - rozmówcy i
      podpytywanek, ale przynajmniej jakieś POZORY stwarza.
      Jackowski się nawet o pozory nie stara, tylko jawnie olewa, tak mu sodówka sławy
      do głowy uderzyła! Pieprzy brednie wyssane z palca dosłownie i kasuje ciężkie
      pieniądze od naiwnych - jak ja byłam.

Acha, w mojej rodzinie, bliższej, czy dalszej, nie ma ani pół kobiety tęgiej,
      wszyscy są "suchalce", a nawet te przyżenione są szczuplutkie, oraz wszyscy mają
      śniada cere i ciemnobrązowe włosy, bez wyjątku i żadna z kobiet nie farbuje
      sobie włosów na blond. Nie ma w mojej rodzinie ani jednej, ani pół tęgiej
      blondynki. A to kolejny pech!
      • Gość: dalia Re: Krzysztof Jackowski - kto korzystał z Jego us IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.10, 12:20
        Uzupełniam powyższe autorstwa dalii

Zapomniałam dodać, że byłam 3-cią i nie ostatnia żoną byłego męża. W dniu wizji
        Jackowskiego był on żonaty po raz 4-ty. Z każdego małżeństwa ma po 1 dziecku.
        To tyle wobec twierdzeń Jackowskiego, że ani przede mną, ani po mnie mój ex nie
        był w żadnym poważnym związku.
        • Gość: Bożena Krzysztof Jackowski - oszust i naciągacz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.08.10, 17:43
          Miałam identyczna sytuacje Osoba ktora znisczyła i nadal niszczy mi
          zycie wedlug jackowskiego nadal mnie kocha i takie tam bzdety Stek
          bzdur i klamstw w ogole nie majacych pokrycia w rzeczywistosci jakie
          uslyszalam od tego pana a w zasadzie przeczytalam (napisane na
          kartce i podane przez jego chyba corke) powalił mnie na kolana Po
          prostu zwykly oszust i tyle
          • Gość: mendrek Re: Krzysztof Jackowski - oszust i naciągacz IP: *.skomur.pl 11.08.10, 12:29
            zapraszam do czytania i pisania np. na

www.goldenline.pl/forum/1857262/portale-ezoteryczne-wrozby-on-line-czy-wiecie-kto-tam-udziele-porad-zyciowych-np-edyta-ostrowska
          • Gość: NN Re: Krzysztof Jackowski - oszust i naciągacz IP: *.skomur.pl 13.08.10, 12:34
            www.goldenline.pl/grupa/bioenergoterapia-i-inne-metody-wspomagajace
            poczytajcie sobie tam.....i jak ktoś ma ochotę to ....
    • Gość: ktos kto myśli Re: Krzysztof Jackowski - kto zweryfikuje jego IP: *.skomur.pl 24.09.10, 13:46
      i tak jakos Jackowski do sądu nie poszedł aby pozwac rzecznika policji...nie znalazł tez zaginionej Iwony...i nie odnalazł też wielu innych.....
      ale narobił wiele szumu medialnego i zrobił sobie reklame za darmoche !!!

a ludziska ida w to bagienko i myslą,że facio potrafi "widzieć coś więcej"....oj,losie

kochani poczytajcie nieco więcej ! polecam te fora gdzie nie ma cenzury...czyli wyłaczając fora nautilusa itp
      • Gość: tralalala Re: Krzysztof Jackowski - kto zweryfikuje jego IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 22.10.10, 08:47
        Ta reklama w TV to nie całkiem za darmoche ........to spore profity dla redaktorka...To kosztuje
        • Gość: ktoś kto mysli Re: Krzysztof Jackowski - kto zweryfikuje jego IP: *.skomur.pl 22.10.10, 14:40
          dokładnie ,tez mysle ,że ktos z redaktorków dostanie swoja "dole" za ten filmik w tv....a ludzie głupie idą w to bagno jak w masło....!!!
          • Gość: Itsari Re: Krzysztof Jackowski - kto zweryfikuje jego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.11, 14:08
            a skad wiesz ekspercie od jasnowidzena korzystal z uslug pana Krzysztofa ? poznales go ?bede go bronil bo banda cymbalow ktorym brakuje wiedzy dziamgają japisiami nie wiedziąc nic w temacie
      • Gość: Itsari Re: Krzysztof Jackowski - kto zweryfikuje jego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.11, 14:06
        bo nie jest Bogiem ale znalazl 1000 cial i sam zaznacza ze nie kazda wizja jest trafna ludzie ogarnijcie sie czytajcie jego oferte na stronie zanim sie wypowiecie oczywiscie ze czesc wizji jest nietrafiona i to jest normalne ale bardzo duzo jest trafnych po 2 specjalizacja pana Krzysztofa jest znajdowanie osob zaginionych a i tu zdarzaja sie pomylki i to jest normlane przestancie stękac i mowic ze to oszust i jeszcze brednie ze ma powiązania z mafią korzystal z jego uslug Pershing i przepowiedzial mu że go zabija sprawdzilo sie co do joty Lepper tez korzysta i co z tego ?
    • gocha2inc Re: Krzysztof Jackowski - kto korzystał z Jego us 27.09.10, 23:15
      Witaj Aniu, wiem ze minelo duzo czasu od twojego postu, ale dopiero go znalazlam na forum.
      Napisz co u ciebie i czy skorzystalas z uslug p. Jackowskiego czy kogos innego, moje zycie tez stoi od dwoch lat na rozdrozu
      prosze odezwij sie do mnie na maila gosiam74"wp.pl
      dzieki
    • Gość: poszukuje wróżek Re: Krzysztof Jackowski - kto korzystał z Jego us IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.10, 19:08
      jest dobry
      • Gość: Marek Re: Krzysztof Jackowski - kto korzystał z Jego us IP: *.superkabel.de 30.10.10, 21:12
        Do nabijania ludzi w butelkę, okradania z kasy i łgarstw na każdym kroku to nawet bardzo dobry, wręcz świetny.
        • Gość: szuja ten KJ Re: Krzysztof Jackowski - kto korzystał z Jego us IP: *.skomur.pl 02.11.10, 15:27
          no ,dokładnie tak !!!
          nie znalazł Iwony z pomorza
          a o Karinie ..powiedział,że jest martwa i przyjedzie wskazac miejsce zwłok...a dziewczynka ODNALAZŁA SIE trzy dni po tej "wizji" ...K.J. to palant i oszust

p...........oszust i tyle !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
          • Gość: kamil Re: Krzysztof Jackowski - kto korzystał z Jego us IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.10, 17:13
            Taka miał wizje, ja polecam Wróżkę Beatę
            • Gość: Paweł Re: Krzysztof Jackowski - kto korzystał z Jego us IP: *.skomur.pl 06.11.10, 16:05
              K.J> to oszust !
              wyłudza od ludzi pieniadze !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
              • se-neszal ktos kto zrobi prawdziwy materiał filmowy 16.11.10, 18:04
                kto zrobi prawdziwy materiał filmowy.....o tym człowieku.....
                • Gość: ja Re: ktos kto zrobi prawdziwy materiał filmowy IP: *.adsl.inetia.pl 25.11.10, 12:14
                  NIenawidzę Jackowskiego. Zabrał mi radość zycia. Od 3 lat jestem spanikowana i boję się jego przepowiedni. Nikt mnie nie pytał czy chce wiedzieć co będzie. MOże pan Jackowski zamiast straszyć maluczkich zrobił by ze swoich widzeń użytek wśród możnych tego świata, ale to nie jest takie proste jak straszenie małych!!!
                  • se-neszal Re: ktos kto zrobi prawdziwy materiał filmowy 29.11.10, 16:40
                    proszę o kontakt... ,może wymyslimy coś razem...
                    se-neszal@poczta.gazeta.pl
                    • camaretto Re: ktos kto zrobi prawdziwy materiał filmowy 10.01.11, 10:30
                      Co do Jackowkiego ja pamiętam akcje ratownicza, podczas której uruchomiono ok 400 osób bo Jackowski wskazał rodzinie miejsce odnalezienia gdzieś pośrodku jakiejś doliny Tatrach

Sprawa była w mediach - kłopot w tym, że dwoje zaginionych młodych ludzi 17 - latki dziewczyna z chłopakiem - odnalazło się w ... wiezieniu w Czechach. Dzieciaki zrabowały z domu pieniądze, i uciekły, a kiedy kasa sie skończyła zaczeły kraśc po sklepach.
                      WOPR wniósł sprawę o oszustwo wzgl. jackowskiego, niestety, co uzyskali nie ogłoszono juz - chodziło o mobilizację paruset osób do poszukiwanie, a to ogromne sumy i niebagatelne wyroki...
                      Szkoda..
                      • se-neszal Re: ktos kto zrobi prawdziwy materiał filmowy 11.01.11, 20:25
                        takich przypadków jest o wiele więcej w "karierze" tego "jasnowidza".!!!

zdaje sie,że Jackowski musiał zapłacic pieniadze za straty finansowe jakie zostały poniesione !!

ale o tym Nautilus jakos sie nie chwali !!!!! yy

o zaginionej Karinie powiedział,że przyjedzie wskazac miejsce zwłok...a dziewczynka sie znalazła zywa !!! itp
                        ==============================================================
                        PS,
                        otóż,w jednym z portali wrózbiarskich jako "doradca" był zarejestrowany człowiek skazany dwoma prawomocnymi wyrokami sądowymi za.np.kierowanie zorganizowana grupa przestepcza,pranie brudnych pieniędzy,grozby karalne itp.....był kilka lat wczesniej poszukiwany listem gończym i przebywał w areszcie sledczym ok.roku......
                        ==========proponował :jasnowidzenie.zaklęcia na przyciąganie pieniędzy,oczyszczanie ze złych energi domów i ludzi...zabiegi jako bioenergoterapeuta .. i był tez członkiem Polskiego Cechu Bioenergoterapeutów oraz asystentem Krzysztofa jackowskiego przez kilka latek !!!!!!!!!!!!!!!!! tp
                      • Gość: adwokat sadowny nakaz zapłaty za poniesione straty IP: *.play-internet.pl 10.02.12, 18:45
                        Jackowski musiał zapłacic kase za straty poniesione przez GOPR przez błedna "wizje" jackowskiego !!!

Gdyby wszyscy,których naciagnał "Jsnoidz",wrózka,bioenergooszołom wnosili tego typu sprawy do sadu to zapewne to całe oszolomstwo przestanie funkcjonowac i żerowac na ludzkich nieszczesciach.

ale trzeba zaczac od pokwitowania za pobrana kase za "usługę" i np.pozostawic pisemne "wizje" , interpretacje kart "wróżebnych" i nagrania oraz świadków z zabiegów energonaciagaczy.

zapewne jesli potencjalny klient zarzada takich poświadczen od tej sitwy ezoterycznej to na 100 proc. zrezygnuje z wykonania "usługi" ,bo doskonale wiedza,że to ŚCIEMA te ich "usługi ezo".....:D
          • Gość: Itsari Re: Krzysztof Jackowski - kto korzystał z Jego us IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.11, 12:37

nie oszust tylko nie kazda wizja jest trafiona sam o tym mówi i nie kazdą osobe udaje mu sie znalezc wiec skoncz bo to żenujące
        • Gość: Itsari Re: Krzysztof Jackowski - kto korzystał z Jego us IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.11, 14:10
          jakos mnie nie nabil i mogę go polecic a ze nie kazda wizja jest trafna jest wyraznie zaznaczone w ofercie pana Krzysztofa
          • se-neszal Re: Krzysztof Jackowski - kto korzystał z Jego us 09.05.11, 20:30
            to jakim prawem bierze od wszystkich pieniądze ? skoro sam uprzedza,że sie myli ?

a proporcje Jego wizji sa dokładnoe odwrotne czyli może ma trafionych na "chybił/trafil" ok.kilka procent "wizji" a reszta to ściema.
            • salamandra.69 Re: Krzysztof Jackowski - kto korzystał z Jego us 17.10.13, 10:30
              nie wykonuje zadnej innej pracy, a pieniedzy potrzebuje, jak wszyscy - ot, korzysta! a CZY TO JEST MORALNE, TO JUŻ INNY TEMAT...
    • Gość: Katarzyna Re: Krzysztof Jackowski - kto korzystał z Jego us IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.11, 13:48
      u mnie w rodzinie jedna osoba korzystała z Jego usług. Nie pomylił się w ocenie sytuacji. Polecam
      • damaztarotem Re: Krzysztof Jackowski - kto korzystał z Jego us 16.07.11, 07:46
        A co Ci powiedział można wiedzieć ? I jak to wyglądało ?
        • Gość: aga Re: Krzysztof Jackowski - kto korzystał z Jego us IP: *.play-internet.pl 25.01.12, 21:35
          WŁAŚCIWIE PRAWIE 90% WYPOWIEDZI NA TEMAT kRZYSZTOFA j.JEST negatywna ,

Uważam,że wobec naciągaczy należy zgłaszac pozwy do sadów i wymagać ZWROTU KASY !

Panie K.J. ODDAJ LUDZIOM FORSE !!!
    • Gość: aga Re: Krzysztof Jackowski - kto korzystał z Jego us IP: *.171.230.220.dsl.crowley.pl 15.12.11, 14:15
      Kolego ja miałam niedawno doczynienia z tym pseudo jasnowidzem. Dokładnie było jak piszesz. On nastawiony jest tylko na kase a nie wysyłanie wiadomości. To podlega pod wyłudzanie. I mam zamiar tym się zająć.
    • Gość: bbrath Re: Krzysztof Jackowski - kto korzystał z Jego us IP: *.b-ras3.mvw.galway.eircom.net 31.01.12, 21:54
      nie wiem kiedy został zamieszczony ten post bo nie widzę żadnej daty nadania ale jedno co moge doradzić, to nie kierować się wyjechanymi już opiniami o ludziach których się nie zna, jeżeli potrzebuje jakiś drobiazg do odczytania wskazówek, daj i się przekonaj.

pozdrawiam
      • Gość: bez kasy Re: Krzysztof Jackowski - ilu oszukanych? IP: *.play-internet.pl 06.02.12, 22:51
        wiekszosc opinii jest negatywna ! i uważam,że pozostałe "pozytywne" opinie zapewne pochodza od samego "bohatera" tego wątku lub Jego rodziny ... :(

scenariusz postepowania "jasnowidza" identyczny we wszystkich przypadkach .... nie idbiera nie telefonów,pobranie kasy i brak zwrotu w przypadku błednej wizji....buahaha

Własciwie to kompletny instruktarz do prowadzenia takiego biznesu (bez podatków,bez odpowiedzialności,bez szacunku do ludzi i ich cierpienia, BEZWZGLEDNY BIZNES OPARTY NA NAIWNOŚCI I DESPERACJI LUDZKIEJ !! ot i to wszystko co można na temat tego kolesia i jemu podobnych napisac według mnie oczywiście.
    • Gość: hmmm Re: Krzysztof Jackowski - kto korzystał z Jego us IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.12, 23:42
      Nie wiem jakim jest jasnowidzem, ale na pewno jest mądrym człowiekiem - wystarczy posłuchać jego wypowiedzi na necie...
      A jak to jest że pomógł odnaleźć ok.. 500 osób, ale także się mylił i wielu osobom nie mógł pomóc - myślę, że z tym darem jasnowidzenia jest tak jak ze wszystkim, że nie można wiedzieć wszystkiego i widzi się tylko to co można (np. Bóg pozwoli) zobaczyć. Na całym bowiem świecie nie ma żyjącego człowieka, który może wiedzieć wszystko lub nauczyć się wszystkiego - nasze umysły są na to zbyt ograniczone warunkami fizycznymi
      • Gość: hmmm Re: Krzysztof Jackowski - kto korzystał z Jego us IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.12, 23:48
        Uzupełniając moją wypowiedź - widać, że jest bardziej inteligentny i widzi więcej od przeciętnego śmiertelnika, ale jak powiedział sam - każdy z nas ma intuicję, i zwierzęta i ludzie, ale nie każdy chce lub umie jej słuchać. Myślę, że on jest na tyle otwarty na innych ludzi i medialny, że bardziej niż o zwykłego człowieka rozwinęła mu się intuicja
        • Gość: gość Re: Krzysztof Jackowski - kto korzystał z Jego us IP: *.play-internet.pl 24.02.12, 21:11
          U jackowskiego to raczej bardziej niz u innych ludzi ,rozwinęło sie naciągactwo na kase od zrozpaczonych ludzi !

Ciekawe dlaczego stowarzyszenie ITAKA (zajmuja sie poszukiwaniem ludzi zaginionych od ok.20lat) jakos przez tyle lat nie znalazlo potwierdzenia tych "umiejetnosci" ? hmm?

Ciekawe dlaczego rzecznicy policji zawsze twierdza,ze ten koles ewentualnie przeszkadzał w sledztwach ? i nigdy w niczym nie pomógl ? a juz z pewnościa nie odnalazł nikogo a jedynie zerował na nagłasnianych medialnie sprawach.
          co udowadania fakt,że Jackowski odgrażał sie iz pozwie do sadu rzecznika prasowego policji ???? :))....i jakos do tej pory NIC !!! bo dobrze wie,że jest przegrany w takim starciu a dodatkowo jeszcze straci duzo kasy ....buahaha

Np.sprawa zaginionej dziewczynki Kariny .... Jackowski stwierdził rozmawiając z rodzina,że dziewczynka juz zmarła....i chciał przyjechac wskazac miejsce zwłok ....
          tylko jakos nim dojechal to policja odnalazła dziewczynke żywa !!!

Jedyne co Jackowski "posiada" to umiejetnosc lawirowania w ogólnikach,łaczenia informacji ukazujacych sie w prasie etc....bo przeciez jego wizje dotyczace konkretów np.politycznych zawsze okazywały sie pudłem !!! a bzdety o gospodarce to moze powiedziec kazdy kto choc troche czyta gazety itp.

Proponuje wiecej wiedzy i zdrowego rozsadku...zamiast łykania np.TVN-owskiej papki.

dodam jeszcze,ze przeciez to jest BIZNES i to spory ! zarabia na tym jackowski i Jego "pomocnicy',szmatławce piszace głupoty dla bezmózgów....
          • Gość: jbk Re: Krzysztof Jackowski - kto korzystał z Jego us IP: *.adsl.inetia.pl 25.02.12, 14:26
            jest dobry
            www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=zxlm_oPhV7o
            • Gość: gość Re: Krzysztof Jackowski - kto korzystał z Jego us IP: *.play-internet.pl 02.03.12, 23:02
              nic z tego nagrania nie wynika. jedynie potwierdza,że gada ogólnikami,które mozna dopasowac jak sie chce.
              Uważam,że Jackowski jest juz przeszłościa i to bardzo słabą ~.
              • se-neszal Re: Krzysztof Jackowski - może oddaj ludziom kase 06.03.12, 00:15
                Cóż tu mozna napisać ? ,bo i tak szkoda czasu na tego "gościa"/

Powinien przeprosic i oddac pieniądze tym wszystkich,którym przedstawił błedne "wizje"--a jest takich ludzi BARDZO WIELU.

Otrzymuje maile od ludzi,którzy zwyczajnie czuja sie naciagnięci na kase przez Krzycha J.

Mozna z tych relacji napisac książkę !!

zapewne ktos sie wezmie za wszelkiego typu naciągaczy wykorzystujących ludzkie cierpienie,naiwność i desperacje....
                Krzychu to co robisz to MASAKRA - dla Ciebie i twoich bliskich również! Pamietaj o tym

================================================\
                były aststent Krzysztofa J był poszukiwany listem gończym i przebywał w więzieniu-skazany kilkoma wyrokami prawomocnymi za np.kierowanie grupa przestepczą,wyłudzenia, grożby karalne , fałszowanie dokumentów itp - przeciwko owemu asystentowi Krzysztofa J. toczyły sie kolejne trzy sprawy karne ...

Ciekawe dlaczego taki przestepca był przez kilka lat asystentem Krzysztofa J. ? :)) w czasie kiedy pełnił funkcje asystenta był uz po odsiadkach w więzieniu oraz toczyły sie kolejne sprawy w sadach przeciwko owemu asystentowi Krzysztofa J :jasnowidza:,który ponoc "widzi więcej " i za to karze sobie placic naiwniakom ...

Ludzie ZACZNIJCIE MYŚLEĆ ! żądajcie dowodów wplaty i gwarancji tych ;wizji" lub zwrotu kasy. :))
                ==========proponował :jasnowidzenie.zaklęcia na przyciąganie pieniędzy,oczyszczanie ze złych energi domów i ludzi...zabiegi jako bioenergoterapeuta ..itp
    • Gość: dani Re: Krzysztof Jackowski - kto korzystał z Jego us IP: *.aster.pl 12.03.12, 16:31
      Byłam dwa razy. Pierwszy raz napisal mi ile bede zyla i co mi jest ze zdrowiem. Troche mozna bylo to dopasowac ale...bzdury napisal o corce, o bylym nic nie napisal bo mogl nie trafic z osadem ? Moze zyjemy w przyjazni a moze drzemy koty ? Wolal nie pisac wiec nic. Drugi raz bylam na dopytanie i...to juz mozna bylo doczepic do kazdej osoby. O corce tym razem nic, o bylym nic, o mamie totalnie minelo sie z rzeczywistoscia. Tak wiec bylam, sprawdzilam i w mojej opinii mowi o kazdym prawie to samo i takie rzeczy ze mozna powiedzic to o kazdym, a jesli konkrety to totalne bzdury. Szkoda czasu i pieniedzy jak rowniez ludzi ktorzy przychodza z problemami i przejmuja jesli "przepowiednie jasnowidza" sa w czarnych barwach, bo straszeniu ludzi ten czlowiek sie chyba lubuje. Byla ze mna kolezanka, ktorej ojciec ma raka a on napisal, ze...za pare lat bedzie mial problemy z zoladkiem! Porazka !
      • Gość: ala Re: Krzysztof Jackowski,Krzysztof Rutkowski-Madza IP: *.play-internet.pl 29.03.12, 11:49
        Jackowski i Rutkowski to starzy znajomi z samoobrony......Lepper umoczony w mafii paliwowej co Rutkowski został ostatnio skazany...........Lepper był to równiez dobry znajomy Jackowskiego(choc ten NIE PRZEWIDZIAŁ JEGO SMIERCI !!!!!)

a teraz śmierc Madzi w sosnowcu....prokuratura katowicka .....mafia paliwowa....Jackowski z wyjatkowo "trafnymi wizjami".....

Jackowski i Rutkowski wepchneli sie do tej sprawy sami !!!!!!!!!!!!!!
        w kilka dni po tym jak juz Rutkowski rozpoczał swój żałosny lans na tej tragedii.....
        pojawia sie Jackowski ze "swoja wizja"............choc nikt nie prosił o to ???............

tabloidy /szmatławce robia reality show z tej dramatycznej smierci dzieciatka !!!!!!!
        a jasnonaciągacz i przestepca sie lansuja !!!!!!!!!!!!!!!!

razem tez lansowali sie przy okazji zaginięcia Iwony i kilku innych sprawach.....bez powodzenia obaj nic NIE pomogli !!!!!! ale mieli DARMOWA REKLAMĘ !!!!! za NASZE PIENIADZE!!!!!!!!!!!!!!!

POCZYTAJCIE O NICH NP.NA WIKIPEDII.....

wiecie juz skąd Jackowski ma te dosc "trafne wizje o śmierci Madzi" ?
        od swoje kumpla Rutka !!!!!!!!!!!!!!!
        • se-neszal Re: Krzysztof Jackowski,Krzysztof Rutkowski-Madza 21.07.12, 16:45

I okazało się,że ZNOWU JACKOWSKI PALNĄŁ SAM SOBIE GOLA !!! buahaha

skoro Rutek nie wiedział wszystkiego to i Jackowski "szył" jak mu sie podobało pod koniec tego żenującego spektaklu "prasy" i "tv"....

jakos w "wyznaczonym" terminie w "wizji" Jackowskiego ta s.... matka dziecka..nie powiedziała prawdy o tym co sie stało...pewnie myslała,że Rutek juz tyle namieszał ,że uda sie ukryc prawde o zabójstwie.....

OJ,Krzychu...wez sie lepiej do jakiejś normalnej roboty...bo to juz Twój koniec tz."kariery" ...buahahaha
    • Gość: ania Re: Krzysztof Jackowski-naciagacz i oszust ? IP: *.play-internet.pl 02.04.12, 18:24
      -w ostatniej tragicznej sprawie znowu ten pajac jackowski wepchnał sie na chama do mediów dla darmowej reklamy !!!

Wez facet opowiedz o tym jak zakończyla sie twoja "pomoc" w sprawie Olewnika .Kariny,Iwony i setkach innych spraw gdzie tylko naciągnałes ludzi na kase i wprowadziłes w błąd poszukujących swoich bliskich !!!!!!!!!!!!!!
      Dlaczego Twoi dwaj byli asystenci oszukiwali lub okradali ludzi ????? nie "widziałes" tego w swoich "wizjach" ????????!!!!!!!!!!!!!!!!!
      ODDAWAJ LUDZIOM PIENIĄDZE ! i ZNIKAJ ,NACIAGACZU ! NAWET TWÓJ KOLES RUTEK JUZ NIC NIE POMOZE BO I TY I ON ,JESTEŚCIE SKOŃCZENI ! czas zabrac sie za uczciwa robote!
      poczytajcie co jest napisane na forum racjonalista.pl
      • jumanji_7 Re: Krzysztof Jackowski-naciagacz i oszust ? 02.04.12, 22:30
        Gość portalu: ania napisał(a):

> Wez facet opowiedz o tym jak zakończyla sie twoja "pomoc" w sprawie Olewnika .K
        > ariny,Iwony i setkach innych spraw gdzie tylko naciągnałes ludzi na kase i wpro
        > wadziłes w błąd poszukujących swoich bliskich !!!!!!!!!!!!!!

Rzeczywiście w sprawie Iwony nie pokazał jeszcze klasy, może nie ma takiej mocy i sił jeszcze, tudzież boi się ?
        Ale nazywać człowieka z branży oszustem to przegięcie lekkie, a i elegancji za grosz !
        • Gość: ania Re: Krzysztof Jackowski-naciagacz i oszust ? IP: *.play-internet.pl 03.04.12, 17:43
          NICZEGO NIGDY NIE WYJASNIŁ ! ANI NIE ZNALAZŁ !!!

TAKA JEST INFORMACJA OD POLICJI I FUNDACJI ITAKA !!!
          odmawia ZAWSZE mozliwości potwierdzenia tych rzekomych "umiejetności" ?!

I TO WŁASNIE POTWIERDZA ICH BRAK !!!!!!!

Fakt,elegancko to mozna sie zachowac wobec osoby zachowujacej sie elegancko....
          a i słowo oszust jest bardzo eleganckie i delikatne wobec

JASNOnaciagacza Jackowskiego,gdyz JACKOWSKI TO

WYJATKOWO OBRZYDLIWA MIERNOTA ....

ŻERUJĄCA NA LUDZKICH TRAGEDIACH !
          • jumanji_7 Re: Krzysztof Jackowski-naciagacz i oszust ? 03.04.12, 22:03
            Gość portalu: ania napisał(a):

> NICZEGO NIGDY NIE WYJASNIŁ ! ANI NIE ZNALAZŁ !!!
            >
            > TAKA JEST INFORMACJA OD POLICJI I FUNDACJI ITAKA !!!
            > odmawia ZAWSZE mozliwości potwierdzenia tych rzekomych "umiejetności" ?!
            >
            > I TO WŁASNIE POTWIERDZA ICH BRAK !!!!!!!
            >
            > Fakt,elegancko to mozna sie zachowac wobec osoby zachowujacej sie elegancko....
            > a i słowo oszust jest bardzo eleganckie i delikatne wobec
            >
            > JASNOnaciagacza Jackowskiego,gdyz JACKOWSKI TO
            >
            > WYJATKOWO OBRZYDLIWA MIERNOTA ....
            >
            > ŻERUJĄCA NA LUDZKICH TRAGEDIACH !

CZY JA WIEM ???
            • Gość: xxl Re: Krzysztof Jackowski-naciagacz i oszust ? IP: 176.107.47.* 05.04.12, 14:11
              U jackowskiego to raczej bardziej niz u innych ludzi ,rozwinęło sie naciągactwo na kase od zrozpaczonych ludzi !

Ciekawe dlaczego stowarzyszenie ITAKA (zajmuja sie poszukiwaniem ludzi zaginionych od ok.20lat) jakos przez tyle lat nie znalazlo potwierdzenia tych "umiejetnosci" ? hmm?

Ciekawe dlaczego rzecznicy policji zawsze twierdza,ze ten koles ewentualnie przeszkadzał w sledztwach ? i nigdy w niczym nie pomógl ? a juz z pewnościa nie odnalazł nikogo a jedynie zerował na nagłasnianych medialnie sprawach.
              co udowadania fakt,że Jackowski odgrażał sie iz pozwie do sadu rzecznika prasowego policji ???? :))....i jakos do tej pory NIC !!! bo dobrze wie,że jest przegrany w takim starciu a dodatkowo jeszcze straci duzo kasy ....buahaha

Np.sprawa zaginionej dziewczynki Kariny .... Jackowski stwierdził rozmawiając z rodzina,że dziewczynka juz zmarła....i chciał przyjechac wskazac miejsce zwłok ....
              tylko jakos nim dojechal to policja odnalazła dziewczynke żywa !!!

Jedyne co Jackowski "posiada" to umiejetnosc lawirowania w ogólnikach,łaczenia informacji ukazujacych sie w prasie etc....bo przeciez jego wizje dotyczace konkretów np.politycznych zawsze okazywały sie pudłem !!! a bzdety o gospodarce to moze powiedziec kazdy kto choc troche czyta gazety itp.

Proponuje wiecej wiedzy i zdrowego rozsadku...zamiast łykania np.TVN-owskiej papki.

dodam jeszcze,ze przeciez to jest BIZNES i to spory ! zarabia na tym jackowski i Jego "pomocnicy',szmatławce piszace głupoty dla bezmózgów....
              *************************************************************************************
              patrząc tylko na ostatni TRAGICZNY REALITY SHOW ...nalezy przyznac ABSOLUTNA RACJĘ temu co powyżej dodatkowo zestawiając to ze wszystkimi opublikowanymi "wizjami" Jackowskiego w tej sprawie...(zostały zebrane w jednym z watków na forum Racjonalista.pl-warto sobie przeczytac ! :))

Poczytajcie (dla uwiarygodnienia) w wikipedii o Rutkowskim i Jackowskim....że są to kolesie z samoobrony...Lepper wspólny znajomy ,tez zamieszany w mafii paliwowej? ......
              tej samej co Rutkowski i BYŁY ASYSTENT Jackowskiego .....

na kilka dni przed "wypowiedziami" Jackowskiego ,tj 02.02.2012 wypowiadał sie "przeciwnik" Rutkowskiego tj.Piotr Pytalkowski (-dziennikarz śledczy) i "przewidział" co sie wydarzyło w sosnowcu....!!!!!!!!!!! czyli zrobił to na kilka dni przed Jackowskim !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
              co oznacza,że Pytlakowski (od lat zajmujący sie pisaniem i publikowaniem o mafii itp) jest LEPSZYM "JASNOWIDZEM" od jackowskiego ???!!!

miejmy nadzieję,że MEDIA FAŁSZUJĄCE RZECZYWISTOSC wreszcie zobaczą,że społeczeństwo nasze jest myślące i takich naciągaczy jak jackowski I Rutkowski juz nie będzie w mediach !!!!!!!!!!!!!!!
              • jarodu66 Re: Krzysztof Jackowski-naciagacz i oszust ? 12.11.12, 20:58
                CZY JASNOWIDZ ZNACZY TO SAMO CO WSZECHMOGĄCY?
                CZY OSOBA TA POMAGA CZY SZKODZI I NACIĄGA?
                CZY MA RACJĘ BYTU DZIAŁALNOŚĆ TAKIEJ OSOBY KTÓRA PRZYNAJMNIEJ RAZ UDZIELIŁA TRAFNEJ POMOCY INNEJ OSOBIE JEŚLI NIKT INNY TEJ POMOCY DO ZAOFEROWANIA NIE POSIADA?
                CZY SĄ OSOBY CHOĆBY NA FORUM KTÓRZY POŚWIADCZAJĄ KONKRETNĄ UDANĄ POMOC?
                CZY PRZECIWNICY JASNOWIDZÓW CHOĆBY RAZ POTRAFILIBY POMÓC W TAKICH LUB PODOBNYCH PRZYPADKACH JAK PAN JACKOWSKI? JEŚLI TAK PROSZĘ O INFORMACJĘ NA ADRES JARODU@O2.PL
                • salamandra.69 Re: Krzysztof Jackowski-naciagacz i oszust ? 10.10.13, 20:17
                  Dlaczego od razu takie skrajności?
                  "Przeciwnicy" jasnowidzów, to są po prostu osoby, które w swoim życiu nie doświadczają zjawisk potocznie określanych jako "nadprzyrodzone"> A skoro - oni tego nie doświadczyli, nie są w stanie zrozumieć, ze coś takiego naprawdę istnieje. To wszystko!
                  Jasnowidz nie jest osoba "wszemogacą"> On jest tylko przekażnikiem. Zdziała na tyle, na ile duchy mu pozwolą: jezeli dusz osoby umarłej chce, aby konkrtetny Jasnowidz wskazał winnych jej śmierci, to poprowadzi Jasnowidza w jego poczynaniach. jeżeli natomiast dusza zmarłego ma gdzieś okoliczności śmierci i pragnie jak najszybciej przenieść się do "światła", top działania jasnowidza tylko jej przeszkadzaj.
                  • Gość: gość Re: Krzysztof Jackowski-naciagacz i oszust ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.13, 08:33
                    ...Baju....baju....salamandra będziesz w Raju.....
                    • salamandra.69 Re: Krzysztof Jackowski-naciagacz i oszust ? 11.10.13, 12:13
                      Gość portalu: gość napisał(a):

> ...Baju....baju....salamandra będziesz w Raju.....

Jezeli mam być w rzeczonym Raju w towarzystwie takich osób jak JPII albo "matka" Teresa, wybieram - Piekło!
                      Zdecydowanie wolę towarzystwo Lucyfera.
                      • Gość: gość Re: Krzysztof Jackowski-naciagacz i oszust ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.13, 14:14
                        Ciekawe czy on będzie wolał towarzystwo Twoje....podejrzewam,że będzie od Ciebie zwiewał daleko:)
                        • salamandra.69 Re: Krzysztof Jackowski-naciagacz i oszust ? 11.10.13, 19:47
                          Gość portalu: gość napisał(a):

> Ciekawe czy on będzie wolał towarzystwo Twoje....podejrzewam,że będzie od Ciebi
                          > e zwiewał daleko:)

No to GO zapytaj, w czym problem????
                          A swoje podejrzenia, zachowaj - dla siebie!
                  • Gość: gosć Re: Krzysztof Jackowski-naciagacz i oszust ? IP: *.play-internet.pl 18.02.14, 17:49
                    Te ,pyskata "salamandra" ,jak masz emocjonalne problemy i ziejesz nienawiścia do wszystkich ...to pędź do psychoterapeuty...może trafisz na jakiegoś co Ci pomoże.....

a o zjawiskach "nadprzyrodzonych" lepiej sie wcale nie wypowiadaj,bo to żenada co wypisujesz :P,zwłaszcza w kontekście oszusta jackowskiego i jemu podobnych "przekazników"...hahahaahaha
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka