coco_angel 03.04.10, 19:06 no no niezla karta przygladanie sie ale i uwaga zwrocona na konkretne sparwy, branie sparw z przymruzeniem oka ale milomoze i bez zludzenciekawe jak sie objawa w kwestii uczcuciowej.. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
krysiaf1 Re: 9 bulaw:) 03.04.10, 20:36 9 buław - mówi o walce o partnera,pewność siebie i zaufanie do siebie samego w uczuciach osoba dominująca jednoosobowa Odpowiedz Link
ag.ape Re: 9 bulaw:) 03.04.10, 22:24 Mi zazwyczaj wychodzi gdy jestem po kłótni z partnerem. Wtedy jako karta między nami, opisuje ze coś złego było, ze jestesmy już po, ale dalej nie jestesmy pewni czy przeciwnik nas znowu zaatakuje czy nie. Odpowiedz Link
misboaa Re: 9 bulaw:) 03.04.10, 22:40 Ja mam dokładnie jak Ag.ape - po kłótni. Kiedyś pokazała jak to mój man siedzi naburmuszony niec się nie odzywając. Zawsze pokazuje mi się w takim negatywnym znaczeniu gdzie ktoś jest obrażony, nadąsany, boczy się, albo sam sobie ubzdurał coś co nie ma pokrycia w rzeczywistości. Odpowiedz Link