Dodaj do ulubionych

wrozby na 100%

23.07.09, 19:58
Odpowiedzią na temat wątku dotyczącego sprawdzalności wróżb jest:
niczyje wróżby się nie sprawdzają.

Sama nazwa intepretacja, odnosi sie do prognozy, spekulacji,
prawdopodobieństwa. Nie ma tu natomiast 100% pewności.
Dlatgo tak ważna jest dokładność zadawanego pytania.

Przytoczę przykład pytań, które rodzą mała 'sprawdzlaność':
co mnie czeka w roku 2013?
na co bedę chora w swoim całym życiu?
partner 'na zawsze'?

Tony wróżb opierają sie na prawdopodobieństwie, na zręczności,
intuicji, a czasem niestety fałszerstwie rozkładającego.

Dlatego nie ma gwarancji, że ta i ta wrózka, spełnią oczekiwania.
Obserwuj wątek
    • Gość: figa Re: wrozby na 100% IP: *.acn.waw.pl 23.07.09, 21:26

Czy magia istnieje?
      Czy to się w ogóle sprawdza?
      • Gość: Ada Re: wrozby na 100% IP: 67.159.45.* 23.07.09, 21:39
        To, że wróżba się sprawdzi czy nie to jest w naszej głowie. Mi wróżka powiedziała, że wróżba ma się nie sprawdzać, tylko sama mam życiem kierować tak, aby było jak ja tego chcę. To trochę skomplikowane, ale myślę, że warto słuchać i wróżki i swojej intuicji. Nie wolno sugerować się tylko samą wróżbą, trzeba iść za głosem swoich potrzeb, dążeń i oczekiwań. Nie jest ważne czy się do końca sprawdzi, ważne aby coś ze swoim życiem robić. Siedząc na laurach nic nie zdziałamy a samo nic nie przyjdzie i nie zapuka do drzwi.Ja na przykład dostaję wskazówki co może mnie spotkać a potem jak tego uniknąć i to jest w tym wszystkim najrozsądniejsze. Trzeba tylko umieć znaleźć swoją wróżkę, to jest ważne.Pani Joaaaaaaanna prawdę pisze, dlatego się z nią całkowicie zgadzam.
      • dobra_lalka Re: wrozby na 100% 23.07.09, 21:53
        Gość portalu: figa napisał(a):

>
        > Czy magia istnieje?
        > Czy to się w ogóle sprawdza?

Tak.
        • Gość: Figa Re: wrozby na 100% IP: *.acn.waw.pl 23.07.09, 21:58

To poleć kogoś.
          • figa_live Do Dobrej Lalki 23.07.09, 22:12

Dobra Lalko,

Jeżeli masz kontakt do kogoś sprawdzonego, to przyślij mi na priv:
            figa_live@gazeta.pl

Dzięki!
            • Gość: mała frania Re: Do Dobrej Lalki IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 24.07.09, 14:14
              LUUUUUUUDZIEEEEE!!!To już było.Trzy,cztery posty,i mail, porozmawiać....Przez
              chwilę nie ma tu postaci która tworzyła wrogów i przyjaciół.Dajcie sobie....Mam
              problem.TATKO.Ja jestem poza rodziną, ale cenię jego rady.Z tego co wiem jest
              kilka osób na tym forum których posty czyta.Dla niego ja jestem jedyną która
              może sobie pomóc.Po rozmowie z nim naprawdę głową mogę rozwalić mur.Ale
              kontemplacja,jakieś ścieżki duchowe,otwieranie jakichś kanałów....Ja
              wiem...Czas...Dla mnie ucieka ....Dla niego stoi w miejscu i karze mi się cofać
              do przeszłości.Wiem....Ale naprawdę wolę z nim porozmawiać niż korzystać z porad
              wróżek.To co robią dziś doradcy,on robił 40 lat temu.To nie jest reklama bo jego
              tu nie ma.Kiedyś EWKA J pisała o inkluzach.Wiem że ktoś w ciągu dwóch miesięcy
              zainfekował KOGOŚ inkluzem niematerialnym.Ma ponoć postać wirusa
              komputerowego.Jest umieszczony w podświadomości.Jeśli nosiciel chce się go
              pozbyć,przemieszcza się.Jestem niedowiarkiem.Pytałam.Mają się dziać rzeczy
              różne.Choroby,także bliskich,awarie sprzętów domowych o których myslimy....Wiem
              że sprawdzał.Dwa razy brał(dobry uczynek)pranie, i dwa razy zepsuła się
              pralka.Wiem że jest dużo magików i oszołomów,ale wiem że jest to co nazywamy
              MAGIĄ!!!
          • ollaboga77 Re: wrozby na 100% 24.07.09, 14:25
            magia jest w tobie drogi człowieku i otaczającym Cie świecie.
            Wystarczy,że zasiejesz w sobie marzenie i poczekasz na realizacje. A
            potem z wdzięcznością podziekujesz Górze że je spełniła.
            Sam tworzysz swój świat i siebie samego ale trzeba przejść na tzw.
            samoprzewodnictwo. czyli nie potrzeba Ci osób 3-cich w docieraniu
            do Boga.
            ======================================
            ~ www.wegetarianie.pl ~
            * www.rawfood czyli
            surowo i zdrowo *
            ^ www.miau.pl ^
            • Gość: fiołek Re: wrozby na 100% IP: 195.205.44.* 24.07.09, 15:02

Dzięki, Ollabogo, a ile we wróżeniu jest ezoteryki?
              • ollaboga77 Re: wrozby na 100% 24.07.09, 15:18
                ezoteryka bazuje na energii skrót ezo- znaczy wewnętrzny.. więc
                jest ezoterykja opiera się na prawdzie wewnęrznej.

Wróżenie to nic innego jak umięjętność czytania poprzez obrazy czyli
                karty stanu energetcznego aury człowieka. nie ma tu jakiś wielkich
                tajemnic. A kościoł bardzo przestrzega.. przestrzega, bo z miła
                chęcia uzurpuje sobie prawo do bycia tym, który prowadzi swoje
                " biedne nieszczęsliwe owieczki" do Boga !

Ktoś kto jest w świecie subtelnym i go odbiera ten czyta informacje
                ze swiata a ta informacją jest światło. Swiat to jedna wielka
                inteligencja skonstrukowala przez Stwórce, a człowiek jest niejako
                tym poprez kogo Stwórca doświadcz życia.

ludzie teraz będa sami doswiadczać Boga i religie przekształca się
                pewnie niektóre zanikną.

Społeczeństwa przekształca się we wspólnoty, które beda chroniły
                człowieka tak by mógł on się rowijać. Bedzie mniej chorób, a więcej
                radości, współczucia i miłości płynącej z serca.
            • Gość: Fiołek Marzenia IP: 195.205.44.* 24.07.09, 15:15

Jeżeli ktoś chciał mieć dom, fajnego męża i trochę kasy i po 12-stu
              latach pracy nic z tego nie wyszło (ani z domu, ani z męża, ani z
              zabezpieczenia finansowego), to co ma sobie myśleć?

Wymagania były zbyt duże i trzeba przekonstruować marzenia?
              • ollaboga77 Re: Marzenia 24.07.09, 15:19
                To trochę nie tak...

najwaznisza sprawa to być w "tu i teraz" cieszyć się z dosłownie
                każda sekundą
                • Gość: Fiolet Re: Marzenia IP: 195.205.44.* 24.07.09, 15:31

jeżeli po 12-tu latach okazuje się, że nic z tego nie wyszło, za
                  nami ciężka praca, przed nami pustka i jesteśmy tylko starsi, to co?

Pewnie powiesz, że i tak warto mieć marzenia?
                  • Gość: Fiolet Re: Marzenia IP: 195.205.44.* 24.07.09, 15:31

albo nie warto robić podsumowania . . .
              • Gość: tylko gościnnie Re: Marzenia IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 24.07.09, 15:32
                zadaj sobie pytanie jak żyłaś przez 12-lat? jaka była twoja droga?
                prawa czy może opierała się na kłamstwie? wszyscy mamy coś do
                powiedzenia ale o sobie mówimy mało.
                • Gość: Fiolet Re: Marzenia IP: 195.205.44.* 24.07.09, 15:35

Mogę z całą pewnością powiedzieć, że prawa.

Natomiast marzenia były byc może wygórowane?!?

Może to tak nie jest, że każdemu należy się dom i oddany partner?
                  • Gość: tylko gościnnie Re: Marzenia IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 24.07.09, 15:38
                    medal ma zawsze dwie strony
                    • Gość: Fiolet Re: Marzenia IP: 195.205.44.* 24.07.09, 15:42
                      To znaczy, że jest też dobra strona?
                      O czym mam teraz marzyć? Podzielć marzenia przez pół?
                      • Gość: tylko gościnnie Re: Marzenia IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 24.07.09, 15:48
                        a jakie były szanse na rodzine z twoim byłym partnerem?
                        • Gość: Fiolet Re: Marzenia IP: 195.205.44.* 24.07.09, 15:52

Duże, ale zbankrutowały proporcjonalnie do tego jak schładza się
                          nasz entuzjazm do życia-bycia.
                          • Gość: tylko gościnnie Re: Marzenia IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 24.07.09, 15:56
                            dobra gospodyni zawsze dba o swoje palenisko w domu -sorki ale
                            gdzieś się zagapiłaś i wygasło. Może opinie osób trzecich zrobiły
                            zawirowanie w waszym ognisku (miłości)
                            • ollaboga77 Re: Marzenia 24.07.09, 17:02
                              Fiolet zrobiłas pewnien błąd... wymuszałaś .. na sobie i na świecie,
                              że ma być tak a tak..

Znacznie lepszym rozwiązaniem jest prosić i potem być wdzięcznym za
                              to co sie otzrymało. I nie walczyć, ale pozostać niewzruszoną. To
                              dbanie o swój stan umysłu. To mistrzostwo w podazaniu swoją i tylko
                              dla siebie znaną drogą

Bardzo mocno Cie przytulam ponieważ wiem co czujesz i ja czuje
                              podobanie!!!
                              • Gość: Fiolet Re: Marzenia IP: 195.205.44.* 24.07.09, 17:05

Zgadza się w 100%, potwierdzam,

Fiolet
                  • Gość: tylko gościnnie Re: Marzenia IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 28.07.09, 02:28
                    partnera to miałaś oddanego .
                    • ollaboga77 Re: Marzenia 28.07.09, 15:45
                      ja również dlatego tak ciężko jest miło teraz i fajnie zyć .. tak
                      jak sie zyło zawsze do moementu straty!

zresztą nic nie jest TAK wazne jak to z kim żyjemy i jak żyjemy!

wiele osób złapało się na tzw kariere! i dobrze ale to jest
                      środek .. praca jest środkiem a słowo kariera to jakis wyświechtany
                      słowotwór!

i twór napewno
                      ======================================
                      ~ www.wegetarianie.pl ~
                      * www.rawfood czyli
                      surowo i zdrowo *
                      ^ www.miau.pl ^
                      • Gość: tylko gościnnie Re: Marzenia IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 28.07.09, 16:00
                        myśle że można pogodzić (prace) z partnerstwem -uczuciami
                        • ollaboga77 Re: Marzenia 28.07.09, 16:24
                          ale jak ma się do naszych partnerów ???

jej był chyba fajny i odpowiedzialny a mój był taki napewno ! i
                          tęsknie za nim!
                          • Gość: tylko gościnnie Re: Marzenia IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 28.07.09, 16:36
                            miłość to piękne uczucie ale zawsze no prawie...zawsze przynosi
                            cierpienie bo co w naszym marnym życiu jest wieczne? w zasadzie
                            tylko jedno.... każdego dotyka pewna utrata kogoś bliskiego. Wszyscy
                            tęsknimy ja ????
    • Gość: Fiolet Re: wrozby na 100% IP: 195.205.44.* 24.07.09, 16:08

Pewnie jest w tym trochę racji, ale mnie też już się nie chce . . .
      • Gość: tylko gościnnie Re: wrozby na 100% IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 24.07.09, 16:19
        tak lub nie zdecydujesz sama tylko zadaj sobie pytanie czego
        pragniesz? jeśli obwiniasz los za 12lat pracy i nic... to wiedzieć
        powinnaś że to ty sama zdecydowałaś o swoim losie i może wcześniej
        sama byłaś na tak lub nie jeśli kochasz to swoje szczęście to
        goń..goń..za tym facetem ale jeśli jesteś sama pod znakiem ? to
        zastanawiaj się dalej. Zycie..ucieka..a.. my..razem... z... nim
        • Gość: tylko gościnnie Re: wrozby na 100% IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 24.07.09, 16:29
          nie....chce czego -kochać? żyć? mieć szczęśliwe życie? dom? dzieci?
          normalnego partnera -kochającego ciebie? czego się tobie
          nie....chce?
          • Gość: tylko gościnnie Re: wrozby na 100% IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 24.07.09, 16:36
            no ale jeśli znajdujesz się pod wpływami jak ja to nazywam LENISTWA
            lub stałaś się PODDANA innym np. (opinia osób trzecich) to powiem
            tylko ...Pozdrawiam
          • Gość: Fiolet Re: wrozby na 100% IP: 195.205.44.* 24.07.09, 16:39

Dobrze mówisz, dowiedziałam się od Ciebie wieej niż byłby w stanie
            powiedzieć mi psycholog na kozetce, bo psycholog przeważnie mówi, że
            sama musisz dojść do rozwiązania. Czasem pacjenta trzeba po prostu
            ochrzanić.

U mnie, to chyba jest kwestia prozy życia, bo wszystko może być
            pięknie, ale weryfikuje się na poziomie "grubości" karty
            kredytowej . . . Wszystko układa się dobrze, wybierasz sobie w
            sklepie co chcesz, ale później przychodzi moment, że idziesz do kasy
            i weryfikacja jest na poziomie finansowym . . . proza życia.
            • Gość: Fiolet Re: wrozby na 100% IP: 195.205.44.* 24.07.09, 16:39

Nie chce mi się chodzić do pracy.
              • Gość: tylko gościnnie Re: wrozby na 100% IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 24.07.09, 16:43
                to przyjdz do mnie
                • Gość: Fiolet Re: wrozby na 100% IP: 195.205.44.* 24.07.09, 16:58

Czym Ty się zajmujesz: wróżbiarstwem, psychologią, ekonomią?
                  I co wpływa na to, że jesteś taka zmotywowana, pomaganie ludziom?
            • Gość: tylko gościnnie Re: wrozby na 100% IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 24.07.09, 16:42
              proza życia to przyjazni kat -tak śpiewa G.Markowski
              • Gość: Fiolet Re: wrozby na 100% IP: 195.205.44.* 24.07.09, 16:52

Myślę, że założę wątek tylko gościnnie ratuje mi życie ?
                • ollaboga77 Re: wrozby na 100% 24.07.09, 16:59
                  wróciłam choć nie na długo...

Ciekawe, że ja też mogę napisać tak jak Ty to co zawarłaś w pierszym
                  wpisie.

Podejrzewam depresje i warto wspomóc sie lekami.

A co do marzeń ... jeśli człowiek patrzy na świat ludzkimi oczami
                  jest różnie a nawet bardzo źle... jeśli bedziesz patrzyła boskimi
                  tzw Istoty jaka jesteśmy naprawde zachowasz dobry stan umysły czyli
                  optymistyczny i bedziesz przyjmowała życie takim jakie ono jest.

Psychologom się opłaci za to, że maja uszy i skonczyli 5letnie
                  studia a czy są mędrcami to inna inszość!

widzisz ja tez miałam można powiedziec i partnera i zdatki na fajne
                  życie i tez jest ok. 12lat od moementu bumu gdy go poznałam itd itd..

Tylko, że przekonałam się, że Bóg zawsze ma plany wobec każdego i
                  nie warto tego zmieniać. A poddac się jego prowaadzeniu i nawet nie
                  musisz chadzć do kościoła. wystarczy byś wierzyła w siebie jako
                  kogos kto jest Jego obrazem przez kogo moc światła miłości, dobro
                  płynie .. i podała się temu..
                  świat ducha nie lubi przymusu..

On lubi łagodność, ciepło, zrozumienie, współczuje DOBRO.
                  • Gość: Fiolet Re: wrozby na 100% IP: 195.205.44.* 24.07.09, 17:03

Dzięki Ollabogo.
                    Jak poznać zamiary w stosunku do nas? Skąd wiadomo, że podążam
                    właściwą ścieżką, a może niewłaściwą skoro rodzi tyle frustracji? Co
                    jest moją misją? No i jak pogodzić się z prozą życia,
                    czyli "grubością" bądź brakiem "grubości" karty kredytowej?
                    • ollaboga77 Re: wrozby na 100% 24.07.09, 17:12
                      nie pisz Ollabogo pisz do mnie Olla. albo jak Ci serce dyktuje

takim najwazniejszym wyznacznikiem człowieka jest jego serce, i to
                      jakie przechowuje w nim myśli.

skieruj swoja uwagę na serce... pogadaj z nim... powiedz mu, że
                      cierpisz, ale chcesz tego wyjść..
                      ba możesz nawet sibie sama utulić co jest wykonalne.
                      Przeproś siebie, ze tak źle się traktowałaś i zacznij juz teraz od
                      ukochania Tego Fioletu ktorym jesteś... czyli najwyższej boskości.

Światło Cie kocha miłością obędną, Szukaj tego światła.. mozesz się
                      naswietlac mozesz jadac pokarmy które rosną dzieki promieniom. ja
                      jadam od zawsze słoencznik lubie i wiem, że wyrósł własnie dzięki
                      promykom.

Wiem, że jesteś zmęczona ale przyjmij postawę obserwatora i kogoś
                      kto jeste dla siebie najcenniejszy !!! nigdy siebie nie pomija.

Bóg stqworzył boginie jakimi sa kobietki więc chyba czas się nia
                      poczuć co???
                  • ollaboga77 Re: wrozby na 100% 24.07.09, 17:06
                    rze twój umsył przepływa strumien świadomości.. krótko mówiąc jest
                    to światło aono jest informacją...

czy rozróżnić co jest dla nas dobre aco złe wystarczy wybadać ..
                    robisz cos i przyglądasz się swoim emocjom jesli czujesz radośc to
                    znaczy że to twoje jesli czujesz smutek i wielki ciężar odejdx i się
                    tym nie zajmuj

Potrzektuj siebie jak maleńkiego pisklaka którego ochraniasz rękoma.

Kurcze az się wzruszyłam, bo wiem co czujesz, bo czuje obecnie tak
                    samo. choc wiem, że nie musiało do tego dojść.

ściskam Cię mocno, bo cierpienie trzeba omijać.. nie jest nam
                    potrzebne.. i niejest prawda, że każdy musi drzwigać swój krzyż.

Jest prawdą, że cieprienie istnieje, ale trzeba się od niego
                    trzymac z daleka!
                    • Gość: Fiolet Re: wrozby na 100% IP: 195.205.44.* 24.07.09, 17:09

Mnie też to wzrusza . . . :)
                      • ollaboga77 Re: wrozby na 100% 24.07.09, 17:27
                        i jeszcze coś: za słowami podąza energia.. kiedy powtarzasz słowo
                        gniew, gniew pojawia się pewne odczucie w Tobie.. negatywne
                        frustrujące, co sprawia, ze czujesz sie przygnębiona i poprostu źle..

Jeśli bedziesz powtarzała, miłośc, dobro miłośc dobro odczujesz
                        błogość, radość, jest to przyjemne odczucie..

Ty wyierasz to jakich słow bedziesz używała i jak będziesz się czuła!

człowiek zawsze ma wybór tylko kluczowe by miał świadomośc,że on sam
                        siebie tworzy i on sam jest odpowiedzilany za to kim jest co robi i
                        jak zyje!
                    • ollaboga77 Re: wrozby na 100% 24.07.09, 17:14
                      nie uzywaj umysłu ale pozostań niezwruszoną czytaj tylko to co ma Ci
                      do pwoiedzenia ciałko i to co ma Ci do zakomunikowania Ten który
                      Jest !

bardzo kocham ludzi, i cierpie gdy wiem, że im jest źle... choc
                      obecnie i sama tez cierpie.

Ale pamiętaj nawet jeśli teraz jest Ci źle ... zadbaj o siebie i
                      szukaj dobra a przenikniesz nim i sama nim sie staniesz!!!
                      • Gość: tylko gościnnie Re: wrozby na 100% IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 24.07.09, 18:32
                        a jeśli ciałko jak to nazywasz ma do powiedzenia ...miłować,kochać
                        się a rozum podpowiada to zdrada,hańba i grzech to co?
                        • Gość: Fiolet Re: wrozby na 100% IP: *.ip.netia.com.pl 25.07.09, 10:18

do tylko gościnnie:
                          Wtedy włącza się rozum!

do Olli:
                          - Wieeelkiiieee dziękiii! Dowiedziałam się od Ciebie i tylko gościnnie więcej
                          niż leżąc przez pół roku na kozetce u psychologa.
                          - Trzeba rozmawiać z ludźmi, trzeba wymieniać poglądy, ochrzaniliście mnie,
                          pouczyliście, dali wsparcie i teraz czuję się lepiej!
                          - Ollabogo - brzmi sympatycznie!

• Gość: Olla wrozby na 100% IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.09, 17:47
                          ciało to podświadomość i jesli masz znim dobry kontakt to cię nie
                          oszuka ... ON to nadświadomość a Ty jestes pomiędzy.. i jeśli
                          bedziesz się upierała i wiedziała lepiej przegrasz...

Człowiek jest narzędziem w rękach tego Który Jest ! Zaufaj mu.. zyj
                          luźno i pieknie a On po stoktroć się wynagrodzi..

a i jeszcze rób wiele dla innych... zobaczysz jak niesamowiecie inni
                          odwzajemnią to co robisz!
    • Gość: gosc Re: wrozby na 100% IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.09, 15:28
      no jak jest z ta sprawdzalnoscia?
    • agrentowy4321 Re: wrozby na 100% 05.03.23, 10:55
      Ile czasu trzeba?
    • irona.sonata Re: wrozby na 100% 25.04.23, 21:33
      Ciekawe
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka