coco_angel 21.03.10, 12:30 karty chyba mnie nie lubia wyszla karta Slonce na dzisiaj, a ja mam dola jak nie wiem....macie tak czasem? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
coco_angel Re: karta Slonce:) 21.03.10, 13:44 no juz jakis czas trwa, moze to negatyw? hmm jescze nie mialam tej karty Odpowiedz Link
ma_ewa01 Re: karta Slonce:) 21.03.10, 14:00 A może to o pogode chodzi- co masz za oknem? Ja, gdy jakiś czas temu wylosowałam Słońce- był to pierwszy cudowny słoneczny dzień od kilku tygodni. Wyobraźcie sobie po pluchach szarugach, ciemnych śniegowych chmurzyskach - dzień pełen słońca, lazurowe niebo, skrzący śnieg i minus 18 stopni. Więc poszliśmy w samo południe na kije - dookoła polowego lotniska. Snieg skrzypiał, słońce oślepiało, było bezwietrznie, cuuuudownie. Chłonęłam światło i biel , czując, że musi mi starczyć na długie tygodnie " ciemności"... Tak to u mnie było z tarotowym Słońcem M Odpowiedz Link
liri-th Re: karta Slonce:) 21.03.10, 16:07 A ja niestety często mam nieudany dzień gdy wyciągnę Słoneczko Dzisiaj za to wyciągnęłam 8 mieczy i ni myślałam,że będzie źle,co najwyżej trochę nudno,albo trochę kręcenia się bez większego celu w kółko,a tu bomba:pokłociłam się ostro z męzem i to o takie zwykłe nic( Odpowiedz Link
coco_angel Re: karta Slonce:) 21.03.10, 17:43 tak chyba to nie moj dzien....moze jutro dojrze to sloneczko Odpowiedz Link
ma_ewa01 Re: karta Slonce:) 21.03.10, 17:47 Może poszukaj jakichś małych radości wokół siebie...Na pewno coś znajdziesz, Aniołku... M Odpowiedz Link
wrozkahanna Re: karta Slonce:) 25.03.10, 16:28 Pytanie jest, czy odwracasz karty? Słońce to energia, radość, optymizm, stymże niekoniecznie musiała ta karta symbolizować prawie Twój stan psychiczny. Odpowiedz Link