Dodaj do ulubionych

pytanie o zdjecia

27.12.10, 12:32
pyt o zdjecia..dlaczego moj byly(juz) mezczyzna nie chcial wyslac mi naszych a wsumie tylko moich zdjec ??? prosilam go w ostaniej wiad...niby potwierdzil ze wysle ale nie uczynil tego.

dlaczego nie dal mi tych zdjec ? = pustelnik, 4mieczy, 3kiji

czy powodem jest to ze ja sie rozgladam za kims? po zliczeniu 9 +4 +3=16
mozliweto by za to ze zerwalam nie da l mi tych zdjec?

jaka mam szanse na odzyskanie tych zdjec? paz mieczy, wisielec, ryc mieczy
oj chyba musialbym zadzialac ostro tzn awanturka ale on chyba w wisielcu i nici z tego sad
nie bardzo chc sie upominac bo to by znaczylo nawiazywanie kontaktu
Obserwuj wątek
    • korka123 Re: pytanie o zdjecia 27.12.10, 13:08
      W dodatku, by też znaczyło, ze na tych zdjęciach bardzo Ci zależy, a porzucony wiadomo chce choć troszkę się odegrać
      • lilka107 Re: pytanie o zdjecia 27.12.10, 14:07
        on nie ma do tego głowy teraz, zawiesił sie mocno po tym rozstaniu, nie mysli o tych zdjeciach.. musiałabys jednak silnie nim "potrząsnać" by je odzyskac wink
    • krolowa.mieczy Re: pytanie o zdjecia 27.12.10, 14:11
      A może on zniszczył zdjęcia i nie chce sie przyznać? Te miecze jak podarcie albo pociecie nożyczkami...
      • asia.33 Re: pytanie o zdjecia 27.12.10, 14:15
        nie , to byly zdjecia w aparacie i na laptopie az 400 sztsad
        mogl je ywkasowac ale to nie w jego stylu..on ma wszystkie moje foty nawet te sprzed 3 lat - wiadzilam . Malo tego na kazdym mozliwym urzadzeniu typu tel , laptop , kom stacjonarny itp. Ma foty ktorych ja sama juz nie mam.
        Chyba ze je zlikwidowal..nie mam pojecia ..bardzo zatwardzialy ..nie wiem czemu tak sie zach sad
        • magdalena.1230 Re: pytanie o zdjecia 27.12.10, 15:10
          pyt o zdjecia..dlaczego moj byly(juz) mezczyzna nie chcial wyslac mi naszych a wsumie tylko moich zdjec ??? prosilam go w ostaniej wiad...niby potwierdzil ze wysle ale nie uczynil tego.

dlaczego nie dal mi tych zdjec ? = pustelnik, 4mieczy, 3kiji
          On się nad tym zastanawia zy oddać te zdjęcia (pustelnik) 4miecze to postawa leżąca a wiec nie zachęca do działania czyli oddwania tych zdjec a3kije chce sobie zostawić zdjecia z Tobą przynajmniej , bo on widzi , ze ty już jedną noga jesteś gdzie indziej-już nie przy nim.

jaka mam szanse na odzyskanie tych zdjec? paz mieczy, wisielec, ryc mieczy
          Szanse masz bo 2miecze sie pokazały w paziu i rycerzu , nie zawieszaj tej sprawy jeśli Ci bardzo na tch zdjeciach zalezy .Muisz mu przypominac , bombardowac słowami , smsmami to wtedy odda.
          kiss
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka