Dodaj do ulubionych

5 mieczy + 5 monet. CO TO?!

17.09.10, 03:06
BLAGAM niech mi ktos cos podsunie uncertain znam obie karty, a jednak nie umiem ich "scalic" razem!! uncertain
siedzialam nad tym i nic..udawanie biedoty? ktos w ptzyszlosci bedzie grac "poszkodowanego",stracenca czy co? a moze cos zrobi zlego mi, powinnam sie szykowac na takie zdarzenia?
serio nie mam racjonalnego pomyslu;/

tak ich nie rozumialam ze uznalam ze wyjme jakas karte jedna na nie by wyjasnic lepiej...wyjelam 3 puchary ktoe mi juz wogole do tego nei pasuja... galimatias!
Obserwuj wątek
    • szafranpjk Re: 5 mieczy + 5 monet. CO TO?! 17.09.10, 08:35
      coill ja co do przebiegłości i oszustwa raczej bardziej czuję 7 mieczy, 5 mieczy to konflikt ( u mnie dwie osoby z mieczami stoją do siebie plecami ), w którym osoby mają wzajemną urazę. Więc połączenie 5 mieczy i 5 monet to dla mnie kwestia jakiegoś nieporozumienia i urazy, osoby są w konflikcie ale nie rozmawiają ze sobą, nie krzyczą ( 5 buław) a 5 monet to może być sytuacja, że ktoś potrzebował wsparcia i pomocy drugiej strony i jej nie dostał.
      Dociągniętą 3 pucharów rozumiem dwojako, że może dojdzie do spotkania i wyjasnienia albo , co bardziej prawdopodobne ( bo ciągnęłaś na wyjaśnienie dwóch poprzednich) to może ta sytuacja- potrzeba wsparcia i pomocy- miała miejsce przy jakimś wspólnym spotakniu np w większym gronie....
    • coco_angel Re: 5 mieczy + 5 monet. CO TO?! 17.09.10, 08:41
      Coil a dla mnie to jakby kazde z was patrzylo na drugie czy warto o czyms powiedziec badz sie zwierzyc, badz ukorzyc sie i o czyms poinformowac...
      • misboaa Re: 5 mieczy + 5 monet. CO TO?! 17.09.10, 23:09
        jakie było pytanie?

To coś takiego kiedy stara panna ma już dość śmiechów sąsiadek i wiąże się z pierwszym lepszym gościem który spełnia podstawowe wymagania a najbardziej z takiego obrotu sprawy zadowolona jest rodzina bo nikt jej już nie bedzie wytykał palcami

psuje ci się auto a pracujesz za miastem gdzie nie ma dobrego połączenia więc na czas naprawy kupujesz 18letniego grata za 300zł z gwarancją od właściciela że pojeździ jeszcze 2 tyg - jesteś zadowolona bo uratowałaś sprawę i jeszcze dostarczyłaś ubawu kolegom którzy codziennie rano wiszą w oknach biura czekając kiedy podjedziesz smile
        • coill Re: 5 mieczy + 5 monet. CO TO?! 17.09.10, 23:42
          misboaa napisała:

> jakie było pytanie?
          >
          > To coś takiego kiedy stara panna ma już dość śmiechów sąsiadek i wiąże się z pi
          > erwszym lepszym gościem który spełnia podstawowe wymagania a najbardziej z taki
          > ego obrotu sprawy zadowolona jest rodzina bo nikt jej już nie bedzie wytykał pa
          > lcami
          >
          > psuje ci się auto a pracujesz za miastem gdzie nie ma dobrego połączenia więc n
          > a czas naprawy kupujesz 18letniego grata za 300zł z gwarancją od właściciela że
          > pojeździ jeszcze 2 tyg - jesteś zadowolona bo uratowałaś sprawę i jeszcze dost
          > arczyłaś ubawu kolegom którzy codziennie rano wiszą w oknach biura czekając kie
          > dy podjedziesz smile

jezu...staszne nigdy nie bylam taka..wole nic niz byleco HAHA big_grin
          Te karty mialam w rozkl. gdzie na koncu mialam dwie na przyszlosc znajomosci/zwiazku(?).

A pamietam o nich bo ciagle "trawie" i nie wiem co touncertain a ze 5 mieczy mnie pzesladuje to uznalamze moze zwroce uwage na to cosbig_grin
    • niwa1 Re: 5 mieczy + 5 monet. CO TO?! 17.09.10, 23:54
      Jak dla mnie to nie przyznawanie się przed sobą,że coś jest nie tak,że nie układa się jakbyśmy
      chcieli więc udajemy i się bawimy

pozdr
      • lilka107 Re: 5 mieczy + 5 monet. CO TO?! 18.09.10, 00:34
        jeżeli to jest odp na sprawy uczuciowe, to karty mowią o braku zaspokojenia emocjonalnego, poczuciu niespełnienia, porażce.
    • coill Re: 5 mieczy + 5 monet. CO TO?! 18.09.10, 15:01
      dzieki wam.
      w sumie...kazda z was ma tu racje...cokowiek to bedzie, wiem ze nie bedzie przymejnoscią.. sad
      • misboaa Re: 5 mieczy + 5 monet. CO TO?! 18.09.10, 15:06
        z braku laku i kit dobry,
        ale myślę, że może być na końcu szczerym zadowoleniem że mimo wszystko coś się udało
        głowa do góry! smile
        • coill Re: 5 mieczy + 5 monet. CO TO?! 18.09.10, 15:19
          nieno moze...ale jakos nigdy "nie przezylam" piątki monet w pozytywnym jej znaczeniu,zawsze cos lub trace kiedy ja mam sad
          5 mieczy nwet OK...kiedy to ja jestem piątką, nie ktos hehehewink
    • coill a moze? 18.09.10, 18:54
      wiecie co... myslalam o czyms innym weszlam n forum i zobaczyam temt tego postu i pomyslalam..."Straszne żebractwo"..nie wiem SKAD i dlaczego ale jakos mi sie to kojarzy z tymi kartami.... czy wam tez??
      Straszne bo.. ta 5 mieczy jakby dobija te monetową..ze ktos chowa dume do kieszeni i żebrze..est mu przykro no ale MUSI, zmuszony czyms czlowiek

albo odwrotnie..ktos na piedestale stawia dume(5 mieczy) i przez to straci(5 monet)
      co myslicie?

okropne te karty..nie chce byc ani zebrakiem ani tym drugim hehebig_grin
    • coill hm 20.09.10, 12:59
      nie estem pewna CHYB sie sprawdzilo i wiem juz co to moze byc..chybacrying
      • malinka-1 Re: hm 16.10.10, 21:44
        Coill a mogłabyś napisać jak Ci sie spełniły te karty? pytam bo mi samej niedawno wyszły na pewnego faceta i tez nie bardzo potrafię je wyczuć uncertain
        • ivana Re: hm 16.10.10, 22:05
          To jest takie sprawdzanie partnera. Doprowadzenie do konfliktu aby sprawdzic czy nas przeprosi i bedzie za nami biegal. Gra na pokaz aby poczuc sie gora i moc łaskawie przyjac przeprosiny.
          • malinka-1 Re: hm 16.10.10, 22:17
            dzieki Ivanka kiss kurde cos w tym jest, bo facet o którego pytałam to taki troche "fochasty" typ. juz nie raz sprowokował jakaś sytuacje i sprawdzał co zrobię,tak nieładnie manipulował mnasad, co sam później przyznał broniąc sie, ze chcial osiągnąć przez siebie założony efekt. naprowadziłaś mnie na właściwy tor, bo tego nie brałam pod uwagę i sie zagubiłam, bo sytuacje materialna ma dobra, wszystko inne tez na miejscu smile wiec nie chodziło o jakies kwestie materialne itp.
            • coill Re: hm 16.10.10, 22:30
              malinka, pi9salam w innym poscie ale nie znajde teraz tego.
              sprawdzilo sie w sumie tak jak o tym Ivana pisze
              z tym ze baaardzo przykre to i nie mile..nie chce wiecej tego zestawubig_grin
              • malinka-1 Re: hm 16.10.10, 22:43
                Coill rozumiem... i dziekuje za odpowiedz smile
            • malinka-1 Re: hm 16.10.10, 22:39
              aa cos mi jeszcze przyszlo do glowy, on ma kompleksy i takie trochę zaniżone poczucie własnej wartości(hmm wiec to może te 5 monet?) zupełnie nie wiem dlaczego bo naprawdę jest tzw, "dobra partia"wink i mam wrażenie ze ciagle probuje wyczuc dlaczego na niego uwagę zwróciłam i poddaje testom, które na razie zdajewink (5 mieczy?)jescze mi zalezy bo poza tym bardzo fajny i wrażliwy człowiek ale jak ja zacznę tez manipulować to daleko nie zajedziemy...
    • zainteresowany1977 Re: 5 mieczy + 5 monet. CO TO?! 17.10.10, 00:50
      Podaj pytanie, pozycje rozkładu.
      • zainteresowany1977 Re: 5 mieczy + 5 monet. CO TO?! 17.10.10, 11:28
        Dziś doczytałem ,,Te karty mialam w rozkl. gdzie na koncu mialam dwie na przyszlosc znajomosci/zwiazku(?)."
        Zatem może być tak:
        5 mieczy - przykrości.
        5 monet - jazda na tym samym wózku, wspólne biedowanie i wspólne przezwyciężanie trudności.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka