Dodaj do ulubionych

ex przyjaciolka

05.09.10, 19:10
odezwie sie?
kazalam ją pozdrowic, i powiedziec ze moze by sie odezwala jesli chce..nie
bede tu wywlekac przeszlosci co i jak sie stalo ze juz sie nie przyjaznimy bo
po co zasmiecac temat.

Zpytalam jak sie zachowa do mnie po tym, bo moze odezwie sie..a moze dalej
bedzie bezsensu uparta i jednak nie?

Rydwan Glupiec 8 monet

no nie wiem...uncertain Rydwan uparty, glupiec...notez uparty hehe i nic sie nie zmieni.
ALbo moze sie odezwie jakos malo powaznie zaproponuje spotkanie?
Obserwuj wątek
    • coco_angel Re: ex przyjaciolka 05.09.10, 19:59
      moze sie odezwie ale ciezko jej to przyjdzie...ona czyms pochlonieta...i chyba daleko jej do
      beztroski?
      • coill Re: ex przyjaciolka 05.09.10, 21:34
        moze i pochlonieta wiesz ja kompoetnie nie wiem co tam u niej wiec nie mam co
        powiedziecbig_grin
        • magdalena.1230 Re: ex przyjaciolka 06.09.10, 16:26
          Rydwan Glupiec 8 monet

Powinna sie odezwać ale nie odrazu musi troche czasu minąc bo jej nie będzie łatwo ten krok poczynić .
    • nielaik Re: ex przyjaciolka 11.09.10, 15:21
      coill napisała:

> odezwie sie?
      > kazalam ją pozdrowic, i powiedziec ze moze by sie odezwala jesli chce..nie
      > bede tu wywlekac przeszlosci co i jak sie stalo ze juz sie nie przyjaznimy bo
      > po co zasmiecac temat.
      >
      > Zpytalam jak sie zachowa do mnie po tym, bo moze odezwie sie..a moze dalej
      > bedzie bezsensu uparta i jednak nie?
      >
      > Rydwan Glupiec 8 monet
      >
      > no nie wiem...uncertain Rydwan uparty, glupiec...notez uparty hehe i nic sie nie zmien
      > i.

Niech mi ktoś powie, jak się czyta rozkąłdy z trzech kart. Moim zdaniem coś do ciebie wystruga (8 monet) ale będzie to trochę niepoważne, lekkie, bez ciężkich słów (głupiec). Rydwan chyba nie chce urywać znajomości, chce uczynić krok w twoim kierunku.
      • coill Re: ex przyjaciolka 11.09.10, 17:02
        nielaik napisała:
        > >
        > Niech mi ktoś powie, jak się czyta rozkąłdy z trzech kart.
        No róznie.
        Ja akurt temu-nie przypisywalam znaczenia miejscom na karcie,ani ze np karta 1 najwazniejsza albo srodkowa itp. Niech mowia jak chca i sie ukladaja jak chcą, ich "waznosc" uwazam sama wyjdzie. Poporstu kazda karte po kolei czytam i sklejam w calosc bo razem cos mowia

Moim zdaniem coś do
        > ciebie wystruga (8 monet) ale będzie to trochę niepoważne, lekkie, bez ciężkich
        > słów (głupiec). Rydwan chyba nie chce urywać znajomości, chce uczynić krok w t
        > woim kierunku.

oby,poki co siedzi cicho;/
        • nielaik Re: ex przyjaciolka 11.09.10, 18:39
          No bo 8 denarów musi się zastanowić zanim coś zrobi, nie może być byle jak.
        • misboaa Re: ex przyjaciolka 11.09.10, 20:54
          Odezwia się jak nic, po kumplowsku jak gdyby nigdy nic sie nie stało. Miło, opowie o pierdołkach smile
          i będzie dążyła do tego by kontakt między wami był podtrzymywany smile
        • nielaik Re: ex przyjaciolka 14.09.10, 15:07
          coill napisała:

> nielaik napisała:
          > > >
          > > Niech mi ktoś powie, jak się czyta rozkąłdy z trzech kart.
          > No róznie.
          > Ja akurt temu-nie przypisywalam znaczenia miejscom na karcie,ani ze np karta 1
          > najwazniejsza albo srodkowa itp. Niech mowia jak chca i sie ukladaja jak chcą,
          > ich "waznosc" uwazam sama wyjdzie. Poporstu kazda karte po kolei czytam i skle
          > jam w calosc bo razem cos mowia

Przybliż to różnie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka