Dodaj do ulubionych

200 wróżb - start do nagrody Randiego

27.12.08, 23:33
Uwaga, rusza projekt "200 wróżb". Poszukujemy 200 chętnych osób do darmowej, dokładnej wróżby na najbliższe 5 dni. Do zgłoszenia wystarczy wysłać datę urodzenia i zdjęcie na mail: wrozb200@interia.pl; jedyne czego oczekujemy w zamian to rzetelnej oceny wróżby, co się sprawdziło a co nie. Uwaga, wysłanie zgłoszenia automatycznie jest zgodą na postawione warunki.
Obserwuj wątek
    • lilith666_vip Re: 200 wróżb - start do nagrody Randiego 29.12.08, 03:24
      Dziekuje wam serdecznie zap omoc bo wiem ,ze z tego forum jest wieel zgloszen .na wszystkie odpowiem oczywiscie .moge miec maly poslizg 2 dniowy bo jest wiele zgloszen mimo ze to pierwszy dzień był.Bardzo zalezy mi na wspolpracy tu z wami .
    • kristoferson Re: 200 wróżb - start do nagrody Randiego 29.12.08, 08:33
      A czy takie hurtowo sporządzane wróżby w liczbie 200 będa
      miarodajne? jak dla mnie to mam wrażenie że lecisz na ilość a nie na
      jakość :-) Kojarzy mi się to z poszukiwaniem chętnych do wypełnienia
      ankiety :-)
      • Gość: hh Re: 200 wróżb - start do nagrody Randiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.08, 09:20
        Kurka Lilith od świtu do nocy wróży!!!Wykończy się...
    • Gość: lipstik Re: 200 wróżb - start do nagrody Randiego IP: *.tktelekom.pl 29.12.08, 20:11
      "najbliższe 5 dni" to może lepiej zamienić na przedział czasowy np. od 5 do 10
      stycznia?
      • lilith666_vip Re: 200 wróżb - start do nagrody Randiego 30.12.08, 01:51
        A po co niby? prosze o nastepna turę zgloszeń
        • Gość: T. Re: 200 wróżb - start do nagrody Randiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.08, 20:13
          Okey no to ja dostałam wróżbe pierwsze sie sprawdziło i dokładnie
          właśnie przed sek., pokłociłam sie z kims jestem w nerwach i
          dodatkowo straciłam tzn., zakończyłam znajomość z pewnym panem :(:(:
          (:( :( super po prostu:(
          • Gość: devilangel Re: 200 wróżb - start do nagrody Randiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.09, 19:15
            Lil, watek sie znalazl :DDD
            • lilith666_vip Re: 200 wróżb - start do nagrody Randiego 01.01.09, 20:19
              Dzieki dualna:)) i prosze o nastepne zgloszenia:)) a co tam u ciebie w nowym roku? ;)
              • Gość: devilangel Re: 200 wróżb - start do nagrody Randiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.09, 20:34
                A w porzadku, Lil :)Jest dobrze, od pracy roczek zaczelam bo praca
                mnie znalazla w nocy jakosik tak sama z siebie hehe :) A teraz
                przytomna jestem, w monetki zaopatrzona, chata magicznie
                przysposobiona na rok nowy, humor dopisuje :D Malego lenia
                noworocznego dopieszczam dzis bez wyrzutow sumienia, wszak prawdziwy
                dzionek pracowity dla mnie dopiero jutro :D
          • lilith666_vip Re: 200 wróżb - start do nagrody Randiego 01.01.09, 20:21
            Oh T przepraszam jesli bylam zbytbezposrednia .musze bo hmm to co widzę ma wpyw na wskaznik sprawdzalnosci i bede musiala go udokumentowac :( a procent niesprawdzalosci okreslic i sie zastanowic gdzie byl blad :( dlatego chcialam by mowic otwarcie co bylo i jak :(
            • Gość: ala.ala Re: 200 wróżb - start do nagrody Randiego IP: *.tktelekom.pl 01.01.09, 20:26
              A u mnie tak jak napisałaś...

I sama się z siebie śmieje, bo mailla od Ciebie czytałam rano, po prawie
              nieprzespanej nocy i "nie zaskoczyłam" o co choooziii ;)))
              • lilith666_vip Re: 200 wróżb - start do nagrody Randiego 01.01.09, 20:56
                Alu ale porsilabym po wszystkim o napisanie jednego komentarza na skrzynke pocztowa zwrotna .co sie sprawdzilo a co nie ,ktorego dnia i o czym wtedy mowilam .
                • Gość: ala.ala Re: 200 wróżb - start do nagrody Randiego IP: *.tktelekom.pl 01.01.09, 21:04
                  Tak, tak. Oczywiście.

A wiesz, mam wrażenie, że czułam kiedy "łączyłaś się" (bo nie wiem jak to
                  określić?) ze mną
                  • lilith666_vip Re: 200 wróżb - start do nagrody Randiego 01.01.09, 21:26
                    Wiele osob odczuwa stan podlaczenia . ezoterycy po linku czuja spadek energii stad robia tarcze .
                    • Gość: ala.ala Re: 200 wróżb - start do nagrody Randiego IP: *.tktelekom.pl 01.01.09, 21:30
                      Teraz wiem, że to było to... a rana poszłam do pracy i znalazłam w poczcie
                      Twojego maila i kompletnie nie zaskoczyłam, co to za LINK. Pierwsze skojarzenie
                      było z linkiem do jakiejś strony www. ;)))
                      • lilith666_vip Re: 200 wróżb - start do nagrody Randiego 01.01.09, 21:35
                        A to ty:)) nie nie link to forma wizulazacji ciebie i podalczenie energetyczne do twojego rdzenia ale robie go naprawde delikatnie i tylko w celu uzyskania odczuc a nie poboru energii .jesliczulas dyskomfort to przepraszam moze cos odwrocilo moja uwage albo bylam przemeczona i malo delikatna .dziekuje ci serdecznie za wspolprace;)
                        • Gość: ala.ala Re: 200 wróżb - start do nagrody Randiego IP: *.tktelekom.pl 01.01.09, 21:47
                          Teraz to już wiem. Ale rano czytając... miałam jedynie link do jakiejś reklamy z
                          portalu na którym jest Twoja skrzynka. A popołudniu jak już zaskoczyłam o co to
                          może chodzić to sama do siebie ryczałam ze śmiechu :))))

Czułam. Hmm... Twarz mnie paliła, zastanawiałam się, odczuwałam to, że Ktoś
                          intensywnie o mnie myśli. Nie wiedziałam Kto.
                          • Gość: T. Re: 200 wróżb - start do nagrody Randiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.09, 17:13
                            aaa no to juz wiem czemu mi sie ostatnio jakos o lilith pomyslało
                            tak ni z tego ni z owego :) czy jakoś tak? To ja z tą wróżba mam na
                            meila odpowiedzieć co i jak? ehhsss do mnie trzeba ostatnio krzyczeć
                            i na prawdę po ludzku bo ja w oblokach bujam :P
                            • lilith666_vip Re: 200 wróżb - start do nagrody Randiego 02.01.09, 20:31
                              Tak.Jak już minie jej czas do konca proszę wszystkich uczestnikow o odpisanie na meila do projektu .czyli wrozb200@interia.pl .Niech napiszą co sie sprawdzilo co nie . To dla mnie bardzo wazne przy zebraniu doswiadczenia i jego dokumentacji w calosc .prosze sie nie obawiac .link jest krotki i nie boli . proszę tez nastepnych chetnych.
    • lilith666_vip Re: 200 wróżb - start do nagrody Randiego 02.01.09, 20:52
      Od razu wam podziekuję bo czytam wlasnie skrzynke .doskonale wspolpracujecie i odpowiadacie na wrozbe nalezycie po jej sprawdzeniu a to najwazniejszy etap eksperymentu .dziekuje wam serdecznie .doskonala wspolpraca:*
      • lilith666_vip Re: 200 wróżb - start do nagrody Randiego 03.01.09, 21:46
        nie wiem ile osob mam ale na pewno za malo wiec proszę nastepnych chetnych do zlinkowania . poza tym prosze o odpowiedzi zwrotne bo mnie jwiecej polowa je tylko wysyla a do pelni ekseprymentu potrzebna jest wasza obiektywna opinia .
        • lilith666_vip Re: 200 wróżb - start do nagrody Randiego 06.01.09, 08:30
          Potrzebuje nastepnej partii osob do linku . niestety choc zglosilo sie okolo 100 (jeszcze dokladnie nie przeliczylam) to odpowiedz zwrotna dala moze polowa a t ojest bardzo wazne .prosze o nastepnych kandydatow.
          • Gość: milka Re: 200 wróżb - start do nagrody Randiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.09, 09:47
            Czy zdjęcie jest konieczne?

Boję się, że jak niechcący nadepnę Ci na odcisk to zdjęcie wykorzystasz
            pokazując je na forum i na swojej stronie,

www.okulta.fora.pl/karczma-pod-luckiem,164/troll85-czyli-nigdy-nie-wiesz-kogo-spotkasz-w-internecie,2354.html

bo dla Ciebie lilith jak zauważyłam wszystkie chwyty są dozwolone i nie
            stosujesz żadnych zasad etyczno-moralnych.
            Przeraziłam się jak powiedziałaś o tym chłopaku:
            Autor: lilith666_vip 14.12.08, 09:38
            „Ta sama odpowiedz trll /.../ nie zamierzam odpisywac bezczelnemu gowniarzowi z
            marda jakby cie matka o kraweznik tłukła”

Ja też nie należę do najładniejszych i boję się, że możesz tak o mnie kiedyś
            napisać i wykorzystać moje zdjęcie, moje problemy podając je publicznie.

www.okulta.fora.pl/karczma-pod-luckiem,164/troll85-czyli-nigdy-nie-wiesz-kogo-spotkasz-w-internecie,2354.html

Myślę, że jesteś niebezpieczną osobą, dlatego pytam czy zdjęcie jest konieczne?

• Gość: coś Re: 200 wróżb - start do nagrody Randiego IP: 91.198.179.* 06.01.09, 10:30
              „Ta sama odpowiedz trll /.../ nie zamierzam odpisywac bezczelnemu
              gowniarzowi z

Autor: milka
              "Ja też nie należę do najładniejszych i boję się, że możesz tak o
              mnie kiedyś
              napisać i wykorzystać moje zdjęcie, moje problemy podając je
              publicznie. "

Hahahahhahahahhahahahhahahah ale dobre!
              Ale mnie milka rozbawiłaś ;))))))))))))))))))))))))))))))))
              tak....tak! i pewnie Ci głowa odpadnie po czarach marach
              HHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAH

• Gość: Kaśka bałabym się zaufać lilith IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.09, 10:35
                A ja nie widzę w tym nic śmiesznego.
                Też bałabym się zaufać lilith po tym jak przeczytałam wątki o niej.
            • Gość: Kaśka Pytanie do wróżek i wróżbitów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.09, 10:31
              A tak właściwie to po co wróżce zdjęcie?

Znam dwie wróżki mailowe, które nigdy mnie nie widziały, nie chciały zdjęcia a
              doskonale odczytały kim jestem i przepowiedziały co się obecnie u mnie dzieje.

A więc chyba dobrej wróżce nie jest potrzebne zdjęcie...
              • lilith666_vip Re: Pytanie do wróżek i wróżbitów 06.01.09, 11:49
                NMa nowy sensacyjny temat odpowiedzialam w innym poscie:) niestety zdjecie przy linku jest konieczne:) nie progonzuje tu przez karty :) i zdjecie jest bardzo pomocne :) tylko nie rozumiem po co sie przebierasz:) czy na tym forum zawsze predzej czy potem musi do tego dochodzidzic? a oc smieszne robi to ezoteryk ,ktorzy potem krzyczy o tym jaki t oezoteryk nie powinien byc:)
                Zdjecie jest konieczne a kzywda przez linka sie jeszcze nikomu nie stala .to samo nie tyczy danych klientow . natomiast jewsli ktos sie boi prosze o skorzystanie z innego ezoteryka po prostu ,przeciez nikogo nie zmuszam:)
                • Gość: Kaśka Dziękuję, nie skorzystam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.09, 12:44
                  Lilith Ty masz chyba chorą wyobraźnię... ale to nie mój problem.

Podobnie jak inni ja również bałabym się Ci zaufać i na pewno nie skorzystam.
                  Szczególnie po obejrzeniu tej strony:

profile.myspace.com/index.cfm?fuseaction=user.viewprofile&friendid=401681675

• Gość: miche-line Re: 200 wróżb - start do nagrody Randiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.09, 16:36
              Ej ty milka chyba się aż tak nie boisz - bo w końcu wlazłaś na jej forum,
              poszperałaś znlazłaś zdjęcie frajera tylko po co- przecież forum jest zamknięte
              trzeba się logować, oni omawiali sprawę trolla wewnętrznie- tak naprawdę to ty
              świnia jesteś bo ujawniasz to dla wiekszego grona, bać to się trzeba ciebie
              podstępna żmijo
              • Gość: Kaśka Re: 200 wróżb - start do nagrody Randiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.09, 17:09
                Gość portalu: miche-line napisał(a):

> Ej ty milka chyba się aż tak nie boisz - bo w końcu wlazłaś na jej forum,
                > poszperałaś znlazłaś zdjęcie frajera tylko po co- przecież forum jest zamknięte
                > trzeba się logować, oni omawiali sprawę trolla wewnętrznie- tak naprawdę to ty
                > świnia jesteś bo ujawniasz to dla wiekszego grona, bać to się trzeba ciebie
                > podstępna żmijo

No to milce należą się przeprosiny.
                Lilith sama podała to na forum choćby w tym wątku

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=468&w=87238379&a=87320189
                Czy mam poszukać jeszcze innych?

Nieładnie miche-line tak kogoś oskarżać i od żmij wyzywać. Oj nieładnie...

• Gość: milka Re: 200 wróżb - start do nagrody Randiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.09, 22:29

Gość portalu: miche-line napisał(a)

> poszperałaś znlazłaś zdjęcie frajera tylko po co- przecież forum jest zamknięte
                > trzeba się logować, oni omawiali sprawę trolla wewnętrznie- tak naprawdę to ty
                > świnia jesteś bo ujawniasz to dla wiekszego grona, bać to się trzeba ciebie
                > podstępna żmijo

Miche-line sprawiłaś mi wielką przykrość pisząc te słowa.

• Gość: R-a Re: 200 wróżb - start do nagrody Randiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.09, 18:09
                  Gość portalu: miche-line napisał(a)

podstępna żmijo

O kurcze!!!
                  Czy można bezkarnie tak nazwać kogoś?

• Gość: Wena Re: 200 wróżb - start do nagrody Randiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.09, 16:36

O tym pisałam

Gość portalu: milka napisał(a):
                  >
                  > Gość portalu: miche-line napisał(a)
                  >
                  > > Ej ty milka chyba się aż tak nie boisz - bo w końcu wlazłaś na jej forum,
                  > > poszperałaś znlazłaś zdjęcie frajera tylko po co- przecież forum jest zam
                  > knięte
                  > > trzeba się logować, oni omawiali sprawę trolla wewnętrznie- tak naprawdę
                  > to ty
                  > > świnia jesteś bo ujawniasz to dla wiekszego grona, bać to się trzeba cieb
                  > ie
                  > > podstępna żmijo
                  >
                  >
                  > Miche-line sprawiłaś mi wielką przykrość pisząc te słowa.
    • Gość: wrozba Re: 200 wróżb - start do nagrody Randiego IP: *.fbx.proxad.net 06.01.09, 11:50

Witam,

Nie rozumiem Twojej wrozby wiec nie moge jej ocenic.

"dzis brak opanowania oraz niepotrzebne ryzyko ciagle bo ono sie
      przesunie przpez pozostale 4 dni jeszcze ale tez rzez wszystkie
      wdni powodzenie w sprawach finansowych oraz harmonia w domu"

• lilith666_vip Re: 200 wróżb - start do nagrody Randiego 06.01.09, 11:58
        W sprawie wrozby napisz na skrzynke na pewno ci odpisze jesli czegos nie rozumiesz z linku.
        • lilith666_vip Re: 200 wróżb - start do nagrody Randiego 06.01.09, 12:49
          Kasiu na "s" :> jak ci tam w nowej skorze:>?kazdy widzial juz ta strone i jakos sie nie boi:> a poza prywatnym profilem muzycznym ktorego sie nie wstydzę :> i nie widze w nim jakis chorych wyobrazan:> uczestniczę tez w wielu projekatach np okultyzm .com ,ciemnosc.com , ezowiki czy ezoteryka xnt;> juz nie bede tu wymieniac po prostu;> powiem tak .skoro sie boisz naprawdę nie musisz uczestniczyc:> wrecz przeciwnie .skorzystaj po prostu z innego ezoteryka:) pojawilas sie tylko w moim temacie :)) po co:> przestan sie przebierac bo zachowujesz sie jak dziecko neo .jesli masz malo pracy to nie jest to moja wina tylko twoich bledow.
          • Gość: Kaśka ty też lubisz odnośniki prawda? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.09, 13:44
            Do lilith
            ostatnie zdanie

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=468&w=89375046&a=89382494

• lilith666_vip Re: ty też lubisz odnośniki prawda? 06.01.09, 13:49
              Bardzo je lubie i kasiu na"s" czytalam jak rowniez odpowiedzialam na ten odnosnik prawdy:> ddoam ci zdanie ,ze jesli cierpisz na brak klienteli nie win za to mnie lecz wlasne postepowanie :) kazdy ma to na co zasluguje chyba ze jest "zasyfiony" to polecam oczyszczenie i ziola:) obiecaj mi jednak ze to bedzie teoje ostatnie zdanie:) bo naprawde sadze ze jeszcze dzis lub gora pare dni pojawi sie towa tylkoda :) nie korzystaj z moich uslug .naprawde niemusisz .nikogo do tego nie zmuszam:)
              • lilith666_vip Re: ty też lubisz odnośniki prawda? 06.01.09, 13:50
                pragfne dodac i prosic o pisanie w tematyce Randiego i ciekawych projektow .tego dotyczy temat i dzieki temu mysle ,ze forum bedzie o wieel bardziej ciekawe nie pogubimy sie w ten sposob w dziwnych opiniach neostrady .
                • Gość: Kaśka Re: ty też lubisz odnośniki prawda? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.09, 17:20

Autor: Gość: miche-line IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.09, 16:36

Ej ty milka chyba się aż tak nie boisz - bo w końcu wlazłaś na jej forum,
                  podstępna żmijo

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=468&w=87238379&a=87725013&s=1
                  czy mam szukać dalej dowodów na to, że lilith sama to podała?

• Gość: www. Re: ty też lubisz odnośniki prawda? IP: *.gprs.plus.pl 06.01.09, 17:33
                    Lepiej Kasiu poszukaj wysokiego budynku Chwila i po klopotach...
                    • shaz-za Re: ty też lubisz odnośniki prawda? 06.01.09, 17:42
                      ponad 50 % wpisow utej to tej lolity, ona ma jakies zaburzenia osobowosci, niech
                      sie ktos wypowie co byl na tym jej zlocie bo ta dziupla co podala jej adres nie
                      istnieje to dawny sklep warzywny a teraz puste pomieszczenia
                    • Gość: Kaśka Re: ty też lubisz odnośniki prawda? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.09, 17:45
                      bardzo śmieszne.

Lilith sama ujawniła zdjęcie i problemy kogoś, kto myślę, że jej zaufał. Ja nie
                      zaufam, bo ona zdolna jest do wszystkiego jak widać.

• Gość: Kaśka mój poprzedni wpis był do www IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.09, 17:48

• Gość: Kaśka fan klub IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.09, 18:08
                          Lilith ma fan klub, który patrzy przez różowe okulary nie dostrzegając jej
                          potknięć i wad, ale tak będzie tylko do czasu...do czasu, kiedy ktoś niechcący
                          się jej narazi. Wtedy dopiero zobaczą prawdziwe oblicze lilith, która jak sama
                          napisała:
                          "...nie ma dna mojej zemsty"
                          "...jak mnie ktos wpieni tne jak pila i nie zycze sobie grubych kresek."

Bójcie się

I nie rozumiem dlaczego ona tak bardzo chwali się zadowolonymi klientami.
                          Większość to fan klub a inni to ci, którzy dostali darmową wróżbę, ale czy tak
                          naprawdę darmową? Z góry można było przewidzieć, że ci odwdzięczą się
                          podziękowaniem a przecież o to lilith chodziło.

I jeśli ktoś myśli, że ja lilith źle życzę to jest w błędzie. Staram się wytknąć
                          pewne rzeczy, by mogła wzrastać.
                          Jak ten rabin otoczona tylko klakierami mogłaby zatracić coś cenniejszego...

Nie dostrzegaj lilith w ludziach złych intencji, bo rzeczywiście tak często
                          jest, że pozorny wróg okazuje się być przyjacielem.

• shaz-za Re: fan klub 06.01.09, 18:14
                            w moim przypadku sie nie sprawdzilo to co dostalam, widac ze jej cos odbija,
                            samolansik to sie nazwywa, nie przyjmuje krytyki to jest jej najwiekszy prpblem,
                            ma sie za boga, niech spi... na swoja Ukraine, ale tam zimno bo gazu do grzania
                            nie mają

wpisy pozytywne o niej pisza jej zanjomi i ona z caffejek internetowych
                          • ewajonline Re: Droga Kasiu, a proos liith 26.01.09, 22:31
                            spostrzeżenia twoje są niezwykle trafne.
                            ale kto w ogóle powiedział, że pod tym nikiem kryje się jedna osoba? i że ta
                            niby jedna osoba nie pisze jeszcze pod innymi nikami?
                            że raz pisze rusycyzując, a innym razem niemalże idealnie po polsku? że w wieku
                            lat 23 skończyła prawo - może z aplikacją?

Czytam i czytam i kojarzy mi się to z wypowiedziami pewnej osoby - ta sama
                            motoryka, motyw przewodni, zalecenia. ta osoba często pisywała w pewnych wątkach.
        • larysa21 Re: 200 wróżb - start do nagrody Randiego 08.01.09, 20:08
          W sprawie wrozby napisalam na skrzynke i czekam na odpowiedz.
          Czy mozesz mi wyjasnic, bo ja nic nie rozumiem z tego co napisalas.
    • gelbigel Żart? 06.01.09, 18:27
      Chyba żartujecie sobie, przecież oni wam tego nigdy nie uznają. Wróżba w żaden
      sposób nie podlega zjawiskom ponad naturalnym czy paranormalnym.
      • lilith666_vip Re: Żart? 06.01.09, 22:02
        Wrozby nie natomiast linki oraz jasnowidzienie tak .choc wiem ,ze pare osob juz mimo tego odrzuvono mam najdzieje uzbierac spora grupe osob .niestety rzadko przychodza odpowiedzi . sporbouje dzis je poukladac i zrobic widoczny post na okulcie , linka do ocen dam tutaj . nie wiem czy sie dzis wyrobie z klientami po prostu . ale na pewno zrobie to przed piatkiem.
    • grzehuu Re: 200 wróżb - start do nagrody Randiego 06.01.09, 22:26
      lilith666_vip napisała:

> Uwaga, rusza projekt "200 wróżb". Poszukujemy 200 chętnych osób do darmowej, do
      > kładnej wróżby na najbliższe 5 dni. Do zgłoszenia wystarczy wysłać datę urodzen
      > ia i zdjęcie na mail: wrozb200@interia.pl; jedyne czego oczekujemy w zamian to
      > rzetelnej oceny wróżby, co się sprawdziło a co nie. Uwaga, wysłanie zgłoszenia
      > automatycznie jest zgodą na postawione warunki.

czy sprawa nadal jest aktualna ??
      • lilith666_vip Re: 200 wróżb - start do nagrody Randiego 07.01.09, 00:22
        Oczywiscie dzis w miare mozliwosci podsumuje dotychczasowe . i apropo tego ponownego przebieranie sie znow jestem zmuszona wprowadzic weryfikacje. na obu skrzynkach. a juz totalnym chamstwem bylo napisanie do mnie pewnej wrzoki ktora sie podszywa i chciala sfalszowac badanie . niestety jesli przy tym odrzuce kogos uczciwego prosze mnie przekonywac . ja w oghole tego nie rozumiem . do ksiazek wrozbki i podszywani ezoterycy bo nie wiem naprawde jakim kompletnym uludnym i zazdrosnym mozna byc by cos zrobic takiego . shaza i jej przebieranie sie to juz macham reka bo nikogo juz nie nabierze ale zeby osoba pokrewna cos takiego robila to po prostu zenada .winszuje!
        bezwzgleda weryfikacja skrzynek oraz okulty od dzis zostaje wznowiona .natomast projekt jest akutalny i kontynuowany a wyniki zamieszcza na okulcie ,poddam waszej boiektywej ocenie weic prosze pisac .
        • lilith666_vip Re: 200 wróżb - start do nagrody Randiego 09.01.09, 01:35
          Na wszystkie meile odpowiem na tej skrzynce jak i na zapytania ,ktore proszę tam kierowac .w tej chwili trwa weryfikacja meili z tego wzgeldu ,ze pewne osoby chcialy sfalszowac badanie (roniez niestety z tego forum choc nie powiem kto ,bo sie nie znizę tak nisko ) .po weryfikacji opdowiem wszystkim ,policze meile zwrotne i dodam odpowiedzi o sprawdzalosci do wrozb ,oczywiscie anonimowe ,robiac z nich na okulcie post .wtedy tez zobaczę ile jeszcze brakuje lub moze bedzie wysraczajace. zrobie to niestety okolo srody ze wzgledu na weekandowy wyjazd. pozdrawiam.
          • Gość: ciekawska Re: 200 wróżb - start do nagrody Randiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.09, 10:20
            Ile warte są takie TAŚMOWE wróżby?

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=468&w=89007605&a=89379070

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=468&w=89007605&a=89513305

i czy szanująca się wróżka zrobiłaby coś takiego?

• larysa21 Re: 200 wróżb - start do nagrody Randiego 09.01.09, 13:09
            Napisalam do Ciebie kilka dni temu w sprawie "wrozby" (raz na forum
            6.01 i raz bezposrednio na Twoj e-mail 8.01)i nie mam odpowiedzi.
            Ciekawa jestem Twojej interpretacji tego co ma nazywac sie "wrozba".
            Nie moge nawet ocenic tego co napisalas.
            • lilith666_vip Re: 200 wróżb - start do nagrody Randiego 10.01.09, 01:10
              forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=468&w=89568977&a=89583291
              • Gość: Renata Re: 200 wróżb - start do nagrody Randiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.09, 16:54
                Nie tak łatwo zdobyć nagrodę Randiego. Poza tym jak się głębiej wejdzie to można
                domyślać się prawdziwych powodów dla których ją ufundował...
                • Gość: :/ lilith to wstrętna satanistka IP: 94.254.140.* 11.01.09, 17:09
                  dziewucha 23-letnia udająca wróżkę i czarodziejkę. w główce sie poprzewracało
              • acha777999 Re: 200 wróżb - start do nagrody Randiego 11.01.09, 18:31
                Lilith to super osóbka.. miła serdeczna i zna się na tym co robi;)
                • zyra-ffka Re: 200 wróżb - start do nagrody Randiego 11.01.09, 18:46
                  acha.....czy mogłabym Cię prosić o emaila?
                  Mam pytanko:) ślicznie proszę:)
                  • lilith666_vip Re: 200 wróżb - start do nagrody Randiego 12.01.09, 06:02
                    Tak jestem satanistka o pozeram klientow:)) no domyslam sie ,ze nie odda jej tak latwo :> mam jeszcze czas .na razie weryfikacja jeszcze trwa.

pozdrawiam.
                    • Gość: siemf Re: 200 wróżb - start do nagrody Randiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.09, 15:32
                      Lilith u mnie nie trafiła, ale nie powiem kim jestem, bo obawiam się
                      konsekwencji i nalotu jej fanów. Kurczę, po co ja dałam się w to wciągnąć, po co
                      wysłałam swoje zdjęcie!!!
                      • Gość: siemf Re: 200 wróżb - start do nagrody Randiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.09, 15:37
                        nie pisze ze swojego kompa, bo teraz na każdym kroku muszę uważać
                        • fiotel Re: 200 wróżb - start do nagrody Randiego 12.01.09, 15:42
                          Znów widzę propagandę przeciwko Lilith. Po co wy to robicie .Każdy wie ,że nic się nie dzieje złego .widać Lilith miala rację ,że chcieliście jej sfałoszwać wyniki i straszycie ludzi .Nikt idiotą nie jest .Podaj więc swój adres Lilith na pewno nie omieszka sadownie się ustosunkować .I tak bym Ci Lilith radziała skoro oni Twoja pracę tak szanują . Ja korzystałam i nic mi się nie stało jakoś .
                          • Gość: siemf Re: 200 wróżb - start do nagrody Randiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.09, 17:06
                            czy ty sugerujesz, ze ona ma 100% sprawdzalność???
                          • Gość: wrozba Re: 200 wróżb - start do nagrody Randiego IP: *.fbx.proxad.net 12.01.09, 17:27
                            Uwazasz, ze to jest propaganda przeciwko Lilith.
                            A jak bys ocenia wrozbe, ktora ja dostalam. Prosilam kilkakrotnie o
                            wytlumaczenie mi tego co napisala, ale niestety nie doczekalam sie.
                            Przede wszystkim Lilith nie zadala sobie nawet trudu zeby przeczytac
                            tekst i napisac poprawnie. Nie miala na to czasu, bo ma bardzo duzo
                            pracy. Co sa wazne takie tasiemcowe odpowiedzi? To jest zwykla kpina.
                            Nie wiem do czego mam przypiac: "powodzenie w sprawach finansowych".
                            Jestem na emeryturze i nie bardzo wiem co to ma znaczyc o jakich
                            finansach napisala.
                            "Harmonia domu".
                            Mieszkam sama i harmonia w domu z kim, z meblami.

Tresc wrozby:
                            • Gość: siemf Re: 200 wróżb - start do nagrody Randiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.09, 17:35
                              Widać że jak wróżba się nie spełni, to zaraz jest to propaganda i fałszowanie.
                              Pytam jak ja niby mogłabym wpłynąć na sfałszowanie wyników?????????
                              No jak?????? i po miałabym to robić???
                              olewam to i już nie bedę się wypowiadać, bo faktycznie tu można tylko dobre
                              rzeczy pisać a jak ktoś ośmieli się inaczej to wróg.
                              • Gość: siemf Re: 200 wróżb - start do nagrody Randiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.09, 18:36
                                Nie mogłabym sfałszować wyników, bo ja nie brałam udziału w projekcie
                                Randiego!!! I faktycznie swoje zdanie mogłam napisać w innym wątku. Tu mój błąd
                                i za to przepraszam.
                                • lilith666_vip Re: 200 wróżb - start do nagrody Randiego 14.01.09, 03:15
                                  Do wrozby.

ale z zrozumialas ja .pisalas tu w innym watku ta sama wrozbe i pod inna tylkda i podobno moja wrozba spowodowala ze zlalamas noge tak:D ? a tu sie teraz okazuje ze ktos sie chowac musi i ze bardzo zaluje:D jakos zaden klient nie narzeka:D Projkt zsotanie kontynuowany i na wszystkie meile po weryfikacji zostanie dana odpowiedz wiec prosze sie nie martwic a jak ktos ma cos na sumieniu to juz jego broszka.
                                  • Gość: wrozba Re: 200 wróżb - start do nagrody Randiego IP: *.fbx.proxad.net 14.01.09, 12:07
                                    Nie napisalam Ci, ze "bardzo zaluje", ze korzystalam z twojej
                                    wrozby"'
                                    Ja tylko prosilam o wyjasnienie jej tresci, ktorej nie otrzymalam.

" Prosilam kilkakrotnie o wytlumaczenie mi tego co napisala, ale
                                    niestety nie doczekalam sie."

"Przede wszystkim Lilith nie zadala sobie nawet trudu zeby
                                    przeczytac tekst i napisac poprawnie. Nie miala na to czasu, bo ma
                                    bardzo duzo
                                    pracy. Co sa wazne takie tasiemcowe odpowiedzi? To jest zwykla kpina.
                                    finansach napisala.
                                    "Harmonia domu".
                                    Ja sie nie chowam. Tylko nie zawsze sie loguje jak pisze na forum.
                                    Czekam w dalszym ciaku na wyjasnienie w "sprawach finansowych" jak i
                                    "harmonia w domu".

• fiotel Re: 200 wróżb - start do nagrody Randiego 14.01.09, 13:34
                                      Ja też to widziałam . I na pewno to wyjaśnie bo nie raz tego jak powiedziałaś tasiemnca z tą dokładnościa jednodniową brałam . Skoro mieszkasz sama a Lilith o tym wiedziała czy nie? To na pewno harmonię w domu miałaś .Jak nie wiedziała to dobrze ,że zgadła . Co do korzyści t onie wiem jak to było .myśle ,że jak wróci Lilith to powie .A co do tasiemcowych wróż to wiem ,ze ona pieniędzy za takie coś nie bierze to i stratna nie byłaś . A wiem to na pewno ,bo i często się zdarza ,że w ogóle nie bierze pieniędzy .Od ciebie wzięła za to?
                                      • Gość: Wojtek Re: 200 wróżb - start do nagrody Randiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.09, 13:50
                                        To nie Twój styl pisania Fiotel.............

Zauważyłem to już w dwóch postach.

A tak w ogóle to fajna z Ciebie dziewczyna
                                        • fiotel Re: 200 wróżb - start do nagrody Randiego 14.01.09, 14:49
                                          Bo juz mnie to wkurza . A poza tym nie szukajcie taniej sensacji .
                                          • Gość: Wojtek Re: 200 wróżb - start do nagrody Randiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.09, 15:10
                                            o kurcze Fiotel ale mi pojechałaś!!! Juz dawno zwróciłem na Ciebie uwagę, masz w
                                            sobie coś, co mnie pociąga. Uwielbiam czytać Twoje posty.
                                            Nie wiem jak to wytłumaczyć ale jak się na kogoś zwróci uwagę, to później
                                            wyczuwa się tego człowieka no i styl pisania to jest coś mysle jakby rysy
                                            twarzy, odcisk palca. Najbardziej charakterystyczne jest to u devilangel którą
                                            też uwielbiam czytać i nawet nie wiedząc ze to Ona można poznać kto to pisze.
                                            Nie umie tego wytłumaczyć fachowo bo się na tym nie znam, ale coś w tym jest, że
                                            tak to jest.
                                            Lubię Cię Fiotel i nawet raz już chciałem napisać na Twojego gazetowego, aby
                                            nawiązać z Tobą kontakt.
                                            No teraz to mnie pewno wyśmiejesz
                                            • fiotel Re: 200 wróżb - start do nagrody Randiego 14.01.09, 16:57
                                              Katarzyna_wiciejowska@interia.pl ale jestem szczęśliwą męzatką dzięki Li ,więc uważaj
                                              • lilith666_vip Re: 200 wróżb - start do nagrody Randiego 16.01.09, 06:02
                                                spokojnie wszystkie maile zostana zweryfikowane poprawnie i wszyskie wypowiedzi lecz anonimowo sie ukarza .
                                                • grzehuu Re: 200 wróżb - start do nagrody Randiego 20.01.09, 22:35
                                                  a ja wysłałem maila i do dziś nie otrzymałem odp :(((
                                                  • Gość: T. Re: 200 wróżb - start do nagrody Randiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.09, 23:31
                                                    Jedno mi się wydaje dość dziwne osoba bądź osoby, które piszą źle o lilith i w
                                                    innych wróżkowych tematach wszystkie dobrze pisały bądź piszą w temacie
                                                    M.B..... ja to podpatrzyłam z kolegą ale kurcze to byłaby klapa psychiczna ? lol
                                                  • Gość: mystery Re: do T. IP: 79.191.73.* 20.01.09, 23:39
                                                    Korzystałaś z Lilith?:)
                                                  • lilith666_vip Re: do T. 21.01.09, 17:30
                                                    I na tej skrzynce dzis postaram sie odpisac wszystkim .tym ktorym nie odpisze odpisze za to dlaczego a w razie fenomow w probie oszukania podam e-maile publicznie i nie .nie jest to zlamanie danych osobowych . prosze pcozytac o ustawie informacji publicznej w internecie .

Black_moon
                                                  • Gość: azza to jeszcze aktualne? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.09, 19:04
                                                    lol
                                                  • wiedzma_hobbystka cała prawda o tej nagrodzie 22.01.09, 21:06
                                                    Nawet jeśli to jest aktualne, to milllionnna dolllarkow nikt nie zgarnie, nawet
                                                    gdyby Lilka skróciła sobie ziemski żywot o 10 lat i trafnie wywróżyła wszystkim
                                                    czy i o której będą mieli czkawkę w piątek, a czkawkowicze przedstawili
                                                    zaświadczenia lekarskie i ich tłumaczenie przysięgłe bo Fundacja Randiego tylko
                                                    się reklamuje tym konkursem.
                                                    Nie dajcie się nabrać na marketingowe sztuczki. Wykorzystajcie Lilitę póki chce
                                                    wróżyć zanim jej moce ha ha ha!!! opadną.
                                                  • Gość: Ann Re: cała prawda o tej nagrodzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.09, 22:35
                                                    Nie pisz tak wiedźmo hobbystko bo Cię Lilith do sądu za to pozwie hahahahaha
                                                  • lilith666_vip Re: cała prawda o tej nagrodzie 27.01.09, 01:10
                                                    Ann na razie moce mi nie opadaja a wrecz przeciwnie po urlopiee zajrze na skrzyke i kazdy dostanie odpowiedz poz oczywiscie tymi ktorzy nie zostali zweryfikowani . a lilith nie podaje do sadu :)
                                                  • Gość: Alina Re: cała prawda o tej nagrodzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.09, 12:57
                                                    czy coś już w tej sprawie wiadomo? czy jest już jakieś rozstrzygnięcie? czy
                                                    nadal bierzecie w tym udział?
                                                  • Gość: senny Re: cała prawda o tej nagrodzie IP: *.ovh.net 09.02.09, 13:00
                                                    Co Ty! to byłą tylko reklama naszej drogiej lilith, ale jej forum zamnieto to
                                                    uciekła.
                                                  • lilith666_vip Re: cała prawda o tej nagrodzie 09.02.09, 15:54
                                                    Forum nie zamknierto co juz udowadnialam stfarze i zazdrosna elito .forum przenoszone jest na portal :) pokazywalam tez djecia jesli nie mapietasz czy cos albo ktos tam jeszcze nie pamieta niech poszuka ;) W tej chwili podam jeszcze aby nie byl oniejasnosci dla innych ktorzy moga sie ziwesc pewnym osobom linka do portalu okulta.jun.pl/ do waszych rytow okulta.jun.pl/viewtopic.php?t=130 gdzie niedlugo zamieszcze gora ptrrzygotwanych opini ale jak widac po postach przenosze najpierw stare oraz do okulta.jun.pl/viewtopic.php?t=15 gdzie rowniez niedugo pokaze nowe opinie ;) zaraz jak juz wczesniej mowilam po rzeniesieniu starych postow przez informatykow i otawarciu .po otwarciu poinfomuje waszystkich i bedzie sie mozna rejestrowac na starych zasadach bo wiem ze niektorzy bardzo czekaja na to otwarcie i za co jestem wdzieczna .

Nagroda randiego : po prostu zabraklo mi czasuu na kontynuacje ale skrzynka czeka i zaraz po rytualizacji wznowie ja poniewaz maile juz sa zweryfikowane oraz pokaze wasze odpowiedzi , wysle odpowiedzi rowniez wszystrkim ktorzy ich nie dostali a ich mai8le przeszly weryfikacje .ci kotrzy d okonca tygodnia nie otrzymaja odpowiedzi nie otrzymjaa ich wcale :) wszysktie pozostale opinie zamieszcze na okulcie i procentow osami zweryfikujecie jew sobie . cale badanie wraz ze zmianami ph wody ktore zorbie w maju zostanie przeslane do fundacji Rangiego wrqaz z pelna dokumentacja . po zakonczeniu w tym tygodniu odpisywania na sktrzynce pocztowej napisze co do tej pory zwrotrnego dostalam w widocznym miejscu na nowym protalu okulty .zamieszcze tu linka w czasie pojawiania sie nowtych odpowiedz ibede je zamieszac .az do 200 . gdy przerkorcze ta liczbe napisze w mailu koncowym tu na forum iz badanie zostal ozakonczone a w linku do okulty zobaczycie 200 wypowiedzi na ten temat .chyba wyrazilam sie dostatecznie jasno i klarownie ;)

Black_moon
                                                  • lilith666_vip Re: cała prawda o tej nagrodzie 11.02.09, 04:17
                                                    Po tych wszystkich bojach niewiele zostal ona skrzynce . zwlaszcza ,ze niewiele tez osob wysalo maile zwrotne albo tak jak mowie w czasie nerwow zwiazanych z dziwnymi nowymi mailami lezaly w koszu do dodania samych wrozb i przepadly . takze prosze chetnytch ktorzy w ponizszym linku nie zobacza swojej odpowiedzi oraz pozostalych nowych do wysylania swoich checi wziecia udzialu w esperymencie na maial z pierwszej woadomosci w tym temacie .prosze tez pamietac ,ze nie jest to wrozba karciana tylko link czyli lacznik miedzy mna a chetnymi w postaci "niteczki" lub tez jasnowidzenie jesli nic nie widze .ogolnie karty nie sda brane przez randiego pod uwage wiec nawet nie bede sobie pomagac . Tyle osob ile mam w badaniu do tej pory tyle odpowiedzi dodalam wiec i czekam na nastenych .jesli zobaczycie juz swoja odpowiedz nie wysylajcie prosze kolejnewog zgloszenia bo musze miec conajmniej 200 roznych osob ale jesli byliscie a waszej wiadomosci tam nie ma zapraszam ponownie.

Tu zobaczycie komentarze dla Randiego :

okulta.jun.pl/viewtopic.php?p=1718#1718
                                                  • Gość: Joanna Re: cała prawda o tej nagrodzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.09, 10:41
                                                    czy któraś poważna wróżka zdecydowałaby się na coś takiego?
                                                  • przemila81 Re: cała prawda o tej nagrodzie 11.02.09, 14:16
                                                    Do Joanna: a dlaczego nie? Moim zdanie sprawdzalność jest bardzo
                                                    duża, więc o czymś to świadczy...
                                                  • Gość: Robert Re: cała prawda o tej nagrodzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.09, 14:33

Takie 2, 3 zdaniowe wróżby... coś mi to przypomina...
                                                    no nie wiem czy coś takiego można w ogóle nazwać wróżbą...
                                                  • Gość: wrozby Re: cała prawda o tej nagrodzie IP: *.fbx.proxad.net 11.02.09, 15:19
                                                    Zgadzam sie z Toba: "czy cos takiego mozna w ogole nazwac wrozba":

Witam,

"Wróżba polega na parodniowym jasnowidzeniu emocji za pomocą
                                                    linku .W zamian proszę tylko o okreslienie dokladne
                                                    sprawdzalosci linku .

dzis brak opanowania oraz niepotrzebne ryzyko ciagle bo ono sie
                                                    wdni powodzenie w sprawach finansowych oraz harmonia w domu:)"

To sa zwylke kpiny a nie wrozba.
                                                  • lilith666_vip Re: cała prawda o tej nagrodzie 11.02.09, 23:38
                                                    Jesli to sa zwykle kpiny to spobojcie sie podlaczyc do klientai bez kart mu powiedziec co bedzie czul.przebadajcie tak z 200 osob i dajcie to co powiedzial gdzies na ogol bo . a potem dluga z badaniami do randiego . mowiac kpina obrazacie nie tylko mnie ale tez bardz owybitne osoby ktore osiagnelo o wieel wieel wiecej niz wy kiedykolwiek isagniecie . ale skoro to KPINA prosze pokazcie mi w ktorym miejscu wy osiagneliscie cos wiecej ? gdzie to jest? czy t ojest utajone? Czekam wrecz na odpowiedz Joanny ,ktora pojawila sie nagle po zniknieciu Ann ( za pewne jutro znoe sie pojawi:.) pokaz mi Joanno jak ty udowadnisz swoje umiejetnosci , jak mowisz ludziom o swojej wiedzy. jestem bardz ociekawa ;)

Pozostalych zapraszam do badania .rowniez ponownie tych ktorzy nie widza swojego komentarza .Pozdrawiam.
                                                  • Gość: Maria HD Re: cała prawda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.09, 10:44
                                                    Jeśli ktoś jest silny, to nie wykorzystuje swojej siły, bo... jest silny.
                                                    Jeśli ktoś jest mądry, to nie przechwala się swoja wiedzą, bo... ją ma.
                                                    Jeśli ktoś coś ma - to nie musi udowadniać, że to ma, bo... ma i nie musi tego
                                                    czynić.

Jest różnica pomiędzy magiem a magikiem.
                                                    Mag jest i ma.
                                                    Natomiast magik popisuje się swoją wiedzą i próbuje coś udowodnić by przekonać
                                                    innych, że ma.
                                                    Tak odróżnia się maga od magika.

• Gość: Wróżka Re: cała prawda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.09, 11:01
                                                    Wróżki działają z ukrycia i dyskretnie, a nie tak jak ty rozbisz z siebie
                                                    posmiewisko.
                                                    Już na okultystycznych forach kpią z ciebie.
                                                    Przyszła taka Lilith, i sprzedaje siebie gdzie się da , na e-bayu, na allegro,
                                                    wszedzie.
                                                    To desperacja haha.
                                                    więcej powagi
                                                    To co robisz to kpina, jakieś groźby, obietnice dowodów, zagrywki.
                                                    Jesteś bardzo toksyczna osobą, a to co wysyłasz ludziom, jesli wysyłasz, nie
                                                    pomoże a wręcz z koperty wylezie cała zła energia.
                                                    skutki tej energii poznają wszyscy niebawem
                                                  • fiotel Re: cała prawda 12.02.09, 12:43
                                                    Cala prawda jest nastepujaca Lilith ,że wrózka Joanna ani wrózka Ann już Ci nie odpowie ale sie przebiora i nadal będa za Toba chodzic .

Ja zawsze myślałam ,że magik to iluzjonista .Trudno mowic tu o sztuczkach jesli się ktoś do kogos podłącza . Lilith ma dar o którym takie gnojki jak wy mogą zapomnieć .
                                                  • Gość: Baśka Re: cała prawda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.09, 12:55
                                                    oj ty dziewczynko o małym rozumku...
                                                    Fiotel, lepiej już nie popisuj się swoją "wiedzą", bo samą siebie ośmieszasz.
                                                  • fiotel Re: cała prawda 12.02.09, 13:04
                                                    forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=468&w=89022350&a=91245497
                                                    Szkoda mi czasu na odpisywanie tego typu osobom .
                                                  • Gość: Baśka Do Fiotel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.09, 13:55

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=468&w=89022350&wv.x=2&a=91246206
                                                  • lilith666_vip Basia 12.02.09, 14:35
                                                    forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=468&w=89022350&a=91251045 'Basiu" rob choc roznice w czasie .
                                                  • Gość: Baśka Re: Basia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.09, 15:19
                                                    Autor: lilith666_vip 12.02.09, 14:29
                                                    Mam nadzieje ,ze widzisz ubaw gdy sie przebierasz za rozne osoby miedzy innymi
                                                    hanie franie itp .

No to Lilith pokazała teraz co naprawdę umie. Droga Lilith gdybyś była dobrą
                                                    wróżką, jasnowidzącą czy miała jakikolwiek dar to zauważyłabyś, że ja Baśka
                                                    jestem Baśką i nie jestem żadna hania, frania, Anna, ann, Ewa lol i tak dalej.

Teraz kochane wróżki będące na tym forum możecie same sprawdzić, jak bardzo
                                                    lilith się myli i jakie są jej prawdziwe zdolności. Zresztą nie raz tu na forum
                                                    brała już kogoś za kogoś a ten ktoś okazywał się być kimś innym.

Cóż lilith jeśli takie są Twoje zdolności, to nie dziwię się, że poszukujesz
                                                    naiwniaków na tym forum, którzy uwierzą w twoją "wielkość" a większość
                                                    zadowolonych to osoby związane z okultą. Nie dziwię się, że tak bardzo zależy ci
                                                    na obecności na tym forum, bo jak inaczej nazbierałabyś kasy na ten swój cel.
                                                    Dla mnie jesteś żałosna. Jesteś nikim, które chce kimś być.
                                                    Pasuje ci rola forumowej gwiazdy? Faktycznie to wielkie wyróżnienie, zaszczyt,
                                                    wielka "sława".

Zaznaczam raz jeszcze nie jestem tą osobą /czy tymi osobami/ za które mnie
                                                    bierzecie.
                                                    A Ty lilith pisząc tamto i to: "Basiu" rob choc roznice w czasie" pokazałaś
                                                    swoje prawdziwe zdolności czyli to, że niewiele umiesz jeśli sądzisz, że jestem
                                                    kimś innym.
                                                  • Gość: lol Re: Basia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.09, 17:46
                                                    Przeciez to gołym okiem widac ze to szerana osoba tylko robiąca sobie reklamę,
                                                    wiele osób to zauwazyło, a te co jeszcze nie, no cóż, tym współczuję
                                                    Tak, tak "wróżka" lilith, szeptunka i jeszcze nie wiadomo co, za pieniadze
                                                    dałaby sobie dupe małpie wylizać.
                                                  • lilith666_vip opuszczajac temy syfarow EJ Ann i podobnych 13.02.09, 03:46
                                                    okulta.jun.pl/viewtopic.php?p=1719#1719 zapraszam nastepne chetne osoby do zgloszen. Pozdrawiam
                                                  • Gość: ella Re: opuszczajac temy syfarow EJ Ann i podobnych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.09, 08:33
                                                    opuszczajac temy ^^ hahaha

Temy opuscaj,
                                                  • lilith666_vip Re: opuszczajac temat syfarow EJ Ann i podobnych 14.02.09, 17:10
                                                    opuszczajac wiec temat lacznie z shazza vel znana pania od swieczek;. bardzo prosze nastepnych chetnych.
                                                  • lilith666_vip Re: opuszczajac temat syfarow EJ Ann i podobnych 16.02.09, 02:05
                                                    Nie ma dalszych chetnych .bardzo prosze o zgloszenia zwlaszcza ze mozecie dostac w zamian pewna przpeowiednie .
                                                  • Gość: lilith666_vip Re: opuszczajac temat syfarow EJ Ann i podobnych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.09, 08:26
                                                    Dostaniecie pewne przepowiednie, że będziecie szczęsliwi lub nieszczęsliwi.
                                                    Bedziecie mieli dzieci lub nie, ale niewazne, przepowiednie są przepowiedniami,
                                                    gó... mi udowodnicie, coś zawsze się sprawdzi z mojego bełkotu ;d
                                                  • lilith666_vip Re: opuszczajac temat syfarow EJ Ann i podobnych 16.02.09, 09:38
                                                    Przepowiednie widac i link jest do nich wyzej a widze ze ty juz po sprzedawniu swieczek i rozumiesz fakt slow ktore o ktore kazdy pyta ;) podoba ci sie tak ibrak walsnej osobwosci moja tyldo;)
                                                  • Gość: Wróżka To jest zwykła kpina a nie wróżba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.09, 10:55
                                                    Autor: Gość: wrozba IP: *.fbx.proxad.net 12.01.09, 17:27
                                                    Uwazasz, ze to jest propaganda przeciwko Lilith.
                                                    A jak bys ocenia wrozbe, ktora ja dostalam. Prosilam kilkakrotnie o
                                                    wytlumaczenie mi tego co napisala, ale niestety nie doczekalam sie.
                                                    Przede wszystkim Lilith nie zadala sobie nawet trudu zeby przeczytac
                                                    tekst i napisac poprawnie.
                                                    /...
                                                    Co sa wazne takie tasiemcowe odpowiedzi? To jest zwykla kpina.

finansach napisala.
                                                    "Harmonia domu".
                                                    Mieszkam sama i harmonia w domu z kim, z meblami.

Tresc wrozby:
                                                  • lilith666_vip Re: To jest zwykła kpina a nie wróżba 16.02.09, 11:00
                                                    O tak a teraz pod wrozka xd a niech ta wrozka pokaze swoje osiagniecia ja moge przykladowe okulta.jun.pl/viewtopic.php?p=1719#1719 to ten projekt , okulta.jun.pl/viewtopic.php?t=130 , okulta.jun.pl/viewtopic.php?t=15 wrozby oraz cala okulta xD
                                                  • Gość: Wróżka jaka jest różnica pomiędzy magiem a magikiem? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.09, 11:15

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=468&w=89007605&wv.x=2&a=91236961
                                                  • lilith666_vip Re: jaka jest różnica pomiędzy magiem a magikiem? 16.02.09, 11:20
                                                    masz anonimowa wrozko :> powyzej odpowiedz kilka postwo wyzej nie musisz ich ponawiac ;>
                                                  • Gość: Wróżka Re: jaka jest różnica pomiędzy magiem a magikiem? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.09, 11:35
                                                    Ktoś kiedyś trafnie powiedział: krowa która dużo ryczy, mało mleka daje. Nie
                                                    wiem jak wśród krów, ale jeśli chodzi o ludzi to się sprawdza.

wyżej prawidłowej odpowiedzi nie było.
                                                  • fiotel Re: jaka jest różnica pomiędzy magiem a magikiem? 16.02.09, 13:14
                                                    ja czytam i powiedział to cloud w temacie Jansonowej czyli Twoim ;)
                                                  • Gość: wyszukiwarka Przestańcie wreszcie sugerować kto jest kim IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.09, 13:51
                                                    Tak się zastanawiałam czy osoba o Nicku Wróżka to Ewa?
                                                    Zestawiłam dwa posty w różnych wątkach, które ewidentnie pokazują, że to inne
                                                    osoby.

Klątwy dnia codziennego
                                                    Autor: Gość: Wróżka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.09, 11:12
                                                    pisze:
                                                    Autor: lilith666_vip 15.02.09, 22:18
                                                    na wangach wbijamy 9 szpilek : zgiecia roamion , ,rece ,nogi , glowa ,serce
                                                    ,brzuch a szyje sciskamy prujaca sie czarna nitka .
                                                    /.../ ciasto ksiezycowe /.../ zakoujemy blisko domu ofiary badz trzymamy w
                                                    zamkneciu.

"a szyje sciskamy prujaca sie czarna nitka"
                                                    "zakoujemy blisko domu ofiary"
                                                    ...............................

I post Ewy w innym wątku:

Karty Tarota jako talizmany
                                                    Autor: Gość: Ewa IP: *.eranet.pl 16.02.09, 11:13
                                                    to po prostu nie kontynuuj i nie zakładaj tego typu wątków.
                                                    ...............................

Niemożliwe byłoby w ciągu jednej minuty przejść z wątku –Klątwy dnia
                                                    codziennego- do wątku – karty Tarota jako talizmany, napisać coś tam a na
                                                    dodatek jeszcze zmienić operatora bo inne jest IP. No i jeszcze treść. Z tego co
                                                    pisze Wróżka widać, że nie jest za magią a Ewa magię stosuje.
                                                    Z tego ewidentnie wynika, że osoba Wróżka nie jest Ewą.

• Gość: mariolka Re: Przestańcie wreszcie sugerować kto jest kim IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.09, 14:55
                                                    Autor: Gość: Wróżka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.09, 11:35
                                                    Ktoś kiedyś trafnie powiedział: krowa która dużo ryczy, mało mleka daje. Nie
                                                    wiem jak wśród krów, ale jeśli chodzi o ludzi to się sprawdza.

A fiotel odpowiedziała:

Autor: fiotel 16.02.09, 13:14
                                                    ja czytam i powiedział to cloud w temacie Jansonowej czyli Twoim ;)

Wyszukiwarka ma rację. Ktoś o Nicku Wróżka to nie Jansonowa.
                                                    Fiotel ktoś kiedyś Ci radził abyś zastanowiła się zanim coś napiszesz, bo nikt
                                                    nie będzie Cię traktował poważnie i rzeczywiście.... fiotel może już nie pisz,
                                                    bo wylądujesz na oślej ławce.
                                                  • Gość: T Re: Przestańcie wreszcie sugerować kto jest kim IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.09, 15:00
                                                    Chyba w oślej ławce:]
                                                  • lilith666_vip Re: Przestańcie wreszcie sugerować kto jest kim 17.02.09, 00:37
                                                    Juz odpowiedzialam na ten post wczessniej a tobie wyszukiwarko zadalam pytanie w innym temacie i ja kdobra wyszukiwarka odpoiedz na nie a bazarowym wrozkom dziekuje i bez komenatrza
                                                  • lilith666_vip Projekt Randiego 18.02.09, 00:25
                                                    okulta.jun.pl/viewtopic.php?p=1720#1720 nowe opinie i zapraszam nastepnych . wiadmosc o projekcie w linku na gorze.
                                                  • lilith666_vip Re: Projekt Randiego 19.02.09, 05:49
                                                    Jest was tk malutko codziennie po 2 osoby pomozcie mi troche to was nic nie kosztuje i zglaszajcie sie bo musze miec te 200 aby jakis procent relany mozna bylo przez komentarze obliczyc .
                                                  • lilith666_vip Re: Projekt Randiego 20.02.09, 08:39
                                                    okulta.jun.pl/viewtopic.php?p=1721#1721 zapraszam nastepnych
                                                  • Gość: koteczek Re: Projekt Randiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.09, 12:22
                                                    "zgłaszajcie sie"
                                                    "zapraszam nastepnych"

Nie lilith... Chciałam skorzystac, bo poczatkowo wydawawałas mi się inną osobą,
                                                    ale teraz już nie chce.
                                                    Moje kolezanki myslą tak samo.
                                                  • lilith666_vip Re: Projekt Randiego 21.02.09, 11:20
                                                    No niestety prztykro mi wiec pozbieram tych co chca ;) a takie proformy puszcze dizs na bezmysl by nie robic watkow at persona . Jesli to z obopulna korzyscia ale jesli nie bedziecie sie zglaszac do tej wrozby wasze perosby o darmowe rowniez tu zostana skierowane .ewentuulanie projket zostanie przeniesiony na okulte .
                                                  • Gość: lilith666_vip Re: Projekt Randiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.09, 11:50
                                                    Liluś, gwiazdo zaranna, nadziejo chorych i głupich, oj dobrze ze jestes dziękuję
                                                    och, ach !!!!!!!!!!!!!
                                                  • Gość: EHHH Re: Projekt Randiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.09, 13:04
                                                    widze ze sie nudzisz?
                                                    LILITH PISZE TYLKO POD ZALOGOWANYM NICKIEM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                                                    wiec sobie daruj bo tylko smiecisz
                                                  • Gość: lilith666_vip Re: Projekt Randiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.09, 22:45
                                                    Cicho durniu, nie smieć, to ja wasza kochana lilith, tylko has lo mi gdzies
                                                    pieprzneło, a moje czary na mnie nie działają. Glupia zostanę do smierci ;d
                                                  • lilith666_vip Re: Projekt Randiego 22.02.09, 04:28
                                                    forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=468&w=91676597&a=91715935 i dzieki bo w koncu sie ruszylo ;*
                                                  • Gość: lilith666_vip Re: Projekt Randiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.09, 11:10
                                                    Dzieki naiwne skurczybyki, wreszcie się rusyło, rusyło.
                                                    przlewac kase, ja wam septulke zrobie ;d;d;d;d
                                                  • lilith666_vip Nowe komentarze 25.02.09, 09:28
                                                    okulta.jun.pl/viewtopic.php?p=1724#1724 i zapraszam nowe osoby
                                                  • Gość: lolek Re: Nowe komentarze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.09, 10:14
                                                    wiesz co lil ja tez nie skorzystam.
                                                  • lilith666_vip Re: Nowe komentarze 26.02.09, 02:46
                                                    lolek xD nie korzystaj xD a ja zapraszma tych co chca skorzystac.
                                                  • Gość: Agata Na taką wróżbę nie znajdziesz wielu chętnych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.09, 09:23
                                                    Proś, błagaj, powtarzaj w kółko... może wreszcie ktoś się zlituje i skorzysta...
                                                  • lilith666_vip Re: Na taką wróżbę nie znajdziesz wielu chętnych 27.02.09, 01:27
                                                    Agatko korzystaja i polecam na przyszlosc czytac ze zorzumieniem zanim zaczniesz na tyldzie pisac tylko w moich watkach bo cie baoli brak pracy bys nie poleniala bledow jak przy inkluzie ;) Zle jeszcze oceniam finanse wyczuwalne i nie wiem kiedy jest dokladnie przyplyw i odplyw ale poza tym idzie mi swietnie i ten problem mimo waszych zlozeczen zniweluje ;) hih

okulta.jun.pl/viewtopic.php?p=1725#1725 najnowsze i zapraszam nastepne osoby .
                                                  • Gość: little angel Re: Na taką wróżbę nie znajdziesz wielu chętnych IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 07.03.09, 19:55
                                                    Lilith zbierasz jeszcze chętnych , bo ja chętnie pomogę? :)
                                                  • lilith666_vip Re: Na taką wróżbę nie znajdziesz wielu chętnych 07.03.09, 20:40
                                                    Zbieram chetnych oczywiscie po weryfikacji mailowej forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=468&w=91720965&a=92170335 . I bardzo sie ciesze z kazdego nowego z projekcie ;)
                                                  • Gość: little angel Re: Na taką wróżbę nie znajdziesz wielu chętnych IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 07.03.09, 22:14
                                                    hehehe chcesz mi coś przypomnieć czy zasugerować? :D a co do tej Pani to
                                                    piiiiiii..... koniec bo to nie moja sprawa :D Moja oferta pomocy jest szczera,
                                                    bez żadnych podtekstów, really :))
                                                  • Gość: little angel Re: Na taką wróżbę nie znajdziesz wielu chętnych IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 07.03.09, 22:15
                                                    aaa i jeszcze jedno porostu mnie to zaciekawiło :)
                                                  • lilith666_vip Re: Na taką wróżbę nie znajdziesz wielu chętnych 07.03.09, 22:18
                                                    Jestem pewna ze masz jak najszersze intencje . nie takie abym znoe od poczatku musial przperowadzac weryfikacje forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=468&w=90788350&a=92276374 ;) a co do Pain to juz sie wypowiedzialam ;) wiec pisz nie ma problemu ;)
                                                  • Gość: natalia Re: Na taką wróżbę nie znajdziesz wielu chętnych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.09, 20:48
                                                    czy juz cos wiadomo?
                                                  • lilith666_vip Re: Na taką wróżbę nie znajdziesz wielu chętnych 06.04.09, 06:49
                                                    wejdz i zobacz nie dozbieralalm po kasacji dorrkowej .tylko 26 opini t oza malo i duzo brakowalo do 200 bo juz nikt nie raczyl odpisac zwrotnie . wiec poz programem robie ekseryment z woda w maju a tu ile bedzie to bedzie
                                                  • takizwyczajnynick Re: Na taką wróżbę nie znajdziesz wielu chętnych 23.06.09, 11:28
                                                    Jeszcze aktualny ?
    • takizwyczajnynick Re: 200 wróżb - start do nagrody Randiego 10.07.09, 11:42
      Ezoterycy już tu nie piszą .zatrolowały ich chieny . Dobrze ktoś napisał ,że nia ma tu konretów .Podbijam wątki ezoteryczne jeszcze z czasów Lilith i Devilangel .

Projekt jest otwarty na nowo i są tu darmowe wróżby przy okazji można sprawdzić czyjeś zdolności . wpiszcie w googel portal okulta i wejdzicie w forum .
      • Gość: """" Re: 200 wróżb - start do nagrody Randiego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.09, 08:33
        zwyczajna oszustko lilith.. SPADAJ stad! dopoki ty tu bedziesz sie
        pojawiac i siac zamet nikt normaly nie bedzie tu przychodzil i
        pisal.. dlugo jeszcze trzeba bedzie sprzatac ten syf jaki tu
        narobilas i zostawilas po sobie... WON na szczaw!
        • Gość: T Re: 200 wróżb - start do nagrody Randiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.09, 10:48
          Lilith od dawna nie ma idioto:]Sami tu wypisujecie:]
          • takizwyczajnynick Re: 200 wróżb - start do nagrody Randiego 17.07.09, 15:08
            Niestety muszą się ratować . Przebierania nauczyli się od Ewy , ezoteryków nie ma to i watków ezoterycznych też nie . A Lilith dobrze się wiedzie mimo waszej zazdrości .Różnica miedzy wami a Lilith polega na tym ,że jej klienci ją lubią a was wasi nie .I za to tak jej nie lubicie . serpentis.secrets-stories.net/ja-wiedzca-f52/200-wrb-t746.htm
            • takizwyczajnynick Re: 200 wróżb - start do nagrody Randiego 03.08.09, 10:54
              Tu możecie dostać darmową wróżbę i zobaczyc realne wyniki .Przy okazji równiez sami sprawdzicie Lilith .
              • aniela3232 Re: 200 wróżb - start do nagrody Randiego 09.08.09, 14:21
                Napisałam i czekam na odpowiedz .Pojawiają się nowe opinie więc projekt jest aktualny ,ale ile trzeba czekać ?
              • Gość: do takizwyczjny Re: 200 wróżb - start do nagrody Randiego IP: 195.205.44.* 10.08.09, 16:59
                Jak wziąć taką darmową wróżbę?!
    • Gość: sylwka Re: 200 wróżb - start do nagrody Randiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.09, 12:53
      ja sobie wróżyłam. na 10 pyt. 7 się sprawdziło. reszta czas pokaze
      • takizwyczajnynick Re: 200 wróżb - start do nagrody Randiego 10.08.09, 20:29
        Bo Lilith to bardzo dobry ezoteryk dlatego jej wróżby się sprawdzają i wszystkim zainteresowanym radzę by się z nią kontaktowali i sami zadecydowali bo na tym portalu jest niestety pełno osób ,które nawalają na konkurencje bezzasadnie ,zwłaszcza ,że można to za darmo sprawdzić . Najlepiej wejdz na okulta.pl i w dziale na forum masz informacje . ,albo przez okulta.com.pl
        • aniela3232 Re: 200 wróżb - start do nagrody Randiego 11.08.09, 19:27
          Jeśli sprawdziła się wróżba ta darmowa to można skorzystać z niej drugi raz czy już trzeba odpłatnie?
          • takizwyczajnynick Re: 200 wróżb - start do nagrody Randiego 13.08.09, 19:04
            Z teog co wiem to Lilith bada 200 różnych osób więc korzystać możesz raz .Tu można ją sprawdzić za darmo.
            • lilith666_vip Re: 200 wróżb - start do nagrody Randiego 25.08.09, 00:35
              Owszem możecie i jest otwarty a wasze opinie wszystkie bez wyjątku są dodawane i można je przeczytać .
    • Gość: gosc wiele osób miało obawy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.10, 22:24
      Autor: Gość: milka
      Czy zdjęcie jest konieczne?
      Boję się, że jak niechcący nadepnę Ci na odcisk to zdjęcie wykorzystasz
      pokazując je na forum i na swojej stronie,

bo dla Ciebie lilith jak zauważyłam wszystkie chwyty są dozwolone i nie
      stosujesz żadnych zasad etyczno-moralnych.
      Przeraziłam się jak powiedziałaś o tym chłopaku:
      „Ta sama odpowiedz trll /.../ nie zamierzam odpisywac bezczelnemu gowniarzowi z

Ja też nie należę do najładniejszych i boję się, że możesz tak o mnie kiedyś
      napisać i wykorzystać moje zdjęcie, moje problemy podając je publicznie.

Myślę, że jesteś niebezpieczną osobą, dlatego pytam czy zdjęcie jest konieczne?
      • Gość: Natalie Re: wiele osób miało obawy IP: *.centertel.pl 08.03.10, 13:22
        Lilith, czy znalazła już Pani 200 osób, czy zgłoszenia jeszcze są przyjmowane? :)
        • Gość: Magda Re: wiele osób miało obawy IP: 109.243.59.* 10.03.10, 13:39
          Lilith nie ma czasu na ten projekt.
          Zmieniła profesję.
          Zajęła się mobbingiem internetowym.
          Raczej wampiryzmem internetowym czyli nękaniem ludzi. ;d
          • Gość: Lena Re: wiele osób miało obawy IP: 213.251.189.* 11.03.10, 11:48
            Właśnie, pojawił się nowy gatunek "wróżki". Nękacz i prześmiewca klientów. ;d
    • agrentowy4321 Re: 200 wróżb - start do nagrody Randiego 05.03.23, 17:41
      Nie jest to oczywiste
    • irona.sonata Re: 200 wróżb - start do nagrody Randiego 26.04.23, 05:12
      Ile dołożysz tyle wynik
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka