Dodaj do ulubionych

koty za ploty?

07.02.11, 13:09
Wczoraj wieczorem posiedzialam nad kartami i zdecydowalam sie sprobowac. 2 rozklady: jeden dla mnie i jeden dla mojego nie-partnera. Przeszlosc, terazniejszosc i przyszlosc i tylko AW. Oto co wyszlo:
On: przeszlosc: Cesarzowa
terazniejszosc: Kaplanka
przyszlosc: Sprawiedliwosc

Ja: przeszlosc: Glupiec
terazniejszosc: Sad
przyszlosc: Wisielec

Dodam ze ostatnio nam sie niezbyt uklada. Raczej bardziej sie nie uklada niz cokolwiek innego..
Interpretacja bedzie ponizej.
Moja pierwsza...
Obserwuj wątek
    • jednajezyna Re: koty za ploty? 07.02.11, 13:15
      Cesarzowa - kobieta z ktora byl (ponoc ten zwiazek jest definitywnie zakonczony) duzo starsza od niego, mial pelna stabilizacje - finansowa i uczuciowa, powodzenie w interesach, ogolnie wszystko bylo cudnie – pieniadze, podroze, plany na przyszlosc. Niestety to juz jest w przeszlosci, jako ze jego sytuacja prawno-finansowo-sercowa jest mocno hmm… pogmatwana.
      Kaplanka - pojawila sie kobieta, przyjaciolka, gotowa wspierac na kazdym kroku? Nowy zwiazek? Czy bardziej przyjazn? Tu mam problem..
      Sprawiedliwosc – sprawy sadowe I inne ktore sie wyjasnia w przyszlosci. On musi teraz zajac sie uporzadkowaniem swojego zycia I swoich spraw. Pozamykac to co powinno byc pozamykane a wszystko sie ustabilizuje?

Glupiec – przeszlosc pelna zlych wyborow wynikajacych z mojej naiwnosci I latwowiernosci? W kontekscie nie-partnera – zwiazek, ktory rozpoczal sie jako cos lekkiego I niezobowiazujacego?
      Sad – nowy poczatek? Pozytywne zmiany w zyciu, zawodowym I uczuciowym. Nasze relacje sie wyklaruja ale musze dzialac?
      Wisielec – czekanie na jego decyzje? Az on sie okresli co do przyszlosci naszego zwiazku… Wycofam sie na jakis czas I bede czekac I obserwowac I analizowac szukajac innych wyjsc z tej gmatwaniny?

Pomozcie z interpretacja bo jak pisalam to moja pierwsza proba w historii.
      Nie wiem na ile to co napisalam ma sens...
      Dzis mam ochote ciagnac jeszcze trzy dla nas dwojga. Jako MY. Moze zrobie po powrocie do domu I dam znac co wyszlo…
      • misboaa ? 07.02.11, 13:30
        Dla mnie nie jest jasne to co napisałaś. Karty są na co? Na ciebie i partnera który nie jest partnerem więc to nie jest rozkłada na was? Jeśli nie jest na was to na co jest? Ogólnie na twoje i jego życie? Jeśli tak to zbyt ogólne trzy karty więc można powymyślać niestworzone historie
        i druga rzecz - nie podglądamy innych, możemy tylko siebie.
        Zdaje się, że źle zadałaś pytanie.
        Zacznij od objaśnienia sensu pytania.
        • jednajezyna Re: ? 07.02.11, 14:22
          misboaa - jestesmy czyms wiecej niz przyjaciolmi. A przynajmniej bylismy. Teraz zaczelo sie psuc cos.
          Co do podgladania - historia jest nieco inna. Trzy karty wyciagnelam dla niego na jego prosbe. On kiedys zajmowal sie Tarotem bardzo dlugo ale juz nie dotyka kart. Zobaczyl karty u mnie i poprosil. Wyciagnelam te trzy dla/za niego. A potem trzy za siebie.
          I wiem ze terazniejszosc/przeszlosc/przyszlosc w kontekscie tego co jest i bedzie z nami i z nasza relacja.
          Sorry jesli moj pierwszy post byl niejasny.
          • misboaa Re: ? 07.02.11, 14:34
            Czyli są to karty na to jak będzie wyglądać wasza relacja?
            Skoro tak to mało romantycznie to widać. Dużo rozumu się wkrada, rozważania za i przeciw, zobaczysz wszystko z innej perspektywy. Wyhamujecie.
    • czu-jka Re: koty za ploty? 07.02.11, 13:32
      On:
      Albo faktycznie w przeszłości miał tą Cesarzową, może chodzi o inną ale może chodzi też o Ciebie. Byłas kobietą ważną dla niego, a teraz stosunki są inne, bardziej przyjacielskie (moze chce ukryć waszą relację). Sprawiedliwość na końcu to takie chłodne ocenianie sytuacji. moze świadczyć o jego rozwodzie lub poprostu o ocenie Waszej relacji (takiej bez emocji).
      Ty
      Miałaś spontaniczne nastawienie, świeże spojrzenie, zabawowe podejście do tej relacji. Ale teraz coś się zmieniło, zachodzi jakaś zmiana, odrodzenie. Może masz większe oczekiwania?Wisielec w przyszłości interpretowałabym jako zawieszenie relacji,czekanie na jego ruch, być może nie wszystko będzie szło tak jakbyś chciała. Będziesz musiała to przemyśleć.
      Generalnie u Was obojga te ostatnie karty świadczą jakby o rozwiązaniu problemu z jego strony, oczekiwaniu na jego decyzję.
      Sama jestem początkującasmile.
      • czu-jka Re: koty za ploty? 07.02.11, 13:37
        Rozumiem, ze chodzi o nastawienie ich do siebiesmile. Tak to interpretuję.
    • misboaa Re: koty za ploty? 07.02.11, 15:11
      Tamtej kobiety już nie ma w jego życiu. Być może ciebie i uczucia na razie ukrywa przed otoczeniem, przedłuża "ujawnienie", ale wie, że tak nie można i nie da się postępować w przyszłości. On podejmie słuszną decyzję, w jakim kierunku to bedzie zależało również od ciebie i twojego zaangażowania. Czy rozmawiał z tobą szczerze o tym co się dzieje i co jest miedzy wami, jak on to widzi?
      Szkoda, że zrobiłaś tylko z AW. Dla ciebie jest to teraz moment w którym wszystko się zmienia, na co, to ty sama wiesz smile
      • jednajezyna Re: koty za ploty? 08.02.11, 21:45
        dziekuje misboaa i czuj-ka...
        mysle ze wszystko sie wyjasni w nastepnych kilku tyg/miesiacach.
        dam znac, mimo ze jakos tak nie mam wielkich nadziei na to ze bedzie pomyslnie. Raczej ze ciezko.
        A na razie sobie powisze i pomysle wink
    • nielaik Re: koty za ploty? 11.02.11, 17:25
      On: przeszlosc: Cesarzowa
      terazniejszosc: Kaplanka
      przyszlosc: Sprawiedliwosc

Ja: przeszlosc: Glupiec
      terazniejszosc: Sad
      przyszlosc: Wisielec

W przeszłości widać, że poznał kobietę, która była dla niego ważna, podobałamu się. Dzisiaj nie bardzo ma ochotę rozmawiać, chce świętego spokoju. A w przyszłości będzie się zastanawiać czy mu się ten związek opłaca.
      U ciebie w przeszłości było zadowolenie ze związku, cieszyłaś się, że kogoś takiego poznałaś. Dzisiaj to już nie jest to samo, coś się zmieniło, jest inaczej niż kiedyś. W przyszłości zawiszenie relacji, brak zainteresowania partnerem.

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka