Gość: Alure IP: 213.17.226.* 06.08.09, 14:20 Czy ktoś miał wróżone ze zdjęcia partnera lub partnerki? i czy sie sprawdziło? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ja Re: Wróżenie ze zdjęcia IP: *.anonymouse.org 06.08.09, 15:35 Ja! ;D Znam kogoś kto ze zdjęcia odczyta wszystkie emocje i myśli, a razem z tym przeszłość i teraźniejszość... przyszłość mglistą także! Poszukaj jakiejść czarownicy, zanieś jej zdjęcie to się przekonasz... ;DDD Odpowiedz Link Zgłoś
moje.twoje Re: Wróżenie ze zdjęcia 11.08.09, 19:54 Byłam kiedyś u pani, która jest jasnowidzącą, czyta ze zdjęcia. Nie przeczyta się tu, na forum, o niej. To osoba, która jest szanowana. Powiedziała mi coś, z czego nie zdawałam sobie sprawy! Wierzę jej! Podobno tylko zdjęcie zrobione pradziwym aparatem- takim, z którego zdjęcia trzeba wywoływać, tylko takie zdjęcie ma jakąś energię. Zdjęcie z tzw. "cyfrówki" jest bez energii. Usłyszałam o tym od niej pierwszy raz i jakoś wyleciało mi to z głowy. Gdy byłam pare lat później u kuzynki we Francji, tamtejsza jasnowidzka, powiedziała mi to samo. A więc "coś" w tym jest! Warto więc nie pozbywać się prawdziwych aparatów. One mają duszę i dają zdjęcia z energią. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alure Re: Wróżenie ze zdjęcia IP: 213.17.226.* 12.08.09, 08:59 A jak możesz podać namiar na tą Osobe o której mówisz? Pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ula Re: Wróżenie ze zdjęcia IP: *.aster.pl 02.05.10, 19:59 też coś mi się obiło o uszy o cyfrówce i analogówce. A Wam? moje.twoje napisała: > Byłam kiedyś u pani, która jest jasnowidzącą, czyta ze zdjęcia. Nie > przeczyta się tu, na forum, o niej. To osoba, która jest szanowana. > > Powiedziała mi coś, z czego nie zdawałam sobie sprawy! Wierzę jej! > Podobno tylko zdjęcie zrobione pradziwym aparatem- takim, z którego > zdjęcia trzeba wywoływać, tylko takie zdjęcie ma jakąś energię. > Zdjęcie z tzw. "cyfrówki" jest bez energii. Usłyszałam o tym od niej > pierwszy raz i jakoś wyleciało mi to z głowy. Gdy byłam pare lat > później u kuzynki we Francji, tamtejsza jasnowidzka, powiedziała mi > to samo. A więc "coś" w tym jest! Warto więc nie pozbywać się > prawdziwych aparatów. One mają duszę i dają zdjęcia z energią. Odpowiedz Link Zgłoś
skorupka-3 Re: Wróżenie ze zdjęcia 02.05.10, 21:17 Z cyfrówek też się da czytać ale aparaty i zdjęcia analogowe czyli klisza , papier światłoczuły są o wiele lepsze w tym względzie . Odpowiedz Link Zgłoś