easy_busy 22.01.11, 23:36 Witam, mam pytanie, proszę o wróżbę: dotyczy pewnego kolegi P., czy cos miedzy nami iskrzy? i czy cos sie kiedys miedzy nami wydarzy? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
misboaa chyba nie spełniasz warunków 23.01.11, 00:42 regulaminu. Jeśli masz karty sama je rozłóż i zanalizuj, a wtedy napewno ktoś dołączy się do interpretacji Odpowiedz Link
easy_busy Re: Pytanie 23.01.11, 17:15 mam inne konto, z ktorego nie chcialam zadawac pytania to jest zalozone na chwile. Odpowiedz Link
krolowa.mieczy Re: Pytanie 23.01.11, 17:29 o! to fajnie napisz do mnie @ na priv z tego drugiego konta. Odpowiedz Link
easy_busy moze zle zadane pytanie... 26.01.11, 22:46 moze zle zadalam pytanie? co on sobie o mnie mysli, jak on mnie postrzega, czy wie, ze z mojej strony jest jakies zainteresowanie nim? prosze, popatrzcie w karty. Odpowiedz Link
krolowa.mieczy Re: moze zle zadane pytanie... 27.01.11, 09:23 Również ponawiam pytanie: kto chciałby zrobić rozkład? Odpowiedz Link
krolowa.mieczy rozkład 28.01.11, 18:10 Czy Easy i p. P. utworzą związek? Talia Arcus Arcanum Sygnifikator Easy – 8 monet Sygnifikator P. - 9 kijów Co was połączyło – 10 pucharów Sytuacja m. wami obecnie – Kapłan Co wpływa negatywnie na utworzenie związku – 4 pucharów Co wpływa pozytywnie na utworzenie związku – mag (sens, znaczenie – 2 monet) Chęci P. na utworzenie związku z Easy – król monet Chęci Easy na utworzenie związku z P. - Qkijow Co Easy ma zrobić w kierunku P. aby związek zaistniał – 2 kijów Czy utworzą związek – 3 pucharów Ich relacje: 1szy mc od dziś – Cesarzowa 2gi mc – 8 pucharów 3ci mc – rycerz monet przełożenie: król kijów, paź monet, rycerz pucharów Nie wiem czy wiesz o tym lub czy jesteś tego świadoma, ale ten P. ma stałą partnerkę lub jest żonaty. Jeśli jeszcze nie wiesz, to zapewne dowiesz się z jego ust po prostu. Sądzę, że oznajmi ci to jako oczywistą oczywistość i do ciebie będzie należeć decyzja co z tym fantem. Poznaliście się na jakimś zjeździe rodzinnym? Weselu? Imprezie firmowej/integracyjnej? Albo już znacie się dłuższy czasu? Na teraz mocno starasz się zwrócić jego uwagę na siebie, on może robi ci jakieś problemy lub specjalnie nie dopuszcza ciebie do siebie. Chyba lubi być zdobywany i poczuć się wyjątkowo dzięki temu. Może zaimponować ci gestem: kupić drogi prezent, zabrać do drogiej restauracji – podkreślać swój status materialny. Mam wrażenie że jesteś młodsza od niego (możesz to skomentować?). Wiesz, uważam, ze prędzej czy później zdobędziesz jego i cel jaki sobie założyłaś. On może cie podkręcać do inicjatywy jednak tak naprawdę twoje działania doprowadzą do zaistnienia głębszej relacji między wami. Powiem szczerze, bo w kartach widać jak na dłoni: będziesz z nim w związku i to na jasnych warunkach (które notabene on sam określi): on ma żonę/partnerkę i ciebie. Nie powiem, ze gładko połkniesz taką wiadomość gdy ją usłyszysz. W pierwszym miesiącu mocno zaznacza się istnienie jego kobiety, tak jakby ona wyszła na światło dzienne między tobą a nim. W kolejnym miesiącu jest już podjęta decyzja czy wchodzisz w to czy nie (sądzę, ze TAK), potem on staje się twoją podporą pod względem finansowym (czuję, ze twoja syt. materialna się polepsza). Będę wdzięczna jeśli skomentujesz i jeśli inni dorzucą swoje 3 grosze do interpretacji Odpowiedz Link
zainteresowany1977 Re: rozkład 28.01.11, 18:23 Odnalazłem rolę wylosowanych kart w Twojej interpretacji, ciekawe jaki będzie komentarz. Odpowiedz Link
easy_busy Re: rozkład 28.01.11, 19:47 Przede wszystkim bardzo dziekuje za rozklad, mistrzostwo swiata... Rzeczywiscie, znamy sie juz dluzszy czas, a poznalismy sie na wiekszej imprezie. Cos tam sie niby zaczynalo (bardziej z jego strony, przegadalismy 2 dni a mialam wrazenie jakbysmy sie znali od zawsze), ale rozjechalismy sie do innych miast na studia i ten kontakt na dlugo sie urwal. Co do wieku, to odwrotnie, on jest mlodszy ode mnie. Obecna syt. "miedzy nami" wyglada tak, ze zupelnie nie mamy ze soba bezposredniego kontaktu, czasem widujemy sie "na czesc" gdzies przy okazji, z wieloma znajomymi. Gdzies tylko wymieniamy sie spojrzeniem. Mam wrazenie, ze on sie bardzo denerwuje w mojej obecnosci, chociaz nie bylo miedzy nami zadnej rozmowy na temat "nas". Zastanawialam sie tylko, czy on wyczuwa to, ze troche czesem o nim mysle... I chyba na mysleniu to wszystko sie skonczy ) Pozdrawiam. Odpowiedz Link
krolowa.mieczy Re: rozkład 28.01.11, 20:00 Aha, mogłam sie dopytać czy macie kontakt, ale nie pomyślałam. Zresztą karty wyszły takie jakbyście na co dzień go mieli. Na myśleniu sie nie skończy jeśli ty przejmiesz inicjatywę, bo on nie zrobi pierwszego ruchu. Reszta interpretacji się nie zmienia, bo tarot zrobił widać założenie, ze ty będziesz stroną aktywną i będziesz "napierać". PS dziękuję, @ z zapłatą doszedł Odpowiedz Link
krolowa.mieczy Re: rozkład 28.01.11, 20:03 Jeszcze zapomniałam o różnicy wieku: wysnułam wniosek, ze on jest starszy bo tak wyszedł w kartach. Po twoim komentarzu widzę, ze albo piastuje wysokie stanowisko + wysokie uposażenie, albo to prawdziwy dobry gospodarz w mieszkaniu/domu. Albo to i to. Odpowiedz Link
easy_busy Re: rozkład 28.01.11, 20:19 krolowa.mieczy napisała: Nie pracujemy ze soba, ale rzeczywiscie, nie jest szeregowym pracownikiem, ma pod soba kilka osob, jak na swoj wiek, uwazam ze jest bardzo dojrzaly i ma poukladane w glowie. Dlatego tez zakladam, ze w najblizszym czasie nic z tego nie bedzie. > Jeszcze zapomniałam o różnicy wieku: wysnułam wniosek, ze on jest starszy bo ta > k wyszedł w kartach. Po twoim komentarzu widzę, ze albo piastuje wysokie stanow > isko + wysokie uposażenie, albo to prawdziwy dobry gospodarz w mieszkaniu/domu. > Albo to i to. > Odpowiedz Link
easy_busy Re: rozkład 28.01.11, 20:25 krolowa.mieczy napisała: > Aha, mogłam sie dopytać czy macie kontakt, ale nie pomyślałam. Zresztą karty wy > szły takie jakbyście na co dzień go mieli. > Na myśleniu sie nie skończy jeśli ty przejmiesz inicjatywę, bo on nie zrobi pie > rwszego ruchu. > Reszta interpretacji się nie zmienia, bo tarot zrobił widać założenie, ze ty bę > dziesz stroną aktywną i będziesz "napierać". Zastanawia mnie ten "codzienny kontakt", widujemy sie bardzo rzadko, ale czasem o nim sobie mysle... A czy on oczekuje na moj ruch? Czy raczej boi sie, ze moglabym "cos zadzialac"? Odpowiedz Link
krolowa.mieczy Re: rozkład 28.01.11, 20:35 On nie wyszedł w kartach jako oczekujacy z napięciem na twoją inicjatywę. Jednak gdy zaczniesz działać to masz pewniaka, ze osiagniesz to czego chcesz. Poza tym i on nabierze chęci potem. Wyszłaś w Królowej Kijów, a więc kobiecie, która sięga po to, na co ma ochotę. Na dodatek kolejna karta mówi o zaczepianiu do skutku - obrazek jest bardzo wymowny i wkleję ci go: Nie twierdzę, że migiem ci sie "operacja" uda jednak masz ogromne ogromne szanse. Odpowiedz Link
easy_busy Re: rozkład 29.01.11, 12:45 Jeszcze raz bardzo dziekuje, i jeszcze raz powiem, ze jestem pod wielkim wrazeniem trafnosci Twojej interpretacji. Pozdrawiam! Odpowiedz Link
krolowa.mieczy Re: rozkład 29.01.11, 14:53 Ja również dziękuję za miłe słowa (chciałam napisać "uznanie", ale to słowo sie wyświechtało przez naczelnego magika RP ) Powodzenia Easy, bo wszystko w twoich rękach Odpowiedz Link
nielaik Re: :) 07.02.11, 12:19 Czy Easy i p. P. utworzą związek? Talia Arcus Arcanum Sygnifikator Easy – 8 monet Sygnifikator P. - 9 kijów Co was połączyło – 10 pucharów Sytuacja m. wami obecnie – Kapłan Co wpływa negatywnie na utworzenie związku – 4 pucharów Co wpływa pozytywnie na utworzenie związku – mag (sens, znaczenie – 2 monet) Chęci P. na utworzenie związku z Easy – król monet Chęci Easy na utworzenie związku z P. - Qkijow Co Easy ma zrobić w kierunku P. aby związek zaistniał – 2 kijów Czy utworzą związek – 3 pucharów Ich relacje: 1szy mc od dziś – Cesarzowa 2gi mc – 8 pucharów 3ci mc – rycerz monet przełożenie: król kijów, paź monet, rycerz pucharów Oboje spodobaliście się sobie, macie wspólne tematy, dobrze czujecie się w swoim towarzystwie, jak starzy znajomi. W tej chwili każde z was czeka na jakiś znak. Natomiast też zanstanwiam się czy ten mężczyna nie ma jeszcze kogoś. W pytaniu co wpływa negatywnie na związek i czy utworzycie związek, pojawia się motyw 3 pucharów. Tak jakby miał kogoś jeszcze, może jest w kimś w związku, ale jeszcze go nie zakończył? Król Monet w chęci na utworzenie związku u pana, chęci chyba ma, ale nie specjalnie się wyrywa do działania. Ma się czym przed tobą pochwalić. Jemu nic już nie trzeba poza zachętą z twojej strony. Wasze relacje Cesarzowa, wspólne spotkania, rozmowy, poznawanie siebie. 8 pucharów, widać, że na coś się zdecydowaliście. Rycerz monet wspólne palny na przyszłość. Odpowiedz Link
easy_busy Re: :) 11.02.11, 19:34 Generalnie wszystko chyba pozytywnie, ale najgorsze jest to, ze chyba jednak zadne z nas nie odwazy sie na ruch. A szkoda, bo to troche jak niedokonczona rozmowa... Odpowiedz Link
krolowa.mieczy Re: :) 11.02.11, 21:21 No to już kumię: Cesarzowa to ty, która nie zrobi pierwszego kroku. Potem miałaś 8 pucharów i na nią licz, że się coś przełamie w tobie i w nim. Ten drugi miesiac będzie przełomowy więc się przygotowuj. I w razie co nie siedź z zalożonymi rękoma Odpowiedz Link