casablanca76 24.03.10, 10:16 to moja karta dnia. myślę że zaleca mi dzisiaj ostrożność ale chyba nie mam się czego obawiać bo być może ten dzień będzie dla mnie niespodzianką - co o tym sądzicie? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wrozkahanna Re: GIERMEK BUŁAW 25.03.10, 16:08 Zapewne mało aktualne, ale w ramach informacji: Giermek buław to często różnego typu wieści: maile, smsy, wiadomości. Często nagłe i mało spodziewane. Odpowiedz Link
ma_ewa01 Re: GIERMEK BUŁAW 25.03.10, 16:15 Hej, Hanno, jako na prawdziwa wróżka to zapewne ze swojej bogatej praktyki masz wiele doświadczeń z tą kartą. Chętnie posłuchamy czegoś z Twojego własnego warsztatu M Odpowiedz Link
wrozkahanna Re: GIERMEK BUŁAW 25.03.10, 16:25 Witam, bardzo mi miło. Giermek buław często symbolizuje "figlarzy", moze nie osoby, które potrafią "pokrzyczeć", niczym Giermek mieczy, ale często... młodzików, chętnych ku "gierkom". Odpowiedz Link
tommy994 Re: GIERMEK BUŁAW 25.03.10, 19:15 Mam prawie 21 lat (za miesiąc mam urodziny, a wyglądam na mniej pewnie)to nie miałem ochoty na figle, mnie Giermek zafundował chorobę - mianowicie migrenę w mojej rodzinie to norma. Po za tym to ciekawe wiadomości i widoki na pracę. Odpowiedz Link
algaria Re: GIERMEK BUŁAW 25.03.10, 19:22 Dla mnie to fircyk, zalotnik nic stałego i pewnego, zadufany młokos I ten kij w rękach może to szczotka - nie miałaś ochoty pozamiatać Odpowiedz Link
casablanca76 Re: GIERMEK BUŁAW 26.03.10, 10:08 hahaha!!! algaria ja miałam ochotę na ciąg dalszy wiosennych porządków ale się tak zabierałam do tego "zamiatania" że w zasadzie mało co zrobilam. he! chyba bardzo uważałam tego dnie żeby się nie przemęczać ;D Odpowiedz Link
asia.33 algaria BINGO !!! :))) 26.03.10, 10:42 tez mam takie odczucia , ze paz kiji to tylko takie gawedziarz..typu "oj ja to własnie zrobie, zabiore sie za to, zrobie to tak i tak " wiec pazik tylko o tym mówi ale nie koniecznie zrobi od takiej roboty to juz chyba rycerzyk..pazik czuje taka potrzebe ale moze nie jest do tego jeszcze gotowy ..rycerz na pewno ruszy z miejsca Odpowiedz Link
magdalena.1230 Re: GIERMEK BUŁAW 26.03.10, 10:46 Dla mnie giermek (paż) kijów to osóbka młoda bardzo energiczna, pewna siebie , pełna pomysłów .Szybciej robi niż mysli . Ciekawy ten paż kijów (ogień-kije) .dla innych może być osobą nieco za szybką a do tego dochodzi w ręku młodej osoby kij . Pozdrawiam) Odpowiedz Link
coco_angel Re: GIERMEK BUŁAW 26.03.10, 14:37 a mi czetso wychodiz jako: 1. wlasnie chec ku porzdakom niekoniecznie he he dokonczonym badz ze tak powiem polowicznym, taki plomienny zapal 2. zadymke zaczecie jakiejs klotni...bad zatkowegoz czlowieka 3. jakis kontakt Odpowiedz Link
lukrusia Re: GIERMEK BUŁAW 26.03.10, 15:33 Mi tez wychodzi jako takie zaczęcie kłótni- taką osobę , która lekko się zadziera ale np:zaknie nam przed oczami drzwi chociaz widzi że za nią idziemy.Taki nerwusek Odpowiedz Link
emivie Re: GIERMEK BUŁAW 26.03.10, 17:10 a co giermek buław oznacza w związku? koleżanka rozłożyła mi karty na mój związek i 1 karta była giermek buław... Odpowiedz Link
seweryna7 Re: GIERMEK BUŁAW 26.03.10, 21:30 Giermek Buław nie pokaże się w wielkiej miłości raczej jako nagły podryw, ekscytacje, chęć przeżycia czegoś wyjątkowego . Wskaże bardziej na uczucia zmienne, niestałe , takie, które jeszcze czas może zmienić. To bardziej szukanie wrażeń niż stałego partnera. >koleżanka rozłożyła mi karty na mój związek i 1 karta była giermek buław... ...z 1 karty opisywać sytuację w związku...to za mało Odpowiedz Link
emivie Re: GIERMEK BUŁAW 26.03.10, 21:33 ok, dziękuję A co byś polecała, tzn. jaki rozkład akurat na ten konkretny przypadek? Odpowiedz Link
emivie Re: GIERMEK BUŁAW 26.03.10, 22:15 merci będziemy próbować stawiam pierwsze kroki w tarocie, stąd te pytania Odpowiedz Link