2bieguny 21.11.10, 08:15 Czytam to forum od piątku, dobrze, ze piszesz, ja się uczę, pozdrawiam i będe zaglądać Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
krysiaf1 Re: Witaj :) 23.11.10, 10:52 Dzisiaj pierwszy raz weszłam na forum TAROT W PRAKTYCE bardzo mi się podoba sposób prowadzenia, będę napewno zaglądać co dziennnie. Pozdrawiam prowadzących Odpowiedz Link
tarot_doradca2 Re: Witaj :) 23.11.10, 16:44 krysiaf1 napisała: > > > > > > > > > > > > > > > > Dzisiaj pierwszy raz weszłam na forum TAROT W PRAKTYCE bardzo mi się podoba > sposób prowadzenia, będę napewno zaglądać co dziennnie. Pozdrawiam prowadzących Również pozdrawiamy. Ewa. Odpowiedz Link
krolowa_pucharow Re: Witaj :) 29.04.11, 19:43 Ja jestem na tym forum od wczoraj i przyznam, że podoba mi się. Można się dużo nauczyć. Odpowiedz Link
tarot_doradca2 Re: Witaj :) 16.06.11, 12:09 krolowa_pucharow napisała: > Ja jestem na tym forum od wczoraj i przyznam, że podoba mi się. Można się dużo > nauczyć. Witamy Cię na naszym forum. Ewa. Odpowiedz Link