misboaa 15.10.10, 15:21 1. Czego nie mogła zrobić rano? 3 Puchary (Gwiazda) 2. Co było tego przyczyną 4 Miecze (Papież) Przy okazji dowiemy się czym jeszcze jest Papież Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
coill Re: jeszcze moja zagadka :) 15.10.10, 15:31 trudne! Nie mogas sie umyc moze? albo siusiu zrobic?? BO odp "nie mogoas wstac z lozka" wydaje mi sie zbyt banalna, choc gwizde mowi o swicie i powstaniu hehe Wiec cos z woda, umyc sie napic po obuzeniu.. o! Abo odslonic zaluzje aby swiatlo do pokoju wpuscic;D misboaa napisała: > 1. Czego nie mogła zrobić rano? > 3 Puchary (Gwiazda) > 2. Co było tego przyczyną > 4 Miecze (Papież) cos unieruchomione..woda nie leci? hehe Odpowiedz Link
krolowa.mieczy Re: jeszcze moja zagadka :) 15.10.10, 15:34 mi też się kojarzy z płynem... napić się kawy np bo twój facet , ew, współspacz (albo lokator) zabrał coś ze sobą albo schował bo mądrzył się że nie umiesz używać. pojechałam po bandzie Odpowiedz Link
coill Re: jeszcze moja zagadka :) 15.10.10, 15:38 "WSPÓŁSPACZ" haaha jakie fajne slowo! Odpowiedz Link
misboaa brawo coill :) 15.10.10, 16:20 > 1. Czego nie mogła zrobić rano? > 3 Puchary (Gwiazda) nie mogłam wyjść do społeczeństwa, na świat bo nie było wody a ja zaczęłam zabiegi na włosy robić i nie mogła się umyć Papież zakręcił wodę. Odpowiedz Link
camaretto Re: jeszcze moja zagadka :) 16.10.10, 06:15 A mi zaraz się skojarzyło z myciem zębów Odpowiedz Link
misboaa Re: jeszcze moja zagadka :) 16.10.10, 11:51 ciekawe mi się zęby pokazały jako 9 puch a tutaj po czym ci się skojarzyły? Odpowiedz Link
camaretto Re: jeszcze moja zagadka :) 20.10.10, 08:23 Nie zębów tylko z porannym myciem... w ogóle myciem. Niestety na głowę nie wpadłam, Lady Starlight Odpowiedz Link
misboaa Re: jeszcze moja zagadka :) 20.10.10, 11:04 Szkoda, że ogólne mycie bo się napaliłam na zęby Odpowiedz Link