Dodaj do ulubionych

O co Mu chodzi?

17.11.10, 15:58
Zawsze musi być coś nie tak..Już się cieszyłam ze zaczyna się znowu między nami ukladac a tu znowu kolejne COŚ...Dzisiaj moj ukochany do mnie dzwoni i mówi ze caały czas Go obmawiam jak to nieprawda!Dawniej jak mnie zostawil w ciązy fakt faktem byłam zla i wsciekla,osamotniona to rozmawialismy miedzy przyjaciolmi o tym co czuję..zal ,smutek ,gorycz jak On mogl sie tak zachowac itd..ze jest nieodpowiedzialnym czlowiekiem pozbawionym uczuc i serca.A teraz odkąd jesteśmy razem to co jest między nami to jest między nami,a On mi tu teraz wyskakuje z jakimis oszczerstwami i nie chce mi dac dojsc do slowa..Co chwilę tylko ze nie bedzie ze mna rozmawiac i kropka.
O co Mu chodzi?Przeciez nie zrobilam nic zlegocryingO co chodzi?
chcę z nim pogadać a On na to ze nie ma ochoty i w ogole nie bedzie ze mną rozmawiaćcrying
Nie wiem co się stało?
Jestem zrozpaczona.Czy porozmawiamy jak cywilizowani ludzie?Nie chce mi sie juz nic.Znowu stracilam sens zycia.Jest jeszcze dziecko fakt ale nie mam juz sil.Czuję dzisiaj taka wscieklosc ze brakuje slow..
Obserwuj wątek
    • lukrusia Re: O co Mu chodzi? 17.11.10, 16:51
      To ja tak bez kart powiem , jeśli zostawił Cię samą gdy byłąs w ciązy to nie zasługuje na Ciebie !!.
      Nie patrz na niego tylko spróbuj ułożyć sobie życioe z kimś innym kto Cie poszanuje i będzie przy Tobie w razie potrzeby .
    • czu-jka Re: O co Mu chodzi? 17.11.10, 17:33
      Moim zdaniem nie zrobiłaś nic złego. Postąpił nie fair zostawiając Cię, teraz nie powinien wcale wracać do tego tematu, a już napewno nie mieć do Ciebie pretensji.
      Spróbuj się uspokoić. Nic na siłęsmile. Pozdrawiam.
    • ma_ewa01 Re: O co Mu chodzi? 17.11.10, 19:23
      A może w jego otoczeniu jest ktoś, komu zależy na tym, żeby Was poróżnić i uknuł taką intrygę, ktoś, kto cieszy sie jego zaufaniem. Może dałoby się jakoś dowiedzieć o co mu chodzi. Bo wygląda mi na to, ze ktos celowo go wprowadził w błąd i w taki sposób nastawił do Ciebie.
      Msmile
    • asia.33 Re: O co Mu chodzi? 17.11.10, 21:43
      .jejku a juz sie zczynalam cieszyc..y.b. wiesz co..wez jeszcze taki scenariusz pod uwage...nie jest on mily ale mozliwy w malym procencie. Marcin mozliwe ze zblizyl sie do Was by rozmiekczyc Twoje serce, to ze cos miedzy Wami zaszlo wskazuje ze zdecydowalas sie na to poniewaz cos do niego czujesz i on nie jest taki glupi..wiem ze to nie brzmi fajnie a wrecz bardzo nieciekawie ale wez to pod uwage ..faceci tacy sa niestety i sa zdolni do takich czynow..my kobiety angazujemy sie emocjonalnie i kochamy sad . zakochana kobieta nie wystapi przeciwko niemu, nie zrobi pewnych rzeczy.
      Czy to mozliwe by grał na własne potrzeby??? Czy moze byc az taki? Znasz go najlepiej wiec ocen taka ewentualnosc...obym sie w zupelnosci myliła sad
      • czu-jka Re: O co Mu chodzi? 17.11.10, 22:20
        Jakby kierował się takimi pobudkami byłby skończonym draniem. Bliższa wydaje mi się wcześniejsza teoria, że ktoś nieżyczliwy próbuje odciągnąć go od niej.
        Najlepsza jest spokojna, rzeczowa rozmowasmile Trzymam kciuki.
    • misboaa Re: O co Mu chodzi? 17.11.10, 22:37
      Widzę zagubioną istotkę i jest mi przykro, że tak to się wszystko kręci. Widać, że potrzebujesz ciepła, zrozumienia i oparcia. Potrzebujesz też zdrowego realizmu, szerokiego otwarcia oczu i dłuższej chwili zastanowienia bo inaczej tak się gmatwa i stajesz się łatwym kąskiem dla kogoś kto da ci dobre słowo. Tylko słowo i nic poza tym.
      Odkąd widzę jesteś w trudnej sytuacji emocjonalnej, czujesz się samotna, ale chęć zmienienia tego, jak najszybciej, bez obiektywnej oceny sytuacji, wprawadza ciebie w jeszcze większe tarapty uczuciowe. Spotykasz osoby które obiecują tobie różne rzeczy nic nie dając w zamian.
      Zbyt łatwo wierzysz w piękne słówka i zaczynasz działać zanim cokolwiek potwierdzi, że nie są to tylko puste frazesy.
      Nie wiem czy ktoś mu coś nagadał czy nie, ale gdyby zależało mu na tobie to przynajmniej powiedział by o co chodzi, nawet jeśli nie chciał by słuchać twoich tłumaczeń. Facet znowu zrywa kontak bo ktoś mu coś nagadał??? To gówniarskie wytłumaczenie.
      Zamiast zastanawiać się o co chodzi dowiedz się lepiej kiedy wraca z Polski tamata dziewczyna z jego drugim dzieckiem. Zastanów się dlaczego był w stanie zostawić ciebie w ciąży, nie interesować się czy mała ma pieluchy, a nawet nie przyjść zobaczyć dziecka? Dlaczego w tym samym czasie miał inne dziecko i mieszkał z nim, a teraz kiedy wyjechali rozpalił się miłością do was. Wielkie plany powrotu do siebie, do Polski, namiętne chwile w czasie tak krótkim, że nie zdążył dać ani centa dziecku na witaminy.
      Należy ci się miłość i szacunek jednocześnie. Należy ci się facet i dobre oparcie. O tym pamiętaj. Po tym poznasz właściwego mężczyznę big_grin
      Trzymam za ciebie kciuki i pozdrawiam serdecznie big_grin
    • niwa1 Re: O co Mu chodzi? 17.11.10, 23:11
      Czytałam Twojego pierwszego posta, jestem tu na forum od niedawna, i wywnioskowałam ze wcześniej tu zaglądałaś i dziewczyny znały Twoją sytuację.
      Droga your-beauty
      Żadna opinia nie będzie dla Ciebie "wyrocznią" - wyznacznikiem do tego co masz zrobić, bo to Ty podejmiesz decyzje a widzę ze za wszelką cenę mimo,że rozum mówi Vi coś innego to chcesz z nim być.
      Będę kubłem zimnej wody w czasie snu!
      To mój odbiór jego energii, mam wrażenie że się po prostu zahaczył u Ciebie aby jakiś okres pobyć, najperw zdobył Twoje zaufanie, teraz ma o coś pretensje aby wskórać na czasie i o coś Cię obwinić a wszystko po to- ABY ODWRÓCIĆ UWAGĘ OD SWOJEJ OSOBY
      Abyś nie myślała o sytuacji,przyszłośći, tylko o tym czego on od Ciebie chce?
      Ja bym mu nie ufała, to już nie chodzi o moje odczucie, odbiór energii, ale tak psychologicznie jeśli najpierw zostawił Ciebie w ciąży, teraz ma dziecko z inną i niby jest skłonny być z Tobą /więc znów zostawić kolejne dziecko-to gdzie w nim uczucia wyższe???
      Z kwiatka na kwiatek, gdzie wygodniej w danej chwili.
      Tak your-beauty to czuje, uważam że NA TERAZ nie ma przyszłości dla Was a po latach ,
      kto wie?
      Ale to do przemyślenia your-beauty, wszystko jest zagadką!
      Pozdrawiam
      ii
      • your-beauty Re: O co Mu chodzi? 17.11.10, 23:51
        Macie rację!Jestem chyba naiwna i łatwowierna.Potrzebny Mi kubeł zimnej wody i strzał patelnią w głowę,żeby się w końcu obudzić.
        Oczywiście ze Mną nie rozmawiał otwarcie ale zdawkowo przez telefon,że Ktoś Mu coś nagadał,że rzekomo ja coś o Nim plotkuję.Że jestem wstrętną plotkarą czyt.to tak łagodnie...Ahaa..Że wszyscy się z Nas śmieją na naszym osiedlu..Boże!!!MASAKRA.Wydaje Mi się ze On teraz się czegoś obawia,że jak wroci ta druga z Polski to dowie sie nagle o Nas,skwitkował że Ma Mnie dość i mam się od niego odczepić!!Aaaaaaa....No i oczywiscie nie siać plotek jak wroci ta druga czyt.żeby Jej nic nie mówić.CHOREEEEEEEEEEE.....Z Kim ja mam do czynienia?Dalej się nic nie nauczyłam.Czy ja naprawdę tak Go kocham?Byłam w stanie jeszcze z godzinę temu napic się z Nim drinka na zgodę o czym go poinformowałam ze względu na nasze dziecko,wyjasnic sobie wszystko i nawet załatwic Mu pracę u Nas w firmie ale oczywiscie zbył to milczeniem..Ja już mam tego dość!Faktycznie muszę o Nim zapomnieć ,najlepieć olewać i to TOTALNIE!!!!Bo ten człowiek sprawi że zwariuję przez niego a nie jest tego wart.
        • your-beauty Re: O co Mu chodzi? 17.11.10, 23:58
          Może ktoras z Was zrobić Tajną Kieszeń na Niego jak przedstawia się ta cała sytuacja w kartach?
          • asia.33 Re: O co Mu chodzi? 18.11.10, 00:08
            MOGE ZROBIC JESZCZE DZISIAJ TZN ZA OK GODZINE JESZCZE NIE IDE SPAC ..ALE MUSZE POZWOLIC COS CÓRCE WYDRUKOWAC I POTRZEBUJE NECIK I KOMPA ...sorry za duze lit nie zauwazylam a juz musze zmykac z kompa..jesli wiec dasz rade tyle poczekac to ja sie tu deklaruje.
    • asia.33 TAJNA KIESZEŃ 18.11.10, 02:12
      Poniewaz czekalam na wiad od Ciebie c robic zy stawiac karty czy nie ...postanowilam ze wkleje tylko same karty... a jutro (w czwartek) jk wroce do odmku po rpacy to postarm sie cos napisac...bardzo prosze dziewczyny/chłopcy mozecie zaczac interpretacje be ze mnie ..ja jak dotre do odkmu wpisze bo juz cos mi po głowie chodzi.
      oto karty :
      1) Cel w stosunkach u partnera= ryc monet
      2,3,4,5) Co partner o Tobie myśli, co do Ciebie czuje (jego wewnętrzne odczucia)= pustelnik,3monet,10monet,smierc
      6,7,8) Jak on zachowuje się wobec Ciebie = koło fortuny, sad, ryc puch
      9,10,11) Co zamierza zrobić w najbliższym czasie = 3mieczy, 5kiji, diabeł
      12) Co partner ukrywa = gwiazda
      13) Co powoduje, że musi coś ukrywać = swiat
      • lukrusia Re: TAJNA KIESZEŃ 18.11.10, 09:28
        asia.33 napisała:

> Poniewaz czekalam na wiad od Ciebie c robic zy stawiac karty czy nie ...postano
        > wilam ze wkleje tylko same karty... a jutro (w czwartek) jk wroce do odmku po r
        > pacy to postarm sie cos napisac...bardzo prosze dziewczyny/chłopcy mozecie zacz
        > ac interpretacje be ze mnie ..ja jak dotre do odkmu wpisze bo juz cos mi po gło
        > wie chodzi.
        > oto karty :

> 1) Cel w stosunkach u partnera= ryc monet
        > 2,3,4,5) Co partner o Tobie myśli, co do Ciebie czuje (jego wewnętrzne o
        > dczucia)= pustelnik,3monet,10monet,smierc
        On szuka wyjścia z tego związku .Mm wrażenie , zę kogoś już ma 3monet(i te dwie karty na dole gwiazda i świat).Śmierć -zakończenie etapu.
        > 6,7,8) Jak on zachowuje się wobec Ciebie = koło fortuny, sad, ryc puc
        > h

Różnie jak mu humor przypisze , a potem przeprasza i dalej nawiązuje zwnajomosć przez obiecanki cacanki , ktore mu dobrze wychodzą.Gorzej z ich spełnienien.

> 9,10,11) Co zamierza zrobić w najbliższym czasie = 3mieczy, 5kiji,
        diabeł

Zachowa sie brzydko wobec ciebie .Widać , ze będzie coś kręcił ale wszystko zmierza do śmierci z tym , z eon tego tak odrazu nie ząłatwi tylko powoli
        > 12) Co partner ukrywa = gwiazda
        Gwiazda no nową miłość .

> 13) Co powoduje, że musi coś ukrywać = swiat

Albo ten z kim sie związał jest z zagranicy albo z innego miasta.I nie wie o nm tego co ty .

• your-beauty Re: TAJNA KIESZEŃ 19.11.10, 16:52
          Człowiek zagadka hehe;D
          A na powaznie to faktycznie tak jest ze zachowuje sie tak jaki ma humor.Raz jestem najgorsza na naswiecie,a raz ta jedyna i ukochana najlepsza pod sloncem,matka jego dziecka.Cięzko wyczuć tutaj jego relacje ale czasem mysle ze mam do czynienia z czlowiekiem ktory ma psychoze dwubiegunową hehewinkRaz tak a raz siak.Mam nadzieje ze jakos w koncu sie ulozy.Poki co znowu zgoda miedzy nami.Gadalismy dzisiaj i wyjasnilismy wiele spraw.Ma placic na mala jak tylko znajdzie robotę,chce tez odwiedzac dziecko i zebysmy zostali"przyjaciolmi"ale przyjaciolmi na pewno nie bedziemy,jak byly facet z ktorym sie ma dziecko ma nagle po tym wszystkim zostac twoim najlepszym przyjacielem,juz szybciej "kochankiem"ale przyjacielem?hm..Dzięki za Twoją interpretacje kart.Wysle Ci jakies podziękowanie na meilawinkPozdrawiam cieplutkowink
      • ma_ewa01 Re: TAJNA KIESZEŃ 18.11.10, 10:02
        Kasa i wygodne ustawienie się

2,3,4,5) Co partner o Tobie myśli, co do Ciebie czuje (jego wewnętrzne odczucia)= Pustelnik,3monet,10monet,smierc
        Nie identyfikuje sie z Tobą, ani z Twoimi potrzebami, pozostawia Cie samą sobie- w/g niego dasz sobie radę, docenia twoją umiejętnośc zarabiania kasy, wie, że praca jest dla Ciebie ważna i na tym się głównie skupiasz, bo daje Ci kaskę i możliwośc przeżycia. I na tym sie to myślenie o tobie kończy. Śmierć w związkach widzę przeważnie jako faktycznie koniec, a już z pewnością nie ma powrotu z jego strony do przeszłości - więc do tego, co kiedyś Was łączyło, co do ciebie czuł, co kiedyś myślał, jak Cię traktował itp. Więc tu widzę wskazówkę i podpowiedź kart, żeby przestać się łudzić, powrotu do dawnej relacji nie bedzie.
        No właśnie bawi sie Tobą i Twoimi uczuciami. Niby wraca, próbuje odbudować rodziną, a potem znów wycofuje sie z odpowiedzialności, pozostając na etapie ryc pucharów, który rzuci parę miłych słówek i ma Cie na chwilę w garści. Ryc pucharów niewiele działa, on tylko gadać o miłości potrafi, albo korzystać z cudzych uczuć. Ciągle będzie wracał jak bumerang i mieszał Ci w głowie. Jak mu czapka stanie...W kontekście całego rozkładu, wszystkie te karty widzę w negatywie
        No to już chyba komentarza nie wymaga...
        Jeśli nie opracujesz jakiejś ochronnej strategii i będziesz przyjmowała go z otwartym sercem, łudząc się co do jego osoby, to wykorzysta twoją łatwowierność, porzuci Cię i kurcze, ja tu jakieś rękoczyny widzę. Beauty, bądź ostrożna , ten człowiek jest zdolny do wszystkiego...

Już sobie upatrzył nowy obiekt, kto inny zaprząta jego uwagę. Inna gwiazda dla niego świeci

Żyje w innym świecie, obawia się informacji, które mogą ten jego świat zakłócić. może chodzi tu o jego tę drugą kobietę , ż którą ma dziecko- boi się, ze do niej dotrą informacje o waszym come backu.

Oj Beauty, trudna sprawa. Nie jest to osoba, z którą czeka Cię coś dobrego. Spróbuj w jakiś sposób wyrwać sie z jego macek. Naprawdę zasługujesz na miłość, spokój i szacunek, ale jeśli nie zdołasz w to uwierzyć , to lipa będzie .
        Pozdrawiam Cię serdecznie, niech Moc będzie z Tobą, Dasz radę, Beauty, tylko spróbuj...
        Msmile
        • your-beauty Re: TAJNA KIESZEŃ 19.11.10, 17:00
          i

> 1) Cel w stosunkach u partnera= ryc monet
          > Kasa i wygodne ustawienie się
          > DOKLADNIE

> 2,3,4,5) Co partner o Tobie myśli, co do Ciebie czuje (jego wewnętrzne odczucia
          > )= Pustelnik,3monet,10monet,smierc
          > Nie identyfikuje sie z Tobą, ani z Twoimi potrzebami, pozostawia Cie samą sobie
          > - w/g niego dasz sobie radę, docenia twoją umiejętnośc zarabiania kasy, wie, że
          > praca jest dla Ciebie ważna i na tym się głównie skupiasz, bo daje Ci kaskę i
          > możliwośc przeżycia. I na tym sie to myślenie o tobie kończy. Śmierć w związkac
          > h widzę przeważnie jako faktycznie koniec, a już z pewnością nie ma powrotu

I ja to wiem choc czasami ciągle ludzę sie..A moze jednak kiedys...Ciągle do niego cos czuję i jednak trudno zapomniec.Musze sie postarac bo czuje sie jak na hustawce jego humorow.Bo jest tak jak Mu humor pasuje.Raz dobrze a raz nie.I męczy mnie to.

> 6,7,8) Jak on zachowuje się wobec Ciebie = koło fortuny, sad, ryc puch
          Ciągle będzie wracał jak bumerang i mieszał Ci w głowie. Jak mu czapka st
          > anie...W kontekście całego rozkładu, wszystkie te karty widzę w negatywie
          Kołowrotek istny;/

> Hm.......
          > 12) Co partner ukrywa = gwiazda
          > Już sobie upatrzył nowy obiekt, kto inny zaprząta jego uwagę. Inna gwiazda dla
          > niego świeci
          > Kolejna zdobycz?Oh Dzizas...;p

> 13) Co powoduje, że musi coś ukrywać = swiat
          > Żyje w innym świecie, obawia się informacji, które mogą ten jego świat zakłócić
          > . może chodzi tu o jego tę drugą kobietę , ż którą ma dziecko- boi się, ze do n
          > iej dotrą informacje o waszym come backu.
          > Może tak być..

> Oj Beauty, trudna sprawa. Nie jest to osoba, z którą czeka Cię coś dobrego. Spr
          > óbuj w jakiś sposób wyrwać sie z jego macek. Naprawdę zasługujesz na miłość, sp
          > okój i szacunek, ale jeśli nie zdołasz w to uwierzyć , to lipa będzie .
          > Pozdrawiam Cię serdecznie, niech Moc będzie z Tobą, Dasz radę, Beauty, tylko sp
          > róbuj...
          > Msmile
          DziękujęwinkWyslę Ci podziękowanie na meila.Pozdrawiamwink
      • asia.33 Re: TAJNA KIESZEŃ 18.11.10, 18:23
        2,3,4,5) Co partner o Tobie myśli, co do Ciebie czuje (jego wewnętrzne odczucia)= pustelnik,3monet,10monet,smierc

W jego sytuacji to najwazniejsze dla niego utrzymac sie ajkos na powierxzchni, sprawy bytowe, zarabianie, wydawanie ten temat jest najwazniejszy. Chec uzyskania pomocy tez moze byc bo rycerz monet pomaga, lub wdac sie w Twoje łaski i zdobyc przychylnosc.
        Co mysli...wie ze jestes sama i szukasz kogos, wie ze radzisz sobie i realizujesz sie na plaszczyznie pracy , dajesz sobie rade..trudno odniesc mi sie do uczuc bo o ile karta 10monet mowi o ochronie i bezpeczenstwie to smierc o nieodwracalnej zmianie..nie do konca wiem jak te dwie karty na uczucia polaczyc...moze szukal schronienia w razie klopotow z praca - a jak mowisz on stracil prace - tylko Y.B. czy to potwierdzone wiesci bo moze celowo tak powiedzila Tobie ze tej pracy nie ma a to nie musi byc prawda..moze obawia sie ze jednak bedzie musial placic na dziecko. 10 monet to tez jakas ochrona wlasnie ale solidne zabezpieczenie na lta ..moze chodzi tu o alimenty na dziecko , ktore trzeba placic latami az do usamodzielnienia sie dziecka. Same monety wiec on naprawde glowe ma tym zaprzatnieta.
        wiesz jego zach to bedzie takie jak na karuzeli ..raz dobrze raz zle..bedzie goraco zeby za chwilke ochlodzic atmosfere, odnawianie kontaktow i obietnice ...oczywiscie co z tych obietnic wyjdzie to nie wiadomo.
        Co zamierza zrobic...tu nie zaciekawe karty...widac jakies zmartwienia (3mieczy) 5 kiji ( klotnie)..kotnie to moga byc miedzy Wami ale moze tez chciec sklocic Ciebie z innymi...diabel to manipulant i ktos kto lubi uzalezniac od siebie innych i sterowac nimi..wiesz on moze miec taka strategie by zblizac sie i oddalac tak bys stale mila nadzieje ze cos bedzie miedzy wami kiedys ( i to mi potwierdza gwiazda ). Uwazaj tez na niego gdyz diabel moze robic rozne niemile rzeczy...mozliwe ze zblizyl sie by cos uzyskac od Ciebie...moze chcial ocenic Twoja sytuacje, musisz byc niestety w tej chwili czujna ....diabel dziala tez tak ze zblizy sie by inni nie mieli szans to takie zwodzenie i chec uzaleznienia od swoej osoby , tak bys "jadla jemu z reki"
        Moze te zranienia i klotnie to jego plan dzilania by moc sie godzic i znowu klocic i tym samym wasze relacje ciagle pozostana na takim samym poziomie..czyli nie bedzie twoim wrogiem ale i w sumie nie bedzie twoim facetem...dzieki temu ma gwarancje ze pewnych rzeczy przeciwko niemu nie zrobisz bo wrogiem nie jestes ale tez nie bedzie zobowiazan bo jak je zazyczysz to on zgrabnie sie wymiksuje..to cwaniak sad
        Co ukrywa... patrzac na ryc monet ..pozniej na ryc puch i teraz na gwiazde to moze byc tak ze celowo podsyca twoja do niego milosc by trwala i by nie wygasla ...daje Tobie nadzieje swoimi obietnicami i tym co sie stalo miedzy wami.
        Ja mysle ze swiat ta karta mowi ze wrocilas do tego mista gdzie on byl i to powod jego zach...dla niego wygodniej bylo jak siedzilas w Polsce i bylas na odleglosc. Wiesz on w sumie ma taka sytuacje ze trudno tu mowic aby byl zdolny do milosci i trsoki o dziecko..ma tych dzieci troche i jakies tam klopoty za sobaa ..na pewno gdyby chcial diamertralnie zmienic zycie i tak tego nie zrobi bo ktoras kobieta i tak bedzie z dzieckiem przeciwko niemu i bedzie go ciagac po sadach w spe kasy itp..wiec co by nie zrobil to scenariusz ma ... czy bedzie z Toba czy z ta druga kobieta to ktoras z was bedzie mial przeciwko. Wie juz ze cos do niego czujesz..a moze chcial by nie udalo sie tobie zapomniec ..kobieta zakochana jest slabszym przeciwnikiem. Szczerze powiem ze nie widac tez tu jego rodziny tej drugiej jakos szczegolnie ..moze planowal ze bedzie mial was obie ..kurcze rycerz monet moze tak dzilac budowac sobie poczucie bezpieczenstwa. Napislam wszystko co mysle...czas pokaze o co jemu chodzi..wiesz co moim zdnaiem nie pomagaj jemu ani w znalezieniu pracy ani nic taikiego ..on tego nie doceni i dziecko tez z tego nic nie dostanie..on mysli o sobie by sie fajnie ustawic.
        • your-beauty Re: TAJNA KIESZEŃ 19.11.10, 16:41

>
          > W jego sytuacji to najwazniejsze dla niego utrzymac sie ajkos na powierxzchni,
          > sprawy bytowe, zarabianie, wydawanie ten temat jest najwazniejszy. Chec uzyskan
          > ia pomocy tez moze byc bo rycerz monet pomaga, lub wdac sie w Twoje łaski i zdo
          > byc przychylnosc.

Prawda to.To jest NUMBER 1!

> Co mysli...wie ze jestes sama i szukasz kogos, wie ze radzisz sobie i realizuje
          > sz sie na plaszczyznie pracy , dajesz sobie rade..trudno odniesc mi sie do uczu
          > c bo o ile karta 10monet mowi o ochronie i bezpeczenstwie to smierc o nieodwrac
          > alnej zmianie..nie do konca wiem jak te dwie karty na uczucia polaczyc...moze s
          > zukal schronienia w razie klopotow z praca - a jak mowisz on stracil prace - ty
          > lko Y.B. czy to potwierdzone wiesci bo moze celowo tak powiedzila Tobie ze tej
          > pracy nie ma a to nie musi byc prawda..moze obawia sie ze jednak bedzie musial
          > placic na dziecko. 10 monet to tez jakas ochrona wlasnie ale solidne zabezpiecz
          > enie na lta ..moze chodzi tu o alimenty na dziecko , ktore trzeba placic latami
          > az do usamodzielnienia sie dziecka. Same monety wiec on naprawde glowe ma tym
          > zaprzatnieta.

To potwierdzone wieści.Stracił pracę no i teraz na nowo szuka;/Twierdzi ze jak znajdzie to zacznie już na pewno placic na małą alimenty,ale żeby obyło się bez sądu.Zebysmy mogli razem jakoś ustalić jakas kwotę i dogadać sie;/

> wiesz jego zach to bedzie takie jak na karuzeli ..raz dobrze raz zle..bedzie go
          > raco zeby za chwilke ochlodzic atmosfere, odnawianie kontaktow i obietnice ...o
          > czywiscie co z tych obietnic wyjdzie to nie wiadomo.

Cały czas tak jest.Teraz znowu dobrze.Znaczy się wyjasnilismy tamto,zrobilismy konfrontacje z ludzmi ktorzy rzekomo cos mowili i wyszlo na to ze nikt Go nie obmawia a On sobie co chwilę coś wkręca.Poki co ok.Dzisiaj wlasnie wraca Jego baba z dzieckiem i jego matka z Polski.Spotkałam Go na miescie i mowi ze musi leciec do domu i posprzątac dom ..po impreskach...Hm.....ALe ze się"zdzwonimy"..Hm..
          A i dodal,żebysmy zostali "przyjaciolmi"....Hm...;p

> Co zamierza zrobic...tu nie zaciekawe karty...widac jakies zmartwienia (3mieczy
          > ) 5 kiji ( klotnie)..kotnie to moga byc miedzy Wami ale moze tez chciec sklocic
          > Ciebie z innymi...diabel to manipulant i ktos kto lubi uzalezniac od siebie in
          > nych i sterowac nimi..wiesz on moze miec taka strategie by zblizac sie i oddala
          > c tak bys stale mila nadzieje ze cos bedzie miedzy wami kiedys ( i to mi potwie
          > rdza gwiazda ). Uwazaj tez na niego gdyz diabel moze robic rozne niemile rzecz
          > y...mozliwe ze zblizyl sie by cos uzyskac od Ciebie...moze chcial ocenic Twoja
          > sytuacje, musisz byc niestety w tej chwili czujna ....diabel dziala tez tak ze
          > zblizy sie by inni nie mieli szans to takie zwodzenie i chec uzaleznienia od sw
          > oej osoby , tak bys "jadla jemu z reki"

Wiesz co..On ma w tej chwili jakies zmartwienia,nie wiem jakie bo nie mowi o tym,twierdzi ze najlepiej wzialby sznur i poszedlby sie powiesic tak wszystko nagle zaczelo go przytlaczac!Ze ze swoja kobieta nie jest szczesliwy,ze dlugo tak naprawde juz nie byl usmiechniety,ze niby sa razem ale tak naprawde osobno.Kłotnie to mamy ze soba cały czas,klocimy sie ,nadajemy na siebie a potem godzimy sie.Ten manipulant bardzo Mi tu pasuje.Czuje sie czasem jak taka marionetka w jego rekach.A nie chce zeby tak bylo.To zblizanie sie i oddalanie tez ma sens;/A to zeby inni nie mieli szans tez jest prawdą.To dziwne uczucie bo w sumie mam powodzenie ale gdy On sie o tym dowiaduje ze Ktos mialby zając jego miejsce to jest strasznie wsciekły a z drugiej strony czemu nie moglabym ulozyc sobie zycie z kim innym,co Jemu do tego skoro sam jest ze swoja baba.D

> Moze te zranienia i klotnie to jego plan dzilania by moc sie godzic i znowu kl
          > ocic i tym samym wasze relacje ciagle pozostana na takim samym poziomie..czyli
          > nie bedzie twoim wrogiem ale i w sumie nie bedzie twoim facetem...

Z tad ten dzisiejszy tekst"Zostańmy przyjaciółmi",ale to tak sie tylko mowi...Jak byc przyjacielem skoro sie ciagle cos do niego czuje;p

> ma gwarancje ze pewnych rzeczy przeciwko niemu nie zrobisz bo wrogiem nie jestes
          > ale tez nie bedzie zobowiazan bo jak je zazyczysz to on zgrabnie sie wymiksuje
          > ..to cwaniak sad
          Cwaniaczek prawda!!

> Co ukrywa... patrzac na ryc monet ..pozniej na ryc puch i teraz na gwiazde to m
          > oze byc tak ze celowo podsyca twoja do niego milosc by trwala i by nie wygasla
          > ...daje Tobie nadzieje swoimi obietnicami i tym co sie stalo miedzy wami.
          > Ja mysle ze swiat ta karta mowi ze wrocilas do tego mista gdzie on byl i to pow
          > od jego zach...dla niego wygodniej bylo jak siedzilas w Polsce i bylas na odleg
          > losc. Wiesz on w sumie ma taka sytuacje ze trudno tu mowic aby byl zdolny do mi
          > losci i trsoki o dziecko..ma tych dzieci troche i jakies tam klopoty za sobaa .
          > .na pewno gdyby chcial diamertralnie zmienic zycie i tak tego nie zrobi bo ktor
          > as kobieta i tak bedzie z dzieckiem przeciwko niemu i bedzie go ciagac po sadac
          > h w spe kasy itp..wiec co by nie zrobil to scenariusz ma ... czy bedzie z Toba
          > czy z ta druga kobieta to ktoras z was bedzie mial przeciwko. Wie juz ze cos do
          > niego czujesz..a moze chcial by nie udalo sie tobie zapomniec ..kobieta zakoch
          > ana jest slabszym przeciwnikiem. Szczerze powiem ze nie widac tez tu jego rodzi
          > ny tej drugiej jakos szczegolnie ..moze planowal ze bedzie mial was obie ..kurc
          > ze rycerz monet moze tak dzilac budowac sobie poczucie bezpieczenstwa. Napislam
          > wszystko co mysle...czas pokaze o co jemu chodzi..wiesz co moim zdnaiem nie po
          > magaj jemu ani w znalezieniu pracy ani nic taikiego ..on tego nie doceni i dzie
          > cko tez z tego nic nie dostanie..on mysli o sobie by sie fajnie ustawic.
          >
          Mówi ze niedlugo zwariuje.Nawet jego wlasna matka Mu powiedziala ze ma przerabane bo bedac z tamtą czy ze mna zawsze jedna z nas bedzie przeciwko niemu chociaz obie Go kochamy.Taka prawda.Mowi tez zeby zmienic otoczenie,zeby wyjechac razem gdzies ,to zludne obietnice taka iluzja zeby miec mnie w garści.Nic nie docenia jak ktos cos dla niego robi.Niestety.A na razie jest tak ze nie mysli o niczym innym aby sie dobrze ustawic i tyle.

Dziękuje Asiu za bardzo wyczerpującą wypowiedz.Wyslę ci podziekowanie na meila.Pozdrawiam.Buzkawink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka