Dodaj do ulubionych

Beata Kalinowska - wróżka

• Gość: ewa Re: Beata Kalinowska - wróżka IP: *.timplus.net 27.04.14, 19:45
      czekam cały czas na sprawdzenie, jednakże pod jednym względem nie jestem zadowolona z wróżby - brak nawet przybliżonego terminu realizacji, poza tym forma wróżba była bardziej doradzeniem co robić, żeby poszło w takim kierunku jaki chcę niż wyraźnym określeniem,że będzie tak czy tak
      • ramona80 Re: Beata Kalinowska - wróżka 02.05.14, 14:21
        Ja korzystam od kilku lat z wróżb od pani Beaty zawsze skype lub telefon pełna opcja z doradztwem .
        Większość moich wróżb była dokładna i precyzyjna ale były też i takie które mówiły o możliwości .
        Po latach chyba już wiem czemu tak wychodziło
        np kiedy coś nie zależało ode mnie karty precyzowały dokładnie odpowiedz i potem tak było , w przypadkach kiedy coś zależało ode mnie a ja na dany okres nie byłam pewna co dalej to wtedy karty pokazały możliwości .
        Tak było u mnie , korzystam od kilku lat regularnie i ogólnie u mnie sprawdziło się ponad 90% więc ja jestem zadowolona .
        Poza tym pani Beata jako jedyna potrafiła sama od siebie powiedzieć o tym co już było oraz jaka jest sytuacja obecna u mnie (bez mówienia jej o tym ,to zawsze się u niej pokrywa w 100% )

Pani Beata jest dobra i ma wiedzę na ten temat jednak jest tylko człowiekiem i wiadomo że nie dogodzi wszystkim .

Każdy sam musi poszukać tej wróżki która mu będzie odpowiadać .....

Sama zainteresowałam się też trochę kartami ale nie wróżę i wiem ze czas karty pokazują że tak może być a nie że tak będzie na pewno .
        Np Pytam sie czy będę z danym chłopakiem ?
        i jeśli karty or razu pokażą odpowiedz wtedy wróżka mówi wprost tak lub nie jeśli dana karta wyjdzie później mówi się że jest możliwość bycia razem bo..... i tu powinna to wróżka uzasadnić .
        Bo jeśli karty nie konkretyzują ze coś będzie na pewno to w kartach pada uzasadnienie wtedy wróżka powinna uzasadnić czemu tak wyszło .

Wracając do pani Beaty ja zawsze mam dosyć precyzyjne odpowiedzi ale może dlatego że wiem jak pytać .

Na koniec dla tych co szukają wróżki ,pamiętajcie że wróżka tylko podpowiada a reszta zależy od was bo karty to nie wyrocznia .
        • ramona80 Re: Beata Kalinowska - wróżka 02.05.14, 14:22
          Kiedy ktoś korzysta często lub z wielu wróżek to przestaje mu się sprawdzać i nie jest to zależne od osoby która wam wróży .
          • ezo_14 Re: Beata Kalinowska - wróżka 13.06.14, 20:20
            Ludzie nie przestrzegają zasad a potem obwiniają wróżki no cóż taki naród ...zawsze trzeba obwinić kogoś za swoją głupotę .

Wróżba to wskazówka a nie wyrocznia kto o tym nie wie nie powinien korzystać !!!!
            PRAWDZIWA WRÓŻKA POWIE NAM COŚ O NAS O NASZEJ PRZESZŁOŚCI TERAŹNIEJSZOŚCI !!!!!

COŚ CZEGO SAMI WCZEŚNIEJ NIE POWIEDZIELIŚMY I NIE SUGEROWALIŚMY

Ja korzystam u pani Beata już od wielu lat z wróżb ,przeszłość i teraźniejszość zawsze w 100% pokryta przyszłość u mnie się sprawdza około 90% .
            To co cenie w p.Beacie najbardziej to doradztwo jej dobre serce itp .
            Ktoś tu pisał że można do niej zadzwonić itp polecam ja sam też kiedyś dzwoniłam by się przekonać czy opinie które słyszałam są prawdziwe .
            Potwierdzam też ze pani Beata czasem odradza wróżbę ja tak miałam byłam niecierpliwa i po 2 miesiącach chciałam znów wróżbę ,wtedy usłyszałam "cierpliwości sprawdzi ci się poczekają szkoda pieniędzy byś traciła na coś co będzie tylko poczekaj " i fakt sprawdziło mi się tylko musiałam poczekać. Dla mnie to przejaw uczciwości bo u innych nigdy mi się nie zdarzyło by mnie zniechęcano .

Czasem wróżby sprawdzają się szybko innym razem po latach ,ja bardzo ufam pani Beacie chociaż ona sama potarza "jestem tylko człowiekiem i też się mylę "

Ludzie dziś mają tendencje do obarczania winą innych za swoje złe decyzje ,czy wróżką każe ci zrobić tak czy tak ??? no nie ,masz przecież swój rozum ,prawda?
            Ja wróżbę traktuje jako wskazówkę podpowiedź ale wiem że sama muszę podjąć decyzję .

Najgorsze jest chyba to jak pseudo wróżki tutaj na forum piszą nieprawdę na inne wróżki to jest żałosne niestety prawdziwe ..... krytykuję się osobę która pomaga wielu osoba a reklamuję się jaką anonimowa wróżkę e-mail ,trzeba być chyba głupim by się nie połapać w takich prowokacjach .
    • kotagata22 Re: Beata Kalinowska - wróżka 17.10.14, 17:31
      Czy ktos wie dlaczego strona Pani Beaty Kalinowskiej nie dziala I nie mozna sie do niej dodzwonic., czyzby cos zlego sie wydarzylo w jej zyciu I zrezygnowala z wrozenia ?
    • dziwna4 Re: Beata Kalinowska - wróżka 13.02.16, 20:17
      Pani Beata może i dobra jest,no ale ceni się bo ceny ma wysokie 140zł.za godzinę-to nie zły zarobek...nie każdy może sobie pozwolić! szkoda :-(
      • fiorellka Re: Beata Kalinowska - wróżka 12.03.16, 16:13
        dla mnie ta cena nie jest wysoka ,specjalista kosztuje niestety :)
        Poza tym w Polsce u osoby renomowanej sesja godzinna kosztuje 150-200zł
        Mówię o osobach znanych w tym środowisku a nie pani X tylko z maila bo tutaj nie ma co porównywać .
        • dziwna4 Re: Beata Kalinowska - wróżka 09.04.16, 15:13
          no tak są osoby dla których wydanie 140zł.na wrózbę to nie wiele ;-) nie za bardzo rozumiem jeśli chodzi o nazywanie kogoś specjalistą kto stawia karty,bo specjalistą to może być lekarz lub psycholog...Wróżbiarstwo to dziś świetny biznes,bo kto dziś zarabia 140zł.na godzinę?!
    • paaatrycjaaaaa Re: Beata Kalinowska - wróżka 14.02.16, 01:41
      Moim zdaniem ma dar, ale nie jest typowym jasnowidzem, jak kilka wróżek "starej daty".
      Jest też dobrym psychologiem, mówi dużo o szansach i przeczuciach. Jeśli masz poważny problem- polecam, jesli nie to nie ma sensu!
      • dziwna4 Re: Beata Kalinowska - wróżka 19.02.16, 12:38
        Czyli co wróży czy porad psychologicznych udziela...?bo od wróżki oczekuje wróżby,a kto potrzebuje psychologicznej pomocy-porad to do psychologa...
        paaatrycjaaaaa a jakie wróżki "starej daty" masz na myśli? :-)
        • paaatrycjaaaaa Re: Beata Kalinowska - wróżka 20.02.16, 01:13
          Pani Beata jest bardzo dobrą wróżka, niemniej jednak byłam kiedyś u Ś.P Pani Jadzi z Lublińca, która na spotkaniu wymianiała mi rzeczy, których z kart podobno wyczytać nie można: kolor włosów, oczu itp. uznaję więc, że była jasnowidzem. Niestety nie znam drugiej takiej osoby, choć być może są jeszcze takie wróżki. Często mówią będzie to i to, są konkretne, czasem się to sprawdza czasem nie (jak akurat zmieniał bieg wydarzeń) a Pani Beata często mówi o tym jakie są szanse na coś, co lepsze itd.
          Co do Pani Beaty to czasem w kartach nie widac wszystkiego, więc czasem przydaje się też intuicja lub wiedza psychologiczna by rozwiązać jakiś kłopot. Pani Beata prowadzi też doradztwo dla osób, które nie chcą wróżb i nie chcą wiedzieć co ich czeka ale mają kłopoty. Osobiście korzystam z pomocy psychologów i jeśli mamy do czynienia z przypadkami chorobowymi rzeczywiście może pomogą bardziej, ale jesli chodzi o problemy życia codziennego doradztwo i pomoc Pani Beaty jest na bardzo wysokim poziomie, może nawet lepsze.
          Napisałam, że jak ma Pani duży problem to zachęcam a jak mały to odradzam, bo od wróżb mozna się uzależnić i latanie z każdą pierdoła może po czasie bardziej zaszkodzić niż pomóc. Natomiast jeśli oczywiście problem jest spory i nie potrafi sobie z nim Pani poradzić uważam, że Pani Beata jest odpowiednią osobą do pomocy.
          • dziwna4 Re: Beata Kalinowska - wróżka 20.02.16, 15:24
            Ja już na szczęście znalazłam dobrą wróżkę za 30zł...ja doradztwa nie szukam ani słów pocieszenia :-D .Jej usługi powinny być na wysokim poziomie! bo 140zł.za godzinę doradztwa to niezła stawka,szkoda tylko że być może za drogo dla na prawdę potrzebujących osób...
          • fiorellka Re: Beata Kalinowska - wróżka 12.03.16, 16:06
            paaatrycjaaaaa- A tobie tamta wróżka sprawdzała się w 100% ,bo ja też znałam tamtą panią i wiem o kim mowa .Ja bym jednak porównała ze umiejętności obu pań na tym samym poziomie . Nawet blisko siebie mieszkały pani Jadzia Lubliniec ,Beata Kalinowska Tarnowskie Góry .(20-25kum od siebie )

Różnica między nimi że (mnie tak mówiła ) p.Jadzia mówiła to i to i dużo się sprawdziło ale nie wszystko .
            A Beata też mówi coś ale mówi co będzie jak zrobisz tak a co jak zrobisz inaczej i tu masz wybór ale potem już dalsza część była taka jak powiedziała .Tu mi się też dużo sprawdzało .

• fiorellka Re: Beata Kalinowska - wróżka 12.03.16, 15:24
        Czytam sobie to forum i napiszę moją subiektywną ocenę bo miałam okazję kilka razy korzystać z pomocy pani Beaty Kalinowskiej . Dodam tylko że od lat korzystam z takich porad u wielu osób i mam porównanie odnośnie też innych osób .

*Jest do na pewno profesjonalna osoba zajmująca się tym od lat
        *na pewno uczciwa osoba (zwrot całej kwoty jeśli wróżba by się nie odbyła )
        * Jest też możliwość zwrotu całej kwoty (jeśli wróżba zostanie przerwana w pierwszych 5 minutach przy godzinnej wróżbie ,Wtedy jest wykonywany rozkład autorski pani Beaty co karty same pokażą na dany temat ,stałe klientki zazwyczaj już nie korzystają z tej szansy bo już zweryfikowały umiejętności pani Beaty ale za pierwszym razem jest taka szansa ) O szczegóły radzę wam zapytać menadżerkę pani Beaty ,Anne.bettil@interia.pl Ja osobiście nigdy z tej szansy zwrotu nigdy nie skorzystałam bo to co karty pokazały mi w tym rozkładzie zawsze wszystko się zgadzało .
        *Zawsze przeszłość i teraźniejszość mi się pokrywała w 100%
        *Nigdy nic nie musiałam mówić tłumaczyć ,pani Beata zawsze sama to wyłapała .
        *Sprawdzalność u mnie w granicy 90% przy czym na te 10% sama wpłynęłam
        *Doradztwo na wysokim poziomie (to doceniają osoby dojrzałe jak ja ,które oczekują o wróżki czegoś więcej niż tylko odpowiedzi tego co będzie .
        *Fakt pani Beata jest też dobrym psychologiem (ale na pewno nie stosuje psychologi przy odpowiedziach ,bo niby skąd by wiedziała tyle rzeczy ja ja nic nie powiedziałam na dany temat ? a ona tak trafnie i szczegółowo opisała mój problem )
        *Poza tym bardzo miła ciepła serdeczna osoba ,radzę wam wybierać godziny poranne wtedy pani Beata ma dużo energii ,raz była ostatnia danego dnia i wtedy było już można wyczuć duże zmęczenie w głosie .

Przy wróżbie pełnej z tym doradztwem wróżka mówi o możliwościach wskazuje drogę itp .
        U mnie fakt dużo razy słyszę możliwościach ale powiem tak że to potem i tak mi się sprawdza . Bo to wygląda trochę tak pytałam o pewnego pana wróżka powiedziała on cię nie kocha ale jeśli ty chcesz masz szanse z nim na coś więcej ale i tak nic z tego potem nie będzie .Czyli dobrze określiła moją sytuację bo mnie nie kochał ,powiedziała co może być jak ja zawalczę i tak było .BYło kilka spotkań na s.... a potem mnie rzucił .Nie wiem jak dla was ale dla mnie teraz te wskazówki są bardzo cenne .Może ma to związek z tym ze ja często korzystam z wróżb .Moja koleżanka pierwszy raz korzystała z 30 minut (sam przekaz z kart) i ona miała konkret miała też opis jaki będzie jej maż (z charakteru i że będzie miał firmę pieniądze ) i to się sprawdziło .

Ja w swoim życiu przerobiłam już grupo ponad 100 wróżek i dla mnie pani Beata na pewno jest w pierwszej 5 :)
      • fiorellka Re: Beata Kalinowska - wróżka 12.03.16, 15:37
        Czy jest typowym jasnowidzem?
        Nie znam się na tym ale jak pierwszy raz zadzwoniłam (na komórkę bo chciałam się zapisać na termin teraz zapisuje jej menadżer i z nią trzeba się kontaktować by się zapisać )

Tylko się nie śmiejcie ze mnie ...dzwoniłam bo kilka dni wcześniej dałam się ponieść uniesieniu a zapomniałam o zabezpieczeniu ,panicznie bałam się ciąży i chciałam wiedzieć czy będzie ciąża .Oczywiście nie powiedziałam przez telefon jakie mam pytanie tylko to usłyszałam od niej
        ***Nie ma potrzeby zapisywania się na wróżbę bo pani problem za 2 tygodnie sam się rozwiąże na pani korzyść ***

Ja byłam bardzo zdziwiona taką odpowiedzią bo przecież nie powiedziałam o co mi chodzi,fakt za 2 tyg już wiedziałam ze nie jestem w ciąży .

Czy to jest jasnowidztwo ? chyba tak :)
        Mam nadzieję ze moja opinia okaże się pomocna .
        O stycznia 2016 ciężko jest się skontaktować z panią Beatą poza wyznaczonym terminem bo ma tyle pracy ale próbujcie bo jak jest w drodze (wtedy się dodzwonicie jest wtedy podłączona do zestawu słuchawkowego i odbiera telefony ,kiedy pracuje niestety nie odbiera ale to już zrozumiałe )
    • dziwna4 Re: Beata Kalinowska - wróżka 28.11.16, 14:43
      zupełna ściema nic się nie sprawdziło!!!co najdziwniejsze rozmawiałam w niedługich odstępach czasu,i dostałam dwie różne odpowiedzi!Głupia byłam że kasy tyle straciłam!...widać że p.Beata wrózy już od tak byle jak,bo kolejna osoba czeka-klientele ma to kasa niezła leci...komuś cos tam się sprawdzi,to zaufa...ale ja już nie!
      • paaatrycjaaaaa Re: Beata Kalinowska - wróżka 09.11.17, 15:23
        Pani Beata wspomniała o tym na swojej stronie, żeby nie korzystac z wróżb w niewielkich odstępach czasu, bo wtedy jest zaburzona energia i karty często za drugim razem mówią inaczej. Poza tym cięzko mi w to uwierzyć, że za pierwszym razem mówiła całkowitą nieprawde. Chyba byś wtedy nie wracała do niej, prawda?
        • dziwna4 Re: Beata Kalinowska - wróżka 11.11.17, 18:17
          paaatrycjaaaaa to nie były krótkie odstępy czasu-a jeśli by tak było to przecież powinna mi sama powiedzieć,że lepiej poczekać,co by tylko potwierdzało że jednak chodzi o kasę...pytałam bo sugerowałam się cudownymi opiniami na temat tej pani,a kolejny raz potwierdził tylko sprzeczność z poprzednią wróżbą...ja już nigdy nie skorzystam!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka