Dodaj do ulubionych

Wróżka - Wrocław lub okolice?

14.10.03, 07:45
Czy zna ktoś dobrą wróżkę, najlepiej we Wrocławiu lub okolic.
Dobrą to mam na myśli taką, która mówi dużo szczegółów i potrafi dosyć
dokładnie określić czas, kiedy dana rzecz się stanie.
Bardzo mi na tym zależy!!!!
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • agniecha75 Re: Wróżka - Wrocław lub okolice? 14.10.03, 12:36
      Hej!
      Ja znam jedna, podobno jest najlepsza (to wiem od kobiety, ktora zrobila tour
      po wszystkich wroclawskich wrozkach). Ja do niech chodze - jest bardzo dobra!!
      To Wrozka Wiktoria, jest jasnowidzem + uklada tarota. Sypie datami jak z
      rekawa. Jest przesympatyczna kobieta.
      tel do niej: 0-601 735 776. Procedura jest taka, ze dzwonisz, nagrywasz na
      sekretarke swoje imie+numer tel pod ktorym mozna cie zastac. Ona dzwoni do
      ciebie i ustalacie termin.
      Wizyta kosztuje 150 zl, ale warto za to zaplacic.
      Wrozy i osobie, ale tez ze zdiecia i innych pomocnych gadzetow (ale to ona sama
      Ci powie).
      Stosuje tez biala magie - pomaga !!!

Pozdrawiam,
      Agniecha
      • liwiad Re: Wróżka - Wrocław lub okolice? 19.10.03, 17:44
        Witam, Agniecha napisz jak długo trwa wizyta u tej wrozki, i czy cos Ci sie
        juz sprawdziło. Pozdrowionka liwia
        • liwiad AGNIECHA75 23.10.03, 21:15
          Witaj, Agniecha jesli masz telefon stacjonarny do wrózki Wiktorii to błagam
          podaj. A moze znasz jej adres. nie mozna sie do niej dodzwonicPozdrawiam
          • agniecha75 Re: AGNIECHA75 27.10.03, 17:44
            Cześć!
            Podaj mi namiar na priva - napisze Ci coś odnosnie pani Wiktorii, być może
            spotkasz sie z nią szybciej niż Ci sie zdaje :-))
            Agniecha

agniecha75@gazeta.pl
    • edi77 Re: Wróżka - Wrocław lub okolice? 27.10.03, 09:36
      Dzieki Agniecha za pomoc. Tez znam Wiktorie, bylam u niej raz w zeszlym roku.
      Trafilam do niej przez przypadek, nie wiedzialam ze jest taka dobra.
      Na razie czekam czy mi sie sprawdzi to co wywrozyla.
      Pozdrawiam

• edi77 Re: Wróżka - Wrocław lub okolice? 27.10.03, 09:38
      Do liwiad:
      Postaram sie znalezc adres do niej.
      Pozdrawiam
      • liwiad Re: Wróżka - Wrocław lub okolice? 29.10.03, 19:31
        edi77 serdeczne dzięki,czekam z niecierpliwoscia. Moze jest to niej numer
        telefonu stacjonarnego. Pozdrowionka Liwia
    • edi77 Re: Wróżka - Wrocław lub okolice? 30.10.03, 07:23
      mam adres do Wiktorii
      ul. Biskupia 7/10
      Niestety tel. stacjonarnego nie znam.
      Ona wszystkim karze nagrywac sie na sekretarke a potem ona do Ciebie oddzwoni.
      Jezeli chcesz to troche przyspieszyc to mozesz probowac pojsc do niej do domu i
      moze Cie wpusci i sie umowisz.
      Ja tez sie chcielam do niej dostac, ale cos ostatnio nie udaje mi sie. Moze
      gdzies wyjechala?
      Pozdrawiam
      edi
      • liwiad Re: Wróżka - Wrocław lub okolice? 20.12.03, 18:58
        Witam Dziewczyny czy sprawdzilo sie Wam cos co wywrozyla wrozka Wiktoria,
        slyszalam opinie na forum ze to naciagaczka i stosuje czarna magie,a nie bialą
        juz nic z tego niewiem.Powiedzcie co o tym myslec.nica
    • ignis84 Re: Wróżka - Wrocław lub okolice? 24.05.16, 15:25
      Polecam serdecznie Panią Beatę Jeske, przyjmuje w Feniksie. Kobeta jest niesamowita, wszystkich znajomych do niej odsyłam i są tak samo zadowoleni jak ja. Panią Beatę można znaleźć na FB, ma też swoją stronę w internecie.
      • calineczka2200 Re: Wróżka - Wrocław lub okolice? 29.08.16, 15:53
        a ile bierze za wizyte
    • amadeusz7700 Re: Wróżka - Wrocław lub okolice? 28.08.16, 16:10
      Polecam Donate, nie wierzyłem we wrozki, ale byłem przybity i nie miałem z kim pogadac, ktos poradzil mi by spróbować z wróżby, no i zacząłem Wierzyc w moc kart, ona wrozy przez net, zwracałem się do niej kilka razy, balem się wyprowadzic z miasta na wies, całkowicie zmienic swoje zycie, byłem po rozwodzie i zatracilem sens czegokolwiek, ale podniosłem się, gdyby nie Donata, nie wiem, co bym zrobil, może źle, ale jestem zadowolony ze zmian, wróciłem do swojej pasji, agroturystyki, która porzuciłem dla ukochanej, a teraz poznałem kobiete, Donata powiedziala, ze to ta wlasciwa :), polecam te wróżkę, dziekujac jej w ten sposób za wsparcie, wrozka_donata@op.pl
    • lubach Re: Wróżka - Wrocław lub okolice? 09.02.17, 19:32
      Wróżka Luba,(znachorka, zamawiaczka) zajmuje się pomocą energetyczną na każdym poziomie. Pomagam osiągnąć harmonię duchową i życiową bez względu na rodzaj i złożoność problemu. Wróżę z kart Klasycznych, Tarota, Anielskich, oraz z Niebieskich Kart Mocy, które wspomagam swoją rozwiniętą intuicją. Udzielam nie tylko porad dotyczących przyszłości ale również uczę jak odzyskać harmonię i pielęgnować szczęście rodzinne, które dla mnie jest najważniejsze. Zajmuję się ściąganiem Klątw pokoleniowych, różnego rodzaju oczyszczeń energetycznych, domostw, związków i osób. Wróżka Luba tel. 536 482 785 luba.12@wp.pl
      • animondaa Re: Wróżka - Wrocław lub okolice? 10.02.17, 16:11
        czy pani może pomóc? odeszła ode mnie żona
    • irona.sonata Re: Wróżka - Wrocław lub okolice? 30.04.23, 21:18
      Elektryzujące i nurtujące
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka