ivana 22.01.11, 16:35 Dzisiaj poprosiłam swego Anioła o cos. Juz po dwoch godzinach poczulam jego dzialanie. Kto zgadnie czego dotyczyla prosba i jaki znak dał mi moj Aniol? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
asia.33 Re: Prośba do Anioła (zagadka) 22.01.11, 16:39 mam takie karty na to pyt , o co poprosiła Ivanka Aniołab] 9mieczy, 6mieczy[/b] by pomogl nie myslec o czyms ??? Odpowiedz Link
ivana Re: Prośba do Anioła (zagadka) 22.01.11, 16:47 Dziewczynki wiadomo ze jak prosi sie o pomoc Aniola to nie chcemy sie czyms martwic wiec w zasadzie karty dobrze pokazaly ze wkurza mnie ten problem ale o jaki konkretnie problem chodzi i czego dotyczy?Jakiej sfery? Odpowiedz Link
ivana Re: Prośba do Anioła (zagadka) 22.01.11, 16:57 Karty pokazaly taki ogolny zarys, ze prosba dotyczyla tego ze ciagle sie tym zamartwiam, no moze nie ciagle ale ten problem czesto jakby wyplywa w moich myslach i mysle ze trzeba byloby postawic tu wiecej kart i konkretniejszych pytan i zwrocic szczegolna uwage na wymowe obrazow w Waszych kartach a ze mamy rozne talie wiec sugeruje stawianie swoich kart bo te do wslaciciela mowia najlepiej 6 mieczy pasowalaby poniekad do znaku jaki dal mi Aniol Odpowiedz Link
coill Re: Prośba do Anioła (zagadka) 22.01.11, 22:46 o co Ivana poprosila Aniola; czego dotyczy jej problem: 4 monet + glupiec(qpuch) kurde niewiem moze tu chodzi o emocje co, o sporsob ich wyrazania..ze potrzeby i instynkty tlumisz w sobie,a masz potrzebe wyrzucenia tego na zewnatrz? albo odwrotnie...wylewasz je z siebie sadzisz ze to malo powazne, chcialabys byc bardziej zimna,opanowana,spokojna? zeby wszystko ulozone bylo, nie rozchwiane i szalone? to wyglada jak "zatrzymanie glupca" lub znajomosci z kims mlodszym,wiec moze wcale nie chcesz trcic jego walorow jaki otrzymala znak? Swiat(Pustelnik) no tu jzu wogole nie mam pojecia hehehe moze ktos dojrzaly z daleka sie odezwal? Odpowiedz Link
asia.33 Re: Prośba do Anioła (zagadka) 22.01.11, 23:17 po kartach coilka to ja powiem tak ..aby prowadzil dobra droga do mmilosci tam gdzie czeka szczescie Odpowiedz Link
misboaa Re: Prośba do Anioła (zagadka) 23.01.11, 11:28 coś zostało zgubione i potrzebna była wskazówka jak tego szukać kłopoty dermatologiczne lub neurologiczne które nie chciały przejść przy pomocy stosowanych środków Odpowiedz Link
ivana Re: Prośba do Anioła (zagadka) 23.01.11, 12:23 Misboa cieplej...prośba byla zwiazana ze zdrowiem ale nie z choroba Odpowiedz Link
ivana Re: Prośba do Anioła (zagadka) 23.01.11, 11:10 Dziewczynki tu nie chodzi o emocje. 4 denary jako czego dotyczy problem dosadnie to pokazal Jesli chcecie to Wam napisze bo to trudne jest. Podpowiem tylko ze 4 denary jako znak od Aniola jest strzalem w 10 i czesto tutaj ta karta juz takie znaczenie pokazywala. Chodzi o obrazek tej karty Odpowiedz Link
coill Re: Prośba do Anioła (zagadka) 23.01.11, 12:33 to ja nie bede ggadac ze pieniadze bo 4 den. albo glupiec dziecko bo za proste bybylo hehe. Prosilas o ruch? albo cie cos boli co jakis czas? no ale mowisz ze to znak, a ja naa pyt o znak mam Swiat (((((((( Odpowiedz Link
coill Re: Prośba do Anioła (zagadka) 23.01.11, 12:35 tzn. skoro glupiec to sprawa moze powraca/nawraca? 4 monet tym rozni sie od niego, ze nie poruszy sie, wiec moze cos boli i uniemozliwia to? chyba nie jakies reumatyzmy czy inne sprqawy zwizne z koscmi albo miesniami co? bo mi ta kart srednio tak hehe. do 4 den pasuje mi jeszcze brzuch. Odpowiedz Link
ivana Re: Prośba do Anioła (zagadka) 23.01.11, 12:38 Coil bardzo dobrze 4 denary to brzuch..mysl dalej idziesz w dobra strone Odpowiedz Link
coill Re: Prośba do Anioła (zagadka) 23.01.11, 12:39 hm...to chyba nie menstruaacyjne bóle jakos glupiec mi nie pasujee,a moze jednak? choc moze pasuje to dziecko, no i okres powraca cykkicznie...jak Glupiec. jednak brdziej mi pasuje toaleta, zaparcia,albo mdlosci, itp Odpowiedz Link
coill Re: Prośba do Anioła (zagadka) 23.01.11, 12:38 kojarzy misie.... niemozliwosc skorzystania z toalety Odpowiedz Link
ivana Brawo Coil 23.01.11, 12:44 Coil bardzo dobrze Prosilam Aniola aby wspomogl mnie z zrzuceniu na wiosne 5 kg i za dwie godziny wyczyscilo mnie ze szok Ja mam problemy z wyproznianiem ostre i czesto nie moge sie zalatwic przez kilka dnia a potem brzuch mi sie robi jak bania...niestety a biegunke ostatnio mialam moze 2 lata temu wiec postawilam oczy jak mi sie to przydarzylo... Sorry ze moze taki malo apetyczny temat dziewczynki ale dla mnie to byl konkretny Znak. Dziekuje wszystkim za odpowiedzi Odpowiedz Link
coill Re: Brawo Coil 23.01.11, 13:37 jak fajnie kart pokqzaly hehe. zastanawialam sie o co chodzi z tym ze Pustelnik na swiat...bo on sie znow zamyka i samotny...tupewnie chodzilo o to,zeby otworzyc sie w samotnosci, miejsce gdzie sie samemu idzie hehehe bardzo dawno juz nie myslalam o Swiecie jako otwarciu.. Odpowiedz Link
ivana Re: Prośba do Anioła (zagadka) 23.01.11, 12:39 Coil Świat jako znak czyli cos sie "otworzylo" cos poszlo ode mnie...u Asienki byla 6 mieczy ktora rowniez to pokazuje...i doloz do tego brzuch Odpowiedz Link
coill Re: Prośba do Anioła (zagadka) 23.01.11, 12:40 ivana napisała: > Coil Świat jako znak czyli cos sie "otworzylo" cos poszlo ode mnie...u Asien > ki byla 6 mieczy ktora rowniez to pokazuje...i doloz do tego brzuch wymiot albo to drugie? Odpowiedz Link