lilith666_vip 06.01.09, 09:00 Poszukuje dobrego astrologa ,ktory zechce mnie nauczyć tej królewskiej dziedziny .oczywiscie jestem gotowa zaplacić. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: thx za trafna wroz Re: Poszukuję IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.09, 12:54 www.solarius.pl/index.php Zakręć się koło tego Pana-naprawde mądry facet. Wiem z własnego doswiadczenia. Oprócz tego polecam na początek do poczytania: Włodzimierz H. Zylbertal "Kosmiczny dar tożsamości" (choc trudno ją dostac, moze na allegro) Odpowiedz Link Zgłoś
lilith666_vip Re: Poszukuję 06.01.09, 13:01 Liczę raczej na odzew Pani Krogulskiej jesli ma czas i ewentualne info dotyczące projektu zrzeszenia astrologow . na pewno jednak ,a przynajmniej mam nadzieję ,ze ktos jeszcze zechce mi pokazać coś czego dotąd nie umiem ,gdyz wróżąc nie posluguję sie dogłębnie astrologią a chcialabym by ktoś odpowiedni mnie do niej zachęcił. Przeczytalam Concerning The More Certain Fundamentals of Astrology , Anima Astrologiae, Choice Aphorisms to tak z wazniejszych dziel i umiem dosc duzo ale nie wszystko . Odpowiedz Link Zgłoś
lilith666_vip Re: Poszukuję 06.01.09, 13:02 A moze wiesz gdzie ten Pan sie wypowiada poza swoja dzialanoscia? moze pisal jakies artykuly? Odpowiedz Link Zgłoś
shaz-za Re: Poszukuję glupiej ps...y 06.01.09, 17:38 a ferdynanda kiepskiego pytalas spamerko ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: B-52 Re: Poszukuję glupiej ps...y IP: *.gprs.plus.pl 06.01.09, 18:00 Mam dla Ciebie propozycje Weź do rączek granat Wyciagnij zawleczkę ,zamknij oczęta i szybko pomysl jakies zyczenie Pomozesz tym jakze chwalebnym czynem nam a przede wszystkim sobie Postaraj sie tez to zrobic w miare malo uczeszczanym przez ludzi miejscu Piwnica jakas stara fabryka lub wysypisko smieci powinno byc ok........ POWODZENIA Odpowiedz Link Zgłoś
lilith666_vip Re: Poszukuję glupiej ps...y 06.01.09, 22:06 :)) nie chce powiedziec ale hmm to bylo dobre:)) na razie znalazalm jerdna osobe chcaca mipomoc za co dziekuje Konradowi . chyba dogadam sie . znam Pana Jozwiaka .jest nie tylko dobry w tym co robi ale jest tez rewelacyjnym fizykiem , na razie poczekam jeszcze z decyzja do piatkowego wieczora . Odpowiedz Link Zgłoś
mii.krogulska Re: Poszukuję 06.01.09, 22:34 Witam, info o Stowarzyszeniu jest tu: www.polskaastrologia.pl zapraszamy, aktualnie przygotowujemy drugi numer (!) kwartalnika i już pracujemy nad Konferencją. A co do nauki - również zapraszam, choćby na czwartki astrologiczne. Najbliższe zajęcia: 15.01.2009 Prognoza na 2009 rok - prowadzi Iza, 5.02.2009 Elekcje finansowe i biznesowe - prowadzi Iza, 5.03.2009 Aspekty Słońca z Uranem - prowadzę ja. Dokładniejsze info: www.astroportal.pl Wyjątkowo tej zimy i wiosny jest mniej zajęć, nadrobimy bliżej lata! Pozdrawiam serdecznie :) Mii Odpowiedz Link Zgłoś
lilith666_vip Re: do Pani Krogulskiej. 07.01.09, 00:02 Dziękuję bardzo i juz wyslalam swoje zgloszenie . Jesli zas chodzi o nauke to chcialabym raczej powiedzmy byc u kogos jako indywidualny przypadek dlatego tez prosilam ewentulanie Pania ..powiedzmy ze jestem trudna osoba . ale na pewno jest Pani bardzo zajeta wiec hmmm dostalam pare info na miela wybire cos dla siebie . oczywiscie w projekcie pomoge . pozdrawaim Odpowiedz Link Zgłoś
mii.krogulska Re: do Pani Krogulskiej. 07.01.09, 00:38 Witam, to na priv dalsze info zdecydowanie poproszę, bo ja nie zaglądam tu często. "Nauczycieli" niby można mieć i stu, ale i tak od "Ucznia" zależy, czego się nauczy. Pozdrawiam serdecznie :) Mii Odpowiedz Link Zgłoś
lilith666_vip Re: do Pani Krogulskiej. 07.01.09, 01:58 To ja poproszę jaki pw inny niz gazeta bo skrzynka mi szwankuje . natomiast zgloszenie wyslalam .jestem chetna do nauki ale przyznam ,ze nie potrafię uczyc sie precyzyjnie w grupie. Odpowiedz Link Zgłoś