Dodaj do ulubionych

Dobra wróżka z Poznania, proszę o jakieś opinie

• tj122 Re: Dobra wróżka z Poznania, proszę o jakieś opin 01.12.11, 19:02
      Witam! Mam takie pytanie , a mianowicie , skorzystałem najpierw z usług wróżek internetowych przez sms , następnie 2 razy byłem u wróżki Kiary , raz u wróżki Halszki i raz skorzystałem z wróżby internetowej wróżki Otylii. Wszystkie spotkania dotyczyly tego samego tematu. I co dziwne - wszystkie wróżki powiedziały mi to samo , może z drobnymi różnicami. Wróżby sbardzo dla mnie , nie ukrywam pomyślne. Pytanie brzmi - skoro wszystkim karty mówią to samo - to coś w tym chyba musi być , prawda? Co myślicie?
      • Gość: Jotge Re: Dobra wróżka z Poznania, proszę o jakieś opin IP: *.icpnet.pl 05.12.11, 15:26
        Niewątpliwie wszystko na to wskazuje ;)

Czy mogę prosić o namiar na wróżkę Halszki? jotge90@wp.pl
        • tj122 Re: Dobra wróżka z Poznania, proszę o jakieś opin 06.12.11, 21:50
          numer do Halszki to 661 834 930
      • Gość: Martyna Re: Dobra wróżka z Poznania, proszę o jakieś opin IP: *.180.235.18.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 14.12.11, 21:18
        Ja też byłam u Kiary i czekam czy się sprawdzi... a co on niej myślisz..?
        • Gość: tj122 Re: Dobra wróżka z Poznania, proszę o jakieś opin IP: *.173.22.19.tesatnet.pl 17.12.11, 15:04
          Bardzo fajna i sympatyczna kobieta. Na razie nic sie nie sprawdza ale moze potrzeba troche czasu.
          • Gość: gosia Re: Dobra wróżka z Poznania, proszę o jakieś opin IP: *.play-internet.pl 20.12.11, 14:08
            czy marzena ze starego rynku to kiara?
    • anniiag Re: Wróżki Poznan 06.01.12, 18:18
      Byłem kilka lat temu u Aureli Szymaszkiewicz wszystko sie sprawdziło . Rok temu u Halszki większość się sprawdziło brała wtedy 70zł , teraz znowu do niej poszłem 100zł i troche odbbębniła wizyte , i nic ciekawego i nowego sie nie dowiedziałem tylko to co sie jeszcze nie sprawdziło z przed roku . Ogólnie jestem z niej zadowolony , z mieszanymi uczuciami po ostatniej wizycie. . Na wiosne wybieram sie do Aureli zobaczymy
      • Gość: Karola Re: Wróżki Poznan IP: *.as15444.net 27.01.12, 15:08
        Sporo wrozek mozna znalezc w galerii sekret w poznaniu. Jest tam tez Aurelia Szymaszkiewicz. www.galeriasekret.pl
        • Gość: ula Re: Wróżki Poznan IP: *.icpnet.pl 30.01.12, 21:50
          Ja byłam ,jak to jedna z forumowiczek napisała:czarnej wróżki" z Dolnej Wildy. I, to prada, co napisała po jej spotkaniu ok pół roku miałam lekką depresję. Ogólnie moje życie, to jedno wielkie nieporozumienie. Przyznam, że byłam ok.3 lat temu i nic się nie sprawdziło.
    • Gość: nutta Re: Dobra wróżka z Poznania, proszę o jakieś opin IP: *.adsl.inetia.pl 01.02.12, 12:27
      Ela z Dębca. Byłam u niej i jestem pozytywnie zaskoczona. To mój pierwszy kontakt z wróżką. Namówiła mnie koleżanka z pracy.
      • Gość: fela Re: Dobra wróżka z Poznania, proszę o jakieś opin IP: 213.25.168.* 03.07.12, 10:40
        Proszę o kontakt do p. Eli z Dębca
    • Gość: nutta Re: Dobra wróżka z Poznania, proszę o jakieś opin IP: *.adsl.inetia.pl 01.02.12, 12:27
      kamEla z Dębca. Byłam u niej i jestem pozytywnie zaskoczona. To mój pierwszy kontakt z wróżką. Namówiła mnie koleżanka z pracy.
      • mashiroshina Re: Dobra wróżka z Poznania, proszę o jakieś opin 13.06.15, 18:13
        Moja mama była u wróżki w Ludwikowie ale to już lata temu.
        Powiedziała jej, że wyprowadzi się zagranicę, że jedna córka będzie w Polsce a druga z nią.
        Tak się stało, jestem w polsce a siostra z mamą za granicą.
        Dziś mi to mama powiedziała, kiedy powiedziałam, że chciałabym wybrać się do wróżki.
    • Gość: karolka23 Re: Dobra wróżka z Poznania, proszę o jakieś opin IP: *.adsl.inetia.pl 20.02.12, 11:58
      Najlepsza moim zdaniem jest Ela z Dębca, mail ella929@wp.pl. byłam u niej i dużo się spełniło!
      • Gość: luna Re: Dobra wróżka z Poznania, proszę o jakieś opin IP: *.icpnet.pl 12.03.12, 19:02
        Do wrozki Marzeny ze Starego Rynku chodziłam jak omotana, ale mi tez nic sie nie sprawdziło, gdy mowiła ze zdjecia, to tak jakby te osoby znała, nie raz otwierała drzwi pod wpływem alkoholu. Wrozka Gosia naciagaczka i bzdury. Wrozka Amanda, czas wrozby około 20 min, wrozy za kotarką na malenkim korytarzu.
        • Gość: Olka Re: Dobra wróżka z Poznania, proszę o jakieś opin IP: *.inowroclaw.mm.pl 12.03.12, 19:42
          haa ha no nie mowcie że chodzicie do takich "wróżek"
        • jb.l Re: Dobra wróżka z Poznania, proszę o jakieś opin 16.09.13, 16:54
          No ja byłam u tej Amandy. Bardzo miła, starsza pani. Prawie rozpoznała aktualną sytuację, trochę chaotycznie w sprawie przyszłości (raz jeden facet był ok, a za chwilę ten sam nie był ok..., więc trudno się w tym połapać)... W zasadzie żadnych konkretów.
      • Gość: ewunia Re: Dobra wróżka z Poznania, proszę o jakieś opin IP: *.icpnet.pl 24.04.12, 17:53
        ja polecam wróżkę Lene z Grunwaldu i też nie jest droga a mówi długo, lena-karty@o2.pl
        • Gość: gosc2k Re: Dobra wróżka z Poznania, proszę o jakieś opin IP: *.adsl.inetia.pl 10.05.12, 17:49

JA byłem u aureli z sierakowskiej , nie uzywała zwrotów "byc moze " "jest szansa" tylko same konkrety , naprawde mam metlki w glowie po tej wizycie bo kazała mi iść na studia zaoczne żebym je ukonczyl, ale też kazała znalezc prace czysto fizyczną bo to moja jedyna sznasa na lepsze życie ?! okey przeciwko pracy fizycznej nie mam nic przeciwko lecz no niestety jestem bardzo szczuply i mam lekkie skrzywienie kregosłupa .podala informacje dotyczce mojego dziadka ale itez pewnej dziewczyny z ktora byłem zwiazany nawet okresliła prawidlowo jej charakter ) i te informacje maja sie sprawdzic w niedlugim czasie .Pożyjemy zobaczymy
    • sowica Tekla Luboń 21.06.12, 20:41
      wiec tak moje doswiadczenia

- Tekla -luboń- cena 80zl - odbieram ja jako dobrego psychologa, nie powiedziala mi nic z przeszlosci i terazniejszosci skupiala sie na jednym temacie - narazie nic sie nie sprawdza

- starsza babka z os chrobrego - brala chyba ok 40zl , konkretna duzo faktow

Felicja z Debca- chyba byla troche wstawiona, wiem wszystko o jej synu i bylej synowej o sobie - chymmm nic

- starsza babka z Glogowskiej- nie mam namiaru ani jak sie nazywa , mieszkala w kamiennicy ostatniej w drodze na gorczyn, wrozyla za 20zl , duzo palila fajek i pila piwa , ale byla rewelacyjna, widziala nawet szczegoly - szulam do niej namiarow

• Gość: Ella Re: Tekla Luboń IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.12, 13:17
        Czy ktoś jeszcze był u Tekli z Lubonia??
      • Gość: Daisy 1827 Re: Tekla Luboń IP: *.centertel.pl 23.03.14, 19:28
        Witam serdecznie
        Znalazlam Pani wpis na forum
        Chcialabym sie dowiedziec czy zdobyla Pani namiary na wrozke z ulicy Ogrodowej?. Jesli tak to czy moge prosic o jej nr telefonu.
        Pozdrawiam
    • Gość: gosc Re: Dobra wróżka -100% sprawdzalność IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.13, 10:15
      Moim zdaniem najlepszą wróżka jest Karina. Rozmawiałam z nią telefonicznie ponad godzinę. nic jej nie trzeba mówić ona sama wszystko z drobnymi szczegółami opowiada(wróży z kart klasycznych). zapłaciłam 50 zł za rozmowę- poł roku temu. Nie wiem ile teraz bierze. Ale w 90% już się sprawdziło. Jeśli ktoś naprawdę chce uzyskać konkretne wskazówki podaję nr.tel 723 048 348
      • 1skorpionica Re: Dobra wróżka -100% sprawdzalność 25.01.13, 21:24
        wrozka astrolog Rena jest dobra
        • Gość: Joliee Re: Dobra wróżka -100% sprawdzalność IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.01.13, 12:19
          Czy ktoś ma telefon na wróżkę z ul. Ogrodowej, wchodziło się w bramę ? Jeśli tak to proszę o odpowiedź na forum, badź proszę mi podać namiar na wróżkę, od której się sprawdzi w 90 % przepowiednia.....
          • Gość: kochająca karty Re: Dobra wróżka -100% sprawdzalność IP: 46.227.246.* 03.02.13, 02:48
            Witam, czytam te wszystkie posty i rzeczywiście można mieć mętlik w głowie. Jedni mówią tylko i wyłącznie o kimś w samych superlatywach inni zaś o tej samej osobie w negatywach. Jakby mówiono o dwóch różnych osobach. Wróżki towarzyszą mi od ponad 20 lat. Przetestowałam (jeśli tak mogę to ująć) wiele z nich. Jedne przepowiednie się sprawdziły inne nie. Jedna z wróżek towarzyszy mi przez ten cały czas. Mówię o Marzenie ze Starego Rynku. Chodzę do niej ja, moja mama, siostra i moje koleżanki. Przepowiedziała mi mojego męża :) (prawie co do dnia, do dzisiaj się ze mnie śmieje, że nie wierzyłam ), towarzyszyła mi przy egzaminach na studiach :)( trafność wyników 100%), każda poważna choroba w rodzinie (oczywiście lekarz zawsze na pierwszym miejscu stawiał diagnozę) była z nią konsultowana. I wiele, wiele innych przykładów, o których mogłabym opowiadać godzinami. Nie zawsze wieści były pomyślne chociaż bardzo tego pragnęłam (śmierć bliskich osób) :( Zdarzały się też nietrafione sprawy ( jakieś 5 %) Dzisiaj po tylu latach jesteśmy dobrymi koleżankami. Wiem, że zawsze mogę na nią liczyć :) Prawda jest taka, że czasami karty nie chcą za nic się "sensownie"ułożyć i wychodzą bzdury. Znamy się z Marzeną już tyle lat, że wiemy kiedy karty 'kłamią" jednak gdy ktoś przychodzi do wróżki po raz pierwszy nie ma możliwości stwierdzenia, że to właśnie jest ten zły dzień. Nie wie też tego niestety wróżka i po takim właśnie spotkaniu pozostaje niesmak. Klient czuje się oszukany :( Nie jest to wina ani klienta ani wróżki to są karty, które kierują się własnym prawem. Myślę że zdarza się to najlepszym. Niestety następstwem takich sytuacji są potem negatywne opinie w necie. Życzę wszystkim poszukującym, aby znaleźli swoją dobrą wróżkę. Ja swoją już mam :). Nie będę podawać namiarów na Marzenę, bo nie chcę być posądzana o reklamę koleżanki. Kto będzie chciał znajdzie ją w necie. Pozdrawiam Marzenkę i inne wróżki gorąco. K
            • Gość: wera Re: Dobra wróżka -100% sprawdzalność IP: 95.108.66.* 16.08.13, 13:23
              A ja wciaz nie moge sie nadziwic z wrozbita Francis Violento.
              Sama bylam jakis czas temu i to sie naprawde zaczyna sprawdzac, to raz.
              A dwa, ze sledze jego kariere odkad nie jest juz na allegro i ostatnio zbiera liczne doslownie kwitnace komentarze jako osoba pomagajaca od siebie odpowiadajaca na jedno pytanie na roznych forach, ludzie tez bardzo pozytywnie wypowiadaja sie odnosnie seansow na zywo. Ludzie go zasypuja ofertami i widze ze nie ma czasu sie ze wszystkim wyrobic lol
              I cofam to co napisalam w innym watku, on ZAJMUJE SIE rowniez numerologia, i to bardzo dobrze.
              • Gość: Karma Re: Dobra wróżka -100% sprawdzalność IP: 150.254.162.* 21.08.13, 15:56
                Francis Violento też polecam. Za 2,5 godziny zapłaciłam 100 zł, a wszystkiego się dowiedziałam, do tego bardzo dobry opis teraźniejszości. charakteru osób i talentów. / Jedna rzecz już się sprawdziła, zobaczymy co będzie dalej/// Jestem zadowolona zwłaszcza że korzystałam wcześniej z usług innej wróżki zapłaciłam 250 zł a wizyta to totalne dno, nie chcę już tej pani oczerniać. Jeżeli ktoś w tym wieku już jest lepszy od starych wróżek, koniecznie trzeba iść tą drogą.
                • doora40i4 Re: Dobra wróżka -100% sprawdzalność 21.08.13, 18:12
                  Masz rację. Niektóre stare kury to tylko forsa. Sama byłam kiedyś we Wrocławiu u faceta. gdy otworzyłam przy nim portfel myślałam że mu oczy z orbit wyskoczą. Naopowiadał mi bzdur że po trzech minutach mu przerwałam i powiedziałam: cieńka na przeszłość i zero prawdy. Nic się nie sprawdziło więc wyszłam. Jednak z siedem lata temu byłam w Rzeszowie u faceta, poezja powiadam. Sprawdzalność z perspektywy czasu i teraźniejszość, no. Nie pamiętam już portalu na jakim go znalazłam.

Gość portalu: Karma napisał(a):

> Francis Violento też polecam. Za 2,5 godziny zapłaciłam 100 zł, a wszystkiego s
                  > ię dowiedziałam, do tego bardzo dobry opis teraźniejszości. charakteru osób i t
                  > alentów. / Jedna rzecz już się sprawdziła, zobaczymy co będzie dalej/// Jestem
                  > zadowolona zwłaszcza że korzystałam wcześniej z usług innej wróżki zapłaciłam 2
                  > 50 zł a wizyta to totalne dno, nie chcę już tej pani oczerniać. Jeżeli ktoś w t
                  > ym wieku już jest lepszy od starych wróżek, koniecznie trzeba iść tą drogą.
                  • casablanka11 Re: Dobra wróżka -100% sprawdzalność 21.08.13, 20:12
                    Mam prośbę: podaj jakiś namiar czy telefon na tego człowieka. Skoroo tak ciepło o nim tutaj się udzielasz. Może mi podoła też trochę pomóc

doora40i4 napisała:

> Masz rację. Niektóre stare kury to tylko forsa. Sama byłam kiedyś we Wrocławiu
                    > u faceta. gdy otworzyłam przy nim portfel myślałam że mu oczy z orbit wyskoczą.
                    > Naopowiadał mi bzdur że po trzech minutach mu przerwałam i powiedziałam: ci
                    > eńka na przeszłość i zero prawdy.
                    Nic się nie sprawdziło więc wyszłam. Jed
                    > nak z siedem lata temu byłam w Rzeszowie u faceta, poezja powiadam. Sprawdzaln
                    > ość z perspektywy czasu i teraźniejszość, no. Nie pamiętam już portalu na jakim
                    > go znalazłam.
                    >
                    > Gość portalu: Karma napisał(a):
                    >
                    > > Francis Violento też polecam. Za 2,5 godziny zapłaciłam 100 zł, a wszystk
                    > iego s
              • druga-polowa4 Re: Dobra wróżka -100% sprawdzalność 24.08.13, 10:15
                Mnie polecono portal www.ezo24.pl/ Skorzystałam z oferty z klątwą dobre pół roku temu i jestem zaskoczona. Jest pozytywnie i nawet troche lepiej niż było. Pani nawet bym powiedziała nadgorliwa, ale ciepła i miła. Sądze było warto

Gość portalu: wera napisał(a):

> A ja wciaz nie moge sie nadziwic z wrozbita Francis Violento.
                > Sama bylam jakis czas temu i to sie naprawde zaczyna sprawdzac, to raz.
                > A dwa, ze sledze jego kariere odkad nie jest juz na allegro i ostatnio zbiera l
                > iczne doslownie kwitnace komentarze jako osoba pomagajaca od siebie odpowiadaja
                > ca na jedno pytanie na roznych forach, ludzie tez bardzo pozytywnie wypowiadaja
                > sie odnosnie seansow na zywo. Ludzie go zasypuja ofertami i widze ze nie ma cz
                > asu sie ze wszystkim wyrobic lol
                > I cofam to co napisalam w innym watku, on ZAJMUJE SIE rowniez numerologia, i to
                > bardzo dobrze.
        • doora40i4 Najpierw dar 21.08.13, 18:54
          Fachowy astrolog jest bardziej wiarygodny niż wróżka z portalu ezoterycznego. Tak zgadzam się z Panią całkowicie. dzisiaj to sam śmietnik, a kiedyś trzeba było mieć dar. Dzisiaj 98 procent to ściema po pseudo szkołach, haha te szkoły założyli inni ściemniacze by robić szmal.

Pozdro...

1skorpionica napisał(a):

> wrozka astrolog Rena jest dobra
      • monalisa138 Re: Dobra wróżka -100% sprawdzalność 21.05.16, 10:30
        Bardzo polecam wróżkę Monike, używa tarota anielskiego i kart klaszcznych, bardzo fajna mloda kobieta , daje nadzieje i mozna z nia o wszystkim porozmawiać jak z przyjaciolka, nr telefonu 530492889
    • Gość: Nikita Re: Dobra wróżka z Poznania, proszę o jakieś opin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.13, 11:32
      Znam sprawdzona wrozke w Poznaniu, Naramowice. Jest niedroga 40 zl. tel. 889599117
    • Gość: gośc Wróżka z Poznania/Chodzieży IP: *.ip.netia.com.pl 22.08.13, 03:37
      Rewelacyjna wróżka Aura, co prawda młoda jak na wróżkę, ale niebywale ciepła osoba! Bardzo duża sprawdzalność, praktycznie wszystko się sprawdziło. Fakt mówi czasami mało ale bardzo konkretnie. Wiem, że jest z Chodzieży, kiedyś umawiała się na wizyty w Poznaniu, a teraz nie wiem jak jest. Nie opiera się tylko o karty, ale i wahadełka używa i jakieś tam swoje zwidy ma, ale jest warta polecenia, do tego jeszcze jest niedroga bo za godzinną wizytę skasowała 40 zł ale to było rok temu, a teraz nie wiem, ale chyba wkrótce się do niej znowu wybiore. I powiadomię was jak z jej energoterapią albo czymś takim bo ona różne rzeczy robi poza wróżeniem...
      • doora40i4 Re: Wróżka z Poznania/Chodzieży 23.08.13, 18:14
        Pan pisze to jako facet: czymś takim bo ona różne rzeczy robi
        > poza wróżeniem... Ile bierze za godzinę?

Gość portalu: gośc napisał(a):

> Rewelacyjna wróżka Aura, co prawda młoda jak na wróżkę, ale niebywale ciepła os
        > oba! Bardzo duża sprawdzalność, praktycznie wszystko się sprawdziło. Fakt mówi
        > czasami mało ale bardzo konkretnie. Wiem, że jest z Chodzieży, kiedyś umawiała
        > się na wizyty w Poznaniu, a teraz nie wiem jak jest. Nie opiera się tylko o kar
        > ty, ale i wahadełka używa i jakieś tam swoje zwidy ma, ale jest warta polecenia
        > , do tego jeszcze jest niedroga bo za godzinną wizytę skasowała 40 zł ale to by
        > ło rok temu, a teraz nie wiem, ale chyba wkrótce się do niej znowu wybiore. I p
        > owiadomię was jak z jej energoterapiąlbo czymś takim bo ona różne rzeczy robi
        > poza wróżeniem... a
        • casablanka11 Re: Wróżka z Poznania/Chodzieży 23.08.13, 20:29
          Do czego zmierzasz? Swoją drogą słusznie tutaj napisałaś. Trzeba to w sobie mieć.

doora40i4 napisała:

> Pan pisze to jako facet: czymś takim bo ona różne rzeczy robi
          > > poza wróżeniem... Ile bierze za godzinę?
          >
          > Gość portalu: gośc napisał(a):
          >
          > > Rewelacyjna wróżka Aura, co prawda młoda jak na wróżkę, ale niebywale cie
          > pła os
          > > oba! Bardzo duża sprawdzalność, praktycznie wszystko się sprawdziło. Fakt
          > mówi
          > > czasami mało ale bardzo konkretnie. Wiem, że jest z Chodzieży, kiedyś uma
          > wiała .....
          • ruudai Re: Wróżka z Poznania/Chodzieży 24.08.13, 09:32
            Jakie uroki? Wierzycie w te bajki?

casablanka11 napisał(a):

> Do czego zmierzasz? Swoją drogą słusznie tutaj napisałaś. Trzeba to w sobie mie
            > ć.
            >
            > doora40i4 napisała:
            >
            > > Pan pisze to jako facet: czymś takim bo ona różne rzeczy robi
            > > > poza wróżeniem... Ile bierze za godzinę?
            > >
            > > Gość portalu: gośc napisał(a):
            > >
            > > > Rewelacyjna wróżka Aura, co prawda młoda jak na wróżkę, ale niebywa
            > le cie
            > > pła os
            > .....
        • Gość: Ja Re: Wróżka z Poznania/Chodzieży IP: *.ip.netia.com.pl 28.08.13, 22:19
          Nie ja pisze jako kobieta, nie wiem co ona jeszcze robi i nie wiem ile bierze obecnie. Wiem że się nazywa Aura i jest z Chodzieży.
      • Gość: a Re: Wróżka z Poznania/Chodzieży IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.13, 18:37
        Wrozka Aura - pod wplywem tego wpisu wybralam sie do niej. Kobieta nie jest zadna wrozka, nie jest w stanie nic powiedziec na twoj temat od siebie, wszystko co robi to odpowiada na pytania, ale probuje wyciagnac informacje co i jak, u mnie gadala kompletne bzdury, jestem od 9 lat w zwiazku a ona tego wogle nie widziala. Jedynie na podstawie daty urodzenia potrafila powiedziec cos o danej osobie, ale w 90% brednie.
    • jaonna1 z Mosiny 22.08.13, 14:44
      weronika z Mosiny/ Ludwikowo ( za mosiną)
      kladzie kilka gatunkow kart , wahadełko + czyta z kuli
      • Gość: a Re: z Mosiny IP: *.adsl.inetia.pl 07.10.13, 16:28
        czy możesz coś więcej o niej powiedzieć?jaka sprawdzalność?ile bierze?
    • wiara-i-przeznaczenie Re: Dobra wróżka z Poznania, proszę o jakieś opin 31.08.13, 13:01
      Co sądzicie czy nie sądzicie o tym ezocoaching. Pisane dużo i wszystko a warto skorzystać?

Gość portalu: Kruczek napisał(a):

> Polecam wróżkę Aurę. Ostatnio określała dla mnie profil osoby na podstawie zdję
      > cia. Muszę przyznać, że byłam w szoku, iż wszystko co powiedziała o tej osobie
      > miało odzwierciedlenie w rzeczywistości.
      > ezotera.wix.com/aura
    • Gość: ania Re: Dobra wróżka z Poznania, proszę o jakieś opin IP: *.ip.netia.com.pl 06.09.13, 12:36
      Polecam wrozkekamelia jedyna rzetelna wrozka spedzialam u niej na wrozbie okolo 2 godzin
      • doora40i4 Re: Dobra wróżka z Poznania, proszę o jakieś opin 16.09.13, 18:10
        ja osobiście parę lat temu byłam na kartach w Rzeszowie. Super, szybko i składnie. korzystałam potem przez internet i nie mogę złego słowa powiedzieć.

Gość portalu: ania napisał(a):

> Polecam wrozkekamelia jedyna rzetelna wrozka spedzialam u niej na wrozbie okolo
        > 2 godzin
    • Gość: misia Re: Dobra wróżka z Poznania, proszę o jakieś opin IP: *.ip.netia.com.pl 09.10.13, 00:31
      Obiecałam, że powiem jak było na sesji z panią Aura...
      I powiem wam rewelacja! Dokładnie tak jak pamiętałam z kiedyś tam... Bardzo miło i ciepło. Serdeczna młoda kobieta z dobrym podejściem, ceny ma z tego co pamiętam podobne jak wcześniej 30zł pół godziny 50zł godzina jeśli chodzi o karty, inne usługi też niedrogo w porównaniu z innymi, przy okazji mnie oczyściła stwierdziła, że tak promocyjnie do tego mi czakry sprawdziła, wytłumaczyła co robić. Naprawdę REWELACJA! Co do trafności to bardzo dokładnie opisała pewne osoby, za równo te żywe jak i nie. Aż się trochę bałam, ale fajnie chociaż zdarza jej się mówić chaotycznie, ale sensownie i o wielu rzeczach mówiła o których nawet nie wiedziałam, a później się okazało, że faktycznie miała racje.
      Jedyny minus jest taki, że przyjeżdża do domu, chociaż mówiła, że będzie teraz można na Szamarzewskiego się z nią umawiać u jej znajomej saloniku.
      A w razie by nie mogła przyjechać to jeszcze jest wróżka Anna właśnie w tym saloniku.

Gdyby ktoś chciał namiar na Aure to jej nr 500444616, a email pozytywna_aura@op.pl
      Polecam ją bo naprawdę warto :)

• Gość: gość Re: Dobra wróżka z Poznania, proszę o jakieś opin IP: *.ucar.edu 10.10.13, 19:26
      no ja znam tylko z opola dobrego rytualistę
      • Gość: Amelka Re: Dobra wróżka z Poznania, proszę o jakieś opin IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.10.13, 17:10
        Francis Violento - wielki talent. Znalazłam go na forach internetowych, gdzie zbiera ostatnio bardzo dobre opinie. Wybrałam się i jestem naprawdę zadowolona. Mimo że byłam zdenerwowana, pan rozładował atmosferę dzięki kartom kamienia. Do tego wróżby z numerologii, kart tarota i run, to zaskakujące, jak dużo wiedzy i potencjału wtym panu drzemie. Dowiedziałam się dużo prawdy o sobie i innych, nie wszystkie odpowiedzi były radosne, dlatego uwaga, trzeba mieć dużo pokory i tolerancji na specyficzny styl. Co najbardziej mi się podoba to fakt że ten pan nie pozostawia niedomówień, żeby udać się na kolejną wizytę i wyciągnąć pieniądze. Nawet zostaje dłużej by wyjaśnić szczegóły. Dowiedziałam się nawet więcej niż myślałam, także szczegółów. Jeżeli widzi takie rzeczy, jak moje predyspozycje do nauki języków obcych i nauk biologicznych, to zasługuje na podziw. Piękny tarot podwodny. Z tego co wiem, ma jakoś 23 lata, wygląda na mniej a to naprawdę stara mądra dusza i jaka szkoda, że ludzie wolą nawijać wiele o jakiejś Halszce, Maryli i Kiarze za 150, 200 zł, kiedy tu mamy to samo wiele taniej i lepiej. Teraz pytanie, czy to wielki talent, czy pakt z diabłem, bo jeśli to drugie, ten diabeł okazał się bardzo pomocny i pełen empatii. Baaaaardzo dziękuję!
        • Gość: Ella Re: Dobra wróżka z Poznania, proszę o jakieś opin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.13, 17:15
          a jakieś namiary na tego Pana
    • Gość: Ola Re: Dobra wróżka z Poznania, proszę o jakieś opin IP: *.pl 29.11.13, 13:08
      Polecam Ci wróżkę z Wildy - stawia tarota. Talia tel. 603 742 081. Znam ją już długo, jest fajna. Wróżyła mi i kilku moim koleżankom.
      • Gość: ja Re: Dobra wróżka z Poznania, proszę o jakieś opin IP: 150.254.162.* 17.12.13, 19:29
        To ,że fajna to za mało.Ale czy jej przepowiednie się sprawdzają?
    • Gość: aureliaaaa Re: Dobra wróżka z Poznania, proszę o jakieś opin IP: *.eaw.com.pl 29.01.14, 12:26
      Witam, byłam niedawno u Aurelii z Sierakowskiej. Zdecydowanie nie polecam. Mowi wszystko z takim przekonaniem i uzywa sformulowan ze na pewno tak sie stanie itp. Jak dawalam po sobie poznac ze to co mowi to sa bzudy, to mowila ze ona tu jest po to zeby powiedziec mi prawde i ze karty nie klamia. Chyba jej sposob to wmawianie ludziom czegos, a wiadomo ze jak ktos w to uwierzy to doprowadzi do tego.... Ogolnie jesli chodzi o konkretny problem z ktorym przyszlam to za duzo sie nie dowiedzialam, natomiast jesli chodzi o sfere uczuc to same negatywne rzeczy.
    • tereska93 Re: Dobra wróżka z Poznania, proszę o jakieś opin 30.01.14, 18:43
      Ostrzegam przed wróżką Sylwią
    • Gość: jan Re: Dobra wróżka z Poznania, proszę o jakieś opin IP: *.ip.netia.com.pl 30.01.14, 19:26
      Wróżka Aura
      pozytywna_aura@op.pl
      tel 500 444 616

str. www.ezotera.wix.com/aura

Dojeżdża do Poznania raz w tygodniu, ale jest rewelacyjna!
    • tereska93 Re: Dobra wróżka z Poznania, proszę o jakieś opin 01.02.14, 11:36
      Wykona ktoś skuteczną wróżbe za 20 złotych???
      • Gość: jan Re: Dobra wróżka z Poznania, proszę o jakieś opin IP: *.ip.netia.com.pl 02.02.14, 01:38
        Jak zgłosisz się do pani Aury to myślę, że się z nią dogadasz... bo to naprawdę sympatyczna kobieta z resztą nawet widać po niej, że to co robi robi z sercem.
        • Gość: ? Re: Dobra wróżka z Poznania, proszę o jakieś opin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.14, 15:00
          w Poznaniu jest jakiś facet, mieszka w strasznej ruderze jakaś kamienica okolice Piłsudskiego czy coś takiego, czy ktoś korzystał? podobno jest rewelacyjny, tylko nigdzie sie nie ogłasza
    • Gość: skwierek Re: Dobra wróżka z Poznania, proszę o jakieś opin IP: *.173.51.122.tesatnet.pl 13.02.14, 21:29
      Czy ktos wie czy wrozka Felicja z Debca jeszcze wrozy? Telefon nie odpowiada :( ostatni raz bylam jakies 3-4 lata temu...
    • Gość: internautka Re: Dobra wróżka z Poznania, proszę o jakieś opin IP: *.centertel.pl 05.03.14, 11:52
      Czesto korzystam z wrozb Tomasza Weinerta , ja ze wzgledu na miejsce zamieszkania rozmawiam z nim przez Skype , dla mnie to najlepszy wrozbita , bardzo trafnie prognozuje i pomaga ludziom,a co najwazniejsze nigdy nie patrzy na zegarek , sesja trwa tyle ile trzeba , raz gadalismy chyba z 4 godziny , super czlowiek .
      • Gość: nbh Re: Dobra wróżka z Poznania, proszę o jakieś opin IP: *.eaw.com.pl 05.03.14, 12:03
        Ciekawe, że oba posty napisane z tego samego IP ...
    • daisy1827 Re: Opinie o wróżkach w Poznaniu 31.05.14, 20:51
      Witam
      Czy moge prosic o namiary na Pania Basie z Wildy?

Moja przygoda z wrozkami zaczęła sie w 2005r. " przetestowalam" 8 poznanskich wrozek. Wszystkie mialy jedna wspolna ceche, moze poza jedna, ale o tym pozniej, wychodzilo sie od nich ze spotkania pozytywnie nalodowanym. Niestety czas weryfikowal sprawdzalnosc.
      Większość z nich odwiedzalam z siostra, wiec wypowiadam sie za dwie osoby.
      1. Marzena ze Starego Rynku- przyjmowala w kuchni, palila jak smok i gadala kompletne bzdury. Nic a nic sie nie sprawdzilo.
      2. Celina ul. Dlugiej- moim zdaniem najlepsza i najwieksza sprawdzalnosc. Nie tylko u mnie, byly u niej siostra, matka i kuzynki. Niestety Pani Celina pozegnala sie z tym swiatem :(.
      3. Halina z ul. Kasprzaka- bylam u niej dwukrotnie, cennik na stole, sprawdzalnosc mizerna i podejrzewam, że prowadzi notatki po każdej wizycie.
      4. Kiara - 150zl wyrzucone w bloto.
      5. Wrozka z ul. Kościuszki- większych bajek nie slyszalam.
      6. Wrozka z Dolnej Wildy- chyba nazywana "czarna wrozka" i tu sie zgodze z przedmowczyniami- po wyjsciu od niej dolina i jeszcze ten brat, który delikatnie mowiac przeszkadzal.
      7. Sylwia z os. Piastowskiego- bylam dwukrotnie, bardzo ciepla i kochana osoba, wychodzialam od niej mega pozytywnie naladowana. Niestety malo co sie sprawdzilo, przepowiadala corke na 100%- jest synek;).

Zastanawiam się teraz nad Ela z Debca czy ktos moze byl u niej i może powiedziec o niej co nieco?
      I bardzo zalezy mi na namiarach do Pani Basi z Wildy
    • danawil Re: Dobra wróżka z Poznania, proszę o jakieś opin 02.03.16, 00:40
      Bylam u pani Hani z ul. Slowackiego/ Os. maczka.Super kobieta! wszystko sie sprawdzilo! zgubilam do niej numer telefonu! czy moze mi ktos podac numer do niej! bardzo pilne!dziekuje!
    • danawil Re: Dobra wróżka z Poznania, proszę o jakieś opin 02.03.16, 00:44
      Bylam u pani Hani z ul. Sobieskiego/ Os. maczka.Super kobieta! wszystko sie sprawdzilo! zgubilam do niej numer telefonu! czy moze mi ktos podac numer do niej! bardzo pilne!dziekuje!
    • kargry Re: Dobra wróżka z Poznania, proszę o jakieś opin 08.12.16, 22:01
      Ja polecam Gosie ,kiedyś mieszkała na Piastowskim teraz na Chociszewskiego. Wszystkie koleżanki do niej zaprowadzilam. I wszystkie do dzisiaj chodzą do niej. To niesamowite jak potrafi opisać trafnie osobę. Polecam !
      • aleksandrajelonek Re: Dobra wróżka z Poznania, proszę o jakieś opin 10.12.16, 00:09
        Przecież byłam i u niej. Bzdury mówiła i bardziej psychologizowała niż objaśniała. Szkoda kasy na pseudo wróżki!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka