Dodaj do ulubionych

chce zrobic male dosw. w formie zagadki?

24.02.11, 19:46
dolaczy sie ktos? Ktos zada pyt. ja ywjme karty lub ktow wyjmie na na mnie a okonkretnie:

chodzi o relacje ludzi(nie koniecznie zakochanch czy par), czasem jakas znajoma pyta np "kim ta laska jest dla niego ktora ciagle dzwoni" a nie chcemy calego partnerskiego klas i robimy np 2-4 karty 1 - on do niej 2-ona do neigo 3.4-co miedzy nimi.
Roznie to wychodzi, zauwazylam nieraz sie pomylilam(glownie jak bylm zamieszana w sprawe)

wiec czy ktos chcialby mi rzucic jako przyklad siebie i jakiegos kumpla(albo kochanka, nie wazne to tajemnica kt. zobczymy czy pokaza karty) fajnie jakby to byly dwie osoby rozne dla pytajacego(czyli np natręt ktorego nei chcemy i upragniony facet ktory nie chce nas lub ukochany)
lub ja rzuce np imie kogos i ktos wylosuje??

proszee niech sie pare osob zglosi do mojego doswiadczenia
Obserwuj wątek
    • lisy Re: chce zrobic male dosw. w formie zagadki? 24.02.11, 20:00
      mam tylko WA ale jeśli chcesz chętnie popróbuję wink ostatnio jestem głodna wiedzy o tym co ma jakie znaczenie i w jakich konfiguracjach kart
      • coill Re: chce zrobic male dosw. w formie zagadki? 24.02.11, 20:11
        lisy napisała:

> mam tylko WA ale jeśli chcesz chętnie popróbuję wink ostatnio jestem głodna wiedz
        > y o tym co ma jakie znaczenie i w jakich konfiguracjach kart

ok ja moge sprobowac dla Ciebie na odwrot cala talia. ALe pamietaj ze musisz podoac osoby o kt.wiesz co cie z nimi laczy zebys mogla zdementowac kartybig_grin
        ok to rzucam zagadke, uzyj tego ukl na 3 karty co wyzej podalam i zapytaj o:
        znajomy o imieniu Milosz, i znajomy o imieniu Damian smile
        • lisy Re: chce zrobic male dosw. w formie zagadki? 24.02.11, 21:39
          Ok no to uwaga:

Co łączy Coill i Miłosza:
          on do niej - cesarzowa
          ona do niego - wieża
          co między nimi - kapłanka i umiarkowanie
          On chce Ciebie a Ty jego nie?

Co łączy Coill i Damiana:
          on do niej - umiarkowanie
          ona do niego - księżyc
          co między nimi - pustelnik i kapłan
          Ty się rozczarowałaś bo on czuje za mało i trzyma się swojej wersji i ustaleń (kapłan)?

Zgodziło się coś?

Dla mnie możesz spróbować dwa ciekawe przykłady J i Ł smile
          • coill Re: chce zrobic male dosw. w formie zagadki? 25.02.11, 00:35
            lisy napisała: n
            > on do niej - cesarzowa
            > ona do niego - wieża
            > co między nimi - kapłanka i umiarkowanie
            > On chce Ciebie a Ty jego nie?

ee nie, jestesmy kumplmi-przyjaciolmi. Tacy co sie zwierza sobie z problemow,obgadaja sobie swoich partnerow i pojda na piwo smile Moze ta Cesarozwa znaczy popwostu ze uwaza ze jestem ladna kolezanka albo cos takiego?
            U mnie wieza,dziwne bo lubie go ufam mu, moze tzn ze wieza ma twarde fundamenty dlatego? Lub dlatego, ze dzis mnie wkurzył i to wyszlo Ci w kartach?? bo dzis byla mala sprzeczkabig_grin
            ostatnie dwie mysle najlepiej pokazuja relqcje - Kapl. i Umiar-przyjacielsko, rozmowy,zaufanie.
            2
            > on do niej - umiarkowanie
            > ona do niego - księżyc
            > co między nimi - pustelnik i kapłan
            > Ty się rozczarowałaś bo on czuje za mało i trzyma się swojej wersji i ustaleń (
            > kapłan)?
            to kochanek sprzed wieelu lat kt zostal kolega, na dzien dzisiejszy WOGOLE mnei nieinteresuje i nei podoba. Czasem podbija jakims tekstem odnoszacym sie do seksu co mnie niesmaczy. Ale fakt rozczarowal mnie,to bylo jednak z 8 lat temusmile teraz lubie zwyczajnie. Nie wiem czemu ja mam ksiezyc do niego, jak to interpetiujesz?
            miedzynami Pust i kaplan hm...rozmowy co? porpostu.

mam nadzieje ze sie ktos jeszcze dolaczy. narazie po tych przykl. widze ze dwie karty na koncu powiedzialy mi wiecej o relacji, a te pojedyncze sa JAKIMS wycinkiem czegos, no ale to osoby "neutralne" - ciekawe co by bylo jakbym Ci podala kogos kogo np kocham./nienawidze/brzydze sie?big_grin

ps = a mozesz podac mi pelne imiona choc na priv?big_grin
            • lisy Re: chce zrobic male dosw. w formie zagadki? 25.02.11, 18:00
              Mi zawsze księżyc wychodził kiedy uczucia były lodowate - mam talie marsylskiego, tam księżyc to ciemne kolory, zimna ciemna woda, rak co chodzi wspak i siedzi w skorupie wink
    • lisy Re: chce zrobic male dosw. w formie zagadki? 25.02.11, 11:12
      Coill miałam wczoraj kłopot z internetem, w każdym razie wyszło mi tak:

1. Coill i Miłosz:
      on do niej - cesarzowa
      ona do niego - wieża
      między nimi - kapłanka i umiarkowanie

Ty go nie chcesz on Ciebie chce i to chyba bardzo?

2. Coill i Damian:
      on do niej - umiarkowanie
      ona do niego - księżyc
      między nimi - pustelnik i kapłan

Rozczarowałaś się nim?

Możesz dla mnie zrobić dwa ciekawe przykłady, J i M smile
      • coill Re: chce zrobic male dosw. w formie zagadki? 25.02.11, 13:23
        hej wyzej juz Ci odpislam koment do tych kart, czy nie wyswietla Ci sie?

lisy i J:
        Ty - 7 puch
        on - 4 monet
        wpolne - Q kijow + 10 pucharow.
        zakochana, zafascynowana nim jestes?smile tu bym powiedziala xe moze jaka intymna relacja(zwiazek, albo kochankowie)przy czym chyba kobieta pelni bardziej aktywna role, on troszke zdystansowany od tego?? Ty cyb bardziej chetna i zbiegjaca?

lisy i M:
        ty - 4 monet
        on - 2 mieczy
        wspolne - R monet + 10 mieczy
        chyba jakies nieprzyemnosci byly ostatnio? oboje jestescie przyblokowani Ty trzymsz swojego zdania, on bardziej chetny do rozejmu ale tez tk jakos;/czy to 10 mieczy mowi o tym ze relcja zakonczona? czy o tym ze np on zraniony? jsk to jest/
        • lisy Re: chce zrobic male dosw. w formie zagadki? 25.02.11, 17:58
          Internet źle mi działał i wysłało się dwa razy smile

ja i J - jesteśmy razem ale tak naprawdę to już jest koniec, oboje odpuściliśmy i to prawda, to ja się starałam, byłam zakochana, to była bliska, intymna relacja

ja i M - to mój były który jest teraz moim przyjacielem; to ja zerwałam ale miałam powody i to on mi je dał. Co jakiś czas między nami iskrzy ale chyba nie chcemy w to wchodzić.

• jednajezyna Re: chce zrobic male dosw. w formie zagadki? 26.02.11, 14:50
      Dolacze sie do doswiadczenia: ja i R, ja i W?

Daj znac - ja potem chetnie poesperymentuje z kims innym.
      • lisy Re: chce zrobic male dosw. w formie zagadki? 26.02.11, 17:24
        Ja spróbowałam, ale fajnie gdyby ktoś na to samo rozłożył z calej talii (ja tylko WA)

1. Ty i R:
        on do Ciebie: gwiazda
        Ty do niego: sąd
        między Wami: kapłanka, wieża

on ma nadzieję że coś z tego będzie, a Ty się zastanawiasz i podejmujesz decyzję? chociaż u mnie gwiazda wychodziła nawet w błachych sprawach, nie przeceniałabym jej

a ta kapłanka i wieża? jak to widzisz?

2. Ty i W:
        on do Ciebie: głupiec
        Ty do niego: cesarzowa
        między Wami: cesarz, świat + kapłanka (wypadła mi z talii)

tu on ma luźne podejście do związku a Ty mu dorównujesz pewnością siebie? między Wami średnio, on dyktuje warunki a Ty jesteś uległa?

Coś się sprawdza?
        • coill leee 26.02.11, 17:48
          lisy mnie ubiegla hehehebig_grin

to zrobcie teraz na mnie
          Ja i M.i Ja i S.
          tu jest chyba drastyczny konrast mysle wiec moze wkoncu bedzie roznica wiekszabig_grin
          • jednajezyna Re: 26.02.11, 19:00
            Coill i M:
            on do Ciebie: Sad
            Podejmuje decyzje? Ocenia i zastanawia sie co dalej?
            Ty do niego: Mag
            Fascynuje Cie?
            Miedzy wami: Ksiezyc + Wisielec
            Cos tu nie lezy wiec jest moment wyciszenia i "powiszenia" az obie strony nabiora nowej perspektywy?

Coill i S:
            On do Ciebie: Cesarzowa
            uczucie?
            Ty do niego: Wieza
            Cos nie tak? Cos sie stalo i runelo wszystko?
            Miedzy Wami: Umiarkowanie i Rydwan

I jak widzisz Umiarkowanie i Rydwan?
            I co myslisz o tych kartach?

Sorki - na razie cwicze WA...
            • coill Re: 26.02.11, 19:07
              jednajezyna napisała:

> Coill i M:
              > on do Ciebie: Sad
              > Podejmuje decyzje? Ocenia i zastanawia sie co dalej?
              natretny byl - tak to ujmebig_grin

> Ty do niego: Mag
              > Fascynuje Cie?
              no wlasnie nie dziwna karta...hm...podoba mi sie z wygladu moze dlatego dostal nr gg zeby moc pisac itd...ale obecnie nie mam ochoty po tym jak sie narzucal.
              musze przemyslec tego maga bo nie kumam...masz jakis pomysl?big_grin

> Miedzy wami: Ksiezyc + Wisielec
              > Cos tu nie lezy wiec jest moment wyciszenia i "powiszenia" az obie strony nabio
              > ra nowej perspektywy?
              tak, powieszone, ja sie chowam na gg itp...

> Coill i S:
              > On do Ciebie: Cesarzowa
              > uczucie?
              to moj ex, moze dlatego.
              > Ty do niego: Wieza
              > Cos nie tak? Cos sie stalo i runelo wszystko?
              no tak. zla jestem,obrazona itp.
              > Miedzy Wami: Umiarkowanie i Rydwan
              cisza obecnie, mysle ze karty pokazaly przeciąganie i opoznianie,dwie inne racje i inne podejscia.
              • jednajezyna Re: 26.02.11, 19:21
                Pomysle nad tym magiem smile
                A Ty masz pomysl na moja Gwiazde? big_grin
        • jednajezyna Re: chce zrobic male dosw. w formie zagadki? 26.02.11, 18:44
          R - rozstalismy sie niedawno. Dosc burzliwie stad wieza mi tu calkiem niezle pasuje bo wszystko runelo nagle i bez zapowiedzi. Kaplanka - zaproponowal mi bycie na stopie przyjacielskiej... Ta gwiazda mnie zastanawia...

W - miedzy nami cos kiedys moglo byc ale zadne z nas nie podjelo krokow wiec zostalismy przyjaciolmi - od jakichs 10 lat. Teraz jestesmy w roznych krajach (Swiat) ale nadal w mniej lub bardziej regularnym kontakcie. Ten Glupiec mi tu troche nie pasuje z luznym podejsciem bo odkad sie rozstalam z R to kontaktuje sie ze mna bardziej regularnie - widac ze sie martwi. A ze dyktuje warunki - on ma mocny charakter. Ale ja tez wink

Jeszcze pomysle nad tymi kartami. A moze ktos pelna talie wezmie?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka