09.03.11, 14:17
Moze wyciagniecie swoje karty na to pytanie? Ciekawa jestem jak z Wami pogadaja Wasze talie?

Gdzie ide zaraz po pracy i jaki bedzie tego efekt?
Obserwuj wątek
    • asia.33 Re: Zagadka 09.03.11, 15:49
      dokad idzie Ivanka
      przełozenie = ksiezyc , 4monet, 9puch
      dziwne karty jeszcze nie rozumiem
      bo
      to jest to= 7kiji,krol puch, 4puch
      to nie jest to= 6puch,5kiji,8puch
      wynik= qmieczy i q puch

efekt koncowy sadb] 9puch, 7monet, krol mieczy[/b]
      • asia.33 Re: Zagadka 09.03.11, 15:57
        wynik tu mi na razie moze świtac , ze to rozmowa dwoch kobiet bo sa do siebie zwrocone q mieczy i q puch ..tak jakby rozmawiały ze soba
        czy ta q puch jest kosmetyczka ??? bo q puch to zazwyczaj jakas pani pielegniarka jakby w takim stroju ..ale glowkuje dalej
        • algaria Re: Zagadka 09.03.11, 16:18
          fryzjer
          • ivana Re: Zagadka 09.03.11, 17:10
            Algario jakie karty pokazaly Ci tego fryzjera? Trafilaswink Gratuluje
            • dobema Re: Zagadka 09.03.11, 17:40
              ivana napisała:

> Algario jakie karty pokazaly Ci tego fryzjera? Trafilaswink Gratuluje

Dziś jesteś THE BEST Algario!!!
              Zgadywanki idą Ci jak po maśle! big_grin
        • ivana Re: Zagadka 09.03.11, 17:11
          > wynik tu mi na razie moze świtac , ze to rozmowa dwoch kobiet bo sa do siebie z
          > wrocone q mieczy i q puch ..tak jakby rozmawiały ze soba
          > czy ta q puch jest kosmetyczka ??? bo q puch to zazwyczaj jakas pani pielegniar
          > ka jakby w takim stroju ..ale glowkuje dalej--

Asiu bylas bardzo blisko, rozmawialam z fryzjerka ktora jest moja kolezanka i robilam nowa fryzurewink
      • algaria Re: Zagadka 09.03.11, 17:56
        Skojarzyłam siedzącego 9 puch wygodnie i gotowego do usług i 4 monet by mu zapłacić i 2 królowe - fryzjerka i Ty - Ja tak mam czasem - wizje rewizje - jak się skoncentruje to widzę smile
        • ivana Re: Zagadka 09.03.11, 18:02
          Myslalam ze polozylas swoje wizjonerskie karty wink Jaką talie posiadasz, oczywiscie oprocz erotycznej talii chyba Casanove masz, oprocz innych prawda?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka