afrodyta1277 29.11.09, 00:01 Witam. Postawiłam sobie karty Tarota i w układzie wyszedł jako pierwszy Świat, w srodku Sąd i po prawej stronie Pustelnik. Chodzi o moje relacje z pewnym mężczyzną. Bardzo proszę o pomoc w interpretacji.. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czaszka00 Re: Świat, Sąd i Pustelnik 29.11.09, 00:14 relacja nie zapowiada się ciekawie.... odnoszę wrażenie że każdy pójdzie w swoją stronę.... Odpowiedz Link
krolowa.mieczy Re: Świat, Sąd i Pustelnik 29.11.09, 09:58 Witaj najpierw sami interpretujemy karty a reszta pomaga poźniej. Losowałaś z całej talii czy tylko WA? Odpowiedz Link
afrodyta1277 Re: Świat, Sąd i Pustelnik 29.11.09, 11:38 Losowałam tylko z duzych Arkan. Wiem, ze Świat to bardzo dobra karta w tarocie, sąd to renesans czegos, odrodzenie ale nie jestem pewna jak zinterpretowac pustelnika obok tych innych kart.. Odpowiedz Link
maly-elf Re: Świat, Sąd i Pustelnik 29.11.09, 12:10 Jak dla mnie to Swiat w tym ukladzie nie jest pomyślną kartą. Raczej chodzi tu o rozstanie, oddalenie się,Sąd często zwiastuje koniec związku, no i pozostaje tylko samotny Pustelnik. Odpowiedz Link
lisicaa Re: Świat, Sąd i Pustelnik 29.11.09, 12:12 a czy karty mają jakieś znaczenie w rozkładzie, czy też ciągnęłaś tak, po prostu 3? Przychylam się do wcześniejszych wypowiedzi dziewczyn- raczej każde pójdzie w swoją stronę.....( Odpowiedz Link
supelek.1 Re: Świat, Sąd i Pustelnik 29.11.09, 12:26 Pustelnik oznacza zastoj w sferze uczuciowej, ostroznosc. Moze okaze sie, ze nie macie ze soba wystarczajaco wiele wspolnego i kazde pojdzie swoja droga, pozostanie w "swoim swiecie" ? Odpowiedz Link
afrodyta1277 Re: Świat, Sąd i Pustelnik 29.11.09, 22:06 hmmm no coz trudno rok i dwa lata temu jak zapytalam ogolnie o mojego docelowego partnera to juz trzy razy wyszla karta Cesarz. Co to oznacza? Ze bedzie to czlowiek majętny? Odpowiedz Link