Dodaj do ulubionych

Walentynki dla Czuj-Ki

14.01.11, 10:06
Walentynki dla Czuj-ki:
1. Ogolny moj nastroj? - 2 buł
2. Co mnie zaskoczy pozytywnie? 7 kieli,3 buł
3 Negatywy dnia Ryc buł
4. Co bede robic rano, w poludnie, wieczorem? Księzyc, 5 monet, paź monet
5. Jak mam sie zachowac wobec ewentualnych zyczen? Cesarzowa
6 jak ocenisz ten dzień ( w sensie zadowolenia) - Sąd
Miłego Dnia
Msmile
Obserwuj wątek
    • czu-jka Re: Walentynki dla Czuj-Ki 14.01.11, 10:13
      Chyba niepotrzebnie spytałam, nieznam zabardzo znaczeń MA, ale nie wygląda to dobrzesmile.
      • ma_ewa01 Re: Walentynki dla Czuj-Ki 14.01.11, 10:41
        Wcale nie , Czujko. Teraz muszę opracować pisemnie pewna wróżbę, ale moze dziewczyny coś napiszą.
        Sąd na końcu wróży, ze coś sie tego dnia odmieni, odnowi, odżyjesz...
        To póki co,
        Msmile
    • ma_ewa01 Re: Walentynki dla Czuj-Ki 14.01.11, 13:21
      No nie zapowiada sie jakoś super porywająco...
      2. Co mnie zaskoczy pozytywnie? 7 kieli, 3 buł
      Będziesz snuć marzenia, może troche wypijesz. W aurze Walentynkowej przewartościujesz pewne schematy. Powoli otworzysz sie na nowe, zauważysz, że można jeszcze raz, że można znowu...
      3 Negatywy dnia Ryc buł
      Ten On - może milczeć...
      Pomarzysz sobie, posmęcisz, zdasz sobie sprawę, z tego, czego nie chcesz, powiesz sobie dośc i pod wieczór zaznaczy się twoja wiara w siebie i nowe możliwości, na pewno nastrój Ci sie poprawi...
      5. Jak mam sie zachowac wobec ewentualnych zyczen? Cesarzowa - łaskawie przyjąć, nie okazywać braku...
      Super, powoli wstaniesz z kolan i teraz będzie juz z górki. Ten dzień będzie przełomem, po nim pozwolisz nowemu na dostęp ... razem z 3 buławami mówi o przerobieniu tego, co Cię hamowało i ciągnęło w dół. Idzie NOWE- NIE SPIJ
      BUziaki, Czujko...
      Msmile
      • czu-jka Re: Walentynki dla Czuj-Ki 14.01.11, 13:39
        Dziękuję Ma-ewo, Jest w tym jakaś doza optymizmusmile
        Kontaktu ze strony Ryc. buław się nie spodziewam, już ponad 2 tyg niemamy kontaktu. Wczoraj postawiłam sobie karty jak to będzie wyglądać dalej i wyszło:
        Diabeł-Pustelnik-Kochankowie
        Wydaje mi się, że to już koniec tej znajomości. Myślę i jestem spokojniejsza, gdy tego kontaktu nie mam, nie ma szarpaniny, tylko troche rozczarowania.
        Pozdrawiam
        • ma_ewa01 Re: Walentynki dla Czuj-Ki 14.01.11, 13:47
          No i masz - odrzucisz diabła wejdziesz w pustelnika, a z jego mądrości zrodzą się Kochankowie- widzisz, wszystko sie potwierdza!!!!
          Msmile
          • czu-jka Re: Walentynki dla Czuj-Ki 14.01.11, 13:56
            Dziekuję Ma-ewo. Wieczorem wyślę Ci jakieś podziękowaniesmile.
            Ciekawa jestem Waszych interpretacji.
            • czu-jka Re: Walentynki dla Czuj-Ki 14.01.11, 19:30
              Macie jakieś pomysły?i
              Upuje się, a co mi tamsmile.
              • ma_ewa01 Re: Walentynki dla Czuj-Ki 14.01.11, 19:48
                Polecam czerone wytrawne wino - nie ma sie kaca i można go dużo wypić. ja bardzo lubie Carlo Rossi smile
                Msmile
                • czu-jka Re: Walentynki dla Czuj-Ki 14.01.11, 20:05
                  Nie o tego typu pomysłach myślałam Ma-ewosmile, raczej odnośnie interpetacji.
                  Ja lubię słodkie lub półsłodkie i to w niewielkich ilościachsmile.
                  Pozdrawiam
    • nielaik Re: Walentynki dla Czuj-Ki 14.01.11, 20:50
      ma_ewa01 napisała:

Walentynki dla Czuj-ki:
      Zatopienie się we własnych myślach, trochę zamknięcie na ludzi.
      2. Co mnie zaskoczy pozytywnie? 7 kieli,3 buł
      Propozycja wyjścia.
      3 Negatywy dnia Ryc buł
      Niezadowolenie, połączyłabym tę kartę z Księżycem. Emocje mogą wziąść górę, jakieś niezadowolenie.
      Rano będę o czymś myśleć intensywnie, może postawi sobie karty z okazji walentynek?
      Spotka się z jakąś koleżanką? W południe stwierdzi, że warto gdzieś wyjść. Wieczorem pójdzie do galerii oglądać wystawę.
      5. Jak mam sie zachowac wobec ewentualnych zyczen? Cesarzowa
      Przyjąć z honorami Cesarzowej. Nie mówić o jej niespodziewałam się, to dla mnie? Zachowywać się tak jakby się kompelmenty należały.
      Zaczął się nie najlepiej, ale coś odryje, coś rzuci nowe światło na zwiąki, mężczyzn.

• czu-jka Re: Walentynki dla Czuj-Ki 15.01.11, 17:00
      Mam taką nieśmiałą prośbę, kolejną.
      Czy któś chciałby postawić mi tajną kieszeń na mnie i na tego Rycerza smile. Wiem, że mędzę, ale jakoś mi tak smutno, a sama niechcę.
      Chyba szukam potwierdzenia własnych myśli, a myślę, że moje rozkłady mogą być na zasadzie chciejstwa.
      • nielaik Re: Walentynki dla Czuj-Ki 15.01.11, 17:33
        Możesz ten dzień jeszcze odkręcić. W tym dniu powinnać mieć wielką ochotę coś zrobić, coś dla przyjemności, z pasją. Poczujesz, że coś cię pali pozytywnie.
        • czu-jka Re: Walentynki dla Czuj-Ki 15.01.11, 17:39
          To tylko jeden dzieńsmile. Nie obchodzę Walentynek, spytałam z przekory, chciałam zobaczyć jak dzień będzie wyglądał. Miło byłoby oczywiście spędzić go z palącym optymizmemsmile.
          A tajną kieszeń chciałam na Pana, który pewnie się do mnie nie odezwie do tych Walentynek. Czuję się zupełnie ogłupiała, szkoda czasu na myślenie o głupotach, ale tak jakoś mi dziś smutno.
          Dlatego pomyślałam, ze może ktoś by chciał tą tajną kieszeń dla mnie postawićsmile.
    • czu-jka Czujkowe walentynki:) 14.02.11, 20:48
      Juz wlasciwie po, wiec moge odniesc sie do rozkladu:
      Ogolny moj nastroj? - 2 buł
      > 2. Co mnie zaskoczy pozytywnie? 7 kieli,3 buł
      > 3 Negatywy dnia Ryc buł
      > 4. Co bede robic rano, w poludnie, wieczorem? Księzyc, 5 monet, paź monet
      > 5. Jak mam sie zachowac wobec ewentualnych zyczen? Cesarzowa
      > 6 jak ocenisz ten dzień ( w sensie zadowolenia) - Sąd
      Mój nastrój raz lepszy, raz gorszy. Generalnie bez rewelacjismile. Rano, popołudnie w pracy, wieczorem w szkółce jazdy na wykładach teoretycznych.
      Z pozytywów dostałam od mało lubianej kolezanki bombonierke na walentynki. Kolega zlozyl mi zyczenia, podziekowalam jak to na Cesarzowa przystałosmile
      W negatywach: Rycerz Buł. Hmm, nie złozyl mi zyczen. Nie spodziewam sie, bo 1,5 mies brak kontaktu.
      Ksiezyc+5 monet
      Zastanawialam sie nad tym, ze jestem sama. Lokuje uczucia tam gdzie nie trzeba i pozniej cierpie. Nie bede sie rozwodzic, bo uprawiam pewnego rodzaju ekshibicjonizm. Generalnie to pomyslalam o tym, ze pewnie wala dzis do niego z zyczeniami i nawet o mne nie pomysli (ten Ksiezyc w moim wypadku chyba to take iluzje negatywnesmile)
      Zaraz wezme sie za naukę znakow drogowych i poprawianie mojej ciagle nieskonczonej publikacji.
      Dziekuje Ma-ewo za rozklad.
      • ma_ewa01 Re: Czujkowe walentynki:) 15.02.11, 19:15
        czyli z grubsza się sprawdziłosmile
        Więc uwierz, że dalej też się sprawdzi;

>No i masz - odrzucisz diabła wejdziesz w pustelnika, a z jego mądrości zrodzą się >Kochankowie....

Zyczę Ci tego
        Msmile
        • czu-jka Re: Czujkowe walentynki:) 15.02.11, 19:45
          Dziękuję Ci Kochanasmile Buziakkiss powalentynkowy
          Zastanawiałam się nad Księzycem, bo zawsze myslalam ze on swiadczy o takich iluzjach, mrzonkach ale raczej pozytywnych, a u mnie pokazał się w drugą stronę.
          • ma_ewa01 Re: Czujkowe walentynki:) 15.02.11, 19:59
            A mnie dzisiaj Księżyc pokazał swoją kolejną twarz- jako spełnienie w warunkach ograniczonego dostępu do danego dobrasmile.
            Jeden powie - iluzja, ale dla innego to jedyna możliwośc otrzymania czegoś w zastanym układzie.
            Msmile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka