Dodaj do ulubionych

Poszukuję

06.01.09, 09:00
Poszukuje dobrego astrologa ,ktory zechce mnie nauczyć tej królewskiej dziedziny .oczywiscie jestem gotowa zaplacić.
Obserwuj wątek
    • Gość: thx za trafna wroz Re: Poszukuję IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.09, 12:54
      www.solarius.pl/index.php
      Zakręć się koło tego Pana-naprawde mądry facet. Wiem z własnego
      doswiadczenia.

Oprócz tego polecam na początek do poczytania:
      Włodzimierz H. Zylbertal "Kosmiczny dar tożsamości" (choc trudno ją
      dostac, moze na allegro)
      • lilith666_vip Re: Poszukuję 06.01.09, 13:01
        Liczę raczej na odzew Pani Krogulskiej jesli ma czas i ewentualne info dotyczące projektu zrzeszenia astrologow . na pewno jednak ,a przynajmniej mam nadzieję ,ze ktos jeszcze zechce mi pokazać coś czego dotąd nie umiem ,gdyz wróżąc nie posluguję sie dogłębnie astrologią a chcialabym by ktoś odpowiedni mnie do niej zachęcił.
        Przeczytalam Concerning The More Certain Fundamentals of Astrology ,
        Anima Astrologiae, Choice Aphorisms to tak z wazniejszych dziel i umiem dosc duzo ale nie wszystko .
        • lilith666_vip Re: Poszukuję 06.01.09, 13:02
          A moze wiesz gdzie ten Pan sie wypowiada poza swoja dzialanoscia? moze pisal jakies artykuly?
          • shaz-za Re: Poszukuję glupiej ps...y 06.01.09, 17:38
            a ferdynanda kiepskiego pytalas spamerko ?
            • Gość: B-52 Re: Poszukuję glupiej ps...y IP: *.gprs.plus.pl 06.01.09, 18:00
              Mam dla Ciebie propozycje Weź do rączek granat Wyciagnij zawleczkę ,zamknij
              oczęta i szybko pomysl jakies zyczenie Pomozesz tym jakze chwalebnym czynem nam
              a przede wszystkim sobie Postaraj sie tez to zrobic w miare malo uczeszczanym
              przez ludzi miejscu Piwnica jakas stara fabryka lub wysypisko smieci powinno byc
              ok........ POWODZENIA
              • lilith666_vip Re: Poszukuję glupiej ps...y 06.01.09, 22:06
                :)) nie chce powiedziec ale hmm to bylo dobre:)) na razie znalazalm jerdna osobe chcaca mipomoc za co dziekuje Konradowi . chyba dogadam sie . znam Pana Jozwiaka .jest nie tylko dobry w tym co robi ale jest tez rewelacyjnym fizykiem , na razie poczekam jeszcze z decyzja do piatkowego wieczora .
        • mii.krogulska Re: Poszukuję 06.01.09, 22:34
          Witam,
          info o Stowarzyszeniu jest tu:
          www.polskaastrologia.pl
          zapraszamy, aktualnie przygotowujemy drugi numer (!) kwartalnika i już pracujemy
          nad Konferencją.
          A co do nauki - również zapraszam, choćby na czwartki astrologiczne. Najbliższe
          zajęcia:
          15.01.2009 Prognoza na 2009 rok - prowadzi Iza,
          5.02.2009 Elekcje finansowe i biznesowe - prowadzi Iza,
          5.03.2009 Aspekty Słońca z Uranem - prowadzę ja.
          Dokładniejsze info: www.astroportal.pl
          Wyjątkowo tej zimy i wiosny jest mniej zajęć, nadrobimy bliżej lata!

Pozdrawiam serdecznie :)
          Mii
          • lilith666_vip Re: do Pani Krogulskiej. 07.01.09, 00:02
            Dziękuję bardzo i juz wyslalam swoje zgloszenie .
            Jesli zas chodzi o nauke to chcialabym raczej powiedzmy byc u kogos jako indywidualny przypadek dlatego tez prosilam ewentulanie Pania ..powiedzmy ze jestem trudna osoba . ale na pewno jest Pani bardzo zajeta wiec hmmm dostalam pare info na miela wybire cos dla siebie . oczywiscie w projekcie pomoge .
            pozdrawaim
            • mii.krogulska Re: do Pani Krogulskiej. 07.01.09, 00:38
              Witam,
              to na priv dalsze info zdecydowanie poproszę, bo ja nie zaglądam tu często.
              "Nauczycieli" niby można mieć i stu, ale i tak od "Ucznia" zależy, czego się nauczy.

Pozdrawiam serdecznie :)
              Mii
              • lilith666_vip Re: do Pani Krogulskiej. 07.01.09, 01:58
                To ja poproszę jaki pw inny niz gazeta bo skrzynka mi szwankuje . natomiast zgloszenie wyslalam .jestem chetna do nauki ale przyznam ,ze nie potrafię uczyc sie precyzyjnie w grupie.
    • agrentowy4321 Re: Poszukuję 05.03.23, 17:20
      To elektryzuje wręcz
    • irona.sonata Re: Poszukuję 26.04.23, 04:50
      O Boże
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka