ollaboga77 30.11.09, 13:45 w necie znalazłam osobę a raczej to on się do mnie zgłosił, że coś mi załatwi i OSZUKAŁ MNIE! nie są to bajońskie sumy, ale sam fakt, że się dałam.. zwykle jestem bardzo czujna!! Czuje się upokorzona .... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
blue_kwiatuszek Re: oszukana 30.11.09, 14:17 Ollaboga nie możemy przewidzieć co w każdym człowieku siedzi pocieszaj się tym że drugi raz juz nie dasz się nabrac na łgawe obietnice. Odpowiedz Link
ollaboga77 Re: oszukana 30.11.09, 14:22 tyle, że wspomogłam się wróżka, ale i ona niczego złego nie widziała. Szkoda, jednak ważne jest polegać tylko na swojej intuicji !! Odpowiedz Link
jasmin_25 Re: oszukana 30.11.09, 14:35 Mysle, ze to nie w porzadku zwalac teraz wszystko na wrozke, zwlaszcza jesli intuicja podpowiadala ci inaczej. Wiadomo przeciez, ze w necie mozna sie podszyc pod kazdego. Jak uwazasz, ze tamta wrozka jest cienka to sama sprobuj sobie powrozyc,wtedy bedziesz mogla miec pretensje tylko do samej siebie. Odpowiedz Link
ollaboga77 Re: oszukana 30.11.09, 15:18 tylko, że ja absolutnie nie mam do niej pretensji. Mam do siebie, że nie wykupiłam opcji sprawdzenia przesyłki, to wszystko. Odpowiedz Link
ollaboga77 Re: oszukana 03.12.09, 21:16 czy moge zaufać takim osobom która mi załatwi to co bede chciała: grażyna farna mateusz libicki ??? thx Odpowiedz Link
ollaboga77 Re: oszukana 09.12.09, 18:16 dziewczyny, czy ja mogę ufać chłopakowi ok. 25 lat, od którego chce coś kupić. chodzi o zdrowie... czy mu ufać? nie znam imienia.. znam go tylko przez telefon a jego kuzyn to Mateusz Libicki. (mam z nim kontakt meilowy). Odpowiedz Link