kotkotowy 21.04.10, 18:35 czy jeszcze kiedys sie do mnie odezwie? rycerz monet, as mieczy, 9 mieczy czy jeszcze sie kiedys spotkamy? cesarz, kochankowie, 3 kiel nie odezwie sie ale spotkamy sie przypadkiem i cos bedzie? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
poczatkujaca_tarocistka Re: spotkania 21.04.10, 18:43 kotkotowy napisała: > czy jeszcze kiedys sie do mnie odezwie? > rycerz monet, as mieczy, 9 mieczy > czy jeszcze sie kiedys spotkamy? > cesarz, kochankowie, 3 kiel > > nie odezwie sie ale spotkamy sie przypadkiem i cos bedzie? hmmm ... rycerz monet as mieczy 9 mieczy mi tu wydaje ze on raczej nie odezwie sie , co zakonczone to zakonczone co do spotkania hmm trudno mi to stwerdzic natomiast on ma inna kobiete przy sobie , ale rowniez tam w zwiazku mozliwe ze pojawi sie inna , takie 2 na raz panienki , nie wyglada mi to na cos stalego mysle ze to typ macho Odpowiedz Link
kotkotowy Re: spotkania 21.04.10, 18:47 absolutnie nie ma innych kobiet, to samotnik. Ale dlaczego rozpatrywac te kochanki na jego zycie niz na spotkanie? czy kochankowie nie oznaczaja spotkania? z 3 kiel? Odpowiedz Link
algaria Re: spotkania 21.04.10, 18:48 Ciągle pytasz o to samo I to samo mówią karty że on kogś ma. Nie można wkółko kart pytać o to samo bo karty zaczną pokazywać sprzeczne odpowiedzi. Odpowiedz Link
poczatkujaca_tarocistka Re: spotkania 21.04.10, 18:54 wiesz jesli pytasz ciagle o jedno to samo to karty sie buntuja , tu w ukladzie wychodzi przynajmniej ja odpowiem tobie tak to co bylo jest za toba , nie ma powrotu tu wychodzi ewidentnie ze kogos ma , a nawet jesli ty zdalasz go zdobyc to tylko na krotka chwile i bylabys ta 2 osobom . No przykro mi ale ja to tak widze Odpowiedz Link
kotkotowy Re: spotkania 21.04.10, 19:09 no daje sobie 2 rece uciac i 2 nogi ze nie ma to wiem na 100% bo znam jego otoczenie lepiej niz jego, wiec taka interpretacja jest bledna dziewuszki! chodzilo o cos zupelnie innego Odpowiedz Link
jasmin_25 Re: spotkania 21.04.10, 19:18 > no daje sobie 2 rece uciac i 2 nogi ze nie ma to wiem na 100% oj ja bym jednak nie ryzykowala wlasnym cialem za kogos ;P Faceci to dziwne stworzenia.. czy jeszcze kiedys sie do mnie odezwie? > rycerz monet, as mieczy, 9 mieczy Wszystko pozostanie tak jak jest teraz, odcieci od siebie i jedynie porozmyslac sobie o nim mozesz. On sie nie odezwie. > czy jeszcze sie kiedys spotkamy? > cesarz, kochankowie, 3 kiel Mi sie wydaje, ze on wybral juz sobie inne towarzystwo, moze nie dziewczyne ale np. znajomych, i w tym gronie czuje sie dobrze. Moze kiedys wlasnie wsrod znajomych go spotkasz, na jakiejs imprezie lub czyms podobnym ale bardziej obstawiam opcje pierwsza, ze on sie juz bawi w innym towarzystwie. Odpowiedz Link
kotkotowy Re: spotkania 21.04.10, 19:22 o tak, to juz jest bardziej prawdopodobne. Dziewczyny, powiem prosto z mostu, mozecie mi pomoc i postawic na nas jakis rozklad? Bardzo mi zalezy a nie mam kart dzisiaj, chodzi mi o dluuuugotrwaly rozklad, czy mu sie kiedys pozmienia, co jestem w stanie zrobic Odpowiedz Link
krolowa.mieczy Re: spotkania 21.04.10, 19:31 kotkotowy napisała: chodzi mi o dluuuugotrwaly rozk > lad, co to znaczy dłuuuuugotrwały rozkład? to jest to co wyszło ci w kartach ryc monet, as mie i 9 mieczy do rozpaczy doprowadzają cię twoje własne domysły i ze zrównoważonej osoby stałaś się kłębkiem nerwów (sama się nakręcasz). Odpowiedz Link
jasmin_25 Re: spotkania 21.04.10, 19:47 On nie wroci, przyjmij to za fakt bo inaczej utkniesz w 9 mieczy i bedziesz sie w ciagle zastanawiac czy wroci czy nie wroci. Jakby mial wrocic to karty juz teraz by to pokazaly. Za to teraz masz okazje poznac kogos bardziej odpowiedniego dla ciebie, z kim bedziesz o wiele bardziej szczesliwa. Odpowiedz Link
kotkotowy Re: spotkania 21.04.10, 20:04 dziewczynki, nie rozumiecie. My nie bylismy razem, chodzilo tylko o seks, ktorego nadal chce i ja i on. Ale przez kilka moich nieprzemyslanych ruchow on sie wystraszyl ze ja chce czegos wiecej, co jest bzdura i sobie poszedl. Wiec tak naprawde to chodzilo o nieporozumienie, bo ja nie chce z nim byc ani nic, chcemy tego samego a sie nie umielismy dogadac. Rozklad chcialabym taki czy bede miala szanse mu wytlumaczyc, znowu pojsc do lozka itd Odpowiedz Link
krolowa.mieczy Re: spotkania 21.04.10, 20:08 no to tera ja rozumiec osocho! Partnerski by zobrazował co on w ogóle sądzi; jak obecnie cie widzi itp. Odpowiedz Link
poczatkujaca_tarocistka Re: spotkania 21.04.10, 20:09 kotkotowy napisała: > dziewczynki, nie rozumiecie. My nie bylismy razem, chodzilo tylko o seks, ktore > go nadal chce i ja i on. Ale przez kilka moich nieprzemyslanych ruchow on sie w > ystraszyl ze ja chce czegos wiecej, co jest bzdura i sobie poszedl. Wiec tak na > prawde to chodzilo o nieporozumienie, bo ja nie chce z nim byc ani nic, chcemy > tego samego a sie nie umielismy dogadac. > Rozklad chcialabym taki czy bede miala szanse mu wytlumaczyc, znowu pojsc do lo > zka itd aha przylapana widzisz karty ukazaly na nic trwalego , na przelotnosci , o tym mowia kochanowie i 3kielichy on jest typem gdzie kto da to on bierze Odpowiedz Link
kotkotowy Re: spotkania 21.04.10, 20:13 no wlasnie postanowilam wytlumaczyc, bo tu nie ma co sie uczuc doszukiwac wlasnie o myslenie tu chodzi, czy sobie kogos innego znajdzie na seks chocby czy dlugo go bedzie trzymac chetka na mnie. Bo nie spotkalismy sie tylko mi napisal w mailu ze to nie ma sensu, gdybysmy sie spotkali to bylby pewnie znowu moj postawcie dziewczynki co to bedzie, tak mam ochote to ciagnac nadal Odpowiedz Link
kotkotowy Re: spotkania 21.04.10, 21:26 rozlozy ktos? no bardzo Was prosze dziewczyny, nie ma mi kto pomoc Odpowiedz Link
algaria Re: spotkania 21.04.10, 21:37 Wyciągałaś karty z internetu a jeśli pracuje się z nimi osobiście mogą wyjść zupełnie inne karty na twoje pytania - ja nie mam zaufania do wróżb internetowych Odpowiedz Link
kotkotowy Re: spotkania 21.04.10, 21:44 wiec blagam wyciagnij mi na ta moja syt. prawdziwe, ja nie mam jeszcze z miesiac swoich, pomoz mi bo tak mnie ciagnie do niego a nie moge nic zrobic, musze wiedziec jak sie potoczy sytuacja! Odpowiedz Link
dana-25 Re: spotkania 21.04.10, 23:37 Ja wyciągnęłam dla Ciebie karty i nie wygląda to różowo. Może ktoś będzie miał inne spojrzenie. Ona....on Co w głowie -- Odpowiedz Link
algaria Re: spotkania 22.04.10, 12:00 To samo chciałam napisać Juz po raz trzeci czy czwarty wychodzi że on ma inna kobietę - nie znaczy to fizycznie ale o niej mysli ma ja w sercu i spotyka sie z nią ale tak jak te karty moga sugerować w innym miejscu. Co on pokazuje - izolacje co ma w głowie - kobietę od której bym powiedziała jest troche uzalezniony finansowo - być może ona wyjechała by zarabiać na ich wspólna przyszłość, co zrobi - uwodzi bajeruje co was łączy - seks Przysżłość - nie ma przyszłości p.s. Wiele z nas słyszało od facetów z którym łączył nas tylko seks że "on odchodzi bo boi się w nas zakochać" Faceci niekiedy są okrutni - ranią nas niby dla naszego dobra a my podwójnie cierpimy. Po za tym gonimy za czymś co wydaje nam się idealne a w gruńcie rzeczy jest nic niewarte. Odpowiedz Link
ingenious Re: spotkania 22.04.10, 12:12 Prawda stara jak świat: Im bardziej coś/ktoś jest niedostępny,tym bardziej wydaje nam się cenny/idealny/wspaniały! I wzrasta w nas poczucie,że MUSIMY go zdobyć. A gdy już ten ktoś da nam się ''złapać'',okazuje się,że z ideałem ma tyle wspólnego,co nic. Odpowiedz Link
kotkotowy Re: spotkania 29.04.10, 14:49 bardzo pięknie dziękuję za rozklad, kompletnie zapomnialam i nie przypuszczalam ze ktos mi pomoze, pozdrawiam Odpowiedz Link
ma_ewa01 Re: spotkania 29.04.10, 15:21 No cóż,lepiej późno niz wcale. Na tym forum sa pewne zasady i wskazane byłoby je poznać i sie do nich stosować. Chodzi mi o to, że za wróżbe oprócz podziekowania należy sie regulaminowa zapłata. Oto fragment regulaminu na ten temat : ..." 4. Zapłata jest konieczna. Należy ją wysłać zaraz po otrzymaniu wróżby, lub jeszcze przed, gdy konkretna wróżka jasno zadeklaruje się, że powróży w późniejszym terminie. Zapłatą może być np: kartka internetowa, przepis na coś pysznego, opowiadanie - cokolwiek uznamy za miłe i przyjemne - tym samym godne miana zapłaty. ... Tyle regulamin. Osoby , które nie przestrzegają regulaminu ( nie wyślą zapłaty) umieszczane są na czarnej liście osób nie dziękujących za wrózbę. Jesteś na tej liście kotkotowy i nie licz więcej na dobre serce dziewczyn. Mozesz to jeszcze naprawić - wywiązując sie ze zobowiązania, czyli wysyłając zapłatę osobie, która kładła karty. A swoją drogą, skoro nie przypuszczałaś, że ci ktoś pomoże i kompletnie zapomniałaś, to znaczy, ze dziewczyny poświęciły swój czas w zupełnie nieistotnej sprawie. M Odpowiedz Link
ma_ewa01 link do czarnej listy- odnośnie KOTKOTOWY 29.04.10, 15:26 forum.gazeta.pl/forum/w,46867,87526056,110699825,kotkotowy.html Odpowiedz Link