Dodaj do ulubionych

pani i pan

02.02.11, 21:32
Pani została przeniesiona do innego działu, tam poznała pana i wg pani coś jest na rzeczy.

Jak ją postrzega? królowa denarów
Bardzo pozytywnie, choć przede wszystkim jako pracownika.
Jak wg niego postrzega go pani? 6 buław
Chyba tutaj wyszło zawodowo, pan ma wyższe stanowisko, jest bardzo cenionym pracownikiem. Może czuje, że jest trochę mentorem pani?
Co on do niej czuje? 3 mieczy
Póki co relacja zawodowo-koleżeńska, sądzę więc że to jakaś pozostałość po innej kobiecie.
Co pokazuje? siła
Tak jak wyżej, pan pomaga pani w sprawach zawodowych, służy pomocą i radą.
Jak widzi ich relację? 7 denarów
No i nie widać wg mnie nic poza tą pracą uncertain

Dopytałam jak będzie się kształtować ich relacja w najbliższym czasie:
cesarzowa, rydwan, 3 denary

Początek obiecujący, ale ta cesarzowa to chyba zabiegi pani by zwrócić na siebie uwagę. Relacja się rozwinie w tym rydwanie, ale 3 denary mówią znowu o kierunku koleżeńskim.

Z tej mąki chleba nie będzie chyba póki co?
Choć mam wątpliwości co do tej cesarzowej na wstępie, karty wcześniejsze niby ok ale jednak takie nieromansowe. Sama już nie wiem...

Obserwuj wątek
    • lilka107 Re: pani i pan 02.02.11, 22:15
      a on jest wolny? na razie relacja zawodowo-kolezenska
    • niwa1 Re: pani i pan 03.02.11, 19:50
      pacha.mama napisała:

> Pani została przeniesiona do innego działu, tam poznała pana i wg pani coś jest
      > na rzeczy.
      >
      > Jak ją postrzega? królowa denarów
      > Bardzo pozytywnie, choć przede wszystkim jako pracownika.
      Uważa ją za piękną kobietę, znającą się na swojej pracy, może trochę nieśmiałą ale umiejącą połączyć wiedzę z rzeczywistością

> Jak wg niego postrzega go pani? 6 buław
      > Chyba tutaj wyszło zawodowo, pan ma wyższe stanowisko, jest bardzo cenionym pra
      > cownikiem. Może czuje, że jest trochę mentorem pani?
      No chyba zauważył że ona zwróciła na niego uwagę,sądzę, że wie co w trawie piszczy, i otwarty jest na ciąg dalszy/to zależy od dwóch stron/

> Co on do niej czuje? 3 mieczy
      > Póki co relacja zawodowo-koleżeńska, sądzę więc że to jakaś pozostałość po inne
      > j kobiecie.
      uczuć narazie nie ma ale super mu się z nią rozmawia
      > Co pokazuje? siła
      > Tak jak wyżej, pan pomaga pani w sprawach zawodowych, służy pomocą i radą.
      Karta Mocy dla faceta jako co pokazuje to chyba zachęta dla kobiety mimo pokazania swojej siły-tak myślę
      > Jak widzi ich relację? 7 denarów
      > No i nie widać wg mnie nic poza tą pracą uncertain
      Nie tak szybko, on potrzebuje czasu, on nie z tych co bez namysłu i do rzeczy od razu.
      Widzi relacje jak najbardziej, po dokładnym poznaniu się i ocenie, to facet który nie działa z impulsu.

>
      > Dopytałam jak będzie się kształtować ich relacja w najbliższym czasie:
      > cesarzowa, rydwan, 3 denary
      Całkiem dobrze,sądzę,że ich relacje się zmienią, może wypali jakiś wyjazd służbowy gdzie coś zaiskrzy lub popzez współpracę on zacznie wyrażniej okazywać jej zainteesowanie.
      >
      > Początek obiecujący, ale ta cesarzowa to chyba zabiegi pani by zwrócić na siebi
      > e uwagę. Relacja się rozwinie w tym rydwanie, ale 3 denary mówią znowu o kierun
      > ku koleżeńskim.
      > Z tej mąki chleba nie będzie chyba póki co?
      > Choć mam wątpliwości co do tej cesarzowej na wstępie, karty wcześniejsze niby o
      > k ale jednak takie nieromansowe. Sama już nie wiem...

Ja szanse widzę, tylko na to potrzeba czasu/on z takich wolniejszych/smile
    • pacha.mama Re: pani i pan 05.02.11, 16:06
      lika107, pani twierdzi, że tak smile

niwa1, dzięki zwłaszcza za te 3 miecze wink
    • nielaik Re: pani i pan 14.02.11, 19:08
      Jak ją postrzega? królowa denarów
      Nie widzę, aby pan był nią na dzień dzisiejszy zainteresowany. Dzisiaj uważa ja za wartościowgo pracownika, osobę, która dobrze się porusza w wybranych przez siebie zagadnieniach, potrafi nie tylko podać rozwiązanie problemu, ale także w praktyce go zrealiozwać. Nie trzeba jej mówić co ma robić, ona się w pracy nie gubi. Wie co robi, co gdzie leży, jak się załatwia sprawę. Ale widać, też że jest zadbana, atrakcyjna.
      Jak wg niego postrzega go pani? 6 buław
      6 buław, uważa, że kobieta postrzega go jako kogoś kto osniósł sukces, jest przebojowy, atrakcyjny, wartościowy. Pewny siebie lider, który podejmuje decyzje może i nawet niepopulanrne, ale się nie obawia ich podjąć i ponieść kosekwencji. Męska osoba.
      Co on do niej czuje? 3 mieczy
      Pewnie pozostałość po kimś, ale na zwenątrz pokazuje, że wszystko gra, a wcale tak nie jest.
      Co pokazuje? siła
      Pokazuje jej jakiś kierunek działania. Daje jej wsparcie.
      Jak widzi ich relację? 7 denarów
      Praca, wykonywanie pracy.
      Dopytałam jak będzie się kształtować ich relacja w najbliższym czasie:
      cesarzowa, rydwan, 3 denary
      W najbliższym czasie mogą się do siebie zbliżyć, fajerwerków nie będzie, ale może zacząć być interesująco. W małym stopniu mogą wykroczyć poza sferę zawodową, zacząć interesować się sobą.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka