21.04.10, 18:35
czy jeszcze kiedys sie do mnie odezwie?
rycerz monet, as mieczy, 9 mieczy
czy jeszcze sie kiedys spotkamy?
cesarz, kochankowie, 3 kiel

nie odezwie sie ale spotkamy sie przypadkiem i cos bedzie?wink
Obserwuj wątek
    • poczatkujaca_tarocistka Re: spotkania 21.04.10, 18:43
      kotkotowy napisała:

> czy jeszcze kiedys sie do mnie odezwie?
      > rycerz monet, as mieczy, 9 mieczy
      > czy jeszcze sie kiedys spotkamy?
      > cesarz, kochankowie, 3 kiel
      >
      > nie odezwie sie ale spotkamy sie przypadkiem i cos bedzie?wink
      hmmm ... rycerz monet as mieczy 9 mieczy
      mi tu wydaje ze on raczej nie odezwie sie , co zakonczone to zakonczone
      co do spotkania
      hmm trudno mi to stwerdzic natomiast on ma inna kobiete przy sobie , ale rowniez
      tam w zwiazku mozliwe ze pojawi sie inna , takie 2 na raz panienki , nie wyglada
      mi to na cos stalego mysle ze to typ macho
      • kotkotowy Re: spotkania 21.04.10, 18:47
        absolutnie nie ma innych kobiet, to samotnik. Ale dlaczego rozpatrywac te kochanki na jego zycie niz na spotkanie? czy kochankowie nie oznaczaja spotkania? z 3 kiel?
    • algaria Re: spotkania 21.04.10, 18:48
      Ciągle pytasz o to samo I to samo mówią karty że on kogś ma. Nie
      można wkółko kart pytać o to samo bo karty zaczną pokazywać
      sprzeczne odpowiedzi.
    • poczatkujaca_tarocistka Re: spotkania 21.04.10, 18:54
      wiesz jesli pytasz ciagle o jedno to samo to karty sie buntuja , tu w ukladzie
      wychodzi przynajmniej ja odpowiem tobie tak
      to co bylo jest za toba , nie ma powrotu
      tu wychodzi ewidentnie ze kogos ma , a nawet jesli ty zdalasz go zdobyc to tylko
      na krotka chwile i bylabys ta 2 osobom . No przykro mi ale ja to tak widze
      • kotkotowy Re: spotkania 21.04.10, 19:09
        no daje sobie 2 rece uciac i 2 nogi ze nie mabig_grin to wiem na 100% bo znam jego otoczenie lepiej niz jego, wiec taka interpretacja jest bledna dziewuszki! chodzilo o cos zupelnie innego
        • jasmin_25 Re: spotkania 21.04.10, 19:18
          > no daje sobie 2 rece uciac i 2 nogi ze nie mabig_grin to wiem na 100%

oj ja bym jednak nie ryzykowala wlasnym cialem za kogos ;P Faceci to dziwne
          stworzenia..

czy jeszcze kiedys sie do mnie odezwie?
          > rycerz monet, as mieczy, 9 mieczy
          Wszystko pozostanie tak jak jest teraz, odcieci od siebie i jedynie porozmyslac
          sobie o nim mozesz. On sie nie odezwie.

> czy jeszcze sie kiedys spotkamy?
          > cesarz, kochankowie, 3 kiel
          Mi sie wydaje, ze on wybral juz sobie inne towarzystwo, moze nie dziewczyne ale
          np. znajomych, i w tym gronie czuje sie dobrze. Moze kiedys wlasnie wsrod
          znajomych go spotkasz, na jakiejs imprezie lub czyms podobnym ale bardziej
          obstawiam opcje pierwsza, ze on sie juz bawi w innym towarzystwie.
          • kotkotowy Re: spotkania 21.04.10, 19:22
            o tak, to juz jest bardziej prawdopodobne.

Dziewczyny, powiem prosto z mostu, mozecie mi pomoc i postawic na nas jakis rozklad? Bardzo mi zalezy a nie mam kart dzisiaj, chodzi mi o dluuuugotrwaly rozklad, czy mu sie kiedys pozmienia, co jestem w stanie zrobic
            • krolowa.mieczy Re: spotkania 21.04.10, 19:31
              kotkotowy napisała:

chodzi mi o dluuuugotrwaly rozk
              > lad,

co to znaczy dłuuuuugotrwały rozkład?

to jest to co wyszło ci w kartach
              ryc monet, as mie i 9 mieczy
              do rozpaczy doprowadzają cię twoje własne domysły i ze zrównoważonej osoby
              stałaś się kłębkiem nerwów (sama się nakręcasz).
            • jasmin_25 Re: spotkania 21.04.10, 19:47
              On nie wroci, przyjmij to za fakt bo inaczej utkniesz w 9 mieczy i bedziesz sie
              w ciagle zastanawiac czy wroci czy nie wroci. Jakby mial wrocic to karty juz
              teraz by to pokazaly. Za to teraz masz okazje poznac kogos bardziej
              odpowiedniego dla ciebie, z kim bedziesz o wiele bardziej szczesliwa.
              • kotkotowy Re: spotkania 21.04.10, 20:04
                dziewczynki, nie rozumiecie. My nie bylismy razem, chodzilo tylko o seks, ktorego nadal chce i ja i on. Ale przez kilka moich nieprzemyslanych ruchow on sie wystraszyl ze ja chce czegos wiecej, co jest bzdura i sobie poszedl. Wiec tak naprawde to chodzilo o nieporozumienie, bo ja nie chce z nim byc ani nic, chcemy tego samego a sie nie umielismy dogadac.
                Rozklad chcialabym taki czy bede miala szanse mu wytlumaczyc, znowu pojsc do lozka itd
                • krolowa.mieczy Re: spotkania 21.04.10, 20:08
                  no to tera ja rozumiec osocho!
                  Partnerski by zobrazował co on w ogóle sądzi; jak obecnie cie widzi itp.
                • poczatkujaca_tarocistka Re: spotkania 21.04.10, 20:09
                  kotkotowy napisała:

> dziewczynki, nie rozumiecie. My nie bylismy razem, chodzilo tylko o seks, ktore
                  > go nadal chce i ja i on. Ale przez kilka moich nieprzemyslanych ruchow on sie w
                  > ystraszyl ze ja chce czegos wiecej, co jest bzdura i sobie poszedl. Wiec tak na
                  > prawde to chodzilo o nieporozumienie, bo ja nie chce z nim byc ani nic, chcemy
                  > tego samego a sie nie umielismy dogadac.
                  > Rozklad chcialabym taki czy bede miala szanse mu wytlumaczyc, znowu pojsc do lo
                  > zka itd

aha przylapana big_grin widzisz karty ukazaly na nic trwalego , na przelotnosci , o
                  tym mowia kochanowie i 3kielichy
                  on jest typem gdzie kto da to on bierze

• kotkotowy Re: spotkania 21.04.10, 20:13
                    no wlasnie postanowilam wytlumaczyc, bo tu nie ma co sie uczuc doszukiwacwink
                    wlasnie o myslenie tu chodzi, czy sobie kogos innego znajdzie na seks chocby czy dlugo go bedzie trzymac chetka na mnie. Bo nie spotkalismy sie tylko mi napisal w mailu ze to nie ma sensu, gdybysmy sie spotkali to bylby pewnie znowu mojsmile
                    postawcie dziewczynki co to bedzie, tak mam ochote to ciagnac nadalsmile
                    • kotkotowy Re: spotkania 21.04.10, 21:26
                      rozlozy ktos? no bardzo Was prosze dziewczyny, nie ma mi kto pomoc
          • algaria Re: spotkania 21.04.10, 21:37
            Wyciągałaś karty z internetu a jeśli pracuje się z nimi osobiście mogą wyjść
            zupełnie inne karty na twoje pytania - ja nie mam zaufania do wróżb internetowych
            • kotkotowy Re: spotkania 21.04.10, 21:44
              wiec blagam wyciagnij mi na ta moja syt. prawdziwe, ja nie mam jeszcze z miesiac swoich, pomoz mi bo tak mnie ciagnie do niego a nie moge nic zrobic, musze wiedziec jak sie potoczy sytuacja!
              • dana-25 Re: spotkania 21.04.10, 23:37
                Ja wyciągnęłam dla Ciebie karty i nie wygląda to różowo.
                Może ktoś będzie miał inne spojrzenie.
                Ona....on
                Co w głowie --
                • algaria Re: spotkania 22.04.10, 12:00
                  To samo chciałam napisać Juz po raz trzeci czy czwarty wychodzi że on ma inna
                  kobietę - nie znaczy to fizycznie ale o niej mysli ma ja w sercu i spotyka sie z
                  nią ale tak jak te karty moga sugerować w innym miejscu.
                  Co on pokazuje - izolacje co ma w głowie - kobietę od której bym powiedziała
                  jest troche uzalezniony finansowo - być może ona wyjechała by zarabiać na ich
                  wspólna przyszłość, co zrobi - uwodzi bajeruje co was łączy - seks Przysżłość -
                  nie ma przyszłości

p.s. Wiele z nas słyszało od facetów z którym łączył nas tylko seks że "on
                  odchodzi bo boi się w nas zakochać" Faceci niekiedy są okrutni - ranią nas niby
                  dla naszego dobra a my podwójnie cierpimy.
                  Po za tym gonimy za czymś co wydaje nam się idealne a w gruńcie rzeczy jest nic
                  niewarte.
                  • ingenious Re: spotkania 22.04.10, 12:12
                    Prawda stara jak świat: Im bardziej coś/ktoś jest niedostępny,tym bardziej
                    wydaje nam się cenny/idealny/wspaniały! I wzrasta w nas poczucie,że MUSIMY go
                    zdobyć. A gdy już ten ktoś da nam się ''złapać'',okazuje się,że z ideałem ma
                    tyle wspólnego,co nic.
                    • kotkotowy Re: spotkania 29.04.10, 14:49
                      bardzo pięknie dziękuję za rozklad, kompletnie zapomnialam i nie przypuszczalam ze ktos mi pomoze, pozdrawiamsmile
                      • ma_ewa01 Re: spotkania 29.04.10, 15:21
                        No cóż,lepiej późno niz wcale.
                        Na tym forum sa pewne zasady i wskazane byłoby je poznać i sie do nich stosować.
                        Chodzi mi o to, że za wróżbe oprócz podziekowania należy sie regulaminowa
                        zapłata. Oto fragment regulaminu na ten temat :
                        ..." 4. Zapłata jest konieczna. Należy ją wysłać zaraz po otrzymaniu wróżby,
                        lub jeszcze przed, gdy konkretna wróżka jasno zadeklaruje się, że powróży w
                        późniejszym terminie. Zapłatą może być np: kartka internetowa, przepis na coś
                        pysznego, opowiadanie - cokolwiek uznamy za miłe i przyjemne - tym samym godne
                        miana zapłaty.
                        ...

Tyle regulamin.
                        Osoby , które nie przestrzegają regulaminu ( nie wyślą zapłaty) umieszczane są
                        na czarnej liście osób nie dziękujących za wrózbę. Jesteś na tej liście
                        kotkotowy i nie licz więcej na dobre serce dziewczyn.
                        Mozesz to jeszcze naprawić - wywiązując sie ze zobowiązania, czyli wysyłając
                        zapłatę osobie, która kładła karty.

A swoją drogą, skoro nie przypuszczałaś, że ci ktoś pomoże i kompletnie
                        zapomniałaś, to znaczy, ze dziewczyny poświęciły swój czas w zupełnie
                        nieistotnej sprawie.
                        Msmile
                        • ma_ewa01 link do czarnej listy- odnośnie KOTKOTOWY 29.04.10, 15:26
                          forum.gazeta.pl/forum/w,46867,87526056,110699825,kotkotowy.html

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka