Dodaj do ulubionych

prośba o wróżbę

16.12.09, 22:32
Czy mogę prosić o rozłożenie kart? Najbardziej zależy mi na moim życiu
uczuciowym i o wróżbę na ten temat. Może to trochę żałosne z mojej strony, ale
w tej chwili jestem w punkcie wyjścia, znowu sama i bez perspektyw w tym
temacie. Biała kartka.
Obserwuj wątek
    • ma_ewa01 Re: prośba o wróżbę 17.12.09, 08:47
      Witaj, Kasimilo.
      Niestety, nie masz wystarczającej liczby postów, by otrzymać wrózbę - trzeba
      mieć conajmniej 25. Jeśli sama rozkładasz karty- zrób to i podaj swoja
      interptetację. Wtedy możemy Ci pomóc.
      Msmile
      • janus50 Re: prośba o wróżbę 17.12.09, 12:06
        ma_ewa01 napisała:

> Witaj, Kasimilo.
        > Niestety, nie masz wystarczającej liczby postów, by otrzymać wrózbę
        - trzeba
        > mieć conajmniej 25.

Dlaczego? żeby się licznik nakręcał? to trochę groteskowe i przykre
        jednocześnie.
        Pozdrawiam

> Msmile
        • ma_ewa01 Re: prośba o wróżbę 17.12.09, 13:43
          Jak by tu krótko i na temat odpowiedzieć...
          Kazde forum ma swoj regulamin i swoje prawa, którymi sie rządzi. Nasz regulamin
          mówi o 25 postach , które sa konieczne do uzyskania wróżby. To forum słuzy
          głownie do nauki wróżenia, a nie do stawiania profesjonalnych wróżb. Możemy
          konsultowac interpretacje, wymieniać poglady na temat kart, uczymy sie
          wzajemnie od siebie. Ale musimy zachować też zdrowy rozsądek i nie możemy
          zmieniać idei Szkółki. Nie odmawiamy pomocy potrzebującym, ale możemy ją
          świadczyć jedynie w takim zakresie, w jakim czujemy, że damy radę. Gdyby
          Kasimila rozłożyła sama karty i spróbowała własnej interpretacji na pewno jej
          spojrzenie na karty nie zostałoby bez odpowiedzi.
          Jeszcze co do 25 postów- to zwyczajna ochrona dla naszych dziewczyn. Taka osoba,
          która pisze na forum nie tylko w momencie, gdy potrzebuje wróżby - wnosi coś od
          siebie, nie zjawia sie znikąd... Być może pomogła też kiedyś komuś innemu...
          Ktoś, kto pojawia się tylko na chwilę, często nawet nie doczyta do końca swojej
          wróżby, nie podziękuje, w sposób wracający energię, pozwalający wróżce odciąc
          sie od sprawy. Takie mamy doświadczenia, Panie Januszu, i proszę nie osądzać nas
          pochopnie. Mamy naprawdę otwarte serca na
          krzywdę i ból innych ludzi. Jednak sa pewne zdroworozsądkowe i jasne zasady,
          którymi w trosce o nasze zdrowie musimy sie kierować.
          Proszę poczytać posty, pobyć trochę z nami i wtedy zrozumie Pan, o czym mówię.
          Serdecznie pozdrawiam
          adm
          Msmile
          • kasimila Re: prośba o wróżbę 17.12.09, 20:04
            Rozumiem. Dziękuję chociaż za takie zainteresowanie.

Pozdrawiam serdecznie.
            • kasimila Re: prośba o wróżbę 18.12.09, 14:56
              Witam,

Sformułowałam trzy pytania i do każdego z nich wyciągnęłam po jednej karcie.

1. Czy w nowym miejscu, gdzie będę bywać regularnie za jakiś czas, znajdę miłość?

Dziewiątka mieczy

Ta karta trochę mnie zaniepokoiła, oznacza moje wielkie nadzieje na poznanie
              kogoś i jednocześnie lęk i prawie pewność, że mi się nie uda. Może trochę za
              bardzo boli mnie przeszłość i za często do niej wracam.

2. Czy to ja muszę szukać, czy mam dać się znaleźć?

Siódemka buław

Zdecydowanie powinnam przejąć inicjatywę.

3. Ten którego poznam będzie ciekawą pokrewną duszą o podobnych zainteresowaniach?

Gwiazda

To będzie osoba o podobnych zainteresowaniach, lubiąca bywać wśród ludzi,
              wychodzić do kina i teatru, jednocześnie spodziewam się trafić na kogoś
              nieprzeciętnego (ekscentrycznego). Uczucie z jego strony?

Bardzo proszę o uwagi do kart. Z góry dziękuję.
              • kasimila Re: prośba o wróżbę 18.12.09, 15:23
                Zapytałam o nadchodzący rok, podobają mi się karty które wyciągnęłam:

Słońce,
                Szóstka buław,
                Rycerz mieczy.
              • ma_ewa01 Re: prośba o wróżbę 18.12.09, 16:37
                Ta 9 -tka prawdopodobnie pokazuje Twoje samopoczucie w nowym miejscu, uczucia,
                z którymi bedziesz musiała się zmierzyć. Tak jak napisałaś - smutek, samotnośc i
                gorycz. Jednak swiadomośc faktu, ze to nadejdzie daje Ci mocną broń do ręki i
                pokazuje kierunek działania - walcz, walcz o siebie, nie pozwól sie zjeśc złym
                myslom i żalowi. Gwiazda daje nadzieję na poznanie kogoś sympatycznego, dla kogo
                będziesz miała ochotę błyszczeć i lśnić. Szykuje sie ciekawa znajomośc,
                spełniająca twoje marzenia.
                Msmile
                • kasimila Re: prośba o wróżbę 18.12.09, 17:17
                  Dziękuję smile
              • anahella Re: prośba o wróżbę 19.12.09, 18:45
                Wróżba mówi wprost: dopóki będziesz czekać biernie, dopóty nic się nie wydarzy.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka