Dodaj do ulubionych

Prośba do Anioła (zagadka)

22.01.11, 16:35

Dzisiaj poprosiłam swego Anioła o cos. Juz po dwoch godzinach poczulam jego dzialanie. Kto zgadnie czego dotyczyla prosba i jaki znak dał mi moj Aniol?
Obserwuj wątek
    • asia.33 Re: Prośba do Anioła (zagadka) 22.01.11, 16:39
      mam takie karty na to pyt , o co poprosiła Ivanka Aniołasadb] 9mieczy, 6mieczy[/b]

by pomogl nie myslec o czyms ???
      • misboaa Re: Prośba do Anioła (zagadka) 22.01.11, 16:42
        by pomógł przestać się martwić
      • ivana Re: Prośba do Anioła (zagadka) 22.01.11, 16:43
        Nie.
        • ivana Re: Prośba do Anioła (zagadka) 22.01.11, 16:47
          Dziewczynki wiadomo ze jak prosi sie o pomoc Aniola to nie chcemy sie czyms martwic wiec w zasadzie karty dobrze pokazaly ze wkurza mnie ten problem ale o jaki konkretnie problem chodzi i czego dotyczy?Jakiej sfery?
          • asia.33 Re: Prośba do Anioła (zagadka) 22.01.11, 16:48
            karty dobrze pokazły?
            • ivana Re: Prośba do Anioła (zagadka) 22.01.11, 16:57
              Karty pokazaly taki ogolny zarys, ze prosba dotyczyla tego ze ciagle sie tym zamartwiam, no moze nie ciagle ale ten problem czesto jakby wyplywa w moich myslach i mysle ze trzeba byloby postawic tu wiecej kart i konkretniejszych pytan i zwrocic szczegolna uwage na wymowe obrazow w Waszych kartach a ze mamy rozne talie wiec sugeruje stawianie swoich kart bo te do wslaciciela mowia najlepiej
              6 mieczy pasowalaby poniekad do znaku jaki dal mi Aniol
    • coill Re: Prośba do Anioła (zagadka) 22.01.11, 22:46
      o co Ivana poprosila Aniola; czego dotyczy jej problem: 4 monet + glupiec(qpuch)
      kurde niewiembig_grin moze tu chodzi o emocje co, o sporsob ich wyrazania..ze potrzeby i instynkty tlumisz w sobie,a masz potrzebe wyrzucenia tego na zewnatrz? albo odwrotnie...wylewasz je z siebie sadzisz ze to malo powazne, chcialabys byc bardziej zimna,opanowana,spokojna? zeby wszystko ulozone bylo, nie rozchwiane i szalone? to wyglada jak "zatrzymanie glupca" lub znajomosci z kims mlodszym,wiec moze wcale nie chcesz trcic jego walorowwink

jaki otrzymala znak? Swiat(Pustelnik)
      no tu jzu wogole nie mam pojecia hehehebig_grin
      moze ktos dojrzaly z daleka sie odezwal?
      • asia.33 Re: Prośba do Anioła (zagadka) 22.01.11, 23:17
        po kartach coilka to ja powiem tak ..aby prowadzil dobra droga do mmilosci tam gdzie czeka szczescie
        • misboaa Re: Prośba do Anioła (zagadka) 23.01.11, 11:28
          coś zostało zgubione i potrzebna była wskazówka jak tego szukać
          kłopoty dermatologiczne lub neurologiczne które nie chciały przejść przy pomocy stosowanych środków
          • ivana Re: Prośba do Anioła (zagadka) 23.01.11, 12:23
            Misboa cieplej...prośba byla zwiazana ze zdrowiem ale nie z choroba
      • ivana Re: Prośba do Anioła (zagadka) 23.01.11, 11:10
        Dziewczynki tu nie chodzi o emocje. 4 denary jako czego dotyczy problem dosadnie to pokazalwink
        Jesli chcecie to Wam napisze bo to trudne jest. Podpowiem tylko ze 4 denary jako znak od Aniola jest strzalem w 10 i czesto tutaj ta karta juz takie znaczenie pokazywala. Chodzi o obrazek tej kartywink
        • ulazeta Re: Prośba do Anioła (zagadka) 23.01.11, 11:45
          Może jakiś drogi prezent?
        • coill Re: Prośba do Anioła (zagadka) 23.01.11, 12:33
          to ja nie bede ggadac ze pieniadze bo 4 den. albo glupiec dziecko bo za proste bybylo hehe. Prosilas o ruch? albo cie cos boli co jakis czas?
          no ale mowisz ze to znak, a ja naa pyt o znak mam Swiat crying((((((((
          • coill Re: Prośba do Anioła (zagadka) 23.01.11, 12:35
            tzn. skoro glupiec to sprawa moze powraca/nawraca? 4 monet tym rozni sie od niego, ze nie poruszy sie, wiec moze cos boli i uniemozliwia to? chyba nie jakies reumatyzmy czy inne sprqawy zwizne z koscmi albo miesniami co? bo mi ta kart srednio tak hehe.
            do 4 den pasuje mi jeszcze brzuch.
            • ivana Re: Prośba do Anioła (zagadka) 23.01.11, 12:38
              Coil bardzo dobrze 4 denary to brzuch..mysl dalej idziesz w dobra stronewink
              • coill Re: Prośba do Anioła (zagadka) 23.01.11, 12:39
                hm...to chyba nie menstruaacyjne bóle jakos glupiec mi nie pasujee,a moze jednak? choc moze pasuje to dziecko, no i okres powraca cykkicznie...jak Glupiec.
                jednak brdziej mi pasuje toaleta, zaparcia,albo mdlosci, itp
            • coill Re: Prośba do Anioła (zagadka) 23.01.11, 12:38
              kojarzy misie.... niemozliwosc skorzystania z toalety suspicious
              • ivana Brawo Coil 23.01.11, 12:44
                Coil bardzo dobrzewink Prosilam Aniola aby wspomogl mnie z zrzuceniu na wiosne 5 kgwink i za dwie godziny wyczyscilo mnie ze szokwink Ja mam problemy z wyproznianiem ostre i czesto nie moge sie zalatwic przez kilka dnia a potem brzuch mi sie robi jak bania...niestety a biegunke ostatnio mialam moze 2 lata temu wiec postawilam oczy jak mi sie to przydarzylo... Sorry ze moze taki malo apetyczny temat dziewczynki ale dla mnie to byl konkretny Znak.
                Dziekuje wszystkim za odpowiedzi
                • coill Re: Brawo Coil 23.01.11, 13:37
                  jak fajnie kart pokqzaly hehe. zastanawialam sie o co chodzi z tym ze Pustelnik na swiat...bo on sie znow zamyka i samotny...tupewnie chodzilo o to,zeby otworzyc sie w samotnosci, miejsce gdzie sie samemu idzie hehehebig_grin
                  bardzo dawno juz nie myslalam o Swiecie jako otwarciu..
          • ivana Re: Prośba do Anioła (zagadka) 23.01.11, 12:39
            Coil Świat jako znak czyli cos sie "otworzylo"wink cos poszlo ode mnie...u Asienki byla 6 mieczy ktora rowniez to pokazuje...i doloz do tego brzuch
            • coill Re: Prośba do Anioła (zagadka) 23.01.11, 12:40
              ivana napisała:

> Coil Świat jako znak czyli cos sie "otworzylo"wink cos poszlo ode mnie...u Asien
              > ki byla 6 mieczy ktora rowniez to pokazuje...i doloz do tego brzuch

wymiotbig_grin albo to drugie?smile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka