biala_magnolia
08.02.11, 19:52
Dobry Wieczór. Uprzejmie proszę o pomoc w interpretacji poniższego rozkładu:
1. Tło problemu - 2 denary (4 denary)
Pan ma okazje zdrady, prawdopodobnie ma w środowisku zawodowym, możliwe, że chodzi tu o jego była kochanką, z którą kiedyś miał romans w pracy?
2. Czy odbywa stosunki seksualne z inną kobietą? - 4 buławy (10kijów)
Z jednej strony wygląda mi to tak, jakby do czasu do czasu miewał przygodne "skoki w bok" z różnymi kobietami ale te 10 kijów daje mi też do myślenia, że obecnie jest tak zapracowany po awansie, że nie ma czasu na romanse?
3. Czy umawia się z innymi kobietami? Wieża (4 Pucharów)
Chyba już nie, doznał jakiegoś wstrząsu emocjonalnego na tym gruncie, zgaduję , że pod wpływem rozstania ze swoją kochanką, która po tym jak jej pomógł w pewnej sprawie, odeszła do niego do innego mężczyzny
4. Wpływ otoczenia - Diabeł (Cesarzowa)
Jest mu trudno się oprzeć pokusom seksualnym i "ciągotkom" do pięknych atrakcyjnych kobiet, których pełno wokół, może jest tez uzależniony od regularnego seksu...? Jednak sam wpływ otoczenia nie przesądza jeszcze o zdradzie bo to przecież on dokonuje wyboru i o ile wykaże się silną wolą, nie dojdzie do zdrady...
5. Czy potrafi dochować wierności (uczuciowej i seksualnej) stałej partnerce ?: Król Denarów (6 denarów)
Denary to trwałość i stałość, Król monet jest raczej bardziej zainteresowany pracą i karierą rozwodową niż oddawaniu się uciechom cielesnym więc chyba jest jedna typem stałym w uczuciach i który nie szuka uciech cielesnych poza związkiem?
Podsumowując układ, mam mieszane uczucia czy on jest wiernym partnerem, szczególnie niepokoi mnie wypływ otoczenia w punkcie nr 4 (który jeszcze raczej nie przesądza o zdradzie) oraz 4 buławy w punkcie 2, które mogą wskazywać na częste flirty ale w połączeniu z 10 kijów chyba nie oznaczają fizycznej zdrady? Wyszły jakby nieco sprzeczne karty więc bardzo proszę o pomoc w interpretacji