misboaa 08.11.09, 20:50 Znowu proszę o ogólny opis karty, tym razem Asa Denarów. O czym mówi obrazek na tej karcie wg RW? Jak interpretujecie ją w poszczególnych dziedzinach: uczucia, praca, zdrowie? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
beatek733 Re: As Denarów 11.11.09, 11:31 Ja mam karty Druidów wiec na mojej karcie widac dłonie w których trzymane jest jajo a w tle jest słońce dla mnie czy w uczuciach , czy w pracy , zdrowiu oznacza to odrodzenie , odnowienie uczuc , szanse na poprawe sytuacji , nowa prace lub lepsze w niej warunki a w pytaniu o zdrowie szanse na wyzdrowienie i tyle Odpowiedz Link
misboaa Re: As Denarów 12.11.09, 00:36 Dziekuję beatek, że odpowiedziałaś Tym mocniej jestem ci wdzięczna gdyż traciłm powoli nadzieję, że ktokolwiek się odezwie a ostatnio już parę razy trafiam na tego Asika Odpowiedz Link
coco_angel Re: As Denarów 12.11.09, 09:23 w kartach dnia dziewczyny chyba ja opisywaly, z mojego doswiadczenia to cudna karta, jak wsyzstkie asy potencjalna szansa, do wykorzystania.. czesto mi sie pojawia wlasnie jako prezent, jakas super wiadomosc, pieniazki jelsi chodzi o kwestie zawodowe i finansowe... W uczcucia beatek ma racje mozna ja odczytywac jako wlasnie odrodzenie uczcuc... spotkalam sie tez z interpretacja nabywania domu badz posiadlosci... Odpowiedz Link