2bieguny 18.09.10, 08:40 Czytam cały czas, praktycznie kazdy watek, nie mam odwagi interpretowac, nie wychodzi mi to dobrze, ale po Waszych sygnaturkach czytam Wasze Blogi Jestem pełna uznania, bardzo dobrze mi się to czyta i korzytam z tej lektury Dziękuje Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
krolowa.mieczy Re: Blogi :) 18.09.10, 10:44 taaaak?! a ja myślałam, że pisuję sobie sama dla się jak ten pustelnik i Zetem i Dobemką pokomentujemy trochę i koniec. Jak wpadniesz "do mnie" to czuj sie jak u siebie i pisz co chcesz albo domagaj się wyjaśnień jakbyco. Bardzo mi miło i dzieki Odpowiedz Link
krolowa.mieczy Re: Blogi :) 18.09.10, 12:12 Jeszcze jako info: dla tych którzy szukaja pracy stworzyłam rozkład wkleiłam go również w przyszpilonym wątku ROZKŁADY Odpowiedz Link
krolowa_pucharow Re: Blogi :) 22.09.10, 13:11 Bardzo ciekawy rozkład, na pewno go zastosuję. Odpowiedz Link
marrika91 Re: Blogi :) 07.05.13, 21:24 Dzień dobry! Jestem studentką II roku socjologii. Na zaliczenie jednego z przedmiotów muszę zrobić projekt badawczy. Jeśli Pani ma ochotę wziąć udział w badaniu dotyczącym społeczności blogerów to proszę o wypełnienie ankiety: moje-ankiety.pl/respond-44209.html Z góry dziękuję za pomoc Pozdrawiam Odpowiedz Link