nielaik 02.09.10, 17:07 Nie wiem jaki rozkład zrobić sobie na talnety ukryte, które rzekomo posiadam. Chciałabym wiedzieć co to jest. Latka lecą, jednen już zmarnowałam. Trzy karty wystarczą? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
krolowa.mieczy Re: Talenty ukryte 02.09.10, 17:28 3 karty to za mało; za ogólne i za dużo niedomówień. Nie ma w sieci jakiegoś rozkłądu choć przybliżonego do tych talentów? Żeby można było przerobić trochę pytania pod twoim kątem? Odpowiedz Link
nielaik Re: Talenty ukryte 11.09.10, 18:37 Chrzanowska ma rozkład na talenty, ale mnie nie satysfakconuje. Trzy karty są na talenty artystyczne, trzy na literackie, muzyczne, plastyczne, materialne. Czas obmyślić własne pytania. 1. Żywioł. 2. Dziedzina 3. Narzędzia? 4. Jakie zdolnośći są potrzebne? 5. Co pytający robi? Proszę o wasze wskazówki, pomysły Odpowiedz Link
faucon6 Re: Talenty ukryte 12.09.10, 12:41 Moze byc spoko bo pokazuje zywiol i dziedzine, ale reszta do mnie nie przemawia. Potrzebowalabym malej modyfikacji. Znalazlam cos na potencjal: - potencjał wrodzony - 2 - potencjał nabyty w toku życia – 3 - potencjał, który można wypracować - 4 - poziom samooceny - 5 - uzdolnienia w sferze sztuki - 6 - uzdolnienia w sferze nauki - 7 - uzdolnienia w sferze socjalnej - 8,9 - to, co przyniesie satysfakcję i sukces tez mozna przerobic lub polaczyc z pierwszym Odpowiedz Link