07.02.11, 13:04
Witam
Chcę sobie zrobić test na obecność helicobacter pyroli (chyba tak się to pisze),ponieważ mam spore problemy z żołądkiem,ale zanim go zrobię,zapytałam o to kart :

Czy mam w organizmie tą bakterię?
Królowa monet,Cesarz,Król monet(same osobowe,więc dołożyłam 2 monet,5 monet)

Jaki będzie wynik testu?
2 monet,Sąd,2 mieczy,Moc

Powtórzyła się 2 monet i ogólnie sporo monet wyszło.Monety to posiadanie,czy to oznacza,że wynik będzie dla mnie niezadowalający? Najbardziej mnie intryguje ta 2 monet.Co o tym myślicie?
Obserwuj wątek
    • misboaa Re: 2 monet 07.02.11, 13:36
      Będziesz powtarzać wynik lub czeka cię następny etap badania mający określić problem bardziej szczegółowo np: coś wykryją i trzeba będzie to uściślić. /nie wiem na czym polega to badanie więc to mój trop.
      Rozkłady na zdrowie są trudne dla Szkółki, sama nie raz o to pytałam.
      Kto wie czy nie wykryją jeszcze czegoś np: wrzoda.
      • wonderful5 Re: 2 monet 07.02.11, 13:50
        Dziękuję za pomoc. Ten test podobno wygląda bardzo podobnie do testu ciążowegosmile I tak samo jedna kreska to brak,a dwie kreski to wynik pozytywny,czyli w tym przypadku obecność bakterii w organizmie. Może karty chciały mi powiedzieć przez te 2 monety,że na teście będą 2 kreski?? Pocieszam się jeszcze tą MOCą na końcu,która ewentualnie może mówić o zdrowiu?

Dopytałam jeszcze kart jakie będą moje uczucia po sprawdzeniu wyniku testu?
        7 pucharów,Kochankowie,8 mieczy,Królowa mieczy

7 pucharów to iluzja,a Królowa mieczy jest niezadowolona. Kochankowie to dla mnie raczej pozytywna karta,ale 8 mieczy już nie. Co te karty mogą wróżyć w połączeniu?
        • misboaa Re: 2 monet 07.02.11, 14:04
          Nie będziesz widziała co masz robić / dosłownie jak się od tego uwolnić.
          Moc może mówić o leczeniu.
          • wonderful5 Re: 2 monet 07.02.11, 19:41
            Dziękuję misboaa.
            Może jeszcze ktoś zerknąć na karty?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka