28.03.11, 15:00
go przez neta. Spotkaliśmy sie raz - kilka dni temu. Było bardzo sympatycznie, cos zaiskrzyło. Jednak mam jakies o bawy, cos mi w nim nie pasuje, czuje, ze moze byc ze mna nieszczery. Czy moge prosic o karty na niego ? Podchodze do tego emocjonalnie, wiec same rozumienie... Bardzo prosze, zalezy mi na tej relacji...
Obserwuj wątek
    • ma_ewa01 Re: Poznałam 28.03.11, 18:58
      Tak na zachętę i na początek, co nie przekreśla poważniejszych rozkładów na niego. szkoda, że nie dałaś imienia.
      No węc Sygnifikator - 5 buław
      Największa zaleta - 6 monet
      Najgorsza wada - Moc
      Jest to mężczyzna niespokojny, łatwo się zapala, stawia na swoim i łatwo nie odpuszcza.
      Lubi dzielić się tym, co ma. Na pewno to on zapłacił za wspólną kawkę.l Nie ma problemów z dawaniem, nie jest skąpcem, sknerusem itp.
      Ale chyba lubi kobitki i łatwo ulega ich wdziękomsmile
      Msmile
      • szeltie Re: Poznałam 29.03.11, 11:38
        ma_ewa jego imie to Adam smile. Dziekuje za karty ale to jednak troche malo info jak dla mnie sad. I ciezko jest mi sie narazie do nich ustosunkowac. Czy ktos jednak pokusilby sie aby zrobic pelniejszy rozklad ? Proszę...
        • ma_ewa01 Re: Poznałam 29.03.11, 15:59
          Tak, oczywiście. To było tylko wstępne rozpoznankosmile.
          Duży rozkład jak najbardziejsmile. Może partnerski, albo krzyż Celtycki.
          Na pewno ktoś się podejmie. Ja teraz pracuję do 19-tej. Podnieś wątek, jakby co.
          Pozdrawiam Msmile
      • nielaik Re: Poznałam 29.03.11, 15:03
        Wszystko już właściwie zostało napisane. Karta 5 buław, siedzą w nim dwie sprzeczne natury, lubi się przekomarzać, może też być nieco złośliwy, grać na dwa fronty. Tak widzę to po rysunku, dodatkowo nie przepada za stablizacją, wokół niego musi się coś dziać. Razem z wadą, kartą Mocy można powiedzieć, też że nie panuje nad sobą. Kobietki na boku, albo w jego życiu są ważne. Nie wiem czy jest długostansowcem. 6 denarów, hojny, lubi się dzielić tym co ma. Możesz go prosić o wyświadczenie przysługi, nie odmówi.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka