lukrusia 20.03.11, 17:08 Poproszę o wróżbę : dla siostry Kasia 30.czerwca.1983.Czy Kasi pomoże załatwić prace Asia i jej mąż? Obiecali pomóc ale czy dotrzymają słowa. Podziękowanie mam już przygotowane Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nielaik Re: Poproszę o wróżbę 07.04.11, 09:43 Russian tarot S - 4 kielichów 1. Reprezentuje pytającego i sygnalizuje jego problem - 6 denarów 2. Problem pytającego - 3 kielichów 3. Korzenie problemu - 4 mieczy 4. Pragnienie pytającego i to co może osiągnąć - 6 mieczy 5. Niedawna przeszłość, z której wyniknął problem - 2 mieczy 6. Bliska przyszłość, która wyłoni się z obecnej sytuacji - Rycerz Mieczy 7. Nieuświadomione cechy, które spowodowały problem - 8 buław 8. Co osoba tak naprawdę myśli o problemie (nadzieje, zwątpienie) - Królowa Buław 9. Wpływy otoczenia w danym problemie (pomoc, wparcie lub dezaprobata, na kogo można liczyć lub nie) -7 kielichów 10. Ostateczny wynik - Królowa Mieczy Jeżeli chcą jej pomóc, to raczej z nią o tym tylko rozmawiają. A podejście do znalzienia pracy przez twoją siostrę też nie jest bez znaczenia. 4 mieczy w korzeniach problemu, mówi o tym, że Asi i jej mężowi, nie śpieszy się z załatwieniem pracy, działają powoli i opieszale. Najchętniej nic by w tym kierunku nie zroblili. Twoja siostra liczy na ich pomoc, 6 denarów, ale przeszkodą jest to, że kończy się na zapewnieniach, miłych rozmowach, wszystko będzie dobrze, a nic konkretnego z tego nie wynika. Z drugiej strony 3 kielichów może też mówić, o marzeniach, oczekiwaniach związanych z pracą. Twoja siostra chciałaby robić coś co lubi, co sprawia jej przyjemność. Żeby atmosfera w pracy była przyjemna, sympatyczna. 4 mieczy to też uspokajanie, że wszystko znajduje się pod kontrolą i nie ma się czym martiwć. I tak sprawa się przeciąga i końca nie widać. 2 mieczy próba dogadanie się pomiędzy dwiema stronami, ale ja tę kartę razem z 4 mieczy, odbieram jako wstrzymanie od działania, tak jakby musieli na coś czekać. Czy oni nie mówią jej czasem, żeby nie tyle nie szukała gdzie indziej pracy, bo oni załatwią? Rycerz Mieczy, który jest kartą najbliższej przyszłoścu, może oznaczać, że twoja siostra nieźle się zirytuje i zrobi mała awanturę, tej dwójce osób. Jest to sposwodowane stanem zwieszenia i brakiem konkretnych wyników w działaniach. Na końcu rozkładu Królowa Mieczy, która może się ściać z Rycerzem Mieczy. Nie wiem czy tak można łączyć karty, ale tak jakoś mi się te dwie karty rzuciły w oczy. Więc może to jest ważna informacja. Królowa Mieczy zapewnienia, znowu tłumaczenia, a zarazem pytania do siostry o co się ciska? O ile 2 i 4 mieczy jest powściągliwa, składa obietnice bez pokrycia, to w Królowej Mieczy farba może puścić. Już będzie wiadomo na czym twoja siostra stoi. 6 mieczy, tę kartę odczytuję na dwa sposoby. Po pierwsze pozbycie się problemu, przez osoby, które obiecuja załatwić pracę. Nazwę to krótko spławienie. Po drugie ze strony twojej siostry, nadzieja na zmianę sytuacji zawodowej. 8 buław twoja siostra nie zamierza długo czekać na jakikolwiek ruch z ich strony. Będzie się też starała wycinąć z nich informacje, o tym co tak naprawę robią w kierunku jej załatwienia. Nie wiem też czy nie ma już jakiś innych pomysłów, propozycji, z których może skorzystać. Królowa Buław, już przebiera nogami do działania. To jest osoba, która chce znaleźć pracę, zacząć wreszcie coś robić, a bezczynność ją może doprawadzać z lekka do małej szewskiej pasji. Ona by chciała rozwijać swoją karierę, być docenioną na stanowisku. Wydaje mi się, że ma się czym pochwalić. Jeżeli nie jest doświadczona, to pewnie ma zdolności, zadatki do pracy, których jest świadoma. Łatwo się uczy. Królowa Buław, byle czym twoja siostra nie ma zamiaru się zadowolić. Na początek wytrzyma jeszcze w mało ambitnej, niezbyt rozwojowej pracy, ale za chwilę i tak zacznie się piąć w górę. Ma duży apetyt na osiągnięcie sukcesu, bycie kimś. Rodzaj pracy jaki by ją satysfakcjonował nie jest chyba związany, z pomoca komuś, byciem np asystentką, sekretarką, gdzie jesteś na drugim planie. Ta kobieta ma potencjał. Nadaje się do załatwiania tzw spraw trudnych, gdzie trzeba coś wynegocjować, kogoś przywołać do szeregu. Wnioskuje to po Królowej Buław i reakcji z najbliżeszj przyszłości Rycerz Buław. Sygnifikator 4 kielichów, to też może być problemem w znalezieniu pracy. Cokolwiek by jej nie proponowali nie jest zadowolona. Bo ona ma dokładą wizję swojej pracy, tylko że na razie trudno znaleźć w realu ten indeał. Dodatkowo jest kreatywną osobą, praca za biurkiem nie jest dla niej. Lubi różnorodność zadań, nie przepda za monotonią 8 buław. Ciekawe, czy lubi pracę w tereie, w ruchu? Może instruktorka areobiku? 7 kielichów, wpływy otoczenie, gdyby nie te miecze, to bym powiedziała, że jest szansą coś załatwić z tą pracą, a tak to myślę, że jest za dużo obietnic, gadania. Ktoś wrzuci własną interpretację? Odpowiedz Link
lukrusia Re: Poproszę o wróżbę 09.04.11, 20:23 Cześć Nielaik , wklejam linka z smacznym przepisem na ptysie z bita śmietaną www.wielkiezarcie.com/recipe10812.html Życzę smacznego Lukrusia Odpowiedz Link