Dodaj do ulubionych

Rozkład dla Nielaika

03.01.11, 22:31
Hej!
I jak? masz dalej ochote na wrózbę ???
Zarezerwowałm sobie wieczorny czas dla Ciebie .Daj znać
zmodyfikuj sobie pytania pod siebie
0- karta roku sygnifikator
1-12 - ogólny zarys każdego miesiąca
1,6,8 - jaki bedzie to rok w miłości ( zwiąki, uczucia )
5,7,12 - zdrowie ( na co uważać ) .......???? Proponuje zmianę jak nie postępować bo jaoś mi takiego pytania brakło w tym rozkładzie
2,3,4 - jak będzie wyglądał ten rok zawodowo ( praca, szkoła ) - tu ma być praca czy szkoła??
9,10,11 -jak będzie wyglądał ten rok w zakresie finansów
Obserwuj wątek
    • nielaik Re: Rozkład dla Nielaika 04.01.11, 08:30
      Nie wytrzymałam i wcześniej wyciągnełam dla siebie karty z Lovers Pathwink Ale mimo wszystko mam prośbę, mogłabyś te karty zinterpretować, dla siebie nie lubię i nie widzę dokładnie co miało by się zdarzyć, nie wspominając o interpretacji z trzech kart.
      Zmiany w rozkładzie: w pytaniu o zdrowie wolałabym wiedzieć jak postępować, jak o nie zadbać.
      W pytaniu o pracę czy szkołę, wybieram przyjrzenie się pracy w tym roku.

S-Eremita
      1. As Buław
      2. Śmierć
      3. 10 denarów
      4. Rycerz Buław
      5. Król Mieczy
      6. Król Kielichów
      7. 8 denarów
      8. Rycerz Debarów
      9. 3 buław
      10. 3 kielichów
      11. 6 mieczy
      12. Kapłan

• coill Re: Rozkład dla Nielaika 04.01.11, 13:20
      indi12 napisała:

> 1,6,8 - jaki bedzie to rok w miłości ( zwiąki, uczucia )
      mag kochankowie moc? to chyba bardzo ladniewink

> 5,7,12 - zdrowie ( na co uważać ) .......????
      hmmm moze uwazac na wyjezdzie? ja nie przepadam za kartami o zdrowiubig_grin

> 2,3,4 - jak będzie wyglądał ten rok zawodowo ( praca, szkoła ) - tu ma być prac
      > a czy szkoła??
      pani pan i kaplanka..ladniesmile
    • indi12 Wrózba 04.01.11, 15:34
      Ale się będzie działo!
      Pamiętaj tylko ze to wróżba a ja jak większość tylko sie uczę . Choć musze Ci powiedzieć ze rzadko mi sie tak oczywiście czytało karty - tak sie zazębiające że jedno wynika z drugiego lub jest jej konsekwencja albo kontynuacją
      Życzę Ci wszystkiego najlepszego i pamiętaj wszystko zależy od nas samych.
      Buziaki
      > S-Eremita
      Trzeba będzie w tym roku przemyśleć wiele spraw, i chyba zastanowić się głębiej czego się oczekuje od siebie i od świata . To czas poszukiwań tego co należy w swoim życiu zmienić. Ważne sprawy które trzeba doprowadzić do końca wymagają wnikliwej analizy , nie podejmuj decyzji pochopnie, masz na przemyślenia cały rok. To czas krystalizacji poglądów i decyzji. To karta podróżowania własna drogą , ale z przesłaniem - i ostrzeżeniem że nie możemy się zbytnio izolować od świata i ludzi żeby nie zostać okrzykniętym samotnikiem . Takim duchowym poszukiwaniom sprzyjają miejsca wyciszenia, i odpoczynku - który Ci sie należy!!!! Zaproś w tym roku spokój do swojego otoczenia odrzuć stres oczekiwania sukcesów i wszystkie codzienne troski. Odpocznij. To rok pracy nad duszą i zbierania sił . Etapy życia którym patronuje Eremita zaliczają sie do najwartościowszych.
      Może zapiszesz się na jakąś medytację albo jogę. A............ i tak tarotowo - Eremita to tez odnalezienie w sobie zainteresowań ezoterycznych i uzdolnień w tym zakresie.
      1,6,8 - Jak będą układać się sprawy w sferze uczuciowej As buław , Król Kielichów, Rycerz denarów
      Masz koło siebie Króla Kielichów i to od Ciebie będzie zależało czy wykorzystasz szansę na ożywienie tego związku. Przecież to Ciepły delikatny i troskliwy facet. Miej oczy otwarte postaraj się okazać mu - jak bardzo go lubisz i chyba czas powiedzieć jaka sprawa leży Ci na sercu , a okaże się że ten związek to stabilne emocjonalne relacje. Ten rok to czas na długoterminowe plany ( zapytaj siebie czy nie jesteś oby trochę za surowa i wymagająca ?) As buław w miłości może też oznaczać spłodzenie potomstwa i wprowadzenie radosnych momentów .
      2,3,4 - Jak będzie wyglądał ten rok zawodowo Śmierć , 10 denarów, Rycerz buław
      Wszystko kręci się w tym roku wokół twojej duszy .... Eremita , Śmierć - ją czytam jako oderwanie ciała od duszy , czas na narodzin nowej serwy zawodowej , Rok przejścia na wyższy poziom. Ale żeby to osiągnąć , trzeba zniszczyć , wyrwać i przetransponować stare w nowe. Po prostu ..............spojrzeć Śmierci w oczy i umrzeć świadomie , a to bolesne i nie łatwe . Jednak każdy koniec jest początkiem nowego a tu moim zdaniem o wiele lepszego . Doświadczenie śmierci da Ci bogactwo wewnętrzne i zewnętrzne, a także stabilizację. Denary są zapowiedzią realizacji planów zawodowych i ich pomyślności . Plony dojrzeją można je będzie zbierać ! Trzymaj jedynie swój burzliwy temperament i pośpiech na wodzy. Unikaj zamętu i wybuchowych sytuacji (Jesteś skłonna do ich wywoływania ?- bo to by sie też z karta roku zgadzało że masz się wyciszyć )
      5,7,12 - Jak postępować czego unikać Król Mieczy, 8 denarów , Kapłan
      Unikaj wyrachowania , logicznego zimnego kalkulowania, może trzeba też wykluczyć ze swojego otoczenia osoby o takich cechach, Trzeba trzymać się zasad ,bo inaczej po prostu możesz zostać oszukana , lub dasz się wciągnąć w niepotrzebne ryzyko finansowe.- A Kapłan jako ostrzeżenie mówi o nieodpowiedzialności i konsekwencjach płynących z niedecydowania błędnych decyzji i braku zasad moralnych.

9,10,11 - Jak będzie wyglądała sfera finansowa 3 buławy , 3 kielichy , 6 mieczy
      Spokojnie możesz nie obawiać się braku stabilizacji finansowej trzeba będzie trochę się wytężyć i poszukać uzupełnienia budżetu, może zmienić profil działalności to ta zapowiadana przez Śmierć zmiana zawodowa??? Nie lubię 6 mieczy finansowo bo zawsze mi sie objawia jako zwolnienie z pracy ( oczywiście nie traktuj tego jak przepowiednię , a może właśnie tak , może masz dość tej pracy i czas wypłynąć na nowe wody ? )
      Przesłanie miesięcy -
      > 1. As Buław - styczeń . Czas zbierania doświadczeń i podjęcia ryzyka
      > 2. Śmierć - Luty - Wszystko ma swój koniec . Zakończy sie jakaś niezbyt przyjemna faza życia. Ale pamiętaj Najwspanialsze rzeczy rodzą się w bólach
      > 3. 10 denarów -Marzec - Czas na odpoczynek po niezbyt przyjemnym lutym Czas radości marzec to wynik lutowych zmian - zmian na lepsze może
      > 4. Rycerz Buław - kwiecień - Działaj śmiało wszystko toczy sie w dobrym kierunku, ale nie wszystko też można mieć od razu .
      > 5. Król Mieczy- Maj Staraj się trzeźwo oceniać sytuację i to co Cie otacza
      > 6. Król Kielichów Czerwiec - Uwolnij emocje masz przed sobą jasny cel i Króla który może odegrać znacząca role w Twoim życiu
      > 7. 8 denarów- Lipiec - Czas na naukę nowego. ( może ta joga???)
      > 8. Rycerz Denarów Sierpień - To dobry czas na podejmowanie długofalowych decyzji.
      > 9. 3 buław Wrzesień Wytycz sobie kierunek dalszego działania w ważnej dla Ciebie a sa szanse na dobre widoki na przyszłość
      > 10. 3 kielichów Październik ( Jeśli faktycznie założyć że As buław to poczęcie dziecka no to mamy 3 kielichy i narodzenie ( hi hi )
      > 11. 6 mieczy -listopad Pod znakiem zmian - może przeprowadzka a może rezygnacja ze starych przyzwyczajeń , bo jak konsekwentnie patrzeć w karty to dziecko zmienia całe nasze życie
      > 12. Kapłan - grudzień - No i znalazł sie sen naszego życia i a w relacjach - Kapłan ko konsekwentnie - małżeństwo Hi Hi

• nielaik Re: Wrózba 04.01.11, 16:22
        W ramach podziękowania wylosowałam dla ciebie przesłanie z kart anielskich.
        Karta Związku: Twoją najważniejsza relacją jest związek z samym sobą i z Bogiem, a wszystkie inne wyrastają właśnie z niego. Chcąc przyciągnąć, uzdrowić lub zrównoważyć jakąś relację, zacieśnij związek ze swoim kochającym Stwórcą. Gdy poczujesz się bezpieczny i kochany, towje pozostałe związku rozkwitną. Ta karta sygnalizuje, że wchodzić w pozytywniejszą fazę związków. Wyszedłeś z lasu i wkraczasz na teren przepełniony światłem i pięknem. Musisz tylko poczekać jeszcze chwilę. Dodadkowo odpowiedź na zadane pytanie znajdziesz w swoich związkach. Zaufaj temu w kwestii tego co czujesz, w kwestii swojego obecnego związku i podejmij stosowne działanie. Anioły pomagają ci stworzyć wspaniały nowy związek. Otaczaj swój związek światłem i miłością i aniołami. W twoim obecnym związku zachodzi pozytywna zmiana.
        Karta Czego pragniesz? Masz możliwość napisania scenariusza zgodnie ze swymi najgłębszymi pragnieniami. Kiedy wyraźnie określisz już czego najbardziej pragniesz i poczujesz, że jesteś gotowy i zasługujesz na spełnienie swych marzeń, natychmiast objawią się w twoim życiu, jak za dotknięciem czarodziejskiej różdżki. Czekałeś na sygnał z zewnątrz, który podpowie co masz robić. Anioły mówią, że odpowiedź masz w sobie. Zanim zaistnieją jakiekowiek zmiany określ, czego chcesz. Znajdź czas na medytację nad swymi prawdziwymi pragnieniami i wiedz, że zasługujesz na wszystko co najlepsze, jak każdy człowiek.
        Stosuj afirmacje i pozytywne wizualizacje, żeby zrealizować swoje pragnieia. Wyraźnie określ czego pragniesz. Porzuć wszelkie poczucie winy i lęk przed proszeniem o to co chcesz.
        Karta Twórczy Projekt: Twoja dusza wyraża się twórczo. Podążaj za nami, a natchniemy twe życie atryzmem i kreatywnością. Twórcza ekpresja napełnia cię witalnością i ekscytacją, ponownie rozpalając w tobie pasję życia. Potrzebujesz więcej możliwości twórczego wyrazu. Aniołu podpowiadają ci, czas żebyś postarał się znaleźć ujście dla swej kreatyności w pracy i w domu. Na przykład pisz, graj na jakimś instrumencie, zajmij się rękodzelnictwem, maluj, rysuj, szyj, albo zmień wystrój mieszkania. Nieważne czy twoje dzieła nadają się na sprzedaż, czy nie. Najważniejsze, żebyś pozwolił swemu wewnętrznemu artyście cieszyć się swobodą twórczej ekspresji. Zajmij się ważnym projektem, z roczpoczęciem którego do tej pory zwlekałeś. Zapisz się na jakieś twórcze zajęcia, na przykład weź lekcje fotografii lub tańca. Cel życiowy i wyjątkowa praca pojawią się na twoje drodze dzięki wysiłkom twórczym. Nie zamartwiaj się tym, że nie wiesz na czym polega twój cel. Po prosty idź przed siebie.
        • indi12 Re: Wrózba 04.01.11, 16:38
          Dziękuję bardzo !
          Wiesz zaskoczona jestem twoim rozkładem czy cos z tego czujesz jak ja . Zadziwiła mnie konsekwencja tych kart jak sie na nie patrzy jak na całość. Chociaz moja interpretacja moze byc błędna.
          buziaki
          • nielaik Re: Wrózba 04.01.11, 17:18
            Rzeczywiście rozmyślałam nad tym czy się nie zapisać na zajęcia z pilatesu, albo jogi. Tam gdzie moge ćwiczyć i koncentrację i uzyskać sprawność fizyczną. Czas przemyśleń, tego co jak w rzeczywistości wygląda jest mi potrzebny. Właśnie tego mi teraz trzeba, zastanowienia, przeanalizowania tego co jak działa, jak w rzeczywistości wyglada. Mam dość wyścigu szczurów. Dzięki Eremice ma szansę analziować wszystko od szczebla krajowego po prywatny. Trafnie zinterpetowane, do mnie przemawia. Z uczuciami nie wiem jak będzie, zawsze ktoś się podobno koło mnie kręci a ja nigdy nie zauważam. Chciaż myślę, że za leniwa jestem, tutaj trzeba się postarać, wyjść, wypatrzyć kogoś. Za wyskokie wymagania? Już kiedyś została mi zwrócona uwaga na ten aspekt uwaga. Warte przemyślenia. Ale tak sobie myślę, że chyba jednak bardziej cenię przyjaźń niż miłość. Gdyb ten KK okazał się sympatycznym kolegą, z którym można pogadać, wyjść na kregle, niech się zjawi. Praca, mam nadzieje coś zmienić. Nie jestem zadowolona z sytuacji. W Śmierci podoba mi się konsekwencja. Więc może czas ruszyć przysłowiowe cztery litery i zacząć działać zdecydowanie w tym kieunku. Tak mi się jeszcze nasunęło, że może ona będzie coś ciągnąć to co zainicjuje As Buław? Rada jak postępować. Ryzyko finasnowe, kikla miesięcy temu, też ten motyw wyszedł u wróżki, w kartach klasycznych. Nie pożyczać nikomu pieniędzy, jest jakaś kobieta w tarapatach finansowych, która może mnie o to prosić. Trzeźwy, żeby nie powiedzieć surowy osąd, dosłownie spławienie krótkim dosadnym nie jest chyba dobrą radą. Lubię Króla Mieczy, mam nadziję, że racjonalnego i trzeźwego osądu mi nie zabraknie. Żadnych sentymentów. Z przepowiedni na miesiące, mogę powiedzieć, że rzeczywiście mam nadzieję nauczyć się czegoś nowego. Konsekwentnie to realizować. Wszystko do mnie przemaiwa, ale pewne rzeczy zobaczymy jak się zrealizują.
            • lukrusia Re: Wrózba 04.01.11, 18:23
              > S-Eremita

Czeka Cię rok przemyśleń , rozwoju duchowego ale i ucieczki od ludzi w głąb siebie.Zrozumienia czego oczekujesz , czego chcesz naprawdę od życia .Co powinnas zmienic a co pozostawić , zmiana osobowości ale i samotnosć , która na początku może zdawać się cięzka i przytłaczajaca a z czasem tak ja oswoisz , że zaczniesz lubieć gdy jesteś sama bo będziesz czuła siebie wtedy .Zrozumisz swoje pragnienia ,to co czujesz w środku i jak wykorzystać ten rok w przyszłosci .W tym roku mimo iż osamotnionym zrobisz duży krok naprzód.Eremita to rok numerologiczny 7.

1,6,8 - Jak będą układać się sprawy w sferze uczuciowej As buław , Król Kielichów, Rycerz denarów

Jeśli jesteś w zwiazku to twój mężczyzna poradzi sobie w tym roku i otoczy Ciebie opieką .Jeśli jesteś samotna to bądz pewna , ze w kimś sioe zakochasz będzie to starszy mężcyzna ,wrażliwy , opiekuńczy i uczuciowy może nawet za delikatny jeśli się skupisz nad tą znajomoscią to pozyskasz w nim swojego powiernika tejmnic , a z czasem i bliskiego przyjaciela z , którym może połączyć was uczucie .

2,3,4 - Jak będzie wyglądał ten rok zawodowo Śmierć , 10 denarów, Rycerz buław
              Wszystko co Cię męczyło , tamowało w zwiazku z materialną stroną życia opdejdzie , bo skupisz sie na sobie EREMITA -on nie przywiązuje się do pieniedzy ,On szuka w sobie odpowiedzi , doświdczenie zdobywa .
              Jesłi odczuwasz , że chciała byś zmienić prace to śmiało postępuj.

5,7,12 - Jak postępować czego unikać Król Mieczy, 8 denarów , Kapłan

Unikaj spraw formalnych , które moga sie wydawac niejasne ,gdzie nie wszytko jest pewne tak abyś nie została ocyganiona .Polegaj na swoim doświadczeniu , na odczuciach i intuicji .

9,10,11 - Jak będzie wyglądała sfera finansowa 3 buławy , 3 kielichy , 6 mieczy
              Mam wrażenie , ze interesujesz sie czymś nowym teraz jeśli to prawda to tak trzymaj bo to co teraz cie zainteresuje w przysłości przyniesie pozytywne zmiany .

kissBużka kiss
              • nielaik Re: Wrózba 06.01.11, 08:45
                Dla ciebie karty:
                Ćwicz: biegaj, spaceruj, pływaj, albo w inny sposób poruszaj swoje ciało. To da ci więcej energii i sprawi, że będziesz szczęsliwa. Ćwiczenia pozwolą ci oddychać głęboko, co sprawi, że twoje ciało będzie ożywione. Poprzez głęboki oddech przyjdą do ciebie odpowiedzi na zadawane przez ciebie pytania, a także nowe pomysły. Ta karta zachęca cię także, do częstszego ruchu. Dzięki ruchowi będziesz lepiej sypiać, poprawi ci się nastrój. Zapomisz o probemach dnia codzinnego.
                Związek: Twoją najważniejsza relacją jest związek z samym sobą i z Bogiem, a wszystkie inne wyrastają właśnie z niego. Chcąc przyciągnąć, uzdrowić lub zrównoważyć jakąś relację, zacieśnij związek ze swoim kochającym Stwórcą. Gdy poczujesz się bezpieczny i kochany, towje pozostałe związku rozkwitną. Ta karta sygnalizuje, że wchodzić w pozytywniejszą fazę związków. Wyszedłeś z lasu i wkraczasz na teren przepełniony światłem i pięknem. Musisz tylko poczekać jeszcze chwilę. Dodadkowo odpowiedź na zadane pytanie znajdziesz w swoich związkach. Zaufaj temu w kwestii tego co czujesz, w kwestii swojego obecnego związku i podejmij stosowne działanie. Anioły pomagają ci stworzyć wspaniały nowy związek. Otaczaj swój związek światłem i miłością i aniołami. W twoim obecnym związku zachodzi pozytywna zmiana.
                Wkrótce: To o co pytasz wkrótce się wydarzy.Ta karta zapewnia, że twoje prośby zostaną niedługo spełnione. Nie ma potrzeby pośpiechu, nie trzeba się też martwić. Twoje życzenie zostanie spełnione w Boskim Czasie. Wszystkie puzzle układają się na własciwe miejsce, będziesz zadolowny z efektu. Ta karta zachęca do potrzymania wiary i optymizmu. Energie siekruj na pozytywne myśli, działania. Czytaj, oglądaj filmy, rób rzeczy, które nastrajają cię pozytywnie. Jesteś keratorem własnego szczęścia. Twoje pozytywne nastawiei sprawi, że to czego chcesz zrealizuje się.

A Coill rozwiąże tajemnicę i napisze jaki rozkład zinterpretowała big_grin

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka