Dodaj do ulubionych

kiedy? Świat

02.01.11, 18:22
Kilkakrotnie zapraszaliśmy się nawzajem ze znajomym który mieszka za granicą i nigdy nie doszło do spotkania. Teraz kontakty się rozluźniają więc z ciekawości wyciągnęłam kartę z pytaniem kiedy nastąpi nasze spotkanie i mam Świat.
Chodziło mi o określenie czasowe a odnoszę wrażenie, że tarot odpowiedziała, że jak któreś z nasz ruszy w świat to się zobaczymy. To odpowiedź bez sensu raczej big_grin
Może się mylę bo z reguły nie zadaje pytań kalendarzowych. Może nastąpi to niedługo bo etap "rozłąki"i się kończy?
Obserwuj wątek
    • ivana Re: kiedy? Świat 02.01.11, 18:25
      wink no na pewno spotkacie sie w XXI wiekuwink a juz powaznie to mysle ze karta ta pokazuje ze wszystko zalezy od Was kiedy sie spotkacie, świat stoi przed Wami otworem..
    • krolowa.mieczy Re: kiedy? Świat 02.01.11, 18:30
      Tak se dumam, ze nieprędko.
      Nie dosć, ze Świat zamyka WA, to jest odległy... I dlatego.
      • lilka107 Re: kiedy? Świat 02.01.11, 18:37
        pytając o czas, karty często lubia pokazywać okolicznosći wydarzenia, a nie datę, wiec to jest zalezne od nas, kiedy znajdziemy sie w tych okolicznosciach..
        ale jesli patrzec tak kalendarzowo to swiat zawsze oddala nas od danej sprawy, wiec nie prędko... ponoc okolo 2 lat wink
        • misboaa Re: kiedy? Świat 02.01.11, 18:49
          O ja cie tongue_out Dwa lata?
          Szkoda, że nie wpadłam na metodę królowej bo mogłaby zapytać w którym momencie tarota teraz jesteśmy big_grin
          Dobrz, że chociaż nie ma przeszkód i to jednak nastapi
          • malabiala5 Re: kiedy? Świat 12.04.14, 21:23
            Mam pytanie, spotkaliście się? a można to interpretować jako " każdy pójdzie w swoją stronę"? Zadałam pytanie o spotkanie, kiedy i wyszedł mi świat i nie wiem czemu, może patrzę subiektywnie, wydaje mi się, że w moim wypadku jest to raczej rozejście się dróg.
    • exiled.angel Re: kiedy? Świat 13.04.14, 09:54
      Też dostaję takie odp w pytaniach o czas. Kiedy? Wtedy jak się zdarzy. Czas da się odczytać z kart, ale to musi wynikać z rozkładu, na pytanie "kiedy" trudno dostac jasna odpowiedź
      • misboaa Re: kiedy? Świat 13.04.14, 13:26
        Czy to zbieg okoliczności? Kilka dni temu wpadłam na ten wątek przypadkowo i miałam go odświeżyć, dopisać wynik, ale coś mnie oderwało od komputera. Zaskakujące smile

Sprawa jest sprzed kilku lat i dziś nie pamiętam o którego kolegę chodziło bo w tamtym czasie planowałam spotkanie z dwoma osobami, obu dawno nie widziałam, oboje mieszkający daleko ode mnie. Niemniej finał jest taki, że nie spotkaliśmy się do dziś! Z żadnym z nich.
        Mam przekonanie, że stawianie pytań o czas nie ma sensu i tego nie praktykuję. Wtedy było takie pytanie w rozkładzie więc zadałam je z rozpędu i ciekawości. Dzisiaj takie rzeczy całkowicie omijam. Wróżąc określam jedynie ramy czasowe typu: rozkład na 1 miesiąc itp. jeżeli jest to konieczne, zazwyczaj nie robię nawet tego.
        Ostatnio odświeżyłam wątek kalendarzowy bo wiele osób o to pyta i zrobiłam to dla nich.
        Ja omijam takie systemy szerokim łukiem, ale to jest mój sposób wróżenia.
        • malabiala5 Re: kiedy? Świat 14.04.14, 08:29
          Dziękuję za odpowiedź. Fakt, pytanie „ kiedy” nie jest zbyt fortunne, teraz już wiem jak mogłam zadać inaczej pytanie, żeby uniknąć „czy”, którego słusznie lub niesłusznie unikam smile Misboa, kto wie, może spotkasz w tym roku jednego ze swoich kolegów, świat jest w końcu mały …wink
    • hanna1985 Re: kiedy? Świat 23.04.14, 13:13
      mzoe swiat mowi, ze sie zobaczycie w kompie> na skype? smile
      • misboaa Re: kiedy? Świat 23.04.14, 14:18
        Szkoda, że nie mogę odszukać tego rozkladu (bedę próbować dalej) żeby sprawdzić którego to dotyczyło, ale jak widzicie po dacie wpisu to nie zawsze jest 2 lata bo minęlo już ponad 3 i nadal nic. Tak jakby koniec to koniec. Teoretycznie jednak coś powinno się wydarzyć bo przecież zaraz po tym nastepuje Głupiec a więc początek nowego. Jeśli pytam o kolegę to przecież bez sensu była by odpowiedź, że z tym się nie zobaczysz bo bedziesz mieć nowego znajomego tongue_out Coś mi się wydaje, że to może być takie: długo nie bo zależy od ciebie, jak zrobisz krok, zdecydujesz się to będzie, nie zrobisz to nie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka