krolowa.mieczy 13.07.10, 20:14 jak w temacie. serial oparty na wspaniałej książce. nakręcony w Rosji. as monet eremita papież ktoś zechce pozgadywać? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
krolowa.mieczy Re: zagadka - jaki serial oglądam? 13.07.10, 20:46 Tommy! po kartach czy po Rosji? mogłam nie pisać o Rosji www.iplex.pl/vod/p264-mistrz_i_malgorzata_1.html brawo! Odpowiedz Link
algaria Re: zagadka - jaki serial oglądam? 13.07.10, 20:44 Doktor Żywago, Anna Karenina Odpowiedz Link
tommy994 Re: zagadka - jaki serial oglądam? 13.07.10, 20:51 Eremita pasował mi do Mistrza a Monety do jego dzieła Przepraszam, że od razu popsułem zabawę Odpowiedz Link
tommy994 Re: zagadka - jaki serial oglądam? 13.07.10, 20:54 Po za tym mówiono nie dawno (nie pamiętam kiedy), że ekranizują właśnie Mistrza i Małgorzatę pamiętam jak mojej mamie czytałem tą książkę, bardzo lubi ją, a ja akurat musiałem czytać jako lekturę szkolną. Osobiście też ją lubię Odpowiedz Link
krolowa.mieczy Re: zagadka - jaki serial oglądam? 13.07.10, 21:00 gratulacje uwielbiam ją przed Wielkanocą co roku ją czytam... to taka moja tradycja W białym płaszczu z podbiciem koloru krwawnika posuwistym krokiem kawalerzysty, wczesnym rankiem czternastego dnia miesiaca nissan... Odpowiedz Link
krolowa.mieczy Re: As monet 14.07.10, 14:35 wiesz, że też sie zastanawiałam jak wylosowałam karty? hehe ja miałąm skojarzenie z wygraną Mistrza na loterii, która pozwoliła mu pisać powieść o Poncjuszu Piłacie. Tommy miał skojarzenie o nieukończonej powieści... choć ona była ukończona ale spalona. Krem - czemu nie? Odpowiedz Link
tommy994 Re: As monet 14.07.10, 14:46 Oj Przepraszam myślałem, że była nieukończona, faktycznie była spalona a krem Małgorzaty to ten co pozwalał jej latać i robić figle, tak? Odpowiedz Link
krolowa.mieczy Re: As monet 14.07.10, 15:15 tak, ten krem on tez odmładzał (tez taki chceeeeee! Odpowiedz Link