Dodaj do ulubionych

Rozkład Droga

25.09.10, 17:21
Rozkład dotyczy mnie i nowej koleżanki z , która sie zapoznałam na szkółce językowej obie mamy takie same zainteresowania ..strzelectwo i judo.
Umówiłyścmy się , ż ebędziemy chodzić razem na zajęcia strzlectwa (do innego klubu niż ostatni co chodziłam) obie chcemy załapiać się do pracy w policji.

Czy koleżanka pomoże mi załapać się do pracy w policji - sama lub przez kogoś ?

DROGA
CO BYŁO SŁONCE
Zaznajomiłyśmy sie i polubiłyśmy .
CO JEST 3MIECZE
Obecnie zaczeły się zmiany bo ja zaczełam sie kierowac na rozwijanie w strzelectwie zapisałam się do nowego klubu i zaczynają sie zmiany dla mnie .

MÓJ NASTĘPNY KROK KROLOWA MIECZY
Nauka w strzlecectwi przygotowywanie się do tego zawodu próbowanie swoich sił.
CO MI TEN KROK DA PAŻ MIECZY
Szybkie zmiany oraz rozmowe z koleżanka czy mogła bym na nią liczyć .
WYNIK 6KIJÓW
Karta zwycięstwa a więc droga przede mna nie będzie łatwa bo wiele mieczy mnie czeka ale wreszcie gdzies to swoje zwycięstwo będę świętowac .

Na wynik dokładam 3karty aby uzyskac dokładniejszy obraz wyniku
RYCERZ MIECZY, 2KIJE, KROLOWA MONET.
A wiec moge liczyć na koleżankę i na jej działanie krolowa monet to zadowolenie materialne.

Pozdrawiam magicznie
Lukrusiakiss

Obserwuj wątek
    • misboaa Re: Rozkład Droga 25.09.10, 23:14
      > CO JEST 3MIECZE
      > Obecnie zaczeły się zmiany bo ja zaczełam sie kierowac na rozwijanie w strzelec
      > twie zapisałam się do nowego klubu i zaczynają sie zmiany dla mnie .
      i chyba martwisz się czy to wszystko się powiedzie... być obawiasz się, że coś pójdzie nie tak i rozczarujesz się.
      >
      > MÓJ NASTĘPNY KROK KROLOWA MIECZY
      > Nauka w strzlecectwi przygotowywanie się do tego zawodu próbowanie swoich sił.
      bedziesz próbowała wreszcie załatwić tą sprawę i zakończyć definitynie niesatysfakcjonujący cię okres. Dostać tą pracę.
      > CO MI TEN KROK DA PAŻ MIECZY
      > Szybkie zmiany oraz rozmowe z koleżanka czy mogła bym na nią liczyć.
      liczysz, że zacznie się coś wreszczie klarować, że wśród tylu pomysłów i starań jakie do tej pory czyniłaś to będzie pomocny krok który rozwiąże sprawę
      > WYNIK 6KIJÓW
      > Karta zwycięstwa a więc droga przede mna nie będzie łatwa bo wiele mieczy mnie
      > czeka ale wreszcie gdzies to swoje zwycięstwo będę świętowac .
      >
      > Na wynik dokładam 3karty aby uzyskac dokładniejszy obraz wyniku
      > RYCERZ MIECZY, 2KIJE, KROLOWA MONET.
      odnoszę wrażenie, że te karty pokazują połowę drogi dopiero, to, że uda ci się porozmawiać na ten temat z koleżanką a ona podejdzie do tego serdecznie. Nie mam pewności czy te karty pokazują ostateczny wynik. Raczej jest to ostra próba zawalczenia o swoją szanse

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka