Dodaj do ulubionych

Czy spotka go coz zlego w najblizszym czasie?

18.10.10, 23:35
jakies zmartwienie go czeka..niepowodzenia albo przykrosci? tak do 3mc.

9 mieczy(glupiec) + Pustelnik + As mieczy(7 pucharow)

tak.Bedzie miec powód do lęków obaw, niespania po nocach przez wlasne mysli. Mysle ze pustenik i 9 mieczy moga byc awet symptomami jakiejs depresji,niemoc rozwiazania probemu. Gluiec dociagiety na 9, wiec moze powodem trwogi bedzie wlasna bezmyslnosc,koejna zla decyzja,albo moze i dziecko. As mieczy mowi o potrzebie dojscia do rozumu i racjonalnego myslenia, by odnalesc prawde jakiej szuka pustelnik zamkiety dodatkowo dziewiątką. Z tym widac równiez problem bo As musi rozwiac 7mke pucharow.
Ten ktos ma chyba probloem z psychika...
Obserwuj wątek
    • zainteresowany1977 Re: 19.10.10, 09:48
      Gdybym ja tu coś takiego napisał to zostałbym umiejętnie i z poparciem klasycznie zadźgany smile
      • misboaa Re: 19.10.10, 11:28
        zainteresowany1977 napisał:

> Gdybym ja tu coś takiego napisał to zostałbym umiejętnie i z poparciem klasyczn
        > ie zadźgany smile
        >

Daj spokój rodzynku smile
        dobrze, że jestes taki jaki jesteś bo inaczej napisalibyśmy tutaj Dzieło Lenina/ jedyne słuszne, pięknie oprawione big_grin

nie zawsze się z tobą zgadzam, ale pięknie wypuszczasz wiatr przy którym człowiek się zastanawia: wystawić twarz do miłego smagania czy biec zamykać okiennice....
        • ivana Re: 19.10.10, 11:41
          Piękne porownanie z tym wiatrem misboa. Co Ty na to abysmy nazywały Pana Zet ZEFIRKIEM? wink
        • zainteresowany1977 Re: 19.10.10, 12:49
          Łojej, mamy tu nie jeden talent literacki smile
    • misboaa Re: Czy spotka go coz zlego w najblizszym czasie? 19.10.10, 11:19
      Jest, czy będzie całkowicie osamotniony w sensie fizycznym i myślowym. To osoba która intensywnie zastanawia się jak rozwiązać problem, szuka wyjścia najlepszego z możliwych. Nie pyta innych co ma zrobić, nie prosi o radę. Zadaje się sam na siebie. Osamotnienie potęguje czy wyolbrzymia ten stan. Szuka odpowiedzi na pytanie co jest dla niego lepsze czy wartościowsze. Ja bym tutaj nie dopatrywała się dziecka bo w pytanie nie jest zadane o powód, na to można wyciągnąć osobne karty. Co najwyżej może dostrzegać własną lekkomyślność.
      • coill Re: Czy spotka go coz zlego w najblizszym czasie? 19.10.10, 12:39
        dzieki. Szczescie w nieszczesciu, nie ma tu jakiegos kataklizmu(wypadki itp;/) w 5tyh kartch.
        Co do GLupca karta pasuje mi do osoby kt pytam, wiec tez wydaje mi sie ze bezmyslnosc i "glupota" jak zawsze;
    • zainteresowany1977 Re: Czy spotka go coz zlego w najblizszym czasie? 19.10.10, 12:53
      Temu komuś trafiły się naprawdę brzydkie karty, samotność, splątanie, ocieranie się o obłęd, stany depresyjne.
      • coill Re: Czy spotka go coz zlego w najblizszym czasie? 19.10.10, 13:03
        ja serio(nie ironizowalam) widze cos z psychiką-nielekkiego.
        a wiesz ta osoba ma w sumie z glową i w pokrewienstwie bliskim zdazyly sie depresje, schizofrenie i samobójstwa.. a wiec z nim tez chyba bedzie cos nie tak..
        • zainteresowany1977 Re: Czy spotka go coz zlego w najblizszym czasie? 19.10.10, 13:38
          To bardzo przykre, takim to współczuć.
          • lilka107 Re: Czy spotka go coz zlego w najblizszym czasie? 19.10.10, 20:54
            bedzie sie zmagał z własnymi myslami, analizował, zadreczał, bedzie sie z tym czul osamotniony, do tego mogą dochodzić jakies schizy, irracjonalne mysli (miecze + 7 pucharów)
            • coill Re: Czy spotka go coz zlego w najblizszym czasie? 19.10.10, 20:59
              lilka107 napisała:

do tego mogą dochodzić jakies schizy, irracjonalne mysli (miec
              > ze + 7 pucharów)

noooo. wrecz jak jakies urojenia albo koszmary? zagmatwane w psychoze karty ze nie wiem,niespodziewalam sie az takich

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka