ivana 09.03.11, 14:17 Moze wyciagniecie swoje karty na to pytanie? Ciekawa jestem jak z Wami pogadaja Wasze talie? Gdzie ide zaraz po pracy i jaki bedzie tego efekt? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
asia.33 Re: Zagadka 09.03.11, 15:49 dokad idzie Ivanka przełozenie = ksiezyc , 4monet, 9puch dziwne karty jeszcze nie rozumiem bo to jest to= 7kiji,krol puch, 4puch to nie jest to= 6puch,5kiji,8puch wynik= qmieczy i q puch efekt koncowy b] 9puch, 7monet, krol mieczy[/b] Odpowiedz Link
asia.33 Re: Zagadka 09.03.11, 15:57 wynik tu mi na razie moze świtac , ze to rozmowa dwoch kobiet bo sa do siebie zwrocone q mieczy i q puch ..tak jakby rozmawiały ze soba czy ta q puch jest kosmetyczka ??? bo q puch to zazwyczaj jakas pani pielegniarka jakby w takim stroju ..ale glowkuje dalej Odpowiedz Link
ivana Re: Zagadka 09.03.11, 17:10 Algario jakie karty pokazaly Ci tego fryzjera? Trafilas Gratuluje Odpowiedz Link
dobema Re: Zagadka 09.03.11, 17:40 ivana napisała: > Algario jakie karty pokazaly Ci tego fryzjera? Trafilas Gratuluje Dziś jesteś THE BEST Algario!!! Zgadywanki idą Ci jak po maśle! Odpowiedz Link
ivana Re: Zagadka 09.03.11, 17:11 > wynik tu mi na razie moze świtac , ze to rozmowa dwoch kobiet bo sa do siebie z > wrocone q mieczy i q puch ..tak jakby rozmawiały ze soba > czy ta q puch jest kosmetyczka ??? bo q puch to zazwyczaj jakas pani pielegniar > ka jakby w takim stroju ..ale glowkuje dalej-- Asiu bylas bardzo blisko, rozmawialam z fryzjerka ktora jest moja kolezanka i robilam nowa fryzure Odpowiedz Link
algaria Re: Zagadka 09.03.11, 17:56 Skojarzyłam siedzącego 9 puch wygodnie i gotowego do usług i 4 monet by mu zapłacić i 2 królowe - fryzjerka i Ty - Ja tak mam czasem - wizje rewizje - jak się skoncentruje to widzę Odpowiedz Link
ivana Re: Zagadka 09.03.11, 18:02 Myslalam ze polozylas swoje wizjonerskie karty Jaką talie posiadasz, oczywiscie oprocz erotycznej talii chyba Casanove masz, oprocz innych prawda? Odpowiedz Link