22.09.10, 20:10
Odkryłam, że 10 kijów może oznaczać nie tylko ciężką pracę, ale również dużą ilość czegoś do zrobienia, np. kilka razy pokazało mi w pracy dużą ilość dokumentów do wydrukowania. Nie była to praca ciężka lecz bardzo duża ilość dokumentów do "obrobienia". Kiedyś rozumiałam tę kartę w kategoriach ciężkiej harówki ale teraz wiem, że nie zawsze oznacza ciężką pracę lecz dużą ilość obowiązków, którym jednak jesteśmy w stanie podołać. Odpowiednikiem tej karty wydaje się jakby być Królowa Monet, która również oznacza pracowity dzień, dużo obowiązków ale u mnie jak do tej pory była zawsze kartą sukcesu, podobnie jak 10 kiji.
A jakie Wy macie spostrzeżenia w związku z tą kartą?
Obserwuj wątek
    • zainteresowany1977 Re: 23.09.10, 11:27
      Karta ma stosunkowo czytelne przesłanie, człowiek niesie naręcze kijów, męczy się przy tym ale w niedalekiej perspektywie widać dom czyli relatywnie jest mu ciężko ale widzi cel a to oznacza, że w końcu go osiągnie, zrobi co zamierza jeśli nie odpuści. Karta może też oznaczać, że osoba zbyt wiele wzięła na swoje barki.
      • nielaik Re: 25.09.10, 12:30
        Duża siła witalna, umiejętność zebrania wszystkiego do kupy, wytrzymałość, zaciętość.
    • camaretto Re: 10 kijów 29.09.10, 03:24
      U mnie zawsze oznacza duża ilość obowiązków które z trudem się daje związać ze sobą albo wcale i na ogół wcale nie było to zabawne ... sad

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka