Dodaj do ulubionych

Rozkład na wierność w związku

08.02.11, 19:52
Dobry Wieczór. Uprzejmie proszę o pomoc w interpretacji poniższego rozkładu:
1. Tło problemu - 2 denary (4 denary)
Pan ma okazje zdrady, prawdopodobnie ma w środowisku zawodowym, możliwe, że chodzi tu o jego była kochanką, z którą kiedyś miał romans w pracy?
2. Czy odbywa stosunki seksualne z inną kobietą? - 4 buławy (10kijów)
Z jednej strony wygląda mi to tak, jakby do czasu do czasu miewał przygodne "skoki w bok" z różnymi kobietami ale te 10 kijów daje mi też do myślenia, że obecnie jest tak zapracowany po awansie, że nie ma czasu na romanse?
3. Czy umawia się z innymi kobietami? Wieża (4 Pucharów)
Chyba już nie, doznał jakiegoś wstrząsu emocjonalnego na tym gruncie, zgaduję , że pod wpływem rozstania ze swoją kochanką, która po tym jak jej pomógł w pewnej sprawie, odeszła do niego do innego mężczyzny
4. Wpływ otoczenia - Diabeł (Cesarzowa)
Jest mu trudno się oprzeć pokusom seksualnym i "ciągotkom" do pięknych atrakcyjnych kobiet, których pełno wokół, może jest tez uzależniony od regularnego seksu...? Jednak sam wpływ otoczenia nie przesądza jeszcze o zdradzie bo to przecież on dokonuje wyboru i o ile wykaże się silną wolą, nie dojdzie do zdrady...
5. Czy potrafi dochować wierności (uczuciowej i seksualnej) stałej partnerce ?: Król Denarów (6 denarów)
Denary to trwałość i stałość, Król monet jest raczej bardziej zainteresowany pracą i karierą rozwodową niż oddawaniu się uciechom cielesnym więc chyba jest jedna typem stałym w uczuciach i który nie szuka uciech cielesnych poza związkiem?
Podsumowując układ, mam mieszane uczucia czy on jest wiernym partnerem, szczególnie niepokoi mnie wypływ otoczenia w punkcie nr 4 (który jeszcze raczej nie przesądza o zdradzie) oraz 4 buławy w punkcie 2, które mogą wskazywać na częste flirty ale w połączeniu z 10 kijów chyba nie oznaczają fizycznej zdrady? Wyszły jakby nieco sprzeczne karty więc bardzo proszę o pomoc w interpretacji
Obserwuj wątek
    • krolowa.mieczy Re: Rozkład na wierność w związku 09.02.11, 18:57
      Witaj smile
      Niedawno odpowiadałam na podobne pytania klientki i sądzę, ze odpowiedzi podobne są w twoich kartach smile
      Bo z tych kart wyłania mi się obraz mężczyzny bardzo przywiązanego do ogniska domowego i partnerki i równocześnie kogoś, kto nie przepuści nadarzajacej się okazji.
      Nie mówię, że jest to zły facet, który lata na prawo i lewo. Jeśli diabeł mu podszepnie coś, to być może skorzysta.
      Wiem, ze nie takiej odpowiedzi oczekiwałaś.
      Jeszcze coś: król monet nie chełpi się swoimi podbojami i na pierwszy rzut oka nikt by nie powiedział, ze np. ma romans, bo to lojalny mężczyzna przecież.
      • czu-jka Re: Rozkład na wierność w związku 09.02.11, 19:25
        Ja sie zastanawiam jak to jest możliwe. Mówię tak ogólnie. Kurczę, bo niby jak facet jest lojalny to nie powinno mu nawet przez głowę przejść, żeby skakać na boki. Coś jakby rozdwojenie jaźni?
        Chyba powinnam się cofnąc kilka epok wstecz z moimi poglądami.
    • neceg Re: Rozkład na wierność w związku 09.02.11, 20:31
      Witam.
      biala_magnolia napisała:
      > Pan ma okazje zdrady, prawdopodobnie ma w środowisku zawodowym, możliwe, że cho
      > dzi tu o jego była kochanką, z którą kiedyś miał romans w pracy?
      -Tak ma okazje. Ta 2 denarow pokazuje, ze jest rozdarty miedzy dwoma kobietami, 4 denary moze mowic o jego przywiazaniu do tych kobiet, boi sie straty, najchetniej nie zmienialby sytuacji, 4 to przywiazanie, strach przed utrata czegos..pokazuje przywiazanie emocjonalne ale takze materialne stad tez wynika ten problem.
      biala_magnolia napisała:
      > Z jednej strony wygląda mi to tak, jakby do czasu do czasu miewał przygodne "sk
      > oki w bok" z różnymi kobietami ale te 10 kijów daje mi też do myślenia, że obec
      > nie jest tak zapracowany po awansie, że nie ma czasu na romanse?
      Tak, zawsze mi 4 bulaw pokazywala romans (Ridera Waita), spotkania, mile spedzanie czasu, mysle, ze 10 kijow to informacjia, ze rzecz dzieje sie w pracy, lub z kims z pracy, po pracy. 10 kijow pokazuje, ze to takie krotkie spotkania z 4 bulaw na seks, a pozniej mysl, ze musze jeszcze tyle zalatwic, wrocic do domu, odebrac dzieci itd mowi tez o pewnym obciazeniu obowiazkami.
      biala_magnolia napisała:
      > 3. Czy umawia się z innymi kobietami? Wieża (4 Pucharów)
      > Chyba już nie, doznał jakiegoś wstrząsu emocjonalnego na tym gruncie, zgaduję ,
      > że pod wpływem rozstania ze swoją kochanką, która po tym jak jej pomógł w pewnej sprawie, odeszła do niego do innego mężczyzny
      - emocjonalnie jest wyczerpany, zrezygnowany brak tu dzialania. Wieza + 4 puchary mowia o takim wstrzasie.
      biala_magnolia napisała:
      Jest mu trudno się oprzeć pokusom seksualnym i "ciągotkom" do pięknych atrakcyj
      > nych kobiet, których pełno wokół, może jest tez uzależniony od regularnego seks
      > u...?
      -Jest kobieta, ktora jest zafascynowany.
      Niestety ale nie jest wierny, czy to krol Mieczy czy Denarow nie ma gwarancji na wiernosc, niestety.

• niwa1 Re: Rozkład na wierność w związku 09.02.11, 23:51
      Pierwsze wrażenie patrząc na rozkład to cię nie zdradza mimo że są kusicielki wokól niego

biala_magnolia napisała:

> Dobry Wieczór. Uprzejmie proszę o pomoc w interpretacji poniższego rozkładu:
      > 1. Tło problemu - 2 denary (4 denary)
      > Pan ma okazje zdrady, prawdopodobnie ma w środowisku zawodowym, możliwe, że cho
      > dzi tu o jego była kochanką, z którą kiedyś miał romans w pracy?
      Jakby chciał to by mógł,bo są chętne,ale on dokonał wyboru 4 Denarów, a wiec wybrał to co ma na dzień dzisiejszy i nie chce tego stracić/może chodzić o ciebie/

> 2. Czy odbywa stosunki seksualne z inną kobietą? - 4 buławy (10kijów)
      > Z jednej strony wygląda mi to tak, jakby do czasu do czasu miewał przygodne "sk
      > oki w bok" z różnymi kobietami ale te 10 kijów daje mi też do myślenia, że obec
      > nie jest tak zapracowany po awansie, że nie ma czasu na romanse?
      Nie, nie zadaje się z innymi kobietami

> Chyba już nie, doznał jakiegoś wstrząsu emocjonalnego na tym gruncie, zgaduję ,
      > że pod wpływem rozstania ze swoją kochanką, która po tym jak jej pomógł w pewn
      > ej sprawie, odeszła do niego do innego mężczyzny
      No to zalezy co było wcześniej, ale 4 Puch skłania się ku wyciszeniu, stagnacji-a więc nie.

> 4. Wpływ otoczenia - Diabeł (Cesarzowa)
      > Jest mu trudno się oprzeć pokusom seksualnym i "ciągotkom" do pięknych atrakcyj
      > nych kobiet, których pełno wokół, może jest tez uzależniony od regularnego seks
      > u...? Jednak sam wpływ otoczenia nie przesądza jeszcze o zdradzie bo to przecie
      > ż on dokonuje wyboru i o ile wykaże się silną wolą, nie dojdzie do zdrady...

Wpływy kuszące z zewnątrz są ale to jest niezależne od niego, on jest na nie skazany, a więc w jego otoczeniu są kobiety które same się narzucają lub jakas z zewnątrz/dawna bliska zżyta/
      kusi go i tyle.

> 5. Czy potrafi dochować wierności (uczuciowej i seksualnej) stałej partnerce ?:
      > Król Denarów (6 denarów)
      > Denary to trwałość i stałość, Król monet jest raczej bardziej zainteresowany pr
      > acą i karierą rozwodową niż oddawaniu się uciechom cielesnym więc chyba jest je
      > dna typem stałym w uczuciach i który nie szuka uciech cielesnych poza związkiem

Tak, potrafi dochować wierności stałej partnerce.
      > Podsumowując układ, mam mieszane uczucia czy on jest wiernym partnerem, szczegó
      > lnie niepokoi mnie wypływ otoczenia w punkcie nr 4 (który jeszcze raczej nie pr
      > zesądza o zdradzie) oraz 4 buławy w punkcie 2, które mogą wskazywać na częste f
      > lirty ale w połączeniu z 10 kijów chyba nie oznaczają fizycznej zdrady? Wyszły
      > jakby nieco sprzeczne karty więc bardzo proszę o pomoc w interpretacji

4 Buław świadczy też o odnalezieniu swojego miejsca,odczuwania zadowolenia i pewności że to jest to czego się szukało.
      Ja zdrady i interesowaniem się innymi kobietami nie widzę, ale są wokół niego/lub go niepokoją kobiety sugerujące "bliższe kontakty".
      On nie wyraża chęci ale wiesz jak to baby potrafią zbajerować, ale on na teraz jest przeciw.
    • misboaa Re: Rozkład na wierność w związku 10.02.11, 00:35
      > 2. Czy odbywa stosunki seksualne z inną kobietą? - 4 buławy (10kijów)
      a co jeśli to nie jest stała, jedna i ta sama kobieta?
      nie umawia się bo być może już mu się to kiedyś odbiło czkawką, ale 4 Puch przy całym swoim znudzeniu jedyną aktywność jaką zachowują to sex właśnie.
      > 4. Wpływ otoczenia - Diabeł (Cesarzowa)
      jeśli się powstrzymuje to tylko dlatego, że ona go krótko trzyma i za bardzo nie ma jak. Pewnie też w domu otrzymuje zaspokojenie potrzeb (ale mi się powiedziało big_grin ) , ale Diabeł to zawsze sex&money
      > 5. Czy potrafi dochować wierności (uczuciowej i seksualnej) stałej partnerce ?:
      > Król Denarów (6 denarów)
      jeśli jego starania są odwzajemnione w takim samym stopniu. Nic za darmo. U niego chyba sprawdza się powiedzenie, że jak chłop dostanie w domu to nie bedzie szukał poza nim. To jest jednak zaspokojenie wszystkich potrzeb nie tylko fizycznych

oraz 4 buławy w punkcie 2, które mogą wskazywać na częste f
      > lirty ale w połączeniu z 10 kijów chyba nie oznaczają fizycznej zdrady? Wyszły
      > jakby nieco sprzeczne karty więc bardzo proszę o pomoc w interpretacji
      mogą oznaczać zdradę fizyczną w pracy, albo że jest ona utrudniana
    • nielaik Re: Rozkład na wierność w związku 11.02.11, 17:29
      Dobry Wieczór. Uprzejmie proszę o pomoc w interpretacji poniższego rozkładu:
      Czasem może nudzić go rutyna w związku, chciałby czegoś spróbować czegoś innego, niekoniecznie innej kobiety, ale bycie przykładnym panem domu to chyba nie do końca dla niego.
      4 buław to podobno karta domu, 10 buław więc można by odnieść do niej. Czyli nie ma siły na skoki w bok, teraz realizuje się na tym polu.
      3. Czy umawia się z innymi kobietami? Wieża (4 Pucharów)
      W tej chwili nie zwraca uwagi na inne kobiety, nawet jakby one same mu coś proponowały.
      W otoczeniu ma kobiety, na które można zawiesić oko. Jest na co popatrzeć i o czym pomarzyć.
      5. Czy potrafi dochować wierności (uczuciowej i seksualnej) stałej partnerce ?: Król Denarów (6 denarów)
      Stateczne karty. Król Denarów raczej wierny choćby z przyzwyczajenia. A 6 denarów, jeżeli miał by zdadzić to musiało by mu się to opłacać. Czyli nie byle jaki romans, ale już coś poważniejszego.

• misboaa nielaik 11.02.11, 19:04
        nielaik napisała:

> 4 buław to podobno karta domu

Jaki dom masz na myśli? Mi się nigdy tak nie ujawniła.
        Cztery ściany, mała komórka owszem, ale dom nie/ wręcz przecienie to wypad za miasto, np: do kogoś.
        • nielaik Re: 11.02.11, 19:17
          Chyba w jakieś książce przeczytałam, mnie się też tak kojarzy. Ale pewności stu procentowej nie mam.
    • biala_magnolia Re: Rozkład na wierność w związku 12.02.11, 18:10
      Dzięki dziewczyny za Wasze interpretacje. Jeśli chodzi o Pana, na którego zostały postawione karty, to w realnym świecie sprawia wrażenie bardzo oddanego i wiernego obecnej partnerce. Jenak jest rozwodnikiem i kiedyś kiedy w jego małżeństwie zaczęło się dziać źle, zdradzał żonę z młodszymi koleżankami z pracy. Stąd u obecnej partnerki pojawiły się podejrzenia o możliwość, zwłaszcza że ów Pan ostatnio wymyślił sobie nowe hobby i regularnie raz w tygodniu znika na kilka godzin. Obecna jego kobieta dowiedziała się, że owe "wspólne zainteresowania" dzieli właśnie z kobietą, z którą kiedyś miał romans w pracy jeszcze zanim związał się z obecną partnerką. Oczywiście fakt, ze wychodzą razem "szlifować" wspólne zainteresowania raz w tygodniu jeszcze nie przesądza o zdradzie, zwłaszcza że ta koleżanka, z którą Pan miał kiedyś romans, obecnie związała się na stałe z innym mężczyzną. Jednak Pan niechętnie opowiada obecnej partnerce o owej koleżance i zatajał informację, że co tydzień spotyka się właśnie z ową koleżanką, z którą wspólnie chodzą na strzelnicę sobie postrzelać smile Pan zaprzecza jakoby coś go jeszcze łączyło z ową koleżanką poza pracą i wspólnym zamiłowaniem do strzelnicy smile
      Mi osobiście ciężko jest wywnioskować na podstawie wyciągniętych kart, czy ów Pan zdradza obecną partnerkę... Na pewno patrząc na te karty byłby do tego zdolny, jak zresztą większość facetów, ale obecnie chyba tego nie robi ale być może tylko dlatego, że jego była kochanka jest teraz w szczęśliwym związku i ani w głowie jej ulegać byłemu kochankowi z pracy smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka