doti96 02.06.10, 22:29 Co o tym sadzicie karta wspolna Sprawiedliwosc- to koniec relacji ,wyjasnienie-postawienie sprawy jasno???? A karta wspolna Królowa mieczy- odciecie kobiety od mezczyzny??? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
misboaa Re: Karta wspolna 02.06.10, 23:32 Tak z jednej karty to Sprawiedliwość bardzo przypomina mi k koło Fortuny które nigdy nie wiadomo w którą stronę się kręci. Podsumowanie, rozstrzygnięcie, podjęcie decyzji zgodnych z "przepisami-zasadami". To właśnie zostanie zrobione Ciężko powiedzieć coś więcej w tej sytuacji. Odpowiedz Link
zainteresowany1977 Re: Karta wspolna 03.06.10, 01:18 ,,Otrzymają na co zasłużyli", to jest niejednoznaczne, można np pomyśleć, że są siebie warci, albo, że to koniec bo od początku coś było niezauważane i nadszedł moment kiedy życie zweryfikuje to co było pomijane, ignorowane. Gdyby królowa mieczy wypadła mi w pytaniu o wspólną przyszłość (czy coś w podobie) to chyba bym ją odczytał jako odcięcie się kobiety od mężczyzny z jej inicjatywy, bo np. ona woli być sama niż z nim. Odpowiedz Link
ingenious Re: Karta wspolna 03.06.10, 02:47 A nie może ta karta oznaczac,że chcą obydwoje swój związek przypieczętować w USC? Odpowiedz Link
coco_angel Re: Karta wspolna 03.06.10, 08:34 tez bym opowiedziala sie ze to moze byc slubtylko ta krolowa mieczy nie pasuje? a to rozumiem dwa rozne rozklady? najlepiej przytoczyc caly rozklad, bo moze rozne rzeczy oznaczac... Odpowiedz Link
zainteresowany1977 Re: Karta wspolna 03.06.10, 10:30 Toć niedawno pytałem co myślicie o karcie sprawiedliwość na przyszłość dwojga którzy się rozstali, i wtedy utrzymywała się opinia, że to kuniec i że to zamknięty rozdział , no ale to szkółka Ja wówczas obstawiałem, że dwoje będzie z sobą ale po tym jak się dotrą i pojmą co robili źle - przydałoby się to potwierdzić na żywym przykładzie, może komuś tak wypadnie, albo w necie się znajdzie taki przypadek. Bez znajomości całego rozkładu nie da rady dobrze pogdybać. Odpowiedz Link
coco_angel Re: Karta wspolna 03.06.10, 11:05 no kochaniutki:0 alez tu potrzebny caly rozklad, sama jedn akarta moze w zaleznosci od sytuacji zarowno oznaczac : 1. sformalizowanie zwiazku 2. rozstanie 3. powrot do spr z pzreszlosci np by je przerobic, uporzadkowac 4. urzedowe pismo tez wszytsko zaezy od rozkladu, kart wyloswoanych Odpowiedz Link
doti96 Re: Karta wspolna 03.06.10, 15:12 coco_angel napisała: > no kochaniutki:0 alez tu potrzebny caly rozklad, sama jedn akarta > moze w zaleznosci od sytuacji zarowno oznaczac : > 1. sformalizowanie zwiazku > 2. rozstanie > 3. powrot do spr z pzreszlosci np by je przerobic, uporzadkowac > 4. urzedowe pismo tez > wszytsko zaezy od rozkladu, kart wyloswoanych tu chodzilo o partnerski wiec pismo urzedowe odpada, tak wiec masz racje sama karta niewiele pokaze Odpowiedz Link
zainteresowany1977 Re: Karta wspolna 03.06.10, 19:03 Kochaniutki i rodzynek itp., ja już nie wiem co o Was myśleć Odpowiedz Link
doti96 Re: Karta wspolna 03.06.10, 15:07 coco_angel napisała: > tez bym opowiedziala sie ze to moze byc slubtylko ta krolowa > mieczy nie pasuje? > a to rozumiem dwa rozne rozklady? > najlepiej przytoczyc caly rozklad, bo moze rozne rzeczy oznaczac... To sa dwa różne rozklady partnerskie , na dwie pary chcialam tylko co Wy o tych kartach sadzicie??? jesli sie pojawiaja w miejscu:karta wspolna ??? Odpowiedz Link
coco_angel Re: Karta wspolna 03.06.10, 15:10 musi byc calosc rozkladu to da wglad calosciowy Odpowiedz Link
doti96 Re: Karta wspolna 03.06.10, 15:14 coco_angel napisała: > musi byc calosc rozkladu to da wglad calosciowy przykro mi niemam kart z tego rokladu , poniewaz robila znajoma ,mam tylko interpretacje i stad wiem ze przy karcie wspolnej wyszla: Sprawiedliwosc Odpowiedz Link
zainteresowany1977 Re: Karta wspolna 03.06.10, 19:05 To za mało, spróbuj zrobić na nich rozkład, karty powinny pokazać co powinny, najwyżej zrobią to innymi kartami. Odpowiedz Link