Dodaj do ulubionych

.2KIJE.MOC.4KIELICHY

17.11.10, 16:44
Jak ta sprawa sie rozwinie z oddaniem branzoletki?Czy odzyskam branzoletkę?
Ostanio pożyczyłam koleżance branzoletkę i trochę już czasu od wtedy mineło mówiłam jej wczoraj o branzoletce i mówiła ,ze poszuka .Jestem ciekawa czy naprawdę poszuka ..

2Kije -''współdziałanie'' powiedziałam koleżance o branzoletce , zadziałałam .
MOC- będę musiała postawić mocne argumenty aby odzyskac piżyczoną rzecz.
4Kielichy -mieszane uczucia , zdaje się , że tak szybko nie ozdyskam branzoletki.

Obserwuj wątek
    • ivana Re: .2KIJE.MOC.4KIELICHY 17.11.10, 16:51
      Lukrusiu kolezanka bedzie sie mocno opierala zeby nie oddac Ci branzoletki. Nie bedzie to przyjemna sytuacja bo Twoja prosba o zwrot moze wywolac w niej atak gniewu..
      Sciskam ciepło i zycze abys jednak odzyskala swoja własność
      Iv
      • lilka107 Re: .2KIJE.MOC.4KIELICHY 17.11.10, 18:35
        trudno będzie odzyskać
        • ma_ewa01 Re: .2KIJE.MOC.4KIELICHY 17.11.10, 19:35
          potwierdzam to, co napisały dziewczyny. Ona chyba podobnie jak ty polubiła tę bransoletkę, przywiązała sie do niej, może jej do czegoś tam pasuje. Zdaje się, ze dojdzie w tej sprawie do konfliktu między Wami. Ona może Ci ją oddać, jak już sie jej znudzi albo w jakiś sposób uszkodzoną.
          Msmile
    • szpilki-only Re: .2KIJE.MOC.4KIELICHY 17.11.10, 21:06
      Koleżanka zwleka (2buławy), myślę że wcale jej nie zgubiła tylko nie chce oddać (4kiel), prawdopodobnie będziesz musiała się upominać, wręcz wymusić na niej (Moc) oddanie bransoletki. Myślę, że jednak ją odzyskasz, ponieważ Moc jest najsilniejsza w tym układzie, twoja Moc przeciwko jej 4 kielichom, więc powinna zwrócić.
    • coill Re: .2KIJE.MOC.4KIELICHY 18.11.10, 19:31
      uwazam ze wkoncu odda, mozliwe ze jeszcze raz bedziesz musiala przycisnac... tylko nie w smak jej to bedzie ze musi oddacwink Moze odda z onbrazona mina albo bedzie nie pocieszona ze sie upomnialas.
      • lukrusia Re: .Oddała dzisiaj 19.11.10, 19:05
        Oddała dzisiaj branzoletkę w sumie nic nie mówiła nawet nie pokazała grymasu , ze ja oddaje. Tylko zapomniała powiedziec dziekuję .
        Moc podziałałasmile
        • niwa1 Re: .Oddała dzisiaj 19.11.10, 19:48
          Opinie różne, uczymy się, w końcu to szkółka tarota - fajnie by było gdy znamy już odpowiedż zacząc analizować jakie się popełniło błędy, czego się nie wzięło pod uwagę??
          Dlaczego zawsze temat kończy się na odpowiedzi właściciela postu i nie ma dalszej dyskusji na temat jakie ktoś popełnił błędy??
          Przecież wszystkim tu obecnym zależy na nauce i zdobywaniu wiedzy, a czasem odbieram wrażenie że nie o to chodzi, tylko czy trafię ??? albo nie trafię???
          a jak nie trafie??? to cisza....bo komuś nie zależy na tym aby zrozumieć, na czym polegał błąd w myśleniu i odbiorze kart!
          Postarajmy się dociekać czego nie ujrzeliśmy w rozkładzie i dlacsego??
          Tylko w taki sposób uważam można uniknąć kolejnych błędów,
          Jakie macie zdanie ,czy warte jest to przemyślenia? czy tak jak jest każdemu pasuje?
          • lukrusia Re: .Oddała dzisiaj 20.11.10, 14:10
            Za tym oddaniem zapewne przemówiła karta MOC (napisałam potem koleżance smsa , z echce aby mi branzoletkę oddała i rzeczywiście ten sms był konkretny bo zawsze gdy pisze smsy to wstawiam na koniec bużkę a tego napisałam z konkretem)
            4kielichy to moje odczucia trochę mnie wkurzyła tym przetrzymywaniem i 4kielichy to równiez radosć , ze już mam mogą pozyczoną branzoletkę .
            • blue_kwiatuszek Re: .Oddała dzisiaj 21.11.10, 19:32
              Lukrusiu wg mnie to koleżanka widzi w tobie moc , tak jakby sie ciebie bała w jakimś stponiu .Wiesz czuje , zę masz nad nią pewną przeawage i to spowodowałao ze odzyskałas branzoletke .

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka