Dodaj do ulubionych

prosba o wrozbe

23.12.10, 21:38
Witam
Na początek wyjaśnienie - nigdy nie korzystałam z wrozb, nie wiem, czy ten fakt ma znaczenie. Rozpada mi się związek z dużo młodszym partnerem. Zauroczyła go jakaś dziewczyna. twierdzi, ze to nie miłość, raczej zauroczenie, mamy dobry kontakt, spotykamy się, dzwonimy, piszemy - ale związek pada.
Postawcie mi karty, proszę, z pytaniem, czy wrócimy do siebie. I co dalej.
Obserwuj wątek
    • krolowa.mieczy Re: prosba o wrozbe 23.12.10, 21:48
      Można stawiać karty smile
      Julio, napiszę to samo co innej osobie przed chwilą: moze sie okazać, ze z powodu swiat bedziesz musiała trochę poczekać.
      smile
    • j.julia Re: prosba o wrozbe 24.12.10, 15:04
      podbijam i proszę jeszcze razsmile.
      • j.julia Re: prosba o wrozbe 26.12.10, 15:10
        Przepraszam, jestem namolna, ale bardzo bym chciała, aby ktoś postawił mi karty. Dziewczyny, tarocistki, bardzo proszę. Zależy mi ogromnie.
        • asia.33 Re: prosba o wrozbe 26.12.10, 15:11
          za 5 minut zrobe rozkłąd parterski , zgadzasz sie ?
          • j.julia Re: prosba o wrozbe 26.12.10, 15:14
            tak, dziekujesmile
            • asia.33 PARTERSKI 26.12.10, 15:28
              J.JULIA/ ON
              co łaczy = 2 kiji
              mysli = swiat/9kiji
              slowa = q mieczy/koło fortuny
              serce = wisielec / rydwan
              zachowanie= cesarzowa/8mieczy

przyszłosc = kochankowie, 4puch, ryc monet

podaje karty za chwilke interpetacja ...szczerze mowiac nie dstrzeglam jakiegos konkretnego powodu by zwiazek mial jakis kryzys..ale popatrze na karty i zaraz cos napisze ...prosze o cierpliwosc
              • asia.33 Re: PARTERSKI 26.12.10, 15:44
                wlasnie nie pokazala sie po jego stronie zadna kobieta konkretnie
                oboje o sobie duzo myslicie (2kiji) co dalej, jak to bedzie , i potrzebujecie siebie nawzajem
                karty pokazuja jakby dziela was jakas oleglosc , tzn nie mieszkacie razem ...czy on gdzies wyjechał? u Ciebie w sercu jakis zastoj i taka biernosc, myslis o tym co w swiecie ..na tej podst wnisokuje ze on gdzies jest ...mwisz duzo o sobie o swoim wieku wlasnie, moze to przykre slowa, o swoich doswidczeniach , przejciach, masz zal potrafisz ubodnac slowem , potrafisz slowem dobrze wladac...niepotrzebnie mowisz i podkreslasz roznice wieku miedzy wami..on chce sie poprzygladac wszyskiemu z daleka , obserwuje Twoje zachwoania, w slowach jest zmienny, niczego konkretnego nie mowi , raczej zdaje sie na los..w sercu m jakis wyjazd ..poniewaz u Ciebie wisielec (a malo wiem o was wogole) to albo oboje gdzies byliscie albo on jest gdzies a Ty czekasz..on ma jakas stresyujaca sytuacje nie bardzo potrafi z niej wybrnac..wiesz co..koniecznie zadbaj o siebie ...zrob z siebie cesarzowa..on bedzie sie Tobie przygladal..moze zmien fryzure..czy styl ubiru na bardziej kobiecy o ile to mozliwe...on to dostrzeze ta zmiane moziwe teraz tak patrzac on ta zamiane dostrzeze i to go zaniepokoi powie (kolo fort) o twojej zmianie ze ja dostrzegl. Ni widze innej kobiety w kartach..wiec to nic wielkiego, znaczacego...w przyszlosci pokazne uczucie ..nie zneichecaj sie , nie poddawaj, nie siadaj na laurach , i tak jak mowie pamietaj o karcie cesarzowej - dbaj jak tylko mozesz o siebie i nie siadaj na laurach Parter to zauwazy ..tyle karty pokazaly na dzien dzisiejszy...nie widac rozpadu zwiazku smile
                • j.julia Re: PARTERSKI 26.12.10, 15:58
                  Matko, wiesz wszystko.... tak. On jest mlodym policjantem - był pół roku w słupsku, teraz 1, 5 miesiąca w warszawie. tydzień przed koncem służby w warszawie powiedział, że to koniec, powinnusmy byc przyjaciółmi. Ryczelismy oboje jak bobry caly wieczór. Wymienia maile, pisze smsy do tej dziewczyny. To stara znajomość, jeszcze z dzieciństwa....
                  Z tym ze mówie, ze ranie słowem czysta prawda....
                  On jest teraz u rodziny, blisko tamtej... pisze, ze chyba sie z nia nie spotka. Bo piszemy, rozmwaiamy codziennie.
                  Wiem, musze sie zmienic zewnętrznie. Wiem, co lubi, jak mam sie zminic.
                  Jeszcze jedno - jestem mezatka, z mezem jestesmy w relacjach raczej przyjacielskich, nie ma juz miedzy nami nic, co łaczy meza i zone...
                  Dziekuje ci.
                  • asia.33 Re: PARTERSKI 26.12.10, 16:06
                    wiesz co..jesli jestes mezatka a on jest tym drugim to neie widze w kartach tez tego aby doszlo do jakis knketow typu - rozwod... wiesz oze byc tak ze on juz tak nie chce i stad ta kobieta ..moze to sposob by Ciebie jakos przekonac do dzialania..kolo fortuny to tez chcec dzialania, zmiany i w sercu skoro rydwan tez moze mowic o tym iz on chce ruchu zmiany jakiegos daleszego ciagu bo nie ma wyjscia dalej z 8mieczy ..czy nie myslals o rozwodzie? dlaczego tkwisz w maleznstwie jesli nie ma uczucia a kochasz tamtego? Tym samym zamyykasz sobie droge do szczescia i kazesz by przy sobie facetowi ktory moze juz nie che byc kochankiem?
                    • j.julia Re: PARTERSKI 26.12.10, 16:13
                      Łaczy nas z mezem strona materialna. Teraz, kiedy mój partner miał skonczyc te służby i szkołki mielismy poszukac czegos swojego i sie wyprowadzc, choc ja nie chciałam, zeby sie spieszył - jest młody...
                      • j.julia Re: PARTERSKI 26.12.10, 16:18
                        Wszedzie i zawsze bywalismy z partnerem, nigdy z mezem.... Mąż rzadko bywa w naszym domu i generalnie juz go nie interesuje.... Wszyscy w kolo wiedzieli, że jestesmy nierozlaczni, ze jestesmy para. Moje malzenstwo nie bylo dla mnie problemem, formalnie nie istniało, nie wiem, moze dla niego to byl problem... Nigdy tego nie podkreslał...
                  • asia.33 Re: PARTERSKI 26.12.10, 16:19
                    wiesz co..szkoda ze nie naswitlilas suytuacji poniewaz to bardzo wazne ze jestes w malzes\nstwie i masz kogos oprcz meza..moze byc tak ze Kochanek czuje sie z tym zle ..soro Ty asz dwoch on tez ma prawo na taki uklad...ale Ciebie to rani ze on sie rozglada...wez pod wage jesi Ty nie zamierzasz tego zmienic tzn swojej sytuacji(rozwod) to on moze nie chceiec tak dalej zyc...kiedys zapragne miec normalny zwiazek..moze to sygnal ze na cos trzeba sie zdecydowac

wiesz zapytalam kart
                    czego Kochanek od Ciebie oczekuje: 2kiji,10puch, 4mieczy
                    moim zdaniem on chce abycs sie zastanowila i skonkretyzowla swoje plany ...sadze ze wybierzesz rodzine i on sie odsunie od Ciebie .
                    w parterskim cesarzowa to matka , zona tez nie tyko piekna kobieta ...szkoda ze nie wiedzilam jak sytuacja wyglada tlo. Teraz moze nic sie nie wydarzy wielkiego ale Kochanek oczekuje ze jesli wybierzesz 10puch (rodzina) to on sie odsunie ( tu po zliczeniu wieza= rozstanie)...zastanwo sie wiselec tez o tym mowi..zastanow sie masz do tego swietna okazje by sprceyzowac swoje oczekiwania ..bo wiadac facet chce juz czegos wiecej niz tylko romansu. U niego rydwan i kolo - chcec zmian ..nie teraz jeszcze bo z 8 mieczy tak szybko sie nie wychodzi to go stresuje ale moze zrobic ten krok..mze byc sptkanie wasze od ktorego wiele zalezy..losy waszej relacji.
                    • asia.33 Re: PARTERSKI 26.12.10, 16:25
                      wiec tak skoro zach = cesarzowa a wiadomo ze dla niej standard zycia liczy sie i to co juz ma ..po tym czego oczekuje parter widzac ze Ty sama majac do wyboru nie zmienisz swojej sytuacji ..chyba to ze masz zabezpieczenie materialne jednak dla Ciebie wazne bo w rozkl o jego oczekiwania pokala sie rodzina..wiec gdyby parter kazal wybierac wybierzesz to co masz obecnie a on sie odizoluje niestety sad
                    • j.julia Re: PARTERSKI 26.12.10, 16:29
                      Wiesz, teraz ja juz wiem na pewno, że chce byc z nim, na przekór ludziom, rodzicom i otoczeniu, choc wiem, ze bede musiała wiele poswiecic. On sie bardzo zmienił po tym wyjeździe. Podejrzewam, ze to, co sie stało, jest wynikiem rozmów z kolegami, ktorys zrobił mu niezłe pranie mozgu typu: co ty bedziesz z taka stara, musisz sie wyszalec, jestes młody, a ona ma juz swoje lata...
                      I jeszcze jedno nas łaczy cos takiego dziwnego - jak on sie zdenerwuje, to ja to czuje, w druga strone jest tak samo.Podobnie, jak wiemy, kiedy sie okłamujemy, czy nie mowimy calej prawdy - np. zeby się nie ranic. Było cos takiego ostatnio - wiedziałam, po prostu wiedziałam, że pojechał do niej, mimo, że twierdził, że jest u rodziców, chory. Potem mi powiedział, ze nie chciał mi sprawic przykrości.
                      Czasem rozumiemy sie bez słow. Nie rozumiem tego, ale tak dziwnie jest.
                      Oboje mamy pretensje do Boga, że dzieli nas taka róznica wieku...
                      • asia.33 J.julia 26.12.10, 16:49
                        przypominam o regulaminie..przeczytaj o podziekowaniu ..tak abys mogla tu znowu zawitac gdy bedzie taka koniecznosc i potrzeba
                        • j.julia Re: J.julia 26.12.10, 17:01
                          Dziękuję za podpowiedźsmile. Jestem tu nowa, ale chyba będę częściej zaglądaćsmile
                          • j.julia jeszcze pytanie 26.12.10, 17:30
                            Asiu, czy widzisz jakąś szansę dla tego związku?
                            • asia.33 Re: jeszcze pytanie 26.12.10, 17:51
                              zapytalam jaka jest szansa dla Waszego zwiazku

2puch, wisielec, głupiec
                              i potwierdzam tak jak w "przyszlosci" kochankowie to spotkanie tak i tu widac ze konieczne jest spotkanie i rozmowa i tak wg mnie sie stanie ..kazdy pokaze eswoj punkt widzenia ...chyba wyjdzie na to iz bedziecie cchieli zaczac od poczatku ale gdzies indziej..jesli Ty sie na to zgodzisz ...suma jest karta umiaru ..nie stanie sie to szybko..umiar to rozciagniecie w czasie ..kazdy z was w pozycji wisielca ma okazje by sprecyzowac jak to widzi ...macie sznase na nowy poczatek , nowe miejsce , nowe otoczenie..mozliwe ze pan da Tobie jakis czas do namyslu jesli sie podejmiesz wyzwania to niestey on sam pojdzie sobie w nowy poczatek jak ten glupiec co rozpoczyna nowy cykl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka