Dodaj do ulubionych

Nudna czwórka

11.11.10, 11:40
Zapadly mi w pamiec slowa niwy1 , ktora napisala

4-ki są nudne i nie zaskakują.

A dzisiaj jako karte dnia mam kolejna 4, tym razem 4 monet. No ta faktycznie jest nudna, chyba najnudniejsza ze wszystkich. wink
4 monety
moc 2 buławy
Tak sobie mysle ze dzisiaj kogos bardzo bedzie ciagnelo do kontaktu ze mna, do jakiegos wyjasnienia, czy zwyklej zaczepki(moc + 2 buławy), jednak ja nie odpowiem, bede uwazala ze tak będzie najlepiej dla calej sytuacji (4 monety)
Hmmm to jedna z wersjiwink A jakie sa Wasze wersje? Wrzucajcie prosze kazdy szczegoilik , ktory Wam sie ukazal w 4 monet

Zycze Wam spelnienia marzen z okazji dziesiejszego Świętawink
Obserwuj wątek
    • krolowa.mieczy Re: Nudna czwórka 11.11.10, 11:49
      Nigdzie nie wyjdziesz z domu tylko będziesz siedzieć i rozmyślać.

A tak w ogóle to co sądzisz o omawianiu kart dnia pod koniec dnia albo następnego? Nie zawsze pokazują spektakularne wydarzenia i dramatyczne zwroty akcji nawet jak się wylosuje WA; pozostaje margines na strzały poza tarczę.
      • ivana Re: Nudna czwórka 11.11.10, 12:19
        Losowanie kart dnia wieczorem jest bardzo dobre dla cierpliwychwink Ja z cierpliwoscia mam na bakierwink Pracuje nad tą wada ale duzo wysilku mnie to kosztuje bo jestem ognistym barankiem
        • krolowa.mieczy Re: Nudna czwórka 11.11.10, 13:01
          Nie zrozumiałaś sensu mojej wypowiedzi: nie losowanie wieczorem a omawianie.
          A to dwie różne sprawy.
        • mrgodot Re: Nudna czwórka 11.11.10, 14:04
          ivana napisała:

> Losowanie kart dnia wieczorem jest bardzo dobre dla cierpliwychwink Ja z cierpli
          > woscia mam na bakierwink Pracuje nad tą wada ale duzo wysilku mnie to kosztuje b
          > o jestem ognistym barankiem
          No i wychodzi opozycja Baran-Waga smile, Mars-Wenus
          • ivana Re: Nudna czwórka 11.11.10, 14:08
            Godotko jak bedziesz mi tu rzucac chinszczyzna astrologiczna bez wyjasnien to przyjade do Wawy i Cie wlasnorecznie uduszewink I kto wtedy bedzie prowadzil Twoj blog?wink
            A Ty jestes strzelcem?wink
      • misboaa Re: Nudna czwórka 11.11.10, 12:32
        Ja w ogóle nie losuję kart dnia bo z przypalonego kotleta można zrobić pożar w świniarni tongue_out
        Myślę, że może to mieć sens od czasu do czasu kiedy człowiek się spodziewa czegoś szczególnego, ale codziennie to za dużo babraniny, robienia zbędnych nadziei, a z igły wychodzą widły.
        • krolowa.mieczy Re: Nudna czwórka 11.11.10, 13:00
          Ja już też nie losuję. Od kiedy nie pracuję w pewnej fabryce. Wtedy bałam sie swojego cienia a teraz mam już gdzieś smile
        • niwa1 Re: Nudna czwórka 11.11.10, 13:04
          Zgadza się misboaa można natworzyć opowieści a okaże się że cały dzień prześpimy
          Nie ma jak konkretne pytanie a nie lanie wody i domysły
          Ivano jam też Baranica
          • ivana Szok 11.11.10, 13:25
            Moje drogie dziewczyny,
            szanuje Wasze poglady i zdanie. Rozumiem ze dla Was losowanie kart dnia jest juz zbedne bo doskonale czujecie kazda karte w swojej talii. W mojej talii sa takie ktore czuje juz bardzo dobrze oraz takie, ktore kryja jeszcze w sobie mnostwo zagadek. Owszem znam ich ogolna symbolike ale ja w przeciwienstwie do niektorych wlasnie chce znac te szczegoliki, te niuanse bo one wszystkie sa dla mnie bardzo istotne w odpowiedziach na problemy.
            Faktycznie krolowo chyba nie do konca Cie wczesniej zrozumialam ale teraz wyjasnilam o co mi chodzi.
            A teraz szok dziewczyny. Posluchajcie
            Sprawdzilo sie wszystko co wczesniej przypuszczalam. Dostalam wiadomosc od znajomego z propozycja spotkania. Facet zdaje sie nie chce zrozumiec mego stanowiska w pewnej sprawie i co jakis czas sie przypominawinkNie robi tego czesto, raczej odwrotnie.
            Wyobrazacie sobie jak wytrzeszczylam oczy jak przeczytalam ten sms?wink Doznalam szoku ze tak trafnie przewidzialam tą sytuacje. Nawet nie wiecie jak sie ciesze. To dla mnie krok ze ide we wlasciwym kierunku, ze moj Aniolek nie proznujewink Nie odpowiedzialam mu mimo ze mnie korci. 4 monet i cala reszta sie sprawdzila co do jotywink
            • zainteresowany1977 Re: Szok 11.11.10, 14:21
              Co Ty gadasz, widać, że się rozwijasz smile
              Ja nie losowałem i nie będę losował kart dnia, przekonała mnie pewna teoria przeczytana gdzieś w necie, mianowicie chodzi o to, że karty dnia absolutnie nie muszą się sprawdzać i że znacznie więcej korzyści przynosi podsumowanie dnia pod wieczór i zupełne świadome wyjęcie z talii tych kart które miały najwięcej wspólnego z tym co się działo podczas dnia, i to ma dla mnie sens, nie żadna tam magia i wiara w to, że wyjęta rano karta będzie precyzyjną informacją o tym czego doświadczę danego dnia. Co o tym myślicie?, dla mnie to bingo.
            • niwa1 Re: Szok 11.11.10, 14:21
              To nie tak jak napisałaś. Ja Mam inną metodę doskonalenia się i niekoniecznie karty dnia każdemu służą. Mnie by nawet ograniczały w pewien sposób bo po zinterpretowaniu rano szukałabym tych odniesień w ciągu dnia, to tak jakby coś zaprogramowało mój dzień zanim się zacznie . To tak jak ty teraz się cieszysz że Ci się udało przewidzieć/gratuluje!/ ale własnie twoja podświadomość jakby czekała na te wydarzenia.
              Często wyciągam 1 kartę ale na konkretne pytanie/małej wagi/ i to rozgryzam, to jedna z metod dla mnie ,może troche zbliżona do k.dnia ale diametralnie różna.
              • ivana Re: Szok 11.11.10, 15:16
                Mnie by nawet ograniczały w pewien sposób bo po zinter
                > pretowaniu rano szukałabym tych odniesień w ciągu dnia,

Niwo masz racje ale poki co ta metoda mi odpowiada bo wiele razy sie sprawdzila. Kazdy ma swoj sposob na nauke i jesli do nas przemawia to jest ok. Jesli do Zefirka trafia to co gdzies przeczytal to niech sie tego trzyma, jesli Niwa1 ma swoj sposob to tez jest ok. Kazdy ma swoja sciezke rozwoju by w rezultacie mozna bylo sie spotkac w tym samym miejscuwink Nasze Anioly nas prowadza roznymi sciezkami, niektorych na skroty a niektorym każą błądzic po labiryncie aby nabrać pokorywink Suma sumarum i tak spotkamy sie w jednym miejscuwink
                • niwa1 Re: Szok 11.11.10, 15:29
                  No przecież o to mi właśnie chodziło, to Ty przecież się oburzyłaś że nie ciągniemy, no ale szafa gra i jest oksmile
                  • ivana Re: Szok 11.11.10, 16:47
                    Niwo1 ja sie na nic nie oburzylamwink Musialas mnie zle zrozumiecwink
                    • niwa1 Re: Szok 11.11.10, 17:02
                      No może się nie oburzyłaś ale uznałaś że jak nie losujemy to znaczy że już wszystko wiemy a przecież nie o to chodzi tylko o stosowane metody- każdy ma inne ale już to zostało wyjaśnione :}
                • zainteresowany1977 Re: Szok 11.11.10, 15:33
                  Przez skromność nie napisałem, że sam wpadłem na to co napisałem ale nie ja jeden i dlatego cieszy mnie, że obrałem moim zdaniem właściwy kurs smile
                  • blue_kwiatuszek Re: Szok 13.11.10, 01:27
                    4Monet - to bezpieczne miejsce takie trochę''chronienie w złotej klatce'' w , której jesteśmy bezpeiczni ale nasza wolnosc jest dostepna do jakiegos tam stopnia.

Człowiek :zamkniety , nie ufny , nie rozpowiada wszystkim o swoich sprawach trzyma .

Praca : Już oklepana praca w , której mozemy być pewni , ze nie wyrzucą nas .Dobre zarobki , które nam starczają na potrzeby .

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka