Dodaj do ulubionych

GŁUPIEC- w pytaniu jak dlugo?

17.12.10, 00:28
Zadalam pytanie jak dlugo bedzie trwal moj romans i wyszedl GŁUPIEC, czy tarot chcial mi pokazac, ze do lata ze wzgledu na letnie zabarwienie karty? Czy ta karta ma odpowiednik w astroligii czy tego nikt nie wie ze wzgledu na nr 0?
Dziekuje za odpowiedzi
Obserwuj wątek
    • krolowa.mieczy Re: GŁUPIEC- w pytaniu jak dlugo? 17.12.10, 09:44
      Glupiec to może być i sam romans przecież smile
      Myśle, ze niedługo, góra do 6mcy; a raczej między 2 a 4. (nie pytaj czemu - mam przeczucie tylko)
      To cos przelotnego, niezobowiązujacego, a gdy dwoje sie rozstaje to bez żalu i kłotni. Bylo miło, się skończyło, idziemy w swoje strony.
    • zainteresowany1977 Re: 17.12.10, 10:14
      Przełom stycznia i lutego?
      • lilka107 Re: 17.12.10, 11:39
        Głupiec dla mnie to żaden czas, w Głupcu nie ma konkretnej odpowiedzi, to tylko zależy od Was, przy tej karcie wszystko się moze zdarzyc
        • neceg Re: 17.12.10, 14:21
          Dziekuje wam. Napewno nie zapomne napisac jak sie spelni i bedzie definitywny koniec! Wtedy bede wiedziala, co glupiec pokazal. Wszystko zalezy od niego...Jak potrwa jeszcze kilka miesiecy, wiecej niz 6 to stwierdze, ze Tarot nie pokazal czasu!
          • krysiaf1 Re: 17.12.10, 16:07
            przy Głupcu jest fajna zabawa bez zobowiązania, po zabawie wszystko się kończy, więc to będzie krótki czas
            • neceg Re: 17.12.10, 16:47
              Hej. Tylko, ze to trwa juz okolo 10 miesiecy. Juz myslalam, ze bedzie koniec..ale jednak nie. Oboje jestesmy w sobie zakochani, jeden problem- Nie mozemy ze soba byc...ze wzgledu na to, ze ja mam rodzine i ze wzgledu na jego rodzine! Z obu stron na NIE! Uczucie jednak jest i to jest podstawa aczkolwiek oboje wiemy, ze do niczego nie prowadzi. Dlatego wciaz zastanawiam sie jak to sie skonczy? Pozdrawiam
              • krolowa.mieczy Re: 17.12.10, 17:00
                Nosz kurde! To do tej pory bawimy sie w zgadywanki!
                Sorry, że się unosze ale to jest dla mnie niezrozumiałe! Dajesz nam złe informacje wyjściowe tzn wcale ich nie dajesz, a my tu na głupków wychodzimy...
                Pisałaś tak, że myślałam, ze to sie dopiero zaczęło, a tu nagle "juz trwa 10mcy".

Obiecuję sobie już milionowy raz, ze nie odpowiem na posta gdzie nikt szczerze nie powie O CO KAMAN i nigdy tego nie dotrzymuję bo chcę pomóc...
                • neceg Re: 17.12.10, 18:36
                  Hej. Przeciez nic nie napisalam na poczatku ile to trwa itd. Mialam na mysli jak dlugo jeszcze...w kazdym razie postaram sie nastepnym razem za kazdym razem nakreslac lepiej temat. Za nieplanowane zmylki BARDZO PRZEPRASZAM, dziekuje i Pozdrawiam
                  • indi12 Re: 17.12.10, 18:44
                    A ja sobie myślę że karty pokazały Ci - jest fajnie korzystaj z tego co masz jest jak jest nie ma co się zastanawiać ile co jak i dlaczego. Głupiec czsu nie liczy tak jak zakochani.
                  • krolowa.mieczy Re: 17.12.10, 18:53
                    Ok, poniosło mnie. Też przepraszam.
                    Mialam na myśli tylko to, ze inaczej się patrzy na karty gdy byłaby to swieża sprawa, a inaczej gdy już 10mcy. Bo sama karta Glupca wskazywałaby na coś nowego z początkiem.
                    I w tym momencie przychylam sie do Indi.
                    • neceg Re: 17.12.10, 21:21
                      Dziekuje smile
                      • krysiaf1 Re: 17.12.10, 22:44
                        Neceg - jak piszesz że nie możecie byc razem ze względu na rodzinę a Głupiec - to jest tyko przygoda wcześniej czy później to się skończy ( jeżeli jest dobrze to się baw, aby później nie było łez)
                        • neceg Re: 17.12.10, 23:12
                          tak tak tylko w gre wchodza nieplanowane z mojej i jego strony uczucia i tu sie sprawa komplikuje: nienawidze tej tesknoty, patrzenia na telefon czy zadzwoni, napisze itd...to takie fajne i takie meczace, bawic sie bawie i zarazem boje konca..bo jaka pustka po tym zostaniesad
                          • 2bieguny Re: 18.12.10, 14:20
                            wg mnie głupiec to nie wiadomo i nic więcej smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka