Dodaj do ulubionych

ktor rozłoży dla mnie karty

10.01.11, 19:36
Proszę rozłożyć dla mnie i mojego męża kart, coś się porobiło nieprzyjemnego, i co dalej?
Obserwuj wątek
    • krolowa.mieczy Re: ktor rozłoży dla mnie karty 10.01.11, 19:41
      Witaj Lawendo smile
      Wg regulaminu forum można stawiać karty jeśli forumowicz ma co najmniej 25 postów pod swoim nickiem, a ty masz tylko 5.
      Jeśli masz inne konto gazetowe z duzą ilością postów to napisz do mnie na @ z niego i tu na forum wróżba będzie.
      • 0-lawenda Re: ktor rozłoży dla mnie karty 11.01.11, 08:55
        Dziękuje za podpowiedź.
      • 0-lawenda Re: ktor rozłoży dla mnie karty 11.01.11, 18:08
        Ponawiam swoją prośbę o rozłożenie kart.
    • tommy994 Re: ktor rozłoży dla mnie karty 12.01.11, 01:06
      Późno piszę smile postaram się jutro postawić karty w Twojej sprawie. Najpóźniej do 18-tej.
      Pozdrawiam Tomek smile
      • 0-lawenda Re: ktor rozłoży dla mnie karty 12.01.11, 08:33
        Dziękuję i czekam.
    • 0-lawenda Re: ktor rozłoży dla mnie karty 12.01.11, 20:12
      szkoda,że nikt nie chce rozłożyć dla mnie kart czyżbym nie miała dowiedzieć się coś więcej?
    • tommy994 Re: ktor rozłoży dla mnie karty 12.01.11, 20:20
      Wypadło mi coś, zaraz Tobie postawie karty.
    • tommy994 Re: ktor rozłoży dla mnie karty 12.01.11, 21:09
      No to do dzieła. Pytanie: Jak dalej potoczy się małżeństwo Lawendy?
      Rozkład: Krzyż celtycki. Karty: odwrócone.

1) Podstawa pytania - 4 mieczy na odwr. - Powiedziałbym, że uczuć nie pokazujecie sobie. Choć od pewnego czasu mogła nastąpić zmiana. Mąż (albo Ty) otwieracie się na siebie, znika introwertyzm.
      2) Tak jak karta nr. 1 - Sprawiedliwość na odwr. - trudno mi coś powiedzieć o tej karcie, mam wrażenie, że oznacza Twoje obawy, że za tym otwarciem się na ludzi, kryje się coś więcej. Podejrzliwość.
      3) To co ty wiesz - 6 monet nad odwr. - Raczej na męża liczyć nie możesz, nie pomaga Tobie. Brak wsparcia z jego strony.
      4) Przeszłość - 7 mieczy na odwr. - Mąż Ciebie zawiódł, zranił.
      5) Przeszłość, która odchodzi - Królowa Mieczy na odwr. - Kobieta po przejściach,
      6) Przyszłość - Rycerz kielichów na pozytyw. - Czeka Ciebie zaproszenie do spotkania, rozmowy z jakimś mężczyzną. Może synem. W każdym razie osoba ta ma jakieś pojęcia o tym co dzieje się w Twoim związku.
      7) Ty - Paź Kielichów na pozytyw. - Ta karta opisuje Ciebie
      8) Porada otoczenia - 8 buław na odwr. - Oznacza szybkość, w tym położeniu uważałbym by bieg wydarzeń za szybko się nie rozwijał, możesz stracić nad tym panowanie. Mam na myśle relacje miedzy Tobą a mężem.
      9) Obawy/nadzieje - 5 buław na odwr - Obawiasz się sporów i kłótni. Te mogą mieć jednak służyć udowodnieniu kto tutaj rządzi, próba sił.
      10) Wynik - Paź Buław na pozytyw. - Czekają Ciebie wiadomości, zaskakujące, ale pozytywne. Prawdopodobnie od dziewczyny, albo tyczące się dziewczyny.

Lawendo wybacz, że odpowiedzi wyglądają jak wyglądają. Obawiam się, że Twój mąż zbudował wokół siebie mur, którego trudno przebić. Stąd miałem problemy z odpowiedziami. Uwierz, lekko nie było.
      Karty nakreśliły przeszłość Waszego związku. Chłodne stosunki, uczucia trzymane w sobie i nie wyjawiane nikomu. Sprawiedliwość może sugerować fałszywą otwartość Twojego męża.
      Myślę, że karty mówią o Twoich dzieciach (spotkanie z tym młodym mężczyzną i informacje od młodej dziewczyny). Co do tego, jak będzie miedzy Tobą a mężem karty nie powiedziały. Być może wiesz już co powinnaś zrobić, albo sytuacja tego nie wymaga.
      Jak powiedziałem, łatwo nie było mi czytać cokolwiek z tych kart. Może jeszcze ktoś z forumowiczów doda coś od siebie.

Pozdrawiam Lawendo i mam nadzieje, że jakoś pomogłem.
      • 0-lawenda Re: ktor rozłoży dla mnie karty 12.01.11, 22:44
        Dziękuję.
        Masz rację moj mąż zbudował mur wokół siebie, nie umiałam go przebić.
        Sprawy z przeszłość się zgadzają
        Czy karty pokazują czy on wróci? To z ta kobietą, która nas podzieliła? może odpuści sobie i on zrozumie ,że dom to dom i tam jest jego miejsce?
        • zainteresowany1977 Re: ktor rozłoży dla mnie karty 12.01.11, 23:02
          To co prawda forum o tarocie ale mam i talię kart cygańskich, spróbowałem i oto jakie wyciągnąłem przed tym zanim podałaś informację o Twojej sytuacji.
          Karta dom jako sygnifikator sprawy.
          Karta strata na Ciebie i Twoją sytuację.
          Karta fałsz na przeszłość sprawy.
          Karta przykrość na przeszłość przed kartą fałsz.
          Karta kochanek na Twojego męża.
          Karta wiadomość po prawej stronie karty kochanek na sytuację z jego strony.
          Karta nadzieja po prawej stronie karty wiadomość, dodatkowo na opis.
          Na źródło problemu wyciągnąłem kartę śmierć i kartę zazdrość.
          Na to co Twój mąż myśli o sprawie wyciągnąłem kartę duchownego i kartę wdowca.
          Na przyszłość sprawy wyciągnąłem kartę zamyślenie, kartę smutek i kartę trochę pieniędzy.
          Nie lubię wróżyć bo mam obawy czy to komuś nie zaszkodzi, właściwie te karty pokazały sytuację. Jeśli chodzi o radę to jak wiesz w życiu nic na siłę, nie wybiegaj ponad swoją godność, nie przymuszaj, jak ktoś ma z nami być to po prostu będzie. Powodzenia smile
          • zainteresowany1977 Re: 12.01.11, 23:18
            Tu widać jak wyglądają te cygańskie lenormand.webpark.pl/karty_cyganskie.htm . Służą do pracy na sprawami dot. związków międzyludzkich.
            • nielaik Re: 13.01.11, 18:41
              Cygańskie dobre karty, dokładnie opisały sytuację. Kupić czy nie kupić?
              • zainteresowany1977 Re: 13.01.11, 20:45
                Jak chcesz, wedle uznania smile
      • 0-lawenda Re: ktor rozłoży dla mnie karty 12.01.11, 23:10
        Co to znaczy:ad.5) Przeszłość, która odchodzi - Królowa Mieczy na odwr. - Kobieta po przejściach,
        Ta kobieta jest po przejściach . czy ona odejdzie od męża mojego, jeśli tak to kiedy?
        Ad.7) Ty - Paź Kielichów na pozytyw. - Ta karta opisuje Ciebie , jak ta karta opisuje mnie?
        ad.10) Wynik - Paź Buław na pozytyw. - Czekają Ciebie wiadomości, zaskakujące, ale pozytywne. Prawdopodobnie od dziewczyny, albo tyczące się dziewczyny. tego tez nie bardzo rozumiem, proszę jaśnie.
        • tommy994 Re: ktor rozłoży dla mnie karty 13.01.11, 01:11
          Karta Królowej Mieczy odnosi się do kochanki. Nie chciałem pisać o zdradzie ponieważ to Twoja prywatna sprawa. Co do Pazia Kielichów oznacza on osobę wrażliwą, czułą o artystycznej duszy, w kwestiach miłosnych oznacza zawód. Ostatnia karta - paź buław - tak jak powiedziałem, oznacza zaskakujące, pozytywne informacje (być może o pracy).
          Karty nie mówią o powrocie Twojego męża. Przepraszam za tak zagmatwaną odpowiedź. Nie mam sporego doświadczenia.
      • lilith-2 Re: ktor rozłoży dla mnie karty 13.01.11, 09:13
        Nie chcę być tą "najgorszą", bo niestety nie mam dobrych wieści, ale zdecydowałam, że jednak powiem jak to widzę.
        Sprawiedliwość odwr to karta zdrady małżeńskiej (w tym przypadku), 7mieczy tylko to potwierdza, ale to już wiemy. 6 monet odbieram nie tylko jako brak wsparcia, myślę że chodzi o kochankę, zdajesz sobie sprawę z tego, że ona ma nad Tobą przewagę. Królowej mieczy odwr nie traktowałabym jak kobietę po przejściach, bo o tym mówi w pozycji prostej, to niebezpieczna kobieta, w tym wypadku zagrażająca twojemu małżeństwu. 0-lawendo przykro mi to mówić, rycerz kielichów jest kartą sprzyjającą romansowi, prawdopodobnie jest zakochany w tej kobiecie, ten rycerz opóźnia wszelkie sprawy formalne itp ale dobrze wróży romansom sad Dodatkowo jesteś na pozycji pazia, który jest najniżej w hierarchii kart dworskich, masz niewielki wpływ na to jak sprawy się potoczą sad Nie wiem co ozn 8 buław na odwr, w pozycji prostej to newsy, informacje od znajomych na temat tego romansu. Nie wiem co oznacza paź buław jako wynik, ale na pewno nie powrót...nie mam pomysłu uncertain
        • 0-lawenda Re: ktor rozłoży dla mnie karty 13.01.11, 17:30
          nie umiem sama kłaść kart więc proszę o to innych. Jeśli w kartach wychodzą niezbyt miłe wiadomości przyjmuję je tak samo jak dobre. Nie powinien nikt mieć skrupułów,ze żle wychodzi w kartach. Co ma wyjść dobrego jak wszystko się rozleciało? Zadaję sobie pytanie czy jest jakiś "klej", który mógłby to posklejać?
    • 2bieguny Re: ktor rozłoży dla mnie karty 12.01.11, 21:57
      Napisze jak ja to widze, chociaz ja nie stawiam odwróconych, ale czasem dziwnym czasem je rozumiem

Podstawa pytania - 4 mieczy na odwr. -wiedliscie spokojny zywot rodzinny i to wszystko teraz się zepsuło
      2) Tak jak karta nr. 1 - Sprawiedliwość na odwr. - któres z was postapiło nieuczciwie wobec drugiego, nie wiem , czy moze to dotyczyc jakiejsc sprawy urzedowej?
      3) To co ty wiesz - 6 monet nad odwr. - czujesz , ze nie masz na kogo liczyc, ze zostałas sama z problemem, brak Ci oparcia w bliskim w męzu w przyjaciołach
      4) Przeszłość - 7 mieczy na odwr. - któres z was zrobiło drugiemu jawnę swiństwo i nawet nie bardzo strał sie to ukryc, taka jawna krzywda.
      5) Przeszłość, która odchodzi - Królowa Mieczy na odwr. - stawiałabym tutaj na brak wyjasnienia sytuacji, dlaczego sie tak stało,do końca nie poznasz motywów działania, to zostanie przemilczane, jesli to Ty zawiniłas, nie wyjasniaj na siłe, nie usprawiedliwiaj się.Niech sprawa przyschnie, nie ma sensu posypywac ran solą.
      6) Przyszłość - Rycerz kielichów na pozytyw. - powiedziałabym, ze bedzie okazja do odnowienia relacji, moze ktos a tym pomoze, ale bez grzebania się w przeszłosci. Jakby uczucie prosi o zapomnienie bez grzebania w tym problemie.
      7) Ty - Paź Kielichów na pozytyw. - Myslę, ze jestes wstanie zapomiec w imię miłosci i małzeństwa. Tak mi wychodzi, ze męza kochasz.
      8) Porada otoczenia - 8 buław na odwr. - sprawa potrzebuje czasu, pospiech niewskazany, wrecz przeciwnie, czas leczy rany.
      9) Obawy/nadzieje - 5 buław na odwr - boisz się, ze zaczniecie się kłócic, walczyc ze sobą.
      10) Wynik - Paź Buław na pozytyw. - Mysle, ze przy spokojnej pracy, nad swoimi relacjami jestescie wstanie porozumiec sie.
      • 0-lawenda Re: ktor rozłoży dla mnie karty 12.01.11, 22:53
        Wielkie dzięki. Spawy się sprawdzały z przeszłości , to samo co pisałam do tommy994 , co będzie dalej, czy wróci, czy zostawi ta kobietę?
    • zainteresowany1977 Re: ktor rozłoży dla mnie karty 12.01.11, 22:46
      Możesz napisać coś więcej o tym co się porobiło?, o ile wiesz co.
      • 0-lawenda Re: ktor rozłoży dla mnie karty 12.01.11, 22:58
        Krótko mówiąc zostałam sama, ale chciałabym wiedzieć czy on wróci i czy zostawi tą kobietę?
        • 0-lawenda Re: ktor rozłoży dla mnie karty 12.01.11, 23:18
          do zaineresowany1977: co to znaczy :Na źródło problemu wyciągnąłem kartę śmierć i kartę zazdrość. -prosze o wyjaśnienie. Jakoś dziwnie obawiam się ostatnio o jego zdrowie pomimo tego co mi zrobił. Zycie tak kruche jest.
          Niestety ale tego tez nie rozumiem:Na to co Twój mąż myśli o sprawie wyciągnąłem kartę duchownego i kartę wdowca.
          Jeśli bys mógł o wyjaśnienie to proszę, wiem że to kar należy podejść z małym dystansem. Zostałam tak zraniona, że nie wiem co dalej?On się upiera przy tej kobiecie. ja wiem,że nic na siłę. Chciałbym,żeby on niej odszedł i to najlepiej już.
          • zainteresowany1977 Re: ktor rozłoży dla mnie karty 12.01.11, 23:35
            Bez obaw, karty to symbolika, śmierć to zmiana, w duecie z kartą zazdrość może np oznaczać przesycenie tym co było i zmianę która okazała się niekorzystna - znowu napisałem enigmatycznie, ale to dlatego, że ja mało umiem.
            Karty duchowny i wdowiec mogłyby oznaczać zmianę jakościową w życiu polegającą na odejściu z układu, wdowiec na karcie wychodzi z cmentarza, może uznał stratę? Wspomniałaś o Waszym rozstaniu, o innej?
            Moim zdaniem do kart należy podejść z dużym dystansem. Domyślam się, że bardzo chciałabyś przewinąć pewien okres czasu bo obecna sytuacja Cię przerasta. Niezależnie od tego co by się nie działo pamiętaj, że jeśli ktoś nas zostawia to jest jego wybór, Ty masz możliwość wybierać, ktoś inny też ma, człowiek jest wolny i nic nie trwa tak długo jak by się chciało. Może Wam się ułoży, może niepotrzebnie szukasz pomocy we wróżbach ... piszę o tym, bo bardzo wrażliwi ludzie nie powinni się tym podpierać bo to może kosztować masę nerwów i łez. Bacz na fakty, nawet najlepiej odczytane karty nie przewiną czasu, może lepiej ten czas poświęcić na to na co długo nie miałaś czasu.
            • 0-lawenda Re: ktor rozłoży dla mnie karty 13.01.11, 07:16
              Podchodzę to kart z dystansem i wiem ,że nie można nimi sugerować się do konca.Tylko jak wytłumaczyć fakt ,iż z przeszłości fakty zgadzają się, muru nie umiałam przebić/
              Chciałbym aby ta farsa się zakończyła. Mam swoje hobby, na które miałam czas więc nie bardzo jest co robić.
              Jęsli ktoś mógłby położyć mi karty:
              czy ich zwiazek przetrwa czy on wróci? no czas .. byłabym wdzieczna.
              • 2bieguny Re: ktor rozłoży dla mnie karty 13.01.11, 08:30
                Z tego co piszesz, chciałabyc zeby maz wrócił? Tak? Myślę, ze dobrze byłoby zrobic partnerski dla Was.
                Pozdrawiam.
                • 0-lawenda Re: ktor rozłoży dla mnie karty 13.01.11, 17:32
                  Kto postawiłby dla mnie partnerski?
              • zainteresowany1977 Re: ktor rozłoży dla mnie karty 13.01.11, 09:53
                Jak sami się nie będziemy szanowali to inni nas nie będą szanowali. Bardzo się od niego uzależniłaś, naprawdę warto?
                • czu-jka Re: ktor rozłoży dla mnie karty 13.01.11, 09:58
                  Miło posłuchać (poczytaćsmile) mądrego mężczyznęsmileŚwięte słowa.
                  • zainteresowany1977 Re: ktor rozłoży dla mnie karty 13.01.11, 18:34
                    Zwykłego smile, ja tego nie wymyśliłem tylko gdzieś kiedyś wyczytałem smile
                    • czu-jka Re: ktor rozłoży dla mnie karty 13.01.11, 18:52
                      Takie racjonalne podejście ułatwia życie. My kobiety jesteśmy bardziej emocjonalne i mam wrażenie, bardziej odczuwamy wszelkie potyczki miłosne (i nie tylko).
                      • 0-lawenda Re: ktor rozłoży dla mnie karty 13.01.11, 18:56
                        Zgadzam się z Tobą, przeżywamy bardziej . Dla nas są ważne inne aspekty w całym zamieszaniu:dom, dzieci.
              • krolowa.mieczy Re: ktor rozłoży dla mnie karty 13.01.11, 10:14
                Na co dzień mam podobne prośby (albo wręcz wymuszenia) o ostateczną odpowiedź: wróci czy nie. To są klienci telefoniczni z wiadomego portalu.
                Lawendo, to tak nie działa, że ktoś zajrzy w karty jak w szklaną kulę i zobaczy ostateczny wynik a najlepiej korzystny.
                Sorry.
                • 2bieguny Re: ktor rozłoży dla mnie karty 13.01.11, 15:45
                  Czasem was czytam i się zastanawiam jaki sens ma wróżenie, Zet, uwaza, ze wszystko lepiej rozwuazywac samemu, rozumowo, Krolowa, ze nie widac rozwiazania, to jaki sens?
                  Juz sama nie wiem ;/
                  • krolowa.mieczy Re: ktor rozłoży dla mnie karty 13.01.11, 15:59
                    2bieguny, to wszystko zależy od kart jakie wylosujesz dla kogoś na dany problem. Jeśli one nie pokazuja ostatecznego rozwiazania czy rezultatu, to choćbym dokladała karty w nieskończoność to i tak nic się więcej nie dowiem.
                    O to mi chodzi smile
                    Bo czasami pięknie widać jak sie sprawa skończy, jak potoczy itp. A jeśli karty pokazują: pod warunkiem, ze zrobisz to i to, to uzyskasz satysfakcjonujacy cię wynik, to jedynie można w taki sposób odpowiedzieć.
                    Naprawdę mam często sytuacje gdy ktoś wymusza na mnie powiedzenie rezultatu a karty nijak go nie pokazują.
                    Rozumiesz? smile
                    • zainteresowany1977 Re: ktor rozłoży dla mnie karty 13.01.11, 16:11
                      O nonono, jeśli chodzi o wróżenie to jeśli nie ma jakiśch kart (tak jakby wielcy nieobecni o których trzeba pamiętać) to błędem byłoby naciągać intepretację do potrzeb, a pytający zawsze chciałby żeby był happy end, no a tak się nie da, przynajmniej nie przy wróżeniu. Przy tarocie powinno się wyciągnąć w rozkładzie kartę na przeszkodę i na radę, wtedy jest co powiedzieć, a bez nich będzie trudniej.
                      Jest sens wróżyć, to dla tych którzy potrzebują pomocy trzeciej osoby, a wróżący z racji wielu kontaktów z ludźmi powinien się stać kimś kto umie pokazać tej drugiej osobie sprawę z różnych perspektyw, no ale nie dokona czegoś za osobę która prosi o poradę.
                      Moim zdaniem wokół wróżenia narosło sporo mitów, ludzie upatrują w tym swojego zbawienia, bramy do raju, a to nie tak.
                  • zainteresowany1977 Re: ktor rozłoży dla mnie karty 13.01.11, 16:19
                    ,,Zet, uwaza, ze wszystko lepiej rozwuazywac samemu, rozumowo," - i tak i nie smile
                    Na szarym końcu zostaje sam na sam osoba ze swoją sprawą, nieraz taka osoba popełnia błąd wynikający ze swoich założeń, nieraz te założenia uniemożliwiają ogarnięcie sytuacji, można wówczas coś podszepnąć łącząc doświadczenie i podejcie emocjonalne - i to jest na ,,tak".
                    Na ,,nie" jest opcja z wróżeniem, ale wróżenie jest wstępem do wnioskowania, co za tym idzie nieraz można dobrze poradzić nawet nie sięgając po karty. Póki co uważam że słabo mi idzie wróżenie, może potrzebuję czasu by zastartować? Tak sobie myślę.
              • krolowa.mieczy Re: ktor rozłoży dla mnie karty 13.01.11, 16:10
                0-lawenda napisała:

> czy ich zwiazek przetrwa czy on wróci? no czas .. byłabym wdzieczna.

Lawendo, spojrzałam jeszcze raz na karty które wylosowal Tommy i ostrożnie odpowiem na to pytanie: powinien wrócić jednak nie liczyłabym na twoim miejscu na powrót na stałe, taki ostateczny. Może go nosić jeszcze, niestety.

I przypominam o zapłacie dla Tommy'ego smile Wyślij mu coś fajnego smile
                • bezik-1 Re: ktor rozłoży dla mnie karty 13.01.11, 17:17
                  Dziewczyna ma problem więc szuka pomocy i nie dziwcie się jej. Musi cholernie kochać swojego męża( tak mi się wydaje) skoro szuka, chyba też liczy na to że wróci. Jak byłby on jej obojętny to machnęłaby ręką i powiedział nie ma to nie ma i już.
                • 0-lawenda Re: ktor rozłoży dla mnie karty 13.01.11, 17:23
                  Dziękuje wszystkim za odczytanie kart i zaangażowanie sie w mojej sprawie.
                  Ja zawsze myślałam,że ja będę uszczęśliwiać świat i wszystkich, a tu ja potrzebuję wsparcia.
                  • 2bieguny Re: ktor rozłoży dla mnie karty 13.01.11, 20:21
                    Lawendo, zatem rób wszystko, zeby sie sprawy potoczyły po Twojej mysli smile Ja czasem robie wbrem radzie kart, ale przy najmniej nie mam zalu do siebie, ze czegos nie zrobiłam smile
                    • 0-lawenda Re: ktor rozłoży dla mnie karty 13.01.11, 20:53
                      Tak masz rację, planuję zrobić po mojej mysli, i to obojętne co z tego wyjdzie. Gorzej juz być nie może. Jakimś dziwnym człowiekiem jestem , bo rzeczy ,które zdarzają się rzadko lub bardzo rzadko , zdarzają sie właśnie mnie.
                      • 2bieguny Re: ktor rozłoży dla mnie karty 13.01.11, 21:01
                        To nie jest jednak tak, ja tez czesto myslę, ze coś spotyka własnie mnie, ale to nieprawda, kazdy z nas dzwiga swój krzyz, rózny, ale pomysl, ze dany jest Ci krzyz, który udzwigniesz, serio tak jest, znajdziesz dookoła ludzi, którzy mają problemy, jedni nie mają pracy, inni nie maja partnerów inni maja chore dzieci albo członków rodziny, innych partner zostawił, kazdy ma coś, czego by nie chciał, takie jest zycie, a naszym zadaniem jest przezyc je jak najpełniej, bo powtórki nie bedzie. Jesli uwazasz, ze warto zawalcz, ale nie katuj się tym smile
                        Lawenda smile Bedzie dobrze, musi, nie ma innej opcji smilesmilesmile
                        • 0-lawenda Re: ktor rozłoży dla mnie karty 13.01.11, 21:16
                          Telefon dzwoni to na pewno on. lecę.
                          • bezik-1 Re: ktor rozłoży dla mnie karty 13.01.11, 21:19
                            Dziewczyno trzymaj się.
        • 0-lawenda Re: ktor rozłoży dla mnie karty 13.01.11, 22:37
          czy jest sam czy z kimś to sprawa dyskusyjna ale ja jest chyba juz sama.
    • 2bieguny Re: ktor rozłoży dla mnie karty 13.01.11, 21:45
      Zrobiłam rozkład na odrodzenie relacji.
      Pytanie: Czy odrodzi się związek lawendy z męzem?
      Z przełozeniasmirkłońce, As buł. , Cesarz
      1. Perspektywy na odrodzenie relacji w chwili obecnej- 9 mieczy
      2. Co zrobi On w celu odrodzenia relacji- Q monet
      3. Czego On nie zrobi- 4 monety
      4. Co zrobi lawenda, zeby relacja się odrodziła, co moze zrobic- 6 puch
      5. Czego nie zrobi L. czego powinna unikac, nie robic- 6 monet
      6. Wpływy zewnętrzne, energie wspierające, lub blokujace- w chwili obecnej- Wisielec
      7. Najblizsze wydarzenia, rozwój sytuacji- Sprawiedliwośc
      8. Jaki warunek musi zostac spełniony- 7 buław
      9. Wynik- Paz mieczy

powiedziałabym, ze Pan się dosc dobrze w tym wszystkim czuje, postawił na swoje potrzeby i egoistycznie się tego trzyma
      Tobie zaistniała sytuacja odebrała radośc zycia, zadreczasz się, nie widzisz sensu w tym wszystkim i mimo wszystko masz ciągle nadzieję, ze się to jeszcze wszystko wyprostuje, ale zeby tak było, to pan powinien zakończyc styl zycia, który teraz prowadzi, jesli ma inną kobietę, to powinien z nią zerwac, wycofac się z tamtej znajomosci z tamtej relacji, a on niestety tego nie zrobi. Lawenda bedzie ciągle zyc w nadziei, ze dojdzie do ogrodzenia, ale to bedą tylko marzenia, bedziesz odwoływac się do wspólnego zycia, do tego, co było, ze przeciez łączy was wiele współnych chwil i przezytego czasu. Mysle, ze nikt zdecydowanie nie pomoze wam, beda sie przygladac, czekac, ale nie bedą się wtracac, nie bedą naciskac albo was godzic. Zaslepiona miłoscia do Męza, bedziesz w stanie mu wiele wybaczyc, jeszcze nie widzisz, jak bardzo Cię zawiódł, nomen omen, nawet bedziesz się doszukiwała winy w sobie!
      Wg mnie szansa na odrodzenie relacji jest zadna, tak bedziecie jeszcze sie kontaktowac, rozmawiac, wyjasniac, ale kazda kolejna rozmowa bedzie was od siebie oddalac.
      Przykro mi Lawendo, moze ktos widzi inaczej.
      Gilded Tarot
      • 0-lawenda Re: ktor rozłoży dla mnie karty 13.01.11, 21:56
        Planuję wyjazd w góry ze znajomymi więc może uda mi sie zapomnieć o moim Romeo....
        • 2bieguny Re: ktor rozłoży dla mnie karty 13.01.11, 22:02
          To jedz, koniecznie smile
          Napisz chociaz co się zgadza, a w czym się zupełnie myle.
          • 0-lawenda Re: ktor rozłoży dla mnie karty 13.01.11, 22:16
            Jutro juz piątek z rana wyjazd.
            • 0-lawenda Re: ktor rozłoży dla mnie karty 14.01.11, 00:37
              Jakoś dziwnie obawiam się oj ego zdrowie, czy jest coś o czym ja nie wiem lub ona sam jeszcze nie wie? kot moze mi pomóc?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka